Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνο...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο ...
Απάντηση: σουπερ μαρκετ
Απάντηση: Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα...
Απάντηση: Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι ...
Απάντηση: Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω.,
Απάντηση: λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο
Απάντηση: Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ....
Απάντηση: πως φτιαχνω λευκο γλασο?
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτ...
 

Τσυρεκι με γλασο καστανο τρικαλινο;

Σχετικές ερωτήσεις
Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Χτυπάμε στο μίξερ το Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τη μαρμελάδα. Τα ...
Για τη βάση: Ρίχνουμε το Flora με βούτυρο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξεκινάμε να χτυπάμε δυνατά μέχρι να γίνει μία ...
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρ...
Βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το νερό ή τον ζωμό και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κάστ...
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Χτυπάμε στο μίξερ το Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τη μαρμελάδα. Τα χτυπάμε για λίγο να ομοιογενοποιηθούν. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη ζύμη. Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση: Ρίχνουμε το Flora με βούτυρο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξεκινάμε να χτυπάμε δυνατά μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα. Με μία σπάτουλα σπρώχνουμε το μίγμα προς τα κάτω και στη συνέχεια δυναμώνουμε για λίγο, συμπληρώνουμε με το αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Τρίβουμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια καλά και τα ρίχνουμε μέσα στον κάδο συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε χαμηλή ταχύτητα. Η βάση είναι έτοιμη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφρατεύουμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει σε δυνατή ταχύτητα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το σύρμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον γάντζο, κλείνουμε, τοποθετούμε τον πολυκόφτη πάνω από την κουζινομηχανή μας και ξεκινάμε να τρίβουμε τα αμύγδαλα ρίχνοντάς τα λίγα λίγα. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το νερό ή τον ζωμό και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κάστανα, τα πράσα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε τη σούπα μας για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα κάστανα. Στη συνέχεια, περνάμε τη σούπα από το μύλο των λαχανικών ή το μπλέντερ και τη ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αν θέλουμε προσθέτουμε το γάλα. Τη ζεσταίνουμε ξανά για ένα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε το γάλα και τα αβγά και συνεχίζουμε για λίγα λεπτά το χτύπημα στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε λίγο - λίγο το αλεύρι και το κακάο (κοσκινισμένα και τα δύο) μαζί με τις βανίλιες. Xτυπάμε για λίγο όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τέλος, το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς στη μεσαία ταχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα ή κονσέρβα ή γλυκό του κουταλιού. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 350 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 500 ml κρέμα γάλακτος 35% 2 φλιτζάνια (400 γρ.) γάλα 3,5% Για το σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. Νερό Και Για Το Γαρνίρισμα: 100 γρ κάστανο (θα το αφαιρέσουμε από αυτό τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ για την γέμιση 150 ml. κρέμα γάλακτος 200 gr. μερέντα ή nutella 100 gr. κρέμα κάστανο bonne maman 2 κουταλιές της σούπα κονιάκ για το σιρόπι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 3/4 φλυτζάνι νερό για το πασπάλισμα Κακάο Άχνη Εκτέλεση Συνταγής το παντεσπάνι Χτυπάμε το μαργαρίνη με την ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω., Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο Διαβάστε περισσότερα...
αν είναι δυνατον να αποφύγω τα τηγανιτά και υπάρχει κάποια συνταγή γ ντόνατς ψημένα στο φούρνο, θα το προτιμούσα
Απάντηση:
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ. γάλα 1/3 φλ. μαργαρίνη 1/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 αβγά 4 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη ανακατεμένη με 1 κ.γ. κανέλα Οδηγίες1.Ρίξτε τη μαγιά στο χλιαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τη να διαλυθεί για 5 λεπτά. 2.Βάλτε το γάλα και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω λευκο γλασο? Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για τσουρεκι με καστανο
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
ειναι ευκολη η συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1. 1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2. 1 φλ. ζάχαρη 3. 1 φλ. σπορέλαιο 4. 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό 5. 1 φλ. καρυδόψιχα 6. 1 μπείκιν 7. 1 βανίλια 8. 1 κ.γ. κανέλα 9. λίγο γαρύφαλλο 10. 6 αυγά σιρόπι 1. 2 φλ. ζάχαρη 2. 2 φ. νερό 3. λίγες σταγόνες κονιάκ Πως το κάνουμε: 1. Χτυπάμε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα. 2. Το βάζουμε σε ταψάκι αντικολλητικό ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180 3. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι καρυδοπιτα και απότι θυμαμαι το μυστικο της ηταν οτι εβαζε μισο λιτρο λεμοναδα με ανθρακικο !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καληνυχταααα :)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Πασπαλίζουμε τους ξηρούς καρπούς με λίγο αλεύρι και τους αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο φτηνοί θα βγουν :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Διαλύουμε το χρώμα στο γάλα και προσθέτουμε το κακάο. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια, το γάλα μαζί με το χρώμα και το κακάο και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χα... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη για μηλοπιτα ;
Απάντηση:
Υλικα 3/4 φλ. αλεύρι 3/4 φλ. καστανή ζάχαρη 2 αυγα 1 1/2 κ. μπέικιν πάουτερ 1 1/2 κ. βανίλια 1/2 κ. αλάτι 2 κ. κανέλλα 2 μήλα 3/4 φλ. καρύδια ή αμύγδαλα Διαδικασια Προθερμένουμε το φούρνο στους 180°c Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κύβους. Ανακατεύουμε το αλεύρι τη ζάχαρη τη βανίλια το αλάτι την κανέλα και το μπέικιν πάουτερ μεχρι να γίνουν ένα. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με μεγαλη κουτάλα μέχρι να γινουν μια ομοιόμορφη μάζα, Τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Το ρούμι αυτό έχει πολύ πιο έντονο άρωμα από το ομώνυμό του αλκοολούχο και είναι πιο γλυκό. Η "Δωδώνη" το βάζει στο παγωτό "ρούμι μεσταφ'ιδες'. Στη Γερμανία το πωλούν όλα τα super markets σε μικρά μπουκαλάκια στα είδη ζαχαροπλαστικής, όπως εδώ έχουμε τη βανίλια, τη μαστίχα και τα άλλα αρωματικά. Πριν πολλά χρόνια το είχε και ο Α-Β (Βασιλόπουλος), αλλά όχι πλέον.
Απάντηση:
στο καταστημα του Στελιου Παρλιαρου πουλανε ρουμι ζαχαροπλαστικης Ρουμι STROH 80% vol ειδικο για γλυκα 45€/750ml ΗΡΟΔΟΤΟΥ 24 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7240205 Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για μελομακαρονα;
Απάντηση:
4 φλ. λάδι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 φλ. αλυσίβα 1 φλ. καφέ κονιάκ 1 κ.γ. κανέλα 2 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 2 κιλά αλεύρι Για το σιρόπι 2 φλ. μέλι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό Για το γαρνίρισμα 1/2 κιλό καρύδια ψιλοκοπανισμένα 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. ζάχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 132 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: