Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγα...
Απάντηση: πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα
Απάντηση: Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι...
Απάντηση: Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλε...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tiropita- kourou.html
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για ...
Απάντηση: Μπορείς να βρεις εδω μια ωραία συνταγή και οδηγίες για την παρασκευη της: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ zaxaropasta.html
Απάντηση: Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να μην είναι ούτε πολύ τριμμένο ούτε πολύ χονδρό). Κατόπιν σε μία λεκάνη ρίχνουμε το φιστίκι ...
Απάντηση: Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα ...
Απάντηση: που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα
 

Τυροπιτα κανταιφι;

Σχετικές ερωτήσεις
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το...
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσε...
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσε...
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδ...
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το φύλλο. Αλείφουμε ξανά με Flora Soft με βούτυρο και σκορπάμε τα τριμμένα τυριά ανακατεμένα, πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε τα τυριά με το υπόλοιπο φύλλο, το οποίο περιχύνουμε με λίγο ακόμη λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2 κιλά Ζάχαρη 1500 gr. Γλυκόζη ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία: Θα χρησιμοποιηθεί ταψί 45Χ 30 εκ. Παίρνουμε τα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας τρίβοντας στα χέρια, έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα τους. Έπειτα βρέχουμε τα ξεχωρισμένα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για πέντε λεπτά. Μετά δημιουργούμε μερίδες στο μέγεθος περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγαζι κ τ μν π εχεις ν κνς ειναι τν γεμιση κ μετα στ φουρνο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι από το γιαούρτι (οικονομία στα σκεύη) Υλικά (για τη στρώση): 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα, γκούντα ή ένταμ ζαμπόν ή μανιτάρια προαιρετικά 3-4 αβγά Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε μία πεντανόστιμη βάση. Απλώνουμε τη βάση (το στρώμα να είναι λεπτό, μην ανησυχείτε, θα φουσκώσει) σε ένα τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλεπιανά) 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 300γρ. βούτυρο γάλακτος 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα ¼ φλιτζανιού φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα Σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 6,5 φλιτζάνια ζάχαρη φλούδα λεμονιού 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού 2 ξυλάκια κανέλλα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ΟΔΗΓΙΕΣ: Παίρνουμε το φύλου για το κανταίφι με τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita- kourou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς να βρεις εδω μια ωραία συνταγή και οδηγίες για την παρασκευη της: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ zaxaropasta.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να μην είναι ούτε πολύ τριμμένο ούτε πολύ χονδρό). Κατόπιν σε μία λεκάνη ρίχνουμε το φιστίκι και προσθέτουμε τη φρυγανιά, λίγη ζάχαρη άχνη, το μπαχάρι, την κανέλα και ανακατεύουμε τρίβοντας όλα τα υλικά μεταξύ τους με τα χέρια ώστε όλα τα υλικά να πάρουν τη γεύση από τα μπαχαρικά. Αλείφουμε με το Flora το ταψί σε όλες τις πλευρές του. Για τη βάση του μπακλαβά θα χρειαστούν 8 φύλλα, που θα τα αλείψουμε ξεχωριστά το καθένα με αρκετή ποσότητα Flora ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απο πανω.Μετα ριχνουμε την ζυμη και δεν την κουναμε καθολου μεχρι να μπει στον φουρνο γιατι θα κατσει το κεικ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κατάστημα "το Βάλσαμο" στν Πατρέως κάτω από την Κορίνθου. ειναι μαγαζί με βότανα,μπαχαρικά και βιολογικά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα έχω κόψει εδώ και χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
τι χρειαζεται για να μπορω να φτιαχνω γλυκα κουταλιου
Απάντηση:
Το ανάλογο φρούτο, ζαχαρη ,νερό και ανάλογα το φρούτο ,βανίλια,κανέλα,γαρύφαλλο κ.α. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και το λευκό πιπέρι μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κερδίζει η σαντυγί για ευνόητους λόγους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραπστεμου τη συνταγη δεν μπορω να τη βρω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκόνη αμυγδάλου μπορείτε να προμηθευτείτε από την εταιρεία μας η οποία εδρεύει στις Σέρρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ: 2321078574, fax: 2321078544, e-mail: arkorakis@gmail.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε στο ταψί 5-6 φύλλα αλειμμένα ένα – ένα με Flora. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε με ένα κουτάλι να είναι ομοιόμορφη. Βάζουμε το φλουρί, τυλιγμένο σε λίγο αλουμινόχαρτο. Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα αλειμμένα ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατααααααααα Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα μια συνταγη για μπισκοτα με μαυρη σοκολατα που να ειναι και ευκολη γιατι δεν ξερω καλα
Απάντηση:
225 βούτυρο 365 μαυρης σοκολάτας 7 αλάτι 2 αυγά 330 αλευρι 180 ψιλοκομμένα φουντούκια 360 δάκρυα σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: