Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο αν...
Απάντηση: Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για...
Απάντηση: Νομίζω οι σεφταλιές
Απάντηση: Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος
Απάντηση: Στην λαϊκη,ισως!!!
Απάντηση: ΕΝΑ -ΕΝΑ
Απάντηση: Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά τω...
Απάντηση: ψαρια
Απάντηση: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το παρθένο ελαιόλαδο του οποίου ο βαθμός οργανοληπτικής αξιολόγησης είναι ίσος ή ανώτερος του 6.5 του ...
 

Ξεχασα τον κωδικο προσβασης του hotmail

απλα οταν μπαινεις στο hotmail πατας ξεχασα τον κωδικο μου και σου το στελνουν
Σχετικές ερωτήσεις
Για δημόσιο λίγο δύσκολο αλλά για ιδιωτικό δεν υπάρχουν κολλήματα..
φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχε...
ξινιζει και κιτρινιζει
http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%86%CE%BB%CE%BF% CE% B3%CE%AD%CF%81%CE% B5%CF%82? stags=1&adv=1, τιποτα αλλο;
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Ειμαι 45 ετων αποστρατος υπαξιωματικος του πολεμικου ναυτικου αμεα με μολις 6 ετη υπηρεσιασ[αποτο 1985-1991]για λογους υγειας.απο το 1991-1993 παρακολουθησα μαθηματα σε τ.ε.λ.και το 1993 αποφοιτησα με πτυχιο μηχανολογου.απο το 2009 μεχρι και σημερα ειμαι εγγαμος με την συζηγο μου,η οποια κ αυτη ειναι αμεα με την ιδια παθηση,επιθυμω να εγγραφω αμεσα σε δημοσιο ιεκ μαγειρικης τεχνης,για σεφ.γινεται;
Απάντηση:
Για δημόσιο λίγο δύσκολο αλλά για ιδιωτικό δεν υπάρχουν κολλήματα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχεις χρησιμοποιησει τελοσπαντων για να κανεις τη σουπα.. αυτη ειναι η αγαπημενη μου βελουτε σουπα 500 γρ. καθαρισμένη γλυκιά κολοκύθα 1 καρότο 1 πράσο 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1/2 ματσάκι μυρώνια 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml ζωμό κότας 4 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κουταλιές κρουτόν Αλάτι Πιπέρι Βράζετε την κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια μέχρι να μαλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE% B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82?stags=1&adv=1, τιποτα αλλο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Πέστε τη δική σας μικρή αμαρτία για το φαί που λατρεύετε και το γλυκό που δεν μπορείτε να του αντισταθήτε.
Απάντηση:
Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για φαγητά, έχω φοβερή αδυναμία στις πατάτες. Μπορώ να τρώω και κάθε μέρα - μόνο πατάτες! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω οι σεφταλιές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην λαϊκη,ισως!!! Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις καστανα;
Απάντηση:
Απάντηση:
Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά των χυμών, οι οποίοι ούτω χρησιμεύουν ως άριστη τροφή των μικροοργανισμών των ζυμώσεων και της φθοράς. Αν η περιεκτικότητα σε νερό ελαττωθεί μέχρις 25%, τότε οι μικροοργανισμοί δεν θα δυνηθούν να εγκατασταθούν, διότι η τοιαύτη ελάττωση θα συνεπιφέρει συμπύκνωση των διαλυτών και ιδιαιτέρως του σακχάρου. Είναι δε γνωστό ότι αν η συμπύκνωσης ενός σιροπιού σακχάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο;
Απάντηση:
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι το παρθένο ελαιόλαδο του οποίου ο βαθμός οργανοληπτικής αξιολόγησης είναι ίσος ή ανώτερος του 6.5 του οποίου η ελεύθερη οξύτητα, εκφραζόμενη σε ελαϊκό οξύ, είναι κατά μέγιστο 0,8 g ανά 100 g και του οποίου τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι σύμφωνα προς τα προβλεπόμενα για την κατηγορία αυτή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δοκιμασει :ρ Θα ηθελα ομως.Αλλα δεν θα το κανω,λογω του οτι επελεξα να γινω χορτοφαγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ SUPER MARKET. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ. ΚΙΝΕΖΙΚΑ,ΙΝΔΙΚΑ ΚΛΠ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει; Βγάζουμε δύο μπριζόλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε νααποψυχθούν για να τις μαγειρέψουμε πιο μετά. Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα υπέροχο φαγητό: μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο. Όμως ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, μας ακυρώνει τα σχέδια κι έτσι οι μπριζόλες μας δεν πρόκειται να μαγειρευτούν. Στα κατεψυγμένα λουκανικοπιτάκια που έχουμε στην κατ... Διαβάστε περισσότερα...
τι ποσό θα πληρώσει καποιος που γραφεται σήμερα στον οαεε
Απάντηση:
ρ;ςεδρςρςερςε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ Διαβάστε περισσότερα...
θελω να κανω εξαγωγη φασολια στην γερμανια τη διαδικασια χρειαζεται να κανω
Απάντηση:
Να βρεις αγοραστή στη Γερμανία κάποιον έμπορο π.χ. μέσω Ελληνογερμανικού εμπορικού επιμελειτηρίου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γενικότερα με ποιον τρόπο προκύπτουν οι ημερομηνίες λήξης στα προιόντα ;
Απάντηση:
λογικα φτιαχνουν ενα προιον,ας παρουμε το παστεριωμενο γαλα για παραδειγμα.το συσκευαζουν και το αφηνουν στις συνθηκες που διατηρειται καλυτερα,δηλαδη σε ενα ψυγειο.και το ελεγχουν ωστε να διαπιστωσουν μετα απο ποσες μερες αρχιζει να αλλοιωνεται η δομη του,η μποριακη του δομη,τα συστατικα του,η θρεπτικη του αξια.......ετσι καταληγουν σε ποια ημερομηνια θεωρειται ακαταλληλο για καταναλωση και το γνωστοποιουν στο κοινο.ετσι εμεις βλεπουμε την ημερομηνια ληξης σημειωμενη πανω στη συσκευασια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτη την ερωτηση παντως εγω δεν την εχω ξαναδει οποτε την ρωταω αφοβα... Εγω τρελενομαι για τουρτες-παστες και τετοια αλλα και ολα τα σχετικα του σουφλε!! :Ρ
Απάντηση:
καρμποναρα και παστιτσιο..... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 76 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: