Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το κυπαρίσσι Έχει στυπτικές και ψυκτικές ιδιό­τητες, και τα φύλλα του, όταν πίνονται μαζί με γλυκό κρασί και λίγη σμύρνα, ωφελούν τις κα...
Απάντηση: Μην τα κοψεις
Απάντηση: Ο σπόρος του καρπουζιού φυτρώνει σε θερμοκρασίες μεταξύ 200C -350C. Η σπορά πρέπει να καθυστερείται ώσπου να περάσει ο κίνδυνος παγετού. ...
Απάντηση: Ο δυόσμος είναι ποώδες, πολυετές αρωματικό φυτό που φυτρώνει σε ορεινά και υγρά μέρη. Τα φύλλα του έχουν έντονο πράσινο χρώμα με πολλές ν...
Απάντηση: Εννοείς καλλιέργεια στο σπίτι; αμέ...υπάρχουν στα φυτώρια ειδικοί σάκοι που είναι μπολιασμένοι με σπόρους μανιταριών...κοστίζο υν αν θυμάμ...
Απάντηση: Η πιπεριά έχει επιπόλαιο ριζικό σύστημα. Είναι ευαίσθητη στους δυνατούς ανέμους που μπορούν ακόμη και να τη ρίξουν κάτω. Αν το μέρος που ...
Απάντηση: Αν πάρετε ένριζο κλίμα,ανοίξτε έναν μικρό λάκκο και φυτέψτε το όποτε θέλετε. Η πιό κατάλληλη εποχή είναι τώρα. Άν έχετε βέργες από κλάδ...
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium atrovirens Αυτός ο ατελής μύκητας βρίσκεται σε κάθε έδαφος και προκαλεί μικρές έως μεγαλύτ...
Απάντηση: ελια απο ελια θελει περίπου 5 μέτρα... οποτε υπολόγισε πόσες χωράει το χωράφι σου.
Απάντηση: Η σωστή εποχή είναι ο Ιούλιος Αύγουστος. Τώρα είναι θερμοκηπίου.
 

τσουκνιδα και θεραπευτικες ιδιοτητες

τσουκνίδα ανήκει στο γένος των αγγειόσπερμων φυτών ούρτικα και στην οικογένεια των Κνιδοειδών. Πρόκειται για μονοετές ή πολυετές, ποώδες, αυτοφυές φυτό, με 40 περίπου είδη παγκοσμίως. Ο βλαστός της φτάνει σε ύψος το 1 μέτρο ενώ τα άνθη της είναι μικρά και άοσμα. Ολόκληρο το φυτό καλύπτεται από αδενώδεις τρίχες που κατά την επαφή τους με το δέρμα προκαλούν φαγούρα, πολλές φορές έντονη, τσούξιμο και κοκκινίλα σαν τσίμπημα κουνουπιού, ενώ σπανιότερα αλλεργικές διαταραχές. Αυτό οφείλεται σε ένα δηλη

τηριώδες υγρό, που περιέχουν οι λεπτές βελόνες του φυτού στη σύσταση του οποίου υπάρχει μυρμηκικό οξύ, ακετυλοχολίνες και ισταμίνες, οι οποίες όμως βελόνες καταστρέφονται με το βράσιμο ή το ψήσιμο. Το πιο δηλητηριώδες είδος τσουκνίδας είναι το γνωστό με την ονομασία φύλλο του διαβόλου που βρίσκεται στη νήσο Τιμόρ. Οι τσουκνίδες ουσιαστικά είναι ζιζάνια, όμως σε μερικές περιοχές κάποια είδη έχουν μεγάλη οικονομική σημασία. Για παράδειγμα, από ένα είδος τσουκνίδας στην Ασία λαμβάνονται κλωστικέ

ς ίνες από τον βλαστό για την παραγωγή υφασμάτων ενώ αποξηραμένες τσουκνίδες δίνονται σαν τροφή σε ζώα. Η τσουκνίδα είναι πλούσια σε μεταλλικά άλατα: ασβέστιο, χαλκό, χλώριο, κάλιο, πυρίτιο, νάτριο, σίδερο. Το αφέψημα του είδους urens, που βρίσκεται και στην Ελλάδα είναι εξαιρετικό διουρητικό και κατά της πέτρας της χολής, ενώ ο χυμός των σπόρων του σταματά την αιμορραγία. Σύμφωνα με ορισμένους βοτανολόγους βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών εκζεμάτων, συμβάλλει στην μείωση του ουρικού οξέος και γενικώς συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Σχετικές ερωτήσεις
Τόσο η φραγκοσυκιά όσο και οι καρποί, αλλά και τα άνθη της έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για διάφορες παθήσεις του ανθρωπίνου οργανισμ...
Είναι ένα ισχυρό γλυκαντικό της φύσης, 300 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη, αλλά χωρίς καθόλου θερμίδες και είναι ασφαλές για την ανθρώπινη...
Το φαρμακευτικό σκεύασμα αποτελείται από τα στεγνωμένα φύλλα, τα άνθη και τις ρίζες της Τσουκνίδας, η οποία είναι ένα πολυετές φυτό, ευρέ...
στέβια ή αλλιώς Stevia Rebaudiana είναι ένας μικρός θάμνος με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανήκει στο είδος των Συνθέτων μαζί με το μαρούλι, ...
Η τσουκνίδα είναι πολύτιμο φυτό. Καλυτερεύει το έδαφος, όπου φύεται. Περιέχει ένζυμα, σίδηρο, βιταμίνες, διάφορα άλατα και μυρμηγκικό οξύ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Τόσο η φραγκοσυκιά όσο και οι καρποί, αλλά και τα άνθη της έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για διάφορες παθήσεις του ανθρωπίνου οργανισμού. Είναι από τα λίγα φυτά που χρησιμοποιούνται όλα τα μέλη τους και επιπροσθέτως είναι προληπτικό και θεραπευτικό ίαμα. Η χρήση των καρπών αφ’ εαυτής δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις για το αμυντικό σύστημα του οργανισμού, αλλά και σε περίπτωση παρουσιάσεως κάποιας νόσου, πάλιν επενεργεί δραστικά. Θεραπευτικές ιδιότητες! Ως κατάπλασμα για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα ισχυρό γλυκαντικό της φύσης, 300 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη, αλλά χωρίς καθόλου θερμίδες και είναι ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία, χωρίς ενδείξεις ανεπιθύμητης δράσης στον ανθρώπινο οργανισμό. Έχει θαυμάσιες αντιδιαβητικές, αντιυπογλυκαιμικές, αντιυπερτασικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από τους ιούς και από ιογενείς καρκίνους, αλλά και από βλάβες του DNA. Επίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φαρμακευτικό σκεύασμα αποτελείται από τα στεγνωμένα φύλλα, τα άνθη και τις ρίζες της Τσουκνίδας, η οποία είναι ένα πολυετές φυτό, ευρέως διαδεδομένο κοντά στις κατοικίες των ανθρώπων και στα νιτρώδη εδάφη. Όπως γράφει ο άγγλος βοτανολόγος του 17-αιώνα, Κουλπεπέρ στο πιο δημοφιλές βοτανολογικό βιβλίο όλων των εποχών, “οι τρίχες τις που κεντρίζουν και φέρνουν φαγούρα δεν χρειάζονται περιγραφή,- αυτές μπορεί να τις βρούμε και στο πιο βαθύ σκοτάδι, μέσων της αφής”. Η Τσουκνίδα έχει ίσιο κορμό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στέβια ή αλλιώς Stevia Rebaudiana είναι ένας μικρός θάμνος με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανήκει στο είδος των Συνθέτων μαζί με το μαρούλι, το χαμομήλι, και τον ηλίανθο. Θεωρείται ιδιαιτέρως θεραπευτικό και γλυκαντικό φυτό και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1887 στη Παραγουάη της Νοτίου Αμερικής όπου οι ντόπιοι Ινδιάνοι το χρησιμοποιούσαν. Η στέβια καλλιεργείται ουσιαστικά για τα φύλλα της που μπορούν ουσιαστικά να είναι ένα υποκατάστατο της ζάχαρης διότι τα φύλλα της είναι πλούσια σε γλυκοζίτες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η τσουκνίδα είναι πολύτιμο φυτό. Καλυτερεύει το έδαφος, όπου φύεται. Περιέχει ένζυμα, σίδηρο, βιταμίνες, διάφορα άλατα και μυρμηγκικό οξύ, σε αυτό το τελευταίο οφείλεται η φαγούρα που προκαλεί καθώς και το όνομα της,κνίδη. Η τσουκνίδα ανάλογα με την περιοχή, ανθίζει από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο. Είναι δραστική για τα παρασκευάσματα που θα περιγράψουμε, όταν την κόψουμε λίγο πριν την ανθοφορία ή μόλις αρχίζει η ανθοφορία της. Κόβουμε τα φύλλα και τα στελέχη της και μπορούμε να την αποξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κυπαρίσσι Έχει στυπτικές και ψυκτικές ιδιό­τητες, και τα φύλλα του, όταν πίνονται μαζί με γλυκό κρασί και λίγη σμύρνα, ωφελούν τις καταρροές της κύ­στης και τη δυσουρία. Τα χλωρά κυπαρισσόμηλα, όταν κοπανιστούν και ποθούν μαζί με κρασί, είναι κατάλληλα για την αιμόπτυση και τη δυσεντερία και τις καταρροές της κοιλιάς, το ορθοπνοϊκό άσμα και τους βήχες και το αφέψημα τους έχει τις ίδιες επιδράσεις. Όταν κοπανι­στούν μαζί με σύκο μαλακώνουν τα σκληρώματα και θεραπεύουν τους πολύποδες της μύ... Διαβάστε περισσότερα...
πριν 1 μηνα φυτεψα ενα κλαδι απο συκια στο χωμα.. και σημερα ειδα οτι το κλαδι εχει πανω πανω φυλλο και κατω 7-8 συκα.. να τα κοψω τα συκα απο τωρα για να δυναμωσει η συκια η να τα αφησω?
Απάντηση:
Απάντηση:
Ο σπόρος του καρπουζιού φυτρώνει σε θερμοκρασίες μεταξύ 200C -350C. Η σπορά πρέπει να καθυστερείται ώσπου να περάσει ο κίνδυνος παγετού. Όταν γίνει νωρίτερα, πολλοί παραγωγοί συμπληρώνουν την πρώτη σπορά με μια δεύτερη 7-10 μέρες αργότερα δεδομένου ότι κάποιοι σπόροι θα χαθούν από το ψύχος. Αυτή είναι μια δαπανηρή μέθοδος όταν χρησιμοποιούνται υβρίδια και δεν αντισταθμίζεται με τα έσοδα από τα πρώιμα καρπούζια. Μοσχεύματα: Τα μοσχεύματα χρησιμοποιούνται συχνότερα επειδή ο σπόρος κοστίζει πο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο δυόσμος είναι ποώδες, πολυετές αρωματικό φυτό που φυτρώνει σε ορεινά και υγρά μέρη. Τα φύλλα του έχουν έντονο πράσινο χρώμα με πολλές νευρώσεις και καλλιεργείται σε γλάστρες. Χρειάζεται αρκετή υγρασία και πολλαπλασιάζεται με παραφυάδες ή μοσχεύματα. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική σε φαγητά και σαλάτες, στη ζαχαροπλαστική, δίνει άρωμα σε δροσιστικά ποτά και έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες. Συλλέγουμε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο τα φύλλα και τις ανθισμένες κορφές του φυτού και τα χρησιμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εννοείς καλλιέργεια στο σπίτι; αμέ...υπάρχουν στα φυτώρια ειδικοί σάκοι που είναι μπολιασμένοι με σπόρους μανιταριών...κοστίζουν αν θυμάμαι καλά 15-18 ευρώ αλλά θα σου αποφέρουν τουλάχιστον 15 ΚΙΛΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!!! Νομίζω πως είναι αρκετά καλή αναλογία (λιγότερο απο 1 ευρώ το κιλό!!) Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους ψεκάζεις με νερό (τρελαίνονται για υγρασία, φυσικά αφού είναι μύκητες!) και να είναι σε σκιερό μέρος. Σύντομα απο τις οπές των σάκων (υπάρχουν ή τις ανοίγεις εσύ) θα ξεπεταχτούν ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιπεριά έχει επιπόλαιο ριζικό σύστημα. Είναι ευαίσθητη στους δυνατούς ανέμους που μπορούν ακόμη και να τη ρίξουν κάτω. Αν το μέρος που βάλατε τις πιπεριές το πιάνει ο αέρας, θα χρειαστεί να τις στηρίξετε. Η στήριξη μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός πασσάλου που θα μπήξετε στο έδαφος και πάνω στον οποίο θα στηρίξετε το φυτό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν πάρετε ένριζο κλίμα,ανοίξτε έναν μικρό λάκκο και φυτέψτε το όποτε θέλετε. Η πιό κατάλληλη εποχή είναι τώρα. Άν έχετε βέργες από κλάδεμα αμπελιών ,χωρίς ρίζα,με ένα ξύλο ή σίδερο διαμέτρου 3-4 εκ.ανοίξτε νια τρύπα βάθους25-30 εκ και βάλτε μέσα το κλίμα με 3-4 μάτια. Γεμίστε την τρύπα με ψιλή άμμο θαλάσσης,ποτίστε να κάτσει η άμμος και σκεπάστε το ελαφρά με χώμα.Μπορείτε να αφήσετε και ένα μάτι εξωτερικά. Τόσο τα ένριζα,όσο και οι βέργες,θέλουν συχνό πότισμα μόλις πιάσουν οι ζέστες, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium atrovirens Αυτός ο ατελής μύκητας βρίσκεται σε κάθε έδαφος και προκαλεί μικρές έως μεγαλύτερες ζημιές παντού, δεν είναι ασθένεια καραντίνας και δεν προκαλεί ποτέ συνολική εξασθένηση ολόκληρων των φυτειών. Εύρος ξενιστών: Πατάτα Εμφάνιση και σημασία: Ο μύκητας εμφανίζεται παντού στην Ε.Ε. και τα γύρω κράτη. Μόνο οι αγροί στους οποίους δεν έχει καλλιεργηθεί ποτέ πατάτα είναι απαλλαγμένοι από αυτόν τον μύκητα. Το παθογόνο προτιμά τα ψυχρά κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελια απο ελια θελει περίπου 5 μέτρα... οποτε υπολόγισε πόσες χωράει το χωράφι σου. Διαβάστε περισσότερα...
θελω να μαθω πια ειναι η σωστη εποχη για να φαμε την μελιτζανα? αν την βρω τετοια εποχη στο εμποριο ειναι θερμοκηπιου?
Απάντηση:
Η σωστή εποχή είναι ο Ιούλιος Αύγουστος. Τώρα είναι θερμοκηπίου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τεχνητός κήπος 1 τετραγωνικού μέτρου Δοκιμάζω τη δυνατότητα καλλιέργειας σε κήπο επιφάνειας 1 τετραγωνικού μέτρου (1 sq.m. garden). Ακόμη και αν έχεις αρκετό φυσικό χώρο για καλλιέργεια, η ιδέα της καλλιέργειας σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον με το ιδανικό χώμα είναι ελκυστική. Ο τεχνητός αυτός κήπος είναι ιδανικός για την καλλιέργεια στο περιορισμένο περιβάλλον της πόλης. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ταράτσες ή μπαλκόνια. Για μεγαλύτερη επιφάνεια καλλιέργειας, μπορείτε να φτιάξετε όσους τέτοιους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η συγκομιδή των φύλλων ξεκινάει από το δεύτερο έτος και συνεχίζεται μέχρι το πέμπτο. Γίνεται 4 φορές το χρόνο και σε κάθε συγκομιδή λαμβάνονται 3 φύλλα από κάθε φυτό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως ξκαλλιεργειται το αραπικο φυστικι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι πάρα πολύ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα φρούτο που μπορεί να μην ανήκει στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, όπως το βατόμουρο, κατέχει σημαντική θέση στη ζαχαροπλαστική των ευρωπαϊκών χωρών, δημιουργώντας ένα αυξανόμενο ρεύμα κατανάλωσης τα τελευταία χρόνια. Έχει αυξημένη ζήτηση από τις βιομηχανίες μεταποίησης, δεδομένου ότι ανήκει και στα λεγόμενα «super foods», με πολύ υψηλή διατροφική αξία. Βέβαια, η καλλιέργειά του στη χώρα μας παραμένει ακόμα σε εμβρυικό στάδιο. Ήδη η εταιρεία Geoplant στην Ηλεία πειραμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν το τμήμα του εδάφους που προορίζετε για λαχανόκηπο, έχει σκούρο μαύρο χώμα, τότε είστε τυχεροί, γιατί το χρώμα του δηλώνει ότι είναι μάλλον πλούσιο σε οργανικά συστατικά και επομένως θα ευνοήσει καλλίτερα την ανάπτυξη των λαχανικών σας. Σκάψτε σε 2-3 σημεία σε βάθος 20-30 εκατοστά. Αν βρείτε από κάτω κόκκινο χώμα, τότε είστε διπλά τυχεροί, επειδή το κοκκινόχωμα ευνοεί την κατακράτηση υγρασίας και στεγνώνει κάπως πιο δύσκολα, με αποτέλεσμα τα φυτά σας να έχουν ένα σχεδόν ιδανικό έδαφος για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα ζιζανίου: Ambrosia artemisifolia, Συνώνυμο: (Ambrosia elatior) Αυτό το ετήσιο δικοτυλήδονο ζιζάνιο είναι ευρέως γνωστό σε όλο τον κόσμο για την αλλεργία που προκαλεί. Εμφανίζεται σε ακαλλιέργητα εδάφη, σε σύνορα αγρών. Στο δεύτερο μέρος της βλαστικής περιόδου μπορεί να αναπτύξει μεγάλη φυτομάζα και μπορεί να προκαλέσει μερικές φορές προβλήματα στη συγκομιδή. Βιολογία: Αυτό το φυτό είναι ένα ετήσιο, δικοτυλήδονο ζιζάνιο της μορφής Τ4. Περίοδος φυτρώματος:Από το τέλος Απριλίου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο σπόρος των ξηρών φασολιών αποθηκεύεται στους 5-10 C και σχετική υγρασία 40-50% για περίοδο περίπου 6-10 μηνών. Αν η περιεκτικότητα του σπόρου σε νερό είναι κάτω του 14% τότε η σχετική υγρασία της αποθήκης πρέπει να είναι 70%. Για αύξηση της υγρασίας των σπόρων προς την αποφυγή διάρρηξης των περιβλημάτων κατά την αποθήκευση και διακίνηση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετα το φυτεμα ντοματας καθε ποτε ποτιζω Advertisement Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! http://www.rotise.gr/erotisi/meta-to-fytema- ntomatas-kathe-pote- potizo.html#AnswerBottom#ixzz1JWgj0HHn Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι αυτό; Οι βολβοί; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΦΥΤΕΥΣΗΣ Στην Ελλάδα έχουμε την φθινοπωρινή και την ανοιξιάτικη καλλιέργεια. Η φθινοπωρινή καλλιέργεια προτιμάται σε ήπιους χειμώνες, η σπορά γίνεται τους μήνες Οκτώβρη-Νοέμβρη και η συγκομιδή Μάιο-Ιούνιο. Η ανοιξιάτικη καλλιέργεια γίνεται με απευθείας σπορά ή με κοκκάρι, τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο και η συγκομιδή για την πρώτη περίπτωση σποράς γίνεται Αύγουστο-Σεπτέμβρη, ενώ για την δεύτερη Ιούνιο-Ιούλιο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ Το έδαφος οργώνεται όταν βρίσκεται στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ροδακινιά είναι πυρηνόκαρπο, φυλλοβόλο οπωροφόρο δέντρο που ανήκει στο γένος Προύμνη και στην οικογένεια των Ροδοειδών. Η καταγωγή της είναι από την Κίνα, όπου ακόμα και σήμερα υπάρχει ως αυτοφυής. Στη συνέχεια η καλλιέργεια της επεκτάθηκε προς τις χώρες της Μεσογείου και αργότερα προς την Αμερική και την Αυστραλία. Σήμερα είναι το περισσότερο καλλιεργούμενο οπωροφόρο δέντρο στον κόσμο μετά τη μηλιά. Το ύψος του δέντρου φτάνει τα 4,5 μέτρα ο κορμός και οι βλαστοί έχουν φλοιό κοκκινωπού ή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε το φθινόπωρο όταν οι θερμοκρασίες είναι 5-20 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Οκτώβριο-Νοέμβριο Βάθος φύτευσης: 1.5-2 εκατοστά. Μουσκεύουμε τους σπόρους για 3-4 ώρες πριν την σπορά. Ημέρες βλάστησης: 7-14 Μεταφύτευση: Άμεση σπορά Ωρίμανση: 70-100 ημέρες μετά την σπορά ανάλογα με την ποικιλία και τη θερμοκρασία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαμομήλι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε λίπανση. Βέβαια σε εδάφη με αρκετή οργανική ουσία αποδίδει περισσότερο και το συγκομιζόμενο προϊόν είναι καλύτερης ποιότητας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο βασιλικος θελει συχνο ποτισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 76 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: