Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε τ...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
Απάντηση:  
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς.
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
Απάντηση: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
Απάντηση: προστατης διατροφη
Απάντηση: Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δ...
Απάντηση: Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφορεί και οπλοφορεί.
Απάντηση: Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος ...
 

Ξυδατες ελιες;

Σχετικές ερωτήσεις
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές ...
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξ...
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
32,851 γραμαρια
Τον μπέρδεψες με το χταπόδι; Μήπως εννοούσες κρασάτος;
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τον μπέρδεψες με το χταπόδι; Μήπως εννοούσες κρασάτος; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προστατης διατροφη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως • Υψηλή κατανάλωση φρούτων • Υψηλή κατανάλωση λαχανικών • Μικρή κατανάλωση κρέατος • Μέτρια κατανάλωση πουλερικών • Υψηλή κατανάλωση ψαριών • Μέτρια κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο (ψαγμένο όμως) ή από την πηγή που είναι στην Ιταλία. Ένα εξαιρετικό εγχώριο προιόν όμως, είναι το προσούτο Καρπενησίου από την εταιρεία Στρεμένος στο χωριό Προυσός Ευρυτανίας...(έτσι για να τιμάμε και τη χώρα μας...) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο οτι ξερω χανουν καποια θρεπτικα στοιχεια και αυτη ειναι η διαφορα τους με τα φρεσκα οτι μπορουμε να εχουμε φρεσκο καλο ειναι να το εχουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Ξερω πως υπαρχουν βιταμινες που ανοιγουν την ορεξη.Αραγε υπαρχουν και βιταμινες που κλεινουν την ορεξη???
Απάντηση:
Βιταμίνες σε τρόφιμα εννοείς ή σαν συμπλήρωμα;Να σου πω πάντως οτι με ισορροπημένη διατροφή δεν χρειαζονται.Πιο πολύ ζημιά κάνουν παρά ωφελούν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ένα άτομο δύσκολο να σου πω αλλά θα έλεγα γύρω στα €200 με €300 ίσως. Με -απόλυτη- οικονομία ίσως & τα μισά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατασκευαζω,συσκευζω,διασκευαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλούσια διατροφική αξία των ψαριών έγκειται στην περιεκτικότητά τους σε πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά. Τα ψάρια περιέχουν αρκετά μέταλλα και βιταμίνες. Η σάρκα των αλιευμάτων και κυρίως των ψαριών, χαρακτηρίζεται κατά βάση από υψηλή (18-25%) περιεκτικότητα πρωτεϊνών μεγάλης βιολογικής σημασίας. Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη, βιταμίνες ( Α, Β, Ε, D, και Κ ), και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, ο χαλκός, ο σίδηρος, το σελήνιο, ο ψευδάργυ... Διαβάστε περισσότερα...
Εχω μπερδεύτη παρα πολυ.! Θελω να χασω λιπος ειμαι 68 κιλα θελω να παω 55 να αποκτήσω επίπεδη κιλια.!! Βρίσκω στο ινετρνετ μια διαιτα και λεει χασε 10 κιλα σε 3 βδομάδες την ειδα και εχει κοτουπουλο σαλάτες φρούτα μακαρονια και αλλα.! Αλλα δεν ξερω αν χασω 10 κιλα θα τα χασω σε λιπος ? υπάρχει ειδική διαιτα για να χασω λιπος???
Απάντηση:
Μην εμπιστευεσαι το ιντερνετ..Α και νομιζω πως αν κανεις βαρη δεν θα χασεις μυικο ιστο,μονο λιπος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
προτεινω αυγοφετες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
105;! εγώ είμαι στην ίδια ηλικια με εσένα και είμαι 70.. κάνε γυμναστική και πήγαινε διαιτολόγο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρωτα προτηγανιζοντε αλλιως δεν γινεται να καταψυχθουν! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: