Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε τ...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
Απάντηση:  
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς.
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
Απάντηση: Δανία.
Απάντηση: Χαχαχα ευλογη απορια :P
Απάντηση: Ποικιλία ψαριού είναι.
Απάντηση: Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!!
Απάντηση: ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
 

Ξυδατες ελιες;

Σχετικές ερωτήσεις
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές ...
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξ...
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
32,851 γραμαρια
Τον μπέρδεψες με το χταπόδι; Μήπως εννοούσες κρασάτος;
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τον μπέρδεψες με το χταπόδι; Μήπως εννοούσες κρασάτος; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Χαχαχα ευλογη απορια :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποικιλία ψαριού είναι. Διαβάστε περισσότερα...
Πόσες φορές μπορώ να ζεστάνω ένα φαγητό πριν να γίνει ανθυγιεινό; Ξέρω ότι αναπτύσσονται μικρόβια...
Απάντηση:
Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτων σε ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, χυμό λεμονιού ή μίγμα μεταμπισουλφίτ. Όταν ξεραθούν αφήστε τα φρούτα σε αυτή την κατάσταση 4 με 10 ημέρες πριν τα πακετάρετε για αποθήκευση. Η ξήρανση είναι ένας δημιουργικός τρόπος να διατηρήσετε τροφές και δικά σας φρούτα όταν έχετε περισσότερη παραγωγή. Όπως όλα οι μέθοδοι συντήρησης , η ξήρανση προκαλεί απώλεια μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι αηδιαζεις? :Ρ μπορει να σου αρεσει αλλοι τρωνε γατες και σκυλους Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις καστανα;
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο. Διαβάστε περισσότερα...
Δε λεω τι τρωτε για πρωινο συνηθως, αλλα τι σας αρεσει παρα πολυ γενικοτερα για πρωινο, ασχετως αν το τρωτε καθε μερα ή οχι... Εμενα το αγαπημενο μου πρωινο περιλαμβανει τοστ, με βηταμ, κασερι και σαλαμι (ή εναλλακτικα, φετες ψωμιου ψημενες, με βηταμ και αλοιφη τυριου), ενα αυγο μελατο και ενα ποτηρι κρυο γαλα! Επισης μου αρεσει πολυ η λουκανικοπιτα ή ο συνδυασμος μπουγατσας με κρεμα-τυρι-κιμα και ενα κακαο γαλατακι. Εσας;
Απάντηση:
εγω καθε πρωι επειδη ειμαι αθλητρια η διατροφη μου περιλαμβανει 1 ποτηρι γαλα και ενα φρουτο της αρεσκειας μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχω φύλλα δέκα, βαλέ, ντάμα, ρήγα και άσσο. όλα σπαθί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
• Δέστε το μαρούλι τις ρόκες και τα μυρωδικά (άνηθος, μαϊντανός, μέντα, δυόσμος) σε ματσάκια, τοποθετήστε τα σε ποτήρια με λίγο νερό και αφήστε τα στο ψυγείο. Ετσι, δεν θα μαραθούν ακόμα και αν τα κρατήσετε για μία εβδομάδα. • Αποφύγετε να αγοράζετε υπερβολικά ώριμα φρούτα γιατί εκτός του ότι χαλούν γρήγορα, δεν έχουν και τη σωστή αναλογία θρεπτικών συστατικών. Ειδικότερα, αυξάνεται η περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα, με αποτέλεσμα να αποδίδουν περισσότερες θερμίδες, ενώ αλλοιώνεται και η γεύσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προστατης διατροφη Διαβάστε περισσότερα...
δε χωρανε δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη τι σιμασια
Απάντηση:
Μην προσπαθείς να κανείς πολλά πράγματα μαζί ή ότι όπου λαλούν πολλοί κόκόροι αργει να ξημερώσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσο χρονων ειναι η selena gomez? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: