Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθ...
Απάντηση: Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ !
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα!
Απάντηση: ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
Απάντηση: ναι είναι το ελαιόλαδο γιατι είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της αθηρωμάτωσης και πο...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
Απάντηση: ΥΘΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Υ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ
Απάντηση: εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο!
 

Τουρσι ντοματα;

ντοματα σε ξυδι
Σχετικές ερωτήσεις
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθ...
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι ν...
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις; Ακόμα περισσότερο εάν αυτοί οι φίλοι συνοδεύονται και από παιδιά. Δύο εύκολες λύσεις είναι η πίτσα και το hot dog με υλικά που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο ψυγείο και στο ντουλάπι σας! Ας ασχοληθούμε πρώτα με το hot dog, όμως, και μετά θα ασχοληθούμε και με την πίτσα. Φυσικά θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα μακρόστενα ψωμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθετούνται εντός κυλινδρικών βαρελιών, τα οποία περιείχαν πριν κρασί, ξύδι ή οινόπνευμα. Στο πυθμένα του βυτίου τίθεται ένα στρώμα αλατιού και μία στρώση λάχανου 4 έως 6 δακτύλων πάχους, επί της οποίας επιπάσσετε μία δράξ (χούφτα). Έπειτα άλλη στοίβα άλατος και λάχανων με αρωματικά μέχρι να γεμίσει το δοχείο. Από της 3ης στοιβάδας πρέπει να πιέζεται με χονδρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι είναι το ελαιόλαδο γιατι είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της αθηρωμάτωσης και πολλά άλλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΘΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτων σε ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, χυμό λεμονιού ή μίγμα μεταμπισουλφίτ. Όταν ξεραθούν αφήστε τα φρούτα σε αυτή την κατάσταση 4 με 10 ημέρες πριν τα πακετάρετε για αποθήκευση. Η ξήρανση είναι ένας δημιουργικός τρόπος να διατηρήσετε τροφές και δικά σας φρούτα όταν έχετε περισσότερη παραγωγή. Όπως όλα οι μέθοδοι συντήρησης , η ξήρανση προκαλεί απώλεια μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχνιστα μυδια 1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 40 γραμμάρια βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι Βάζουμε τα μύδια σε μία λεκάνη με νερό και τα αφήνουμε για μία ώρα. Τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε από το κέλυφος το χνούδι και τα ξαναπλένουμε, καλά. Σε μία κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μύδια, το θυμάρι και τη δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί. Βράζουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία εποχή που είμαστε πλέον απολύτως πεπεισμένοι ότι τα πάντα γύρω μας έχουν ημερομηνία λήξεως, η φύση φροντίζει να μας... δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας: υπάρχει και κάτι που διαρκεί για πάντα. Ο κύκλος της ζωής μπορεί να υπαγορεύει ότι από τον υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή μέχρι το βιολογικό φρέσκο κρέας που μόλις αγοράσαμε, η διάρκεια βιωσιμότητας είναι συγκεκριμένη, αλλά η φύση έχει άλλη γνώμη. Οι επιστήμονες ονομάζουν τα οκτώ «αθάνατα» προϊόντα «βρυκόλακες» της διατροφικής αλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
οτι νιστισιμο υπαρχει.. πατατεσ .λαχανικα , φρουτα , ψωμι, ..δε τρωσ κρεασ γαλα τυρι αυγα και οτι αλλο εχει να κανει με κρεασ,..ουτε ψαρια ... Διαβάστε περισσότερα...
Δεν έχω ξαναδεί εδώ αυτην την ερώτηση οπότε λέω να την βάλω.. .... .... .... .... πιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητό? ΥΓ Έλενα και Μητσο,δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ξέρω είδη την απαντηση ;Ρ
Απάντηση:
(Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο" βέβαια! ;D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 23 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: