Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η Φυτοπροστασία στη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς» ήταν το θέμα εισήγησης της Προέδρου της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγήτριας Εν...
Απάντηση: Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5....
Απάντηση: http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%82/% CE...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi- saltsa http:// www.greekmasa.gr/ index.php? option=com_content&t ask=view&...
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περ...
Απάντηση: Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 ...
Απάντηση: καλή και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B...
Απάντηση: Να ρωτησεις τον Ακη;)
Απάντηση: Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνική Κουζίνα Ομελέτες 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά 1/4 κασέρι 2 πατάτες 8 αυγά 10 ...
 

Τροπος μαγειρεματος γλυκοπατατας;

Σχετικές ερωτήσεις
Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση που περιέχει κρέας, πέρα από καλομαγειρεμένο πρέπει να είναι και μαλακό. Παρόλο που για ...
μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι...
κοψε τα κολοκυθακια απο πριν ριξε αλατι ανακατεψε τα και αφησε τα να μαλακωσουνε λιγο να φυγουνε τα υγρα μετα τα αλευρωνεις και τα τηγανι...
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα π...
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση που περιέχει κρέας, πέρα από καλομαγειρεμένο πρέπει να είναι και μαλακό. Παρόλο που για ορισμένα είδη και κομμάτια κρέατος αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, ορισμένες φορές όσο το μαγειρεύουμε τόσο παρατηρούμε ότι σκληραίνει. Αρχικά, αν πιστεύουμε ότι το κομμάτι που πρόκειται να μαγειρέψουμε είναι ένα σκληρό κρέας, ξεκινάμε την προετοιμασία νωρίτερα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο κάμποσες ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι για λαδι χρισημοποιησε βιταμ.. προσθετει γευση κ δν κοβει αντιθετα τη σφιγγει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
Συνέχεια όταν τιγανιζω κολοκυθακια μαύριζουξ....τι να κάνω ώστε να είναι ευπαρουσίαστα;;;
Απάντηση:
κοψε τα κολοκυθακια απο πριν ριξε αλατι ανακατεψε τα και αφησε τα να μαλακωσουνε λιγο να φυγουνε τα υγρα μετα τα αλευρωνεις και τα τηγανιζεις σε καυτο λαδι.για καλυτερα αποτελεσματα οταν τα αλευρωσεις βουτηξε τα ενα προς ενα σε νερο και μετα στο λαδι για να τηγανιστουνε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια μαιντανό 1 καρότο κομμένο σε φέτες 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 1 πράσο κομμένο σε φέτες ξύδι νερό Εκτέλεση 1. Σε μια λεκάνη βάζουμε το σέλινο, το μαϊντανό, το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο και το κρέας αφού το έχουμε πλύνει καλά. 2. Ρίχνουμε ξύδι και νερό σε ίδια αναλογία μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και το αφήνουμε για 24 ώρες. 3. Βγάζουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η Φυτοπροστασία στη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς» ήταν το θέμα εισήγησης της Προέδρου της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγήτριας Εντομολογίας Δήμητρας Προφήτου – Αθανασιάδου ανέπτυξε κατά τη διάρκεια μερίδας με τίτλο: «Καλλιέργεια και Φυτοπροστασία της Ελιάς», στο ξενοδοχείο Oceania Club, στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας. Το πλήρες κείμενο της εισήγησης της κ. Προφήτου έχει ως εξής... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο - λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αλλαντικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι ή με μια σπάτουλα. Στρώνουμε τις πατάτες σε αλειμμένο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και αλευρωμένο ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5. μαύρο πιπέρι αλάτι 6. ένα κρεμμύδι σάλτσα ντομάτας 7. μπόλικο ελαιόλαδο!!!! 8. τρεις πιπεριές φλωρινης(ξεραμενες) ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Mουσκέψτε από βραδύς τα φασόλια (κερδίζετε χρόνο βρασίματος βράστε για 10 λεπτά και πετάξτε το νερό. (αποφεύγετε το φούσκωμα) Βάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια και το ψιλοκομμένο κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλή και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF% 84%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνική Κουζίνα Ομελέτες 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά 1/4 κασέρι 2 πατάτες 8 αυγά 10 λεπτά προετοιμασία 20 λεπτά Αυγό Λουκάνικο Πατάτα Τυρί Υλικά συνταγής Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε... 8 αυγά 2 πατάτες 1/4 κασέρι 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε για τηγάνισμα. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά γίνεται. Κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Πως να μαγειρέψω το ρύζι με ζαμπόν και κολοκύθια;
Απάντηση:
καποιος, καποια μακαρναδα, ελαφρια στη γευση, με κολοκυθακια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύβο knorr λαχανικών * 2 φλυτζάνια ρύζι * λίγο αλάτι * πιπέρι * λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. 2. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού) το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. 3. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. 4. Προσθέτετε 1 κούπα νερό μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξε κρυο γαλα (προτιμαται το light αυτα τα πρασινου χρωματος συσκευασια) και ενα παγακι. Βαλε την φραπεδιερα και χτυπα το για λιγη ωρα και θα πηξει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψιλές λωρίδες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά με το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με την τεκίλα και καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμα, κατόπιν ρίχνουμε το καυτό νερό και συμπληρώνουμε με τον «Σπιτικό» ζωμό. Κλείνουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε το μαγείρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το φύλλο. Αλείφουμε ξανά με Flora Soft με βούτυρο και σκορπάμε τα τριμμένα τυριά ανακατεμένα, πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε τα τυριά με το υπόλοιπο φύλλο, το οποίο περιχύνουμε με λίγο ακόμη λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'. στις 7:16 AM μαγείρεψε η anna Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: