Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση:  
Απάντηση: Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπά...
Απάντηση: Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε...
Απάντηση: Και εγω το ιδιο αλλα ξερω πολλους που τρελενοντε ...τι να πεις γουστα ειναι αυτα!!
Απάντηση: Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό!
Απάντηση: οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους..
Απάντηση: αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα
Απάντηση: Οχι!
Απάντηση: Στοίχημα ότι χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ξύδι που έχετε στο σπίτι σας αποκλειστικά για να ραντίσετε τη σαλάτα σας. Το υγρό αυτό ανακαλύφθη...
Απάντηση: το υγρο πιατων
 

Τιμες προιοντων μακρο

Σχετικές ερωτήσεις
Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξερ...
Προιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης τους για να ακριβολογούμε.Εγώ πάντως δεν έχω δεί σε 3 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market στην...
Οι δύο βασικοί παράγοντες που χαλούν ένα τρόφιμο είναι η οξείδωση & η υγρασία (σε συνδυασμό με την θερμοκρασία). Βάζουν λοιπόν τα υ...
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζο...
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξεργασμένες τροφές με συντηριτικά κ.τλ.Όσο γίνεται και όσο μπορώ τα αποφεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης τους για να ακριβολογούμε.Εγώ πάντως δεν έχω δεί σε 3 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market στην περιοχή μου να υπάρχει κάποιο ράφι με προιόντα μειωμένης τιμής.Και θα εξηγήσω γιατί γίνεται αυτό.Τα super market,κατα καιρούς τυχαίνει να έχουν προιόντα που λήγουν.Αυτά βγαίνουν στην άκρη και χαρακτηρίζονται οτι πάνε για καταστροφή επειδή είναι πλέον ακατάλληλα για πώληση και κατανάλωση.Έτσι η όποια εταιρία βγάζει προιόντα για καταστροφή έχει και επιστροφή ... Διαβάστε περισσότερα...
Γενικότερα με ποιον τρόπο προκύπτουν οι ημερομηνίες λήξης στα προιόντα ;
Απάντηση:
Οι δύο βασικοί παράγοντες που χαλούν ένα τρόφιμο είναι η οξείδωση & η υγρασία (σε συνδυασμό με την θερμοκρασία). Βάζουν λοιπόν τα υπό εξέταση τρόφιμα σε ειδικούς θαλάμους με ελεγχόμενες αυτές τις συνθήκες & καθώς περνά ο καιρός κάνουν μικρομετρήσεις & μετρήσεις οξείδωσης. Αφού οι μετρήσεις ξεπεράσουν τα επιτρεπτά όρια, θέτουν σαν όριο την τρέχουσα χρονική στιγμή. Μετά επαναλαμβάνουν τη διαδικασία με άλλες πιο δυσμενείς συνθήκες, δηλαδή μεγαλύτερες τιμές υγρασίας, οξείδωσης &... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζούνε πιο πολύ και είναι υπο εξαφάνισει.Πολλοί λένε ότι πουλάνε ντόπιες κότες αλλά είναι υβρίδια...Δείτε ένα καλό site: http://sites.google.com/site/ntopieskotes/ Αυτές είναι κότες..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Προσωπικα,την απεχθανομαι!
Απάντηση:
Και εγω το ιδιο αλλα ξερω πολλους που τρελενοντε ...τι να πεις γουστα ειναι αυτα!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους.. Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορεις να κανεις οικολογικο βαψιμο αυγων ?
Απάντηση:
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στοίχημα ότι χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ξύδι που έχετε στο σπίτι σας αποκλειστικά για να ραντίσετε τη σαλάτα σας. Το υγρό αυτό ανακαλύφθηκε κατά λάθος, όταν προϊόντα όπως το κρασί, η μπύρα και ο μηλίτης άρχισαν με τον καιρό να αποκτούν μια ξινή γεύση. Γνωρίζατε όμως ότι το ξύδι, ιδιαίτερα το λευκό και εκείνο που προέρχεται από το μηλίτη, έχει πάρα πολλές χρήσεις; Ιδού 20 ασυνήθιστες και οικολογικές χρήσεις του ξυδιού που ίσως να μην έχετε σκεφτεί: 1. Κοντίσιονερ για τα μαλλιά Αν θέλετε με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το υγρο πιατων Διαβάστε περισσότερα...
Τι τρώμε? Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης. 3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53% τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία. 4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά. 5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα στοιχεία που του βάζουν. 6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει πιο νόστιμα. 7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατό χρονών. 8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (trans fatty acids). 9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου. 10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL (καλή χοληστερίνη). 11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές. 12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος. 13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων. 14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης. Το πολύ ενδιαφέρον μέρος Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό. Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν υποστεί υδρογόνωση (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα. Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν. Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί. Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης
Απάντηση:
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινος οργανισμός,την μαργαρίνη δεν μπορεί να την μεταβολίσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στις αρτηρίες μέχρι που τις αποφράσσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κανενα :P Δεν τρωω φρουτα../ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
1. Θα παραγγειλετε ή θα φατε κατι σπιτικο; 2. Πιτσα / γυρο, σουβλακια, κρεατικα γενικοτερα / ποπ κορν / τοστακια, σαντουιτς / κατι αλλο;
Απάντηση:
εννοειται θα παραγγειλουμε,οταν βλεπεις ταινια δεν υπαρχει χρονος και διαθεση για σπιτικο,χρειαζεται λιγη βρωμια....πιτσα και μπυρες!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η μούχλα στα τυριά είναι απαραίτητη καθώς χωρίς αυτήν τα τυριά δε θα μπορούσαν να έχουν το χαρακτηριστικό άρωμά τους. Οι μύκητες που υπάρχουν στα τυριά είναι επιλεγμένοι από τους παραγωγούς μετά από χρόνια ερευνών με σκοπό να δίνουν το επιθυμητό άρωμα. Οι μύκητες αναπτύσσονται πάνω στα τυριά καθώς τρέφονται από τα θρεπτικά συστατικά που έχει το τυρί (πρωτεΐνες, λιπαρά). Καλό θα είναι όταν τρώμε ένα τυρί με μούχλα να το καθαρίζουμε πρώτα καθώς μερικοί μύκητες παράγουν και τοξικές ουσίες. Διαβάστε περισσότερα...
Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων.. ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. [Βίντεο] HEK 293 = human embryonic kidney cells = ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα. Που βρίσκονται, με ποιο τρόπο και από ποιες εταιρείες.
Απάντηση:
Πω πω, καλή μας όρεξη. Θα ξεράσω! Να τους καεί το air condition, τις εταιρείες, αλλά και αυτούς που επιτρέπουν να τα εισάγουν! Δε σέβονται τίποτα πια; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Eμένα μου αρέσει. :3
Απάντηση:
Ναι, πάρα πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΡΟΚΟΜΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό και το μισό του μισού μαζί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 139 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: