Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!! !!!
Απάντηση: Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις....
Απάντηση: Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κ...
Απάντηση: Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που ...
Απάντηση: βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες
Απάντηση: τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ητα...
Απάντηση: εκμεκ! http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ekmek-me- mpagiatiko- tsoureki.html
Απάντηση: ΩΓΗ
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτητα "συνταγες" εκει θα την βρεις.
 

Τσουρεκι στον αρτοπαρασκευαστη

Πως φτιαχνεται το τσουρεκι στο αρτοπαρασκευαστη?
Σχετικές ερωτήσεις
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγ...
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκ...
δες εδω http:// www.argiro.gr/ recipes/%CF%84%CF% 83%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%AD%CE%BA%CE% B9-%CE%BD%CE%B7%CF% 83%CF%84%CE%AF%CF% 83%CE%B9%CE%BC%CE% BF
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά...
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγια φρεσκια 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη 1/2 κ.γ. μαχλεπι 1/2 κ.γ. βανιλια 1/2 κ.γ. αλατι 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου 1.Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα. 2.Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και το λιωμένο Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2 λίτρο ζεστό γάλα (πλήρες) 1 φακελάκι αλεσμένο μαχλέπι το ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα 500γρ. κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη κροκάδι αραιωμένο με νερό για το άλειμμα σουσάμι Πώς το κάνουμε: Σε λεκάνη χτυπήστε τα αβγά με την άχνη για 3 λεπτά Στο ζεσταμένο γάλα λιώστε τη μαγιά & προσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγά, τυλίξτε τα με ωραίες κορδέλες και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας! Tα υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια για το προζύμι 125 gr. αλεύρι Robin Hood 50 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 gr. χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για τη ζύμη 175 gr. ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 150 gr. γάλα 80 gr. βούτυρο 500 gr. αλεύρι Robin Hoo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που δεν χρειάζεται είναι πολύ ζύμωμα! Δεν θέλει καθόλου ζύμωμα με "μπουνιές", αλλά ανάλαφρες κινήσεις και όχι πολύ ώρα, ίσα να πάρει όλο το αλεύρι. Μετά αυτό που χρειάζεται είναι...υπομονή! Τη βάζεις σε ζεστό μέρος (εγώ την έβαλα στο φούρνο στους 30 βαθμούς και περίμενα....περίμενα...θέλει ίσως και πάνω από τρεις ώρες μέχρι να φουσκώσει! όσο περισσότερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ηταν φτοχες με πολλα παιδια για να βοηθουν στις αγροτικες εργασιες. την πρωτη μερα του χρονου καθοριζαν το ποιος θα παει που, για τον υπολυπο χρονο μεσο της βασιλοπιτας. ετσι οποιος εβρισκε το φλουρι ειχε τα οικονομικα της οικογενειας, το βελανιδι για τη βοσκη των ζωων, το κλημα για το αμπελι το σταχυ για τα χωραφια και το ξυλακι για τα ξυλα που χρειαζοταν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτητα "συνταγες" εκει θα την βρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsoureki- terkenlis-me-glaso-sokolatas.html αντε βρε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για τσουρεκι με καστανο
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
ειναι ευκολη η συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απίστευτο !!!Μόλις μπήκα στο ρώτησε και είδα την ερώτησή σου και εξεπλάγην γιατί πριν λίγα λεπτά σκεφτόμουν να πάω σε ΙΕΚ σε τμήμα ζαχαροπλαστικής !!!Ουάουυυυ !!! Γιατί μάλλον ταιριάζουν με τη γλύκα του αληθινού έρωτα ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingandart-marion.blogspot.gr/2011/05/ blog-post_24.html Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω επιτέλους να φτιάξω ένα σπιτικό προφιτερόλ, θα ήθελα μια καλή και εύκολη συνταγή για προφιτερόλ
Απάντηση:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό προφιτερόλ θα χρειαστείς: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλάκια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κρόκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ 1. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. 2. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ' την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. 3... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ρουμι λαιμ μαυρη ζαχαρη δυοσμος τριμμενος παγος και σοδα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφρατεύουμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει σε δυνατή ταχύτητα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το σύρμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον γάντζο, κλείνουμε, τοποθετούμε τον πολυκόφτη πάνω από την κουζινομηχανή μας και ξεκινάμε να τρίβουμε τα αμύγδαλα ρίχνοντάς τα λίγα λίγα. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιός είναι ο ισολογισμός της λάκτας??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κουβερτούρες, 3 κτ. σούπας κακάο, 1 ζαχαρούχο γάλα, 3-4 κτ. σούπας κονιάκ, 250 γρ. μαργαρίνη Πως το κάνουμε: Σε κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά, βάζω τη μαργαρίνη να λιώσει και προσθέτω και το ζαχαρούχο. Ρίχνω την κουβερτούρα να λιώσει και στο τέλος ρίχνω και το κακάο. Ανακατεύω συνέχεια σε σιγανή πάντα φωτιά και προσέχω να μην πήξει πολύ. Κατεβάζω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει. Σπάω τα μπισκότα σε κομματ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα μαγαζι που πουλαει γλυκα..τι αλλο?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 φλ καστανή ζάχαρη 3 φλ κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 100 γρ βούτυρο αγελάδος Πώς το κάνουμε: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύμε σε μέτρια φωτια για να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Μόλις καταλάβουμε πως η ζάχαρη διαλύθηκε δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα (για περίπου 10 λεπτά). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 φλ.τσαγιού γάλα 1 φλ.τσαγιού αλεύρι 2 αυγά Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 80 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: