Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθ...
Απάντηση: Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ !
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα!
Απάντηση: ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
Απάντηση: Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπ...
Απάντηση: το καλοκαιρι
Απάντηση: Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, γι...
Απάντηση: Σαφώς.
Απάντηση: γαλα με λιγο ψωμι!!!
 

Τουρσι ντοματα;

ντοματα σε ξυδι
Σχετικές ερωτήσεις
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθ...
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι ν...
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις; Ακόμα περισσότερο εάν αυτοί οι φίλοι συνοδεύονται και από παιδιά. Δύο εύκολες λύσεις είναι η πίτσα και το hot dog με υλικά που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο ψυγείο και στο ντουλάπι σας! Ας ασχοληθούμε πρώτα με το hot dog, όμως, και μετά θα ασχοληθούμε και με την πίτσα. Φυσικά θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα μακρόστενα ψωμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθετούνται εντός κυλινδρικών βαρελιών, τα οποία περιείχαν πριν κρασί, ξύδι ή οινόπνευμα. Στο πυθμένα του βυτίου τίθεται ένα στρώμα αλατιού και μία στρώση λάχανου 4 έως 6 δακτύλων πάχους, επί της οποίας επιπάσσετε μία δράξ (χούφτα). Έπειτα άλλη στοίβα άλατος και λάχανων με αρωματικά μέχρι να γεμίσει το δοχείο. Από της 3ης στοιβάδας πρέπει να πιέζεται με χονδρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπέρι, γαρύφαλλα, κανέλλα, κύμινο κοπανισμένα, λίγο φλοιό πορτοκαλιού ψιλοκομμένο και λίγο ξύδι. Ζυμώνετε καλώς το περίκομμα και γεμίζετε με αυτό χοιρινά έντερα καταλλήλως παρασκευασμένα, των οποίων δένεται τα 2 άκρα και μεταξύ τους. Κατόπιν τα περνάτε από μία ράβδο και τα κρεμάτε εντός της καπνοδόχου πάνω από λίγη φωτιά, δηλαδή να καπνίζει λίγο. Μένουν έτσι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους. Η περιεκτικότητα σε νερό των κατάλληλα ξεραμένων τροφίμων ποικίλλει από 5% έως 25% τοις εκατό ανάλογα με τα τρόφιμα. Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάται από: • την επαρκή θερμότητα για να βγει έξω η υγρασία χωρίς να μαγειρευτούν τα τρόφιμα • τον ξηρό αέρα για να απορροφήσει την απελευθερωμένη υγρασία • την επαρκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιο είναι το καλύτερο πρωινό για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο;
Απάντηση:
γαλα με λιγο ψωμι!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω καρδιές από κοτόπουλα? Συνήθως πουλούνται μαζί με τα συκωτιά αλλά εγώ θέλω μόνο τις καρδιες.
Απάντηση:
δυστηχως δεν πωλουνται ξεχωριστα :/ και εγω πολυ θα ηθελα να ειναι ξεχωριστα και να περνω μονο καρδιες αλλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρωω 1-2 φορες τη βδομαδα.. Δεν θα θελα να το κοψω.. χάνεις πολλά σημαντικά στοιχεία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE% B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82?stags=1&adv=1, τιποτα αλλο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λευκη σοκολατα, cookies και baileys. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιον....ειμαι φαν αυτης της σοκολατας.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχουν γαλα κορνφλειξ χυμο λουκανικο αυγα καφε κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΕ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΟΛΟ (ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΕΙΣ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΓΛΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω γιατι εχουνε νερο εκτος και αμα τα τριψεις και παλι http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?topic=9146.0 χλωμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: