Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ...η μοίρα κι ο καιρός το χαν ορίσει.... sml http:// www.youtube.com/ watch?v=Q0gFJecVnbM
Απάντηση: Από το ένθετο 7 Μέρες TV "ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλυτζάν...
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ phlioritikos- mpaklabas-ths-mamas- moy.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ mpaklabas-...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. το...
Απάντηση: Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3...
Απάντηση: Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ...
Απάντηση: Παιδια και εγω χρειαζομαι πρασινο χρωμα ζαχαροπλαστικης πειτε μου πως γινετε πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου ...
Απάντηση: Οσο πιανεις με τα 3 σου δαχτυλα.
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 10-12 λεπτά Συνολικός χρόνος: 30-32 λεπτά Υλικά 200γρ αλεύρι που φουσκών...
 

τον τροπο παρασκεβης γαι τουρκικο μπακλαβα

Σχετικές ερωτήσεις
πετα το και φτιαξε καινουριο με σωστο σιρωπι αυτη τη φορα
γιαμ γιαμ http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ mpaklabas-me- elaiolado.html
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ mpaklabas.html
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ mpaklabas-mono-me- karidia.html
Γινεται σε στρογγυλο ταψι και κοβονται τα κομματια διαγωνια.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
πετα το και φτιαξε καινουριο με σωστο σιρωπι αυτη τη φορα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- mono-me-karidia.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γινεται σε στρογγυλο ταψι και κοβονται τα κομματια διαγωνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...η μοίρα κι ο καιρός το χαν ορίσει.... sml http://www.youtube.com/watch?v=Q0gFJecVnbM Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από το ένθετο 7 Μέρες TV "ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλυτζάνι φρυγανιά 1 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι γλ. κανέλα 1/2 κουταλάκι γλ. γαρίφαλο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 & 1/2 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι: 1.200 γραμμ. ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι 1/2 κουταλάκι γλ. ξινό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στρώνουμε 7 φύλλα και τα λαδώνουμε. Στη συνέχεια ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ phlioritikos-mpaklabas-ths-mamas-moy.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ mpaklabas-me-taxini-kai-karydi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ gianniotikos-mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο ραφινέ 1 κουτ. σουπ. βούτυρο γάλακτος 110 ml γάλα 110 ml νερό 1 αβγό 2 φλιτζ. τσαγ. νισεστέ ή ρυζάλευρο Για τη γέμιση: 400 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης γλυκά ( τα μισά ψιλοτριμμένα και τα μισά χοντροκοπανισμένα Μίγμα για το άλειμμα των φύλλων: 300 γραμμ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό ή πρόβειο 100 γραμμ. μαργαρίνη 6 κουτ. σουπ. ... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θελει για να κανεις μπακλαβα;
Απάντηση:
Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3 κουταλιές ανθόνερο Για το σιρόπι: 3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 3 ξυλάκια κανέλλας 4-5 σταγόνες λεμόνι Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρετε καμμιά καλή συνταγή για μπακλαβά;
Απάντηση:
Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο. 2 κ. κ. κανέλα σκόνη. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 400 γρ. Νερό. 800 γρ. Ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε την μισή ποσότητα φύλλων βουτυρώνοντας τα ένα ένα χωριστά. Στρώνουμε το μίγμα καρυδιών και κανέλας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο. Χαράζουμε με μυτερό μαχαίρι ρόμβους ή παραλληλόγραμμα στην επι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιδια και εγω χρειαζομαι πρασινο χρωμα ζαχαροπλαστικης πειτε μου πως γινετε πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου.......................................... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οσο πιανεις με τα 3 σου δαχτυλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 10-12 λεπτά Συνολικός χρόνος: 30-32 λεπτά Υλικά 200γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100γρ βούτυρο 100γρ καστανή ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα ½ κουταλάκι τζίντζερ 1 χτυπημένο αυγό Προετοιμασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε το αλεύρι και το βούτυρο στο πολυμίξερ και ανακατέψτε προσθέτοντας στη συνέχεια τη ζάχαρη, την κανέλλα και το τζίντζερ. Βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραπστεμου τη συνταγη δεν μπορω να τη βρω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρτατε υπαρχουν πολλα ηδη σοκολατας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγανη Σουσάμι Αλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, όπου έχουμε βάλει ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε χλιαρό νερό και την ξερή μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και ανοίγουμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο, τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Με ένα κουτάλι κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C για 15-18 λεπτά. Tea Tip Η καλύτερη συντροφιά για τα χειμωνιάτικα ... Διαβάστε περισσότερα...
ο αφρος απο πανω με τι υλικα παρασκευαζεται
Απάντηση:
Συστατικά * 200 γρ σοκολάτα * 1 φλ γάλα + 3/4 του λίτρου γάλα * 1 κ.σ ζάχαρη Για την σαντιγί: * 80 γρ κρέμα γάλακτος * 30 γρ ζάχαρη άχνη * 1 φακ. βανίλια Οδηγίες 1. Λιώνετε τα 200γρ σοκολάτας σε μπεν μαρί με το 1φλ γάλα, ανακατεύετε και το αφήνετε να βράσει για 10΄. 2. Ζεσταίνετε 3/4 του λίτρου γάλα με 1 κ.σ ζάχαρη, το ρίχνετε στην κατσαρόλα με την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε για 5΄. 3. Ετοιμάζετε σαντιγί χτυπώντας 80γρ κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας σταδιακά 30γρ ζάχαρη άχνη κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καληνυχταααα :)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
πωσ μετρας τα γραμμαρια?
Απάντηση:
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσα λιτρα?αμα λιωσεις μια μπαλα παγωτου δε θα βγει πανω απο 150 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς να βρεις εδω μια ωραία συνταγή και οδηγίες για την παρασκευη της: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ zaxaropasta.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω., Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 136 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: