Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγα...
Απάντηση: πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα
Απάντηση: Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι...
Απάντηση: Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλε...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tiropita- kourou.html
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για ...
Απάντηση: Κερδίζει η σαντυγί για ευνόητους λόγους...
Απάντηση: Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσε...
Απάντηση: η γρανιτα
Απάντηση: Kόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε κομμάτια. Tα βράζουμε για 10’ κι έπειτα τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Λιώνουμε το Fl...
 

Τυροπιτα κανταιφι;

Σχετικές ερωτήσεις
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το...
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσε...
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσε...
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδ...
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το φύλλο. Αλείφουμε ξανά με Flora Soft με βούτυρο και σκορπάμε τα τριμμένα τυριά ανακατεμένα, πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε τα τυριά με το υπόλοιπο φύλλο, το οποίο περιχύνουμε με λίγο ακόμη λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2 κιλά Ζάχαρη 1500 gr. Γλυκόζη ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία: Θα χρησιμοποιηθεί ταψί 45Χ 30 εκ. Παίρνουμε τα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας τρίβοντας στα χέρια, έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα τους. Έπειτα βρέχουμε τα ξεχωρισμένα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για πέντε λεπτά. Μετά δημιουργούμε μερίδες στο μέγεθος περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγαζι κ τ μν π εχεις ν κνς ειναι τν γεμιση κ μετα στ φουρνο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι από το γιαούρτι (οικονομία στα σκεύη) Υλικά (για τη στρώση): 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα, γκούντα ή ένταμ ζαμπόν ή μανιτάρια προαιρετικά 3-4 αβγά Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε μία πεντανόστιμη βάση. Απλώνουμε τη βάση (το στρώμα να είναι λεπτό, μην ανησυχείτε, θα φουσκώσει) σε ένα τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλεπιανά) 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 300γρ. βούτυρο γάλακτος 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα ¼ φλιτζανιού φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα Σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 6,5 φλιτζάνια ζάχαρη φλούδα λεμονιού 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού 2 ξυλάκια κανέλλα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ΟΔΗΓΙΕΣ: Παίρνουμε το φύλου για το κανταίφι με τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita- kourou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κερδίζει η σαντυγί για ευνόητους λόγους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Kόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε κομμάτια. Tα βράζουμε για 10’ κι έπειτα τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο στην κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν κι έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και μαγειρεύουμε για 1-2’. Kατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σιγά-σιγά προσθέτουμε το γάλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει πηχτή και προσθέτουμε την παρμεζάνα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για 2 λεπτα και ειναι ετοιμα.δε χρειαζετε πιο πολυ να μη λασπωσουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και την σόδα, που έχουμε διαλύσει από πριν στον χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε το μίξερ και ρίχνουμε το γιαούρτι και λίγο - λίγο το αλεύρι. Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το μίγμα μέχρι να ομοι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το αγαπημενο μου!!ειναι πανευκολο απλως πρεπει να προσεξεις τους χρονους βρασιματος ττου σταφυλιου και του σιροπιου,, 2 κιλά σταφύλια 2 κιλά ζάχαρη 1 φλ. νερό χυμός 1 λεμονιού 1 βανίλια 100 γρ. αμύγδαλα κομμένα στα τέσσερα Πλένετε καλά τα σταφύλια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Βάλτε το σταφύλι μαζί με τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάστε τη με μια υφασμάτινη πετσέτα και αφήστε τη έτσι για 24 ώρες. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Βάζουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμε το Flora, τη ζάχαρη και τα αυγά ή τους κρόκους. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια, κάνοντας γρήγορες κινήσεις. Στην αρχή θα δημιουργηθεί μια ζύμη σαν χοντρά ψίχουλα. Συνεχίζουμε για λίγο, μέχρι να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο κρύο νερό). Χωρίζουμε τη ζύμη, πλάθουμε 2 μπάλες (η μία να είναι λίγο μεγαλύτερη) και τις τυλίγουμε με πλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυτικη σαντιγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ερώτηση ποια είναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι για 3 λεπτά και ανά 3 λεπτά προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο, τους ξηρούς καρπούς, το ξύσμα, την καννέλα και το μοσχοκάρυδο. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι με το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαούρτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ πολύ καλά και τα ανακατεύουμε απαλά με το χέρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αχ!τί λες τώρα...Μού αρέσουν πολύ αλλά τά αποφεύγω οσο μπορώ εκτός βέβαια καί αν υποχρεωτικά, κάποιο, βρεθεί μπροστά μου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελαδινό βούτυρο γάλακτος(ή ανάμεικτο με βιτάμ) -3/4 φλυτζανιού ζάχαρη -2 κρόκους αυγού -1 στιμμένο πορτοκάλι και ξύσμα 2 κουταλάκια -1/2 φλυτζάνι κονιάκ -2 βανίλιες -200 γρ. αμύγδαλο ωμό, χονδροτριμμένο στο μπλέντερ -περίπου 1 1/2 κιλό αλεύρι φαρινάπ -περίπου 500 γραμ. ζάχαρη άχνη -Λίγο ανθόνερο -------------------------------------------------- ------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 55 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: