Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ποσες κουταλιες της σουπας ειναι 350 γρ ζαχαρι
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας κ...
Απάντηση: Για τα μουστοκούλουρα θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι και λίγο ακόμα για όλες τις χρήσεις 1 φάκελο μπέκιν 1 φλυτζάνι λάδι 1 φλυτζάνι πε...
Απάντηση: Για προφιτερόλ..... http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ profiterol.html
Απάντηση: Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θα χρειαστείτε 24 σου μικρά (θα τα παραγγείλετε στο ζαχαροπλαστείο αν δεν θέλετε να τα φτιά...
Απάντηση: καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι...
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απάντηση: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλάκι σόδα ¼ κουταλάκι αλάτι 1 ½ – 2 κούπες ζάχαρη καστανή demerera...
Απάντηση: Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοι...
Απάντηση: Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προέρχεται από εκείνο το τελούμενο στην αρχαία εορτή των «Κρονίων» (των ρωμαϊκών «Σατουρναλίω...
 

υλικα για σαντυγι

τι υλικα χρειαζονται για να φτιαξω σαντιγυ?
Σχετικές ερωτήσεις
1 κιλό κρέμα γάλακτος, 200 γραμμάρια ζάχαρη αχνη και 1 βανίλια. Βάζεις αυτα τα υλικα σε ένα δοχείο, τα χτυπάς στο μίξερ για 5 λεπτά και ε...
http:// www.axortagos.gr/ spitiko-pagoto-apo- ton- aki-petretziki.html
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ....
δες εδω http:// www.healthinvest.gr/ %CF%84%CE%B1-%CE%BF% CF% 86%CE%AD%CE%BB%CE% B7-%CF%84%CE%B7%CF% 82-%CF%83%CE% BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%AC%...
vefa s house π
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
1 κιλό κρέμα γάλακτος, 200 γραμμάρια ζάχαρη αχνη και 1 βανίλια. Βάζεις αυτα τα υλικα σε ένα δοχείο, τα χτυπάς στο μίξερ για 5 λεπτά και είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/spitiko-pagoto-apo-ton- aki-petretziki.html Διαβάστε περισσότερα...
αν είναι δυνατον να αποφύγω τα τηγανιτά και υπάρχει κάποια συνταγή γ ντόνατς ψημένα στο φούρνο, θα το προτιμούσα
Απάντηση:
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ. γάλα 1/3 φλ. μαργαρίνη 1/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 αβγά 4 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη ανακατεμένη με 1 κ.γ. κανέλα Οδηγίες1.Ρίξτε τη μαγιά στο χλιαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τη να διαλυθεί για 5 λεπτά. 2.Βάλτε το γάλα και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.healthinvest.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF% 86%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE% BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82/ nutrition Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ποσες κουταλιες της σουπας ειναι 350 γρ ζαχαρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνω μουστοκούλουρα; Ξέρετε καμμία εύκολη συνταγή;
Απάντηση:
Για τα μουστοκούλουρα θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι και λίγο ακόμα για όλες τις χρήσεις 1 φάκελο μπέκιν 1 φλυτζάνι λάδι 1 φλυτζάνι πετιμέζι 1 φλυτζάνι ζάχαρη 2 φλυτζάνια χλιαρό νερό ή χυμό πορτοκαλιού 2 κουτ. γλ. κανέλλα 1 κουτ. γλ. γαρύφαλλο 1 κουτ. γλ. μοσχοκάρυδο 3 κουτ. γλ. αμμωνία Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, προσθέτουμε τα κανελλογαρύφαλλα και το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε το λάδι και τρίβουμε το αλεύρι με αυτό για να ανακατευτεί καλά. Διαλύουμε το πετιμέζι σε χλιαρό... Διαβάστε περισσότερα...
θελω μαι συνταγη για προφηιερόλ με κρεμα και μους σοκολάτας για 6 ατομα να ειναι καλη που να μην μπορείς να αντοσταθείς (να γλυφεις τα δαχτυλά σου)
Απάντηση:
Για προφιτερόλ..... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ profiterol.html Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω προφιτερόλ με παγωτό μέσα;
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θα χρειαστείτε 24 σου μικρά (θα τα παραγγείλετε στο ζαχαροπλαστείο αν δεν θέλετε να τα φτιάξετε) 750 γραμμ. παγωτό βανίλια Για τη σάλτσα σοκολάτας 250 ml γάλα 250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γραμμ. ζάχαρη 40 γραμμ. βούτυρο 5O ml κρέμα γάλακτος Γεμίζετε τα μικρά σου, χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, με ένα καλό παγωτό βανίλια. Τα αφήνετε στην κατάψυξη έως ότου τα σερβίρετε. Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα σκολάτας: βράζετε σε μπεν μαρί το γ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
εχετε καμία καλή συνταγή στο μυαλό σας;
Απάντηση:
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλάκι σόδα ¼ κουταλάκι αλάτι 1 ½ – 2 κούπες ζάχαρη καστανή demerera 10 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού 2 βανίλιες ή ½ κουταλάκι εσάνς βανίλιας 2 κούπες νερό 25 κεράσια ολόκληρα, χωρίς το κουκούτσι αυτη εδω ειναι καλη αμα εχεις αποριες στειλε μου μυνημα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προέρχεται από εκείνο το τελούμενο στην αρχαία εορτή των «Κρονίων» (των ρωμαϊκών «Σατουρναλίων») που παρέλαβαν οι Φράγκοι, από τους οποίους και προήλθε η συνήθεια της τοποθέτησης νομίσματος μέσα στη πίτα και της ανακήρυξης ως «Βασιλιά της βραδιάς» αυτού που το έβρισκε. Κατά άλλο έθιμο, αντί νομίσματος, έβαζαν φασόλι και αυτόν που το έβρισκε τον αποκαλούσαν "φασουλοβασιλιά". Πέρα όμως αυτού του φράγκικου εθίμου, που επικράτησε στην Ευρώπη,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για να φουσκώσει το κέικ χρησιμοποιούμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις προσθέτωντας μπέικιν πάουντερ ή σόδα ή αμμωνία, ανάλογα. Επίσης, δεν πρέπει να ανοίγουμε κάθε τόσο τον φούρνο μας, τουλάχιστον μετά τη μισή ώρα με 40 λεπτά δοκιμάζουμε αν έγινε, αν και συνηθως χρειάζεται 50 λεπτά με 1 ώρα ψησιμο. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Με περισσότερες πληροφορίες ίσως βοηθήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
αν δεν το έχετε κάνει θα θέλατε να το κάνετε ποτέ και τί θα τρώγατε?
Απάντηση:
Εχω πιει μεχρι σκασμου και εχω φαει μεχρι σκασμου και μετα επισκεπτομουνα ολο το βραδυ την τουαλετα.Αστο καλη μου....δεν θελω αλλο....:P:P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: για το παντεσπάνι: 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι 5 αβγά 30 γρ. κακάο για το σιρόπι: 150 γρ. ζάχαρη 150 ml νερό 60 ml kirsch ή ρούμι για τη γέμιση: 800 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. κεράσια σε κονσέρβα 50 – 80 γρ. μαρμελάδα βατόμουρο ή φράουλα αρκετή κουβερτούρα ξυσμένη Πως το κάνουμε: 1. Χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. 2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Εκτελεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα... Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΤΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΥΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΧΝΩ. PLEASE HELP US!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή Προφιτερόλ (Profiterol) Υλικά Για τα Σου (προαιρετικά, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα) - 1 κούπα νερό - ½ κούπα βούτυρο - 1 κούπα αλεύρι - ½ κουταλάκι αλάτι - 4 αυγά Κρέμα Ζαχαροπλαστικής - 4 κρόκους αυγού - 100 γρ. Ζάχαρη - 50 γρ. Αλεύρι - 1 λίτρο φρέσκο γάλα - 1 στικ βανίλια - 100 γρ. Κρέμα Γάλακτος Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό, αλλά καλό) - 100 γρ. κουβερτούρας - 100 γρ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Για τα Σου Προσθέτουμε το βούτυρο, το νερό και το αλάτι σε ένα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
50 γρ. αλευρι με ποσες κουπες αντιστοιχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να παρεις υλικα διαιτεις απαχο γαλα λιγη ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι καρυδοπιτα και απότι θυμαμαι το μυστικο της ηταν οτι εβαζε μισο λιτρο λεμοναδα με ανθρακικο !!! Διαβάστε περισσότερα...
Γίνεται να φτιαχτούν μπισκότα χωρίς να χρησιμοποιηθεί αυγό;
Απάντηση:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΕ ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
νισεστε η αλευρι.για ποια χρηση; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε (μερέντα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: