Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: να ρωτησεις συναδελφους, φιλους και τα λοιπα ή να ρωτήσεις σε εστιατόρια αν θέλουν δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
Απάντηση: Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό.
Απάντηση: δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ
Απάντηση: για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δε...
Απάντηση: αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια!
Απάντηση: εγω το βαζω στο ψηγειο μου και το σκεπαζω με χαρτοπεσετα, πιανει σε μενα!!
Απάντηση: προστατης διατροφη
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοι...
Απάντηση: Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, γι...
Απάντηση: Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μ...
 

το θυμάρι είναι το ίδιο με το δεντρολίβανο?

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Η ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΘΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ.ΕΝΑ ΤΑ ΒΑΛΗΣ ΣΤΗ Ν ΚΟΙΛΙΑ ΨΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
Σχετικές ερωτήσεις
παιφκομελο και ανθομελο
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!!
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα μ...
ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/ html/ent/303/ ent.6303.asp
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
παιφκομελο και ανθομελο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κάτι που αφ ενός διπλασιάζει την ποσότητα της τροφής μας και αφετέρου με τη μη καταστροφή των ενζύμων και βιταμινών με το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, μας παρέχουν υψηλή διατροφική αξία. Ταυτόχρονα έχουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τον οργανισμό για την χώνευσή τους, αφού τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί και η τροφή διασπάτε και απορροφιέτα... Διαβάστε περισσότερα...
Ακούω και διαβάζω συχνά μια μερίδα από αυτό μια μερίδα από το άλλο. Ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πόσο είναι μια μερίδα. Πχ. Μια μερίδα μακαρόνια κτλ. Η μια μερίδα δημητριακά κα.
Απάντηση:
ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/html/ent/303/ent.6303.asp Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να ρωτησεις συναδελφους, φιλους και τα λοιπα ή να ρωτήσεις σε εστιατόρια αν θέλουν δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δεν ξερο τιποτα μονο νομιζο λεμονη ρυχνουν για να σπαση την αλμιρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω το βαζω στο ψηγειο μου και το σκεπαζω με χαρτοπεσετα, πιανει σε μενα!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προστατης διατροφη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους. Η περιεκτικότητα σε νερό των κατάλληλα ξεραμένων τροφίμων ποικίλλει από 5% έως 25% τοις εκατό ανάλογα με τα τρόφιμα. Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάται από: • την επαρκή θερμότητα για να βγει έξω η υγρασία χωρίς να μαγειρευτούν τα τρόφιμα • τον ξηρό αέρα για να απορροφήσει την απελευθερωμένη υγρασία • την επαρκ... Διαβάστε περισσότερα...
μοσχου
Απάντηση:
Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μήκος στη μέση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω να φαω πρωινο.. δε θυμαμαι απο ποτε.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπέρι, γαρύφαλλα, κανέλλα, κύμινο κοπανισμένα, λίγο φλοιό πορτοκαλιού ψιλοκομμένο και λίγο ξύδι. Ζυμώνετε καλώς το περίκομμα και γεμίζετε με αυτό χοιρινά έντερα καταλλήλως παρασκευασμένα, των οποίων δένεται τα 2 άκρα και μεταξύ τους. Κατόπιν τα περνάτε από μία ράβδο και τα κρεμάτε εντός της καπνοδόχου πάνω από λίγη φωτιά, δηλαδή να καπνίζει λίγο. Μένουν έτσι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
νομιζω μεσα σε πολυπαγκ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μετραω νομιζεις? αν ειναι να καθομαι να μετραω τα γραμμαρια ανα μακαρονια,ρυζι,κιμα,ντοματες κτλ που τρωω καθημερινα,και με βαση αυτα να βρισκω την τιμη τους,μαυρο φιδι που με εφαγε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγητα κυριως...σπιτικα φαγητα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι αλλά τα φρέσκα και όχι τα συσκευασμένα. Έχω σοβαρό πρόβλημα με αυτό και οι περισότεροι θα το καταλάβουν μόνο αν δοκιμάσουν και από τα δύο και δουν πόσο μεγάλη διαφορά εχουνε στην γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και μεταλλικά άλατα. Η πρωτεΐνη, παρέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε επαρκείς αναλογίες. Τα σάκχαρα αποτελούνται κυρίως από φρουκτόζη και γλυκόζη σε σχετικά σταθερή αναλογία, όμοια με του μελιού. Η αναλογία λιπιδίων, είναι ένα σπουδαίο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του βασιλικού πολτού. Τα λιπίδια αποτελούνται κυρίως από λιπαρά οξέα σε ασυνήθιστη και σπάνια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κονσερβα οσο καλα και να εχει συντηρηθει εχει λιγοτερα θρεπτικα συστατικα απο ενα αντιστοιχο φρεσκο, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι και ανθυγιεινο. Τον τονο κονσερβα τον χρησιμοποιουν και οι αθλητες, εε κατι θα ξερουν παραπανω, σιγουρα θα εχει Ω3 λιπαρα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καϊμάκι του γάλατος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κανε πολλυ γυμναστικη και πινε 10 παγωμενα ποτηρια νερο την ημερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
pairnis to fyto ta louloudia kai liga fylarakia to bazeis se ladi kai to afineis 40 meres ston hlio Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι. Ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Πειτε τι φαγητα δε γουσταρετε καθολου.
Απάντηση:
Ψάρι.Και οτιδήποτε ετοιματζίδικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω σκιά από παραγωγούς αλλά και από εξειδικευμένο σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει, το πολύ καλής ποιότητας, ανόθευτο και ανεπεξέργαστο μέλι δεν ζαχαρώνει όπως και τα ανθόμελα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 53 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: