Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: ναι
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηρι...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
Απάντηση: Εγω λεωοτι φτιαχνουμαι ενα απλο συροπη προστετουμαι και μια .δυο βανιλιτσεσκαι το δενουμαι δεν αργει καθολου
Απάντηση: Εδώ http:// downtimeforyou.blogs pot.gr/2012/06/blog- post_06.html βρήκα κάποιες πρωτότυπες ιδέες για τούρτες (αυτή με τα smarties απλά μοι...
Απάντηση: Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 230 ml χυμό πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένο) 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (ψιλοκομμένα) 3 αυγά 115 ml ...
Απάντηση: Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφην...
 

Τιραμισου αργυρω;

Σχετικές ερωτήσεις
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά ...
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το β...
μπες στο site της argiro.gr
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου ε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω λεωοτι φτιαχνουμαι ενα απλο συροπη προστετουμαι και μια .δυο βανιλιτσεσκαι το δενουμαι δεν αργει καθολου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ http://downtimeforyou.blogspot.gr/2012/06/blog- post_06.html βρήκα κάποιες πρωτότυπες ιδέες για τούρτες (αυτή με τα smarties απλά μοιάζει τέλεια) και απόσο έχω ψαξει κατά το παρελθόν ,σχεδόν όλα τα ζαχαροπλαστεία έχουν site και έχουν μέσα φωτογραφίες από τις τούρτες που φτιάχνουν ,οπότε μπορείς να μπεις στο κάθε ζαχαροπλαστείο που σε ενδιαφέρει και να τις δεις . Και επίσης σε κάποια ζαχαροπλαστεία (σε κάποια έτσι ; όχι σε όλα) μπορείς να τους πας εσύ το σχεδιο που θα ήθελες και να σου το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απο πανω.Μετα ριχνουμε την ζυμη και δεν την κουναμε καθολου μεχρι να μπει στον φουρνο γιατι θα κατσει το κεικ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 230 ml χυμό πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένο) 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (ψιλοκομμένα) 3 αυγά 115 ml λάδι 180 γρ. ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα 1 1/2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για γλυκά 1/2 φλιτζ. καρύδια (ψημένα για 10 λεπτά στους 180°C και χοντροαλεσμένα) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα και το μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια καλή και εύκολη αν είναι δυνατόν συνταγή για κορμό σοκολάτας
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ Sheridan, μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα,150 γρ. καρύδα Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι. Τέλος, προσθέτω καρύδα. Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη. Πιο απλή δεν γίνεται! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι αν τρωω ??? Ναι και οταν τη φτιαχνει η γιιαγια μου ειναι τελεια !!! Ελπιζω να σε καλυψα ... τωρα αν θες τη συνταγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζει η στο συνταγεσ τισ παρεασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE% AD%CE%BB%CE%B1?stags=1&adv=1 ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΔΩ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο 2) Γλυκό λεμόνι 3) Καζάν ντι πι 4) Ραβανί 5) Κέικ λεμονιού 6) Σάμαλι 7) Τουλούμπες Σε ενδιαφέρει κάποιο από αυτά ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται! Σε χτύπησε η κρίση όπως όλους μας!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραπστεμου τη συνταγη δεν μπορω να τη βρω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 2 κουταλιές κονιάκ 1/4 κούπας χυμός πορτοκάλι το ξύσμα ενός πορτοκαλιού Εκτελεση: Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε σε αυτό σόδα, baking powder, κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο Χτυπήστε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτοντας κονιάκ, ξύσμα, χυμό Ανακατέψτε και ρίξτε τα στο αλεύρι Ζυμώστε να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
μπορειτε να μου πειτε μια που εχετε κανει και σας αρεσε;
Απάντηση:
όσο ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, μπορείς να φτιάξεις παγωτό πεπόνι που είναι πολύ νόστιμο και δροσιστικό. υλικά: 3 φλυτζάνια γάλα, 5 αυγά φρέσκα, 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη καστανή, 3 φλυτζάνια κομμένο πεπόνι, 2 βανίλιες. εκτέλεση: βάζεις το γάλα να ζεσταθεί καλά, όχι να βράσει. Σε ένα μπώλ χτυπάς τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτεις λίγο-λίγο από το γάλα στο μείγμα και ανακατεύεις συνεχώς. Τα βάζεις σε φωτιά, την οποία αργότερα χαμηλώνεις και ανακατεύεις μέχρι να δέσει (πρόσεχε μη βράσει). Αποσύρει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν θα φουσκωσει εκτος αν χρησιμοποιησεις αλευρι που φουσκωνει μονο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Γειά σας θα ήθελα μια νηστίσημη συνταγή για τούρτα black forest
Απάντηση:
Συστατικά Παντεσπάνι: 3/4 κούπας καλαμποκέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα κρύο νερό 3 κουταλιές ξύδι 3 κούπες φαρίνα απ 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι βανίλια 2 κουταλάκια σόδα 1/3 κούπας κακάο Γέμιση: 1 κονσέρβα βύσσινο σε ζουμί 1/2 κούπας ζάχαρη 2 κουταλιές κορν φλάουρ 2 κουταλιές κονιάκ Σιρόπι σιρόπι από γλυκό βύσσινο αραιωμένο με λίγο νερό Γαρνίρισμα: 1 κουτί φυτική κρέμα κρετόρε χτυπημένη με λίγη άχνη κουβερτούρα Οδηγίες Για το παντεσπάνι χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asproylas.blogspot.com/2009/09/blog- post_4832.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καληνυχταααα :)) Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 43 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: