Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπά...
Απάντηση: Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε...
Απάντηση: Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή...
Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΠΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟ
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοι...
Απάντηση: pairnis to fyto ta louloudia kai liga fylarakia to bazeis se ladi kai to afineis 40 meres ston hlio
Απάντηση: καρμποναρα και παστιτσιο.....
Απάντηση: Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ
Απάντηση: στον υπνο σου εβλεπες κοντοσουβλια σκια?..να φτιαξεις μονος σου η να παρεις ετοιμο θελεις?
Απάντηση: φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχε...
 

Τιμες προιοντων μακρο

Σχετικές ερωτήσεις
Προιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης τους για να ακριβολογούμε.Εγώ πάντως δεν έχω δεί σε 3 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market στην...
Οι δύο βασικοί παράγοντες που χαλούν ένα τρόφιμο είναι η οξείδωση & η υγρασία (σε συνδυασμό με την θερμοκρασία). Βάζουν λοιπόν τα υ...
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζο...
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
 
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Προιόντα κοντά στην ημερομηνία λήξης τους για να ακριβολογούμε.Εγώ πάντως δεν έχω δεί σε 3 καταστήματα μεγάλων αλυσίδων super market στην περιοχή μου να υπάρχει κάποιο ράφι με προιόντα μειωμένης τιμής.Και θα εξηγήσω γιατί γίνεται αυτό.Τα super market,κατα καιρούς τυχαίνει να έχουν προιόντα που λήγουν.Αυτά βγαίνουν στην άκρη και χαρακτηρίζονται οτι πάνε για καταστροφή επειδή είναι πλέον ακατάλληλα για πώληση και κατανάλωση.Έτσι η όποια εταιρία βγάζει προιόντα για καταστροφή έχει και επιστροφή ... Διαβάστε περισσότερα...
Γενικότερα με ποιον τρόπο προκύπτουν οι ημερομηνίες λήξης στα προιόντα ;
Απάντηση:
Οι δύο βασικοί παράγοντες που χαλούν ένα τρόφιμο είναι η οξείδωση & η υγρασία (σε συνδυασμό με την θερμοκρασία). Βάζουν λοιπόν τα υπό εξέταση τρόφιμα σε ειδικούς θαλάμους με ελεγχόμενες αυτές τις συνθήκες & καθώς περνά ο καιρός κάνουν μικρομετρήσεις & μετρήσεις οξείδωσης. Αφού οι μετρήσεις ξεπεράσουν τα επιτρεπτά όρια, θέτουν σαν όριο την τρέχουσα χρονική στιγμή. Μετά επαναλαμβάνουν τη διαδικασία με άλλες πιο δυσμενείς συνθήκες, δηλαδή μεγαλύτερες τιμές υγρασίας, οξείδωσης &... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζούνε πιο πολύ και είναι υπο εξαφάνισει.Πολλοί λένε ότι πουλάνε ντόπιες κότες αλλά είναι υβρίδια...Δείτε ένα καλό site: http://sites.google.com/site/ntopieskotes/ Αυτές είναι κότες..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΠΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
pairnis to fyto ta louloudia kai liga fylarakia to bazeis se ladi kai to afineis 40 meres ston hlio Διαβάστε περισσότερα...
Αυτη την ερωτηση παντως εγω δεν την εχω ξαναδει οποτε την ρωταω αφοβα... Εγω τρελενομαι για τουρτες-παστες και τετοια αλλα και ολα τα σχετικα του σουφλε!! :Ρ
Απάντηση:
καρμποναρα και παστιτσιο..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στον υπνο σου εβλεπες κοντοσουβλια σκια?..να φτιαξεις μονος σου η να παρεις ετοιμο θελεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχεις χρησιμοποιησει τελοσπαντων για να κανεις τη σουπα.. αυτη ειναι η αγαπημενη μου βελουτε σουπα 500 γρ. καθαρισμένη γλυκιά κολοκύθα 1 καρότο 1 πράσο 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1/2 ματσάκι μυρώνια 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml ζωμό κότας 4 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κουταλιές κρουτόν Αλάτι Πιπέρι Βράζετε την κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια μέχρι να μαλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή σαν μπενμαρι δηλαδή βάζεις σε μία κατσαρόλα νερό και μέσα σε αυτό βάζεις ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τον πουρε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιον....ειμαι φαν αυτης της σοκολατας.. Διαβάστε περισσότερα...
τι ποσό θα πληρώσει καποιος που γραφεται σήμερα στον οαεε
Απάντηση:
ρ;ςεδρςρςερςε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
...κανετε...???
Απάντηση:
μακαρονια με σιροπι σοκολατα.βγηκε μια μαλακια και μιση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχνιστα μυδια 1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 40 γραμμάρια βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι Βάζουμε τα μύδια σε μία λεκάνη με νερό και τα αφήνουμε για μία ώρα. Τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε από το κέλυφος το χνούδι και τα ξαναπλένουμε, καλά. Σε μία κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μύδια, το θυμάρι και τη δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί. Βράζουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Ενώ αν το κόψεις με τα χέρια είναι καλύτερα???
Απάντηση:
Πρώτη φορά το ακούω,λές? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει; Βγάζουμε δύο μπριζόλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε νααποψυχθούν για να τις μαγειρέψουμε πιο μετά. Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα υπέροχο φαγητό: μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο. Όμως ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, μας ακυρώνει τα σχέδια κι έτσι οι μπριζόλες μας δεν πρόκειται να μαγειρευτούν. Στα κατεψυγμένα λουκανικοπιτάκια που έχουμε στην κατ... Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα: 1)Παστίτσιο 2)Τσιπούρα 3)Κοτόπουλο με πατάτες
Απάντηση:
Αρακας,κοτόπουλο ψητό και μακαρόνια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χονδρική σε έμπορο ή αλυσίδα Super-market και λιανική σε λαϊκές με άδεια παραγωγού. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 78 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: