Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πιο ευεργετική από τα φρούτα για την καρδιά και την αρτηριακή πίεση είναι σύμφωνα με έρευνα η μαύρη σοκολάτα, καθώς είναι πλουσιότερη σε ...
Απάντηση: Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γλυκιά γεύση; Σίγουρα όχι πολλοί, αφού η κατανάλωση ζάχαρης στη χώρα μας έχει υπερδιπλασιαστεί τις τελευτα...
Απάντηση: Κάποτε, τα μαυρισμένα σώματα δεν ήταν δείγμα ομορφιάς, υγείας και κοινωνικής καταξίωσης. Η έκθεση στον καυτό ήλιο επιβεβαίωνε την χαμηλή ...
Απάντηση: Τον μύθο ότι η ζάχαρη παχαίνει έρχεται να διαψεύσει νέα μελέτη, που “είδε” το φως της δημοσιότητας, η οποία απενοχοποιεί τον “συνήθη ύποπ...
Απάντηση: Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών υλών (γνωστά και ως υποκ...
Απάντηση: Ένα γλυκάκι πριν τον ύπνο για... όνειρα γλυκά, ένα γλυκάκι στα γενέθλια, κάτι γλυκό το απόγευμα για να συνοδεύσει τον καφέ, ένα μετά το ψ...
Απάντηση: Αν λατρεύετε τη σοκολάτα, τα γλυκά και γενικά τη ζάχαρη, τότε πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε το θέμα. Διαβάστε παρακάτω 4 μύθους για τη ζ...
Απάντηση: Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτικά με ζάχαρη αντιμετωπίζουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν... ισχαιμικό εγκεφαλ...
Απάντηση: Πολύτιμη "χείρα βοηθείας" σε όλους όσοι επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους προσφέρουν οι ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες, όπω...
Απάντηση: Τι είναι ο γλυκαιμικός δείκτης και το γλυκαιμικό φορτίο Ένα από τα προβλήματα των επιστημόνων που ασχολούνται με τη διατροφή είναι πως...
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

Τι το διαφορετικο εχει η μαυρη ζαχαρη απο την λευκη?

σχεδον ιδιεs ειναι η ασπρη ειναι κατεργασμενη η μαυρη εχει μελασα μια μαυρη ουσια
Νομιζω η μαυρη ειναι πιο υγιεινη.
η ζάχαρη μαύρη είναι στην πραγματικότητα,απλά η άσπρη έχει καθιερωθεί πιο πολύ στο εμπόριο,επίσης λένε πως είναι πιο υγιεινή απτην άσπρη.
η μαυρη ειναι πιο υγιεινη και λιγοτερο παχυντικη απο την ασπρη!
Σχετικές ερωτήσεις
Μιας και ακούγονται διάφορα για τις γλυκαντικές ουσίες, είναι καλό τελικά να τις προτιμάμε ή όχι σε σχέση με τη ζάχαρη; Ας ρίξουμε λίγο φ...
Η εγκυμοσύνη αποτελεί σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας, που συνοδεύεται από τεράστιες ορμονικές και σωματικές μεταβολές. Για το...
Μια νέα έρευνα που έγινε πρόσφατα στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου στο πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης έδειξε ότι η μαύρη σοκολάτα είναι περι...
Έχει πολλούς οπαδούς αλλά κακή φήμη. Ο Γιάννης Χρύσου, κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος, συστήνει να τη χρησιμοποιείς με μέτρο - κι έχε...
Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο στη ρύθμιση των τιμών του σακχάρου και του διαβήτη. Η συνέπεια στις βασικές αρχές τ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Διατροφή / Δίαιτα

Απάντηση:
Μιας και ακούγονται διάφορα για τις γλυκαντικές ουσίες, είναι καλό τελικά να τις προτιμάμε ή όχι σε σχέση με τη ζάχαρη; Ας ρίξουμε λίγο φως. Η κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών αντί για ζάχαρη κατά τη δίαιτα, φαντάζει μία πολύ καλή λύση μιας και δεν έχουν σχεδόν καθόλου θερμίδες. Αυτό ακούγεται πολύ πολύ καλό! Είναι όμως στην τελική; Φανταστείτε πολύ απλά ότι με τη ζάχαρη παχαίνουμε και αυξάνουμε τις πιθανότητες να "αρρωστήσουμε". Με τις γλυκαντικές ουσίες από την άλλη, μειώνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η εγκυμοσύνη αποτελεί σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας, που συνοδεύεται από τεράστιες ορμονικές και σωματικές μεταβολές. Για το λόγο αυτό, η έγκυος θα πρέπει να διατρέφεται σωστά, έτσι ώστε να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά προκειμένου να ικανοποιεί τόσο τις ανάγκες του οργανισμού της, όσο και του εμβρύου. Ωστόσο, πέρα από την ισόρροπη πρόσληψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λίπους, βιταμινών και μετάλλων σημαντική παράμετρος στην εξέλιξη μίας υγιούς εγκυμοσύνης αποτελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια νέα έρευνα που έγινε πρόσφατα στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου στο πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης έδειξε ότι η μαύρη σοκολάτα είναι περισσότερο χορταστική από τη σοκολάτα γάλακτος, μειώνοντας την έντονη επιθυμία για γλυκά, αλμυρά και λιπαρά φαγητά. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η μαύρη σοκολάτα είναι πιο υγιεινή λόγω των καλύτερων λιπαρών οξέων και αρκετών αντιοξειδωτικών που περιέχει αλλά τώρα οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης βρήκαν επίσης ότι η μαύρη σοκολάτα προσφέρει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχει πολλούς οπαδούς αλλά κακή φήμη. Ο Γιάννης Χρύσου, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, συστήνει να τη χρησιμοποιείς με μέτρο - κι έχει τους λόγους του. Η ζάχαρη είναι ίσως το μόνο τρόφιμο που λατρεύουν τόσο πολλοί, αλλά παράλληλα συνοδεύεται από τόσες αρνητικές αναφορές για τη χρήση της. Ακούγεται ότι ευθύνεται για την αύξηση του βάρους, την εμφάνιση παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία αλλά και αυτήν του σακχαρώδους διαβήτη. Στην πραγματικότητα, καμία από τις παραπάνω αναφορές δεν μπορεί ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο στη ρύθμιση των τιμών του σακχάρου και του διαβήτη. Η συνέπεια στις βασικές αρχές της δίαιτας για τον σακχαρώδη διαβήτη και η αποφυγή συχνών αποκλίσεων, η προσπάθεια για μια όσο γίνεται πιο τακτική και συστηματική άσκηση, η ρύθμιση του σωματικού βάρους και ο τακτικός έλεγχος του σακχάρου αίματος, αποτελούν έναν συνδυασμό, που είναι σίγουρο ότι θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο ρόλος της σωστής διατροφής - και από άποψη ποιότητας,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιο ευεργετική από τα φρούτα για την καρδιά και την αρτηριακή πίεση είναι σύμφωνα με έρευνα η μαύρη σοκολάτα, καθώς είναι πλουσιότερη σε αντιοξειδωτικά συγκριτικά με έναν χυμό φρούτων. Γι’ αυτό οι επιστήμονες προτείνουν ως καλύτερη επιλογή όταν θέλουμε να φάμε κάτι πρόχειρο, τη μαύρη σοκολάτα χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο και για την σοκολάτα γάλακτος ή το ζεστό κακάο. Στη διάρκεια της έρευνας οι ειδικοί έκαναν σύγκριση ανάμεσα στη σκόνη από κακάο και προϊόντα που είχαν για βάση τους τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γλυκιά γεύση; Σίγουρα όχι πολλοί, αφού η κατανάλωση ζάχαρης στη χώρα μας έχει υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες (WHO 2008). Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ζάχαρη βλάπτει την υγεία, την καλή κατάσταση των δοντιών, αποτελεί παρασπονδία για τη δίαιτα που ακολουθούν, προκαλεί παχυσαρκία ή διαβήτη. Τελικά, ξέρουμε πραγματικά ποιοι από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς αληθεύουν και ποιοι όχι; 1. Όλα τα ζάχαρα είναι ίδια Η ζάχαρη, όπως και το άμυλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάποτε, τα μαυρισμένα σώματα δεν ήταν δείγμα ομορφιάς, υγείας και κοινωνικής καταξίωσης. Η έκθεση στον καυτό ήλιο επιβεβαίωνε την χαμηλή κοινωνική τάξη, ενώ το λευκό της επιδερμίδας δήλωνε αριστοκρατική καταγωγή. Η «μόδα» τότε επέβαλλε το άσπρο… Ακριβά ρούχα, κλειστά ώστε να μην εκτίθεται καθόλου το σώμα στον ήλιο, άσπρο δέρμα. Η μόνη έντονη αντίθεση, οι φλέβες. Εξού και η λέξη «Γαλαζοαίματος». Βέβαια, από τότε άλλαξαν τόσα πολλά, ακόμη κι ο ήλιος μας… Οι ταγές των εποχών, τα πρότυπα ομ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον μύθο ότι η ζάχαρη παχαίνει έρχεται να διαψεύσει νέα μελέτη, που “είδε” το φως της δημοσιότητας, η οποία απενοχοποιεί τον “συνήθη ύποπτο" για την πρόσληψη ανεπιθύμητου βάρους. Σύμφωνα με την έρευνα, η απώλεια βάρους είναι εφικτή, εάν κάποιος καταναλώνει τις συνήθεις ποσότητες ζάχαρης ή σιροπιού καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα φρουκτόζης (HFCS) ή άλλων γλυκαντικών υλών με θερμίδες, εφόσον η συνολική πρόσληψη θερμίδων μειώνεται. Τα αποτελέσματα της νέας μελέτης, που προέρχεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών υλών (γνωστά και ως υποκατάστατα ζάχαρης ή γλυκαντικά έντονης γλυκύτητας), αλλά και για τη σχέση της ζάχαρης με την υγεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που άρθρα σε μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο έχουν αμφισβητήσει τις γλυκαντικές ύλες για την αποτελεσματικότητα, ακόμα και για την ασφάλειά τους, παρά τις διαβεβαιώσεις των επίσημων επιστημονικών φορέων. Τι ισχύει τελικά; Ας δούμε όλη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα γλυκάκι πριν τον ύπνο για... όνειρα γλυκά, ένα γλυκάκι στα γενέθλια, κάτι γλυκό το απόγευμα για να συνοδεύσει τον καφέ, ένα μετά το ψάρι για να φτιάξει η γεύση, ένα στην επέτειο και πολλά άλλα... Είναι πραγματικά αμέτρητες οι στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να πει «όχι» σε μια γλυκιά πρόκληση και άλλες τόσες οι φορές που απλώς αποζητά κάτι γλυκό. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος ακολουθεί ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, πάσχει από διαβήτη ή απλώς θέλει να έχει τον έλεγχο του τι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν λατρεύετε τη σοκολάτα, τα γλυκά και γενικά τη ζάχαρη, τότε πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε το θέμα. Διαβάστε παρακάτω 4 μύθους για τη ζάχαρη και μάθετε ολόκληρη την γλυκιά αλήθεια για αυτή τη δημοφιλή ουσία... 1ος μύθος: Δημιουργεί διαβήτη Αυτός ο μύθος δεν ισχύει από τα τέλη της δεκαετίας του 80 όταν επιστήμονες τον κατέτριψαν. Ο διαβήτης προκαλείται όταν το σώμα δεν μπορεί να ρυθμίσει σωστά τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα και για αυτό τα παλαιότερα χρόνια οι ειδικοί πίστευαν ότι η γλυκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά αναψυκτικά με ζάχαρη αντιμετωπίζουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν... ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη. Παραδόξως οι επιπτώσεις δεν φαίνονται να είναι ίδιες στους άνδρες, στους οποίους ο κίνδυνος εμφανίζεται ελάχιστα αυξημένος. Τα ευρήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν από ιάπωνες επιστήμονες, υποστηρίζουν σε έναν βαθμό μελέτη αμερικανών ερευνητών που είχε δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες και είχε συνδέσει την κατα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύτιμη "χείρα βοηθείας" σε όλους όσοι επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους προσφέρουν οι ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες, όπως η ασπαρτάμη, το ...γλυκαντικό από στέβια, η σουκραλόζη κ.α., γνωστές και ως υποκατάστατα ζάχαρης. Οι ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες δεν αποτελούν «σύγχρονα» συστατικά, καθώς χρησιμοποιούνται για περισσότερο από έναν αιώνα, από την εποχή, που ένας χημικός του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ ανακάλυψε τη σακχαρίνη το 1879. Στην Ευρώπη, και παγκοσμί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι ο γλυκαιμικός δείκτης και το γλυκαιμικό φορτίο Ένα από τα προβλήματα των επιστημόνων που ασχολούνται με τη διατροφή είναι πως να δημιουργηθεί ένας εύκολος τρόπος που ο οποιοσδήποτε να μπορεί να υπολογίζει αν ένα τρόφιμο που κατανάλώνει συχνά και σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να του αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων, όπως τα καρδιαγγειακά και ο διαβήτης. Έτσι πριν από μερικά χρόνια αναπτύχθηκε αυτό που λέμε Γλυκαιμικός Δείκτης των τροφίμων. Τι είναι όμως αυτός ο δείκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σοκολάτα και ειδικά η μαύρη κάνει καλό στην υγεία της καρδιάς, υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες «Με μέτρο…» Νέα Υόρκη – Η κατανάλωση σοκολάτας με μέτρο φαίνεται να έχει ευεργετικές συνέπειες για την υγεία, ιδίως της καρδιάς, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Δρ Λι Χούπερ της Ιατρικής Σχολής του Νόργουιτς, αξιολόγησαν συγκριτικά τα αποτελέσματα 42 μικρών κλινικών δοκιμών π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γεγονός ότι στον πολιτισμένο κόσμο οι περισσότεροι έχουμε εθιστεί σε μια πολύ βλαβερή συνήθεια: τη ζάχαρη. Καταναλώνουμε περίπου 1 κιλό ζάχαρη την εβδομάδα ο καθένας – με άλλα λόγια, περίπου 35 κουταλάκια την ημέρα! Δεν είναι παράξενο λοιπόν που ανησυχούμε για τις επιπτώσεις αυτής της ουσίας στην υγεία μας. Σίγουρα η ζάχαρη κάνει πολλά φαγώσιμα πιο νόστιμα, ενώ επίσης είναι πολύ χρήσιμη ως συντηρητικό. Πέρα όμως απ’ αυτά, δεν έχει απολύτως τίποτα άλλο να μας προσφέρει. Δεν έχει θρεπτι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η στέβια χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ‘’το φυτό της νέας χιλιετίας’’ και η ζάχαρή του ως ‘’η ζάχαρη του μέλλοντος’’. Πρόκειται για ένα μικρό βότανο που φυτρώνει στη Βορειοδυτική Παραγουάη και αποτελεί παραδοσιακό γλυκαντικό των αυτοχθόνων Γκουαρανών. Σήμερα η κύρια χρήση της στέβιας είναι η εξαγωγή από τα φύλλα της (χλωρά ή ξηρά) των φυσικών γλυκαντικών ουσιών στεβιοσίδη, ρεμπαουδιοσίδη, κ.ά.. Η στεβιοσίδη μόνη της ή μαζί με τις άλλες γλυκαντικές ουσίες είναι μία λευκή, μικροκρυσταλλική ουσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Γλυκαίνει και δεν έχει θερμίδες. Πότε και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: H στέβια είναι ένας μικροσκοπικός θάμνος, γνωστός με την ονομασία «Stevia Rebaudiana Bertoni». Έλκει την καταγωγή του από τη Λατινική Αμερική και καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου, κυρίως στην Κίνα. Πειραματικές καλλιέργειες στέβιας υπάρχουν και στη χώρα μας, σε αγροκτήματα της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Γιατί τόσος ντόρος; Τα φύλλα της στέβιας περιέχουν διάφορες φυσικές γλυκαντικές ουσίες, όπως η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει λόγος, να προσθέσουμε στον καφέ μας ζαχαρίνη (ασπαρτάμη), τη στιγμή που βρισκόμαστε στην αρχή της διατροφής. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοιου είδους παροξυσμούς. Επίσης να γνωρίζεις, ότι η ασπαρτάμη δεν ενδείκνυται για κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων διότι επιβαρύνει τη διαδικασία της ούρησης. Ακόμη κι αν προτιμάς τον καφέ σου γλυκό και πίνεις 2 φλιτζάνια την ημέρα δεν θα παρεμποδίσεις τη δίαιτά σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλύτερα να πας στον γιατρό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι πολύ συνηθισμένο να με ρωτούν για τις διαφορές άσπρης και μαύρης ζάχαρης καθώς και το ποια από τις δύο θα πρέπει κανείς να επιλέξει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Κατά τη παρασκευή της ζάχαρης το ζαχαροκάλαμο διαχωρίζεται σε σουκρόζη και μελάσες. Η σουκρόζη αποτελεί τη γνωστή σε όλους μας ζάχαρη (άσπρη) ενώ η μαύρη ζάχαρη αποτελείται από 90% άσπρη ζάχαρη «περικυκλωμένη» από μελάσα, η οποία δίνει και στη μαύρη το χρώμα της. Η μαύρη ζάχαρη έχει 380 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα κουταλάκι μαύρη ζάχαρη παρέχει 17 θερμίδες.και 5 γρ. μέλι =1 κουταλάκι = 30 θερμίδε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναί γιατί όχι.΄Μπορείς να αντικαταστήσεις την ζάχαρη με όποια γλυκαντική ουσία θέλεις.Πιστεύω οτι το ιδανικό είναι η μαύρη ζάχαρη.Αλλά και το μέλι πάει εξίσου καλά῍ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
coca cola zero!!! kai fanta green kati pou einai omos ahdia enw h coca cola zero ειναι ιδια με την κανονικη ( απλα εχει 50% περισσοτερα συντηριτικα αλλα δεν σε πειραζει αυτο ετσι ? ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγοραζεις ριχταρια....:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεις να πας σε μια αποθηκη τροφιμων να την παρεις χονδρικα αν την θες για επαγγελματικια χρηση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξηρους αναλατους καρπους,βραστα αναλατα και οτιδηποτε δεν εχει ζαχαρη.Απο φρουτα οχι καρπουζι ,σταφυλι και συκο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγο απο ολα πρασινες σαλατες οχι ζαχαρι ψωμι ρυζι Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.