Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση:  
Απάντηση: Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπά...
Απάντηση: Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε...
Απάντηση: καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη
Απάντηση: καρμποναρα και παστιτσιο.....
Απάντηση: Κυριο συστατικο της μπυρας ειναι η βυνη και το νερο. Η βύνη κριθαριού είναι το αποτέλεσμα της διεργασίας βυνοποίησης κατά την οποία το α...
Απάντηση: 32,851 γραμαρια
Απάντηση: καποιοι ανθρωποι εχουν ενα συνδρομο που τους δημιουργει εμμονη με το κλεψημο,καποιοι αλλοι ισως να μην εχουν να φανε(αλλα δεν τους δικαιο...
Απάντηση: εννοειται θα παραγγειλουμε,οταν βλεπεις ταινια δεν υπαρχει χρονος και διαθεση για σπιτικο,χρειαζεται λιγη βρωμια....πιτσα και μπυρες!!
Απάντηση: στα σουπερ μαρκετ
 

Τιμες προιοντων μακρο

Σχετικές ερωτήσεις
Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξερ...
Προιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης τους για να ακριβολογούμε.Εγώ πάντως δεν έχω δεί σε 3 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market στην...
Οι δύο βασικοί παράγοντες που χαλούν ένα τρόφιμο είναι η οξείδωση & η υγρασία (σε συνδυασμό με την θερμοκρασία). Βάζουν λοιπόν τα υ...
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζο...
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξεργασμένες τροφές με συντηριτικά κ.τλ.Όσο γίνεται και όσο μπορώ τα αποφεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης τους για να ακριβολογούμε.Εγώ πάντως δεν έχω δεί σε 3 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market στην περιοχή μου να υπάρχει κάποιο ράφι με προιόντα μειωμένης τιμής.Και θα εξηγήσω γιατί γίνεται αυτό.Τα super market,κατα καιρούς τυχαίνει να έχουν προιόντα που λήγουν.Αυτά βγαίνουν στην άκρη και χαρακτηρίζονται οτι πάνε για καταστροφή επειδή είναι πλέον ακατάλληλα για πώληση και κατανάλωση.Έτσι η όποια εταιρία βγάζει προιόντα για καταστροφή έχει και επιστροφή ... Διαβάστε περισσότερα...
Γενικότερα με ποιον τρόπο προκύπτουν οι ημερομηνίες λήξης στα προιόντα ;
Απάντηση:
Οι δύο βασικοί παράγοντες που χαλούν ένα τρόφιμο είναι η οξείδωση & η υγρασία (σε συνδυασμό με την θερμοκρασία). Βάζουν λοιπόν τα υπό εξέταση τρόφιμα σε ειδικούς θαλάμους με ελεγχόμενες αυτές τις συνθήκες & καθώς περνά ο καιρός κάνουν μικρομετρήσεις & μετρήσεις οξείδωσης. Αφού οι μετρήσεις ξεπεράσουν τα επιτρεπτά όρια, θέτουν σαν όριο την τρέχουσα χρονική στιγμή. Μετά επαναλαμβάνουν τη διαδικασία με άλλες πιο δυσμενείς συνθήκες, δηλαδή μεγαλύτερες τιμές υγρασίας, οξείδωσης &... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζούνε πιο πολύ και είναι υπο εξαφάνισει.Πολλοί λένε ότι πουλάνε ντόπιες κότες αλλά είναι υβρίδια...Δείτε ένα καλό site: http://sites.google.com/site/ntopieskotes/ Αυτές είναι κότες..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη Διαβάστε περισσότερα...
Αυτη την ερωτηση παντως εγω δεν την εχω ξαναδει οποτε την ρωταω αφοβα... Εγω τρελενομαι για τουρτες-παστες και τετοια αλλα και ολα τα σχετικα του σουφλε!! :Ρ
Απάντηση:
καρμποναρα και παστιτσιο..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κυριο συστατικο της μπυρας ειναι η βυνη και το νερο. Η βύνη κριθαριού είναι το αποτέλεσμα της διεργασίας βυνοποίησης κατά την οποία το αδιάλυτο άμυλο μετατρέπεται μερικώς σε απλούστερα διαλυτά ζάχαρα, μειώνονται οι σύνθετες πρωτεΐνες που μετατρέπονται σε πρωτεΐνες μικρού μοριακού βάρους και αμινοξέα, και παράγονται θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη της μαγιάς και των ενζύμων. Η βύνη αποτελείται κυρίως από άμυλο 60-65%, υδατάνθρακες 7-10%,πρωτεινες 9-12%, καθώς και από μεταλλικά άλατα, βιτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και αυτή η ερώτηση μου ήρθε εξαιτίας του ότι έχουν ξαφρίσει τα περίπτερα της γειτονιάς μου. Από το πρωί όπου και αν πήγα ,δεν άκουγα τίποτε άλλο πέρα από το "είναι η δεύτερη φορά που με κλέβουν μέσα σε δύο εβδομάδες" ,2 περίπτερα και 2 ψιλικατζίδικα παρακαλώ ! Όλα την ίδια νύχτα ! Και αναρωτιέμαι ....τι κερδίζουν αυτοί που τα κλέβουν τελικά ? Γιατί πέρα από το να κάνουν οικονομική ζημιά σε αυτούς τους ανθρώπους ,δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος .
Απάντηση:
καποιοι ανθρωποι εχουν ενα συνδρομο που τους δημιουργει εμμονη με το κλεψημο,καποιοι αλλοι ισως να μην εχουν να φανε(αλλα δεν τους δικαιολογω)και καποιοι το κανουν ισα ισα για να κατστρεψουν οικονομικα καποιους αλλους!μονο αυτη την απαντηση μπορω να δωσω,εκτος αν αυτοι που λενε οτι τους εκλεψαν εννοουν οτι εκλεψαν χρηματα κ οχι προιοντα! Διαβάστε περισσότερα...
1. Θα παραγγειλετε ή θα φατε κατι σπιτικο; 2. Πιτσα / γυρο, σουβλακια, κρεατικα γενικοτερα / ποπ κορν / τοστακια, σαντουιτς / κατι αλλο;
Απάντηση:
εννοειται θα παραγγειλουμε,οταν βλεπεις ταινια δεν υπαρχει χρονος και διαθεση για σπιτικο,χρειαζεται λιγη βρωμια....πιτσα και μπυρες!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως θες, εκτος με τα ποδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες στο www.listoften.com/11_1_292/faggto/S.. Διαβάστε περισσότερα...
τι ξερετε για τα κουκια?
Απάντηση:
Η κουκιά (Ελληνικά: Κύαμος ο κοινός, Λατινικά: Faba vulgaris ή Vicia faba) είναι ποώδες, ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κυαμοειδών, του γένους Βίκος (Vicia) που καλλιεργείται για τους καρπούς του. Τα φύλλα της είναι σύνθετα πτερωτά, τα άνθη της σχηματίζουν βότρυες και μοιάζουν με αυτά της μπιζελιάς. Είναι χρώματος λευκού ή μοβ έχοντας μία χαρακτηριστική μαύρη κηλίδα σε κάθε πέταλο. Το ύψος του φυτού φτάνει το 1 μέτρο και η συγκομιδή των καρπών είναι σχετικά εύκολη αφού ο βλαστός του είναι ίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή σαν μπενμαρι δηλαδή βάζεις σε μία κατσαρόλα νερό και μέσα σε αυτό βάζεις ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τον πουρε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι παραπανω απο 2 ευρω λογικα Διαβάστε περισσότερα...
Δεν έχω ξαναδεί εδώ αυτην την ερώτηση οπότε λέω να την βάλω.. .... .... .... .... πιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητό? ΥΓ Έλενα και Μητσο,δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ξέρω είδη την απαντηση ;Ρ
Απάντηση:
(Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο" βέβαια! ;D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
κατασκευαζω,συσκευζω,διασκευαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι.Καφέ σκέτο μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όχι γιατί μαυρίζουν Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 28 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: