Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: καρμποναρα και παστιτσιο.....
Απάντηση: Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ
Απάντηση: στον υπνο σου εβλεπες κοντοσουβλια σκια?..να φτιαξεις μονος σου η να παρεις ετοιμο θελεις?
Απάντηση: φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχε...
Απάντηση: μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή ...
Απάντηση: Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια...
Απάντηση: στα σουπερ μαρκετ
Απάντηση: Ιον....ειμαι φαν αυτης της σοκολατας..
Απάντηση: ρ;ςεδρςρςερςε
Απάντηση: Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπά...
 

τι θα φατε το μεσημερι?

Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και λαχανικα.Και για την ακριβεια μισο γιατι θα μου καει...:P:P

Σχόλια απάντησης

απάντησε η rolita

ζηλευωωωωωωωωωωω
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:25:07
Το εσωσα...ηθελε λιγο νερο ακομα.Γιατι ζηλευεις??Ειναι ευκολο,παιρνεις μοσχαρακι,το τριγαρισεις να παρει χρωμα,μετα ριχνεις το κρεμμυδακι να σοταριστει κι αυτο με το κρεας,αλατακι,πιπερακι,κανελλα ,μπαχαρι ριχνεις νερακι,βραζει βραζει βραζει και μετα ριχνεις φρεσκια ντοματα ή pummaro,το αφηνεις να πιει τα πολλα ζουμακια και να δεσει η σαλτσα και ετοιμο.Μετα βραζεις λαχανικα(καροτο,καλαμποκι,φασο λακι,πιπερια) ριχνεις και το ρυζακι(νυχακι).Μολις βρασει το σουρωνεις και μετα ριχνεις βουτυρο στο ρυζι μαζι με τα λαχανικα που εβρασαν μαζι,να μην λασπωσουν και σερβιρεις!!!!
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:31:45
η πολυ απλα ντριν ντριν ¨ -γεια σας μια παραγγελια θελω να κανω -ναι πειτε μου παρακαλω -μια μεριδα μπιφτεκια θελω ,ψωμι,μια τζατζικι και ενα νερο μεγαλο -κατι να πιειτε? -οχι ευχαριστω -σε 25 λεπτα η παραγγελια σας θα ειναι εκει -να σαι καλα κοριτσι μου και τσου εχεις φαγητο γιατι μεχρι να κανω αυτα που ειπες ωχωχωχ χαχαχα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:36:44
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Απλα το βραδυ θα ξαναχρειαστει να κανεις ντριν-ντριν γιατι θα σε εχει κοψει παλι η λορδα....κι αν ειναι μετα τις 12 θα σου πει η μανταμ -κλεισαμε κυριε...
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:39:12
οχι μεχρι τις 5 ειναι :)
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:40:14
Το πρωι?????Μωρε μπραβο.... Τελος παντων Δημητρη,δεν μπορεις να παραγγελνεις καθε μερα!!!!Τις Κυριακες τουλαχιστον πες σε μια φιλη σου να σου μεγειρεψει,φαε σπιτικο φαγητο...:P
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:42:15
ναι σωθηκααααα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:42:56
Η συνταγη με το μοσχαρακι μου αρεσε.Θα πω στη γυναικα μου να το κανει!
σχολίασε ο tzilios  - 2011-06-18 14:06:57
εφαγες rolita?
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:21:24
Μολις τελειωσα..Περιττο να σου πω οτι τετοια γευση,οσες φορες κι αν παραγγειλεις...δεν θα την πετυχεις..ζηλειααααααα
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:27:54
κακιαααααααα παιζεις με τον πονο μουυυυυυυυυυ
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:28:39
Παρε εσυ τωρα στη μανταμ τηλεφωνο και πες της να σου φερει τα μπιφτεκακια σου σε 25 λεπτα....χαχαχαχαχαχχαχαχχα
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:30:26
τα εφερε πανε αυταααα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:33:29
dimitri νομιζω οτι πρεπει να μαθεις να μαγειρευεις.Δεν ειναι η απολυτη απολαυση να παραγγελνεις φαγητα.Νομιζω η φιλη μας η rolita μπορει να βοηθησει σαυτη τη κατευθυνση.
σχολίασε ο tzilios  - 2011-06-18 14:48:23
ναι πρεπει να μαθω γιατι ειμαι και στα ορια να εχω προβληματα υγειας απο το φαγητο...
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:49:16
Μπορω να σου μαθω ευκολα και γρηγορα φαγητα.Δεν θα σου πω για στιφαδο,αλλα κατι που να μπορεις να το φτιαξεις και να μην εχει θεματα με την υγεια σου αργοτερα!!
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:50:52
εγω λεω εσυ να μαγειρευεις και εγω να τα δοκιμαζω να βλεπω αν ειναι καλα αν χονευονται ευκολα και τα λοιπα...χαχαχα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:52:46
χαχαχαχχαχαχχαχαχχα..η αληθεια ειναι οτι μαγειρευω πικαντικα με πολλα μπαχαρια και μυρωδικα,οποτε δεν χωνευονται και τοσο ευκολα..:P:P
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:57:27
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

Σχόλια απάντησης

απάντησε η faih8675309

ωραια και τα κεφταδακια τρελενομαι
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:46:55
σουβλακι

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο giorgos1313

μακρια απο μενααα δεκα χρονια φοιτητης δεν μπορω αλλα σουβλακια
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:16:00
μοσχαρακι!!!

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο ikaria

αυτο μαλιστα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:19:02
χοιρινο με πατατες στο τηγανι! μιαμ!

Σχόλια απάντησης

απάντησε η kit

μιαμμμμ κιτακι :)
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:21:47
μιαμμμμμ δε λες τιποτα!
σχολίασε η kit  - 2011-06-18 15:24:36
νεροβραστο κοτοπουλο(διατρωφη:((()
μοσχαρι με ρυζι uncle bel
Μπομπαρες
εγω θα φαω μακαρονακι κοφτο!!
Σχετικές ερωτήσεις
αγαπημενο φαγητο η πατατα, τηγανιτη/βραστη/ ψητη... πατατα να ειναι και την τρωω και καθε μερα αμα λαχει! σαν ολοκληρωμενο γευμα, παλια ελ...
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή...
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΠΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟ
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοι...
pairnis to fyto ta louloudia kai liga fylarakia to bazeis se ladi kai to afineis 40 meres ston hlio
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
αγαπημενο φαγητο η πατατα, τηγανιτη/βραστη/ψητη... πατατα να ειναι και την τρωω και καθε μερα αμα λαχει! σαν ολοκληρωμενο γευμα, παλια ελεγα μπριζολα η κοτοπουλο με πατατες και κασεροκροκετες, αλλα τελευταια ενω δεν ετρωγα τις μελιτζανες παλια, τεινει να γινει αγαπημενο το φαγητο κατσαρολας κρεας με μελιτζανα... δεν υπαρχει φαγητο που να σιχαινομαι να δω, απλα δεν τρωω τις πρασινες πιπεριες, τα πολυ λιπαρα κρεατα, τα μιξ αλμυρων με γλυκα πχ εχω ακουσει για γλυκα γεμιστα φουρνου, αυτα με την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΠΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
pairnis to fyto ta louloudia kai liga fylarakia to bazeis se ladi kai to afineis 40 meres ston hlio Διαβάστε περισσότερα...
Αυτη την ερωτηση παντως εγω δεν την εχω ξαναδει οποτε την ρωταω αφοβα... Εγω τρελενομαι για τουρτες-παστες και τετοια αλλα και ολα τα σχετικα του σουφλε!! :Ρ
Απάντηση:
καρμποναρα και παστιτσιο..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στον υπνο σου εβλεπες κοντοσουβλια σκια?..να φτιαξεις μονος σου η να παρεις ετοιμο θελεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχεις χρησιμοποιησει τελοσπαντων για να κανεις τη σουπα.. αυτη ειναι η αγαπημενη μου βελουτε σουπα 500 γρ. καθαρισμένη γλυκιά κολοκύθα 1 καρότο 1 πράσο 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1/2 ματσάκι μυρώνια 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml ζωμό κότας 4 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κουταλιές κρουτόν Αλάτι Πιπέρι Βράζετε την κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια μέχρι να μαλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή σαν μπενμαρι δηλαδή βάζεις σε μία κατσαρόλα νερό και μέσα σε αυτό βάζεις ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τον πουρε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιον....ειμαι φαν αυτης της σοκολατας.. Διαβάστε περισσότερα...
τι ποσό θα πληρώσει καποιος που γραφεται σήμερα στον οαεε
Απάντηση:
ρ;ςεδρςρςερςε Διαβάστε περισσότερα...
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
...κανετε...???
Απάντηση:
μακαρονια με σιροπι σοκολατα.βγηκε μια μαλακια και μιση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχνιστα μυδια 1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 40 γραμμάρια βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι Βάζουμε τα μύδια σε μία λεκάνη με νερό και τα αφήνουμε για μία ώρα. Τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε από το κέλυφος το χνούδι και τα ξαναπλένουμε, καλά. Σε μία κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μύδια, το θυμάρι και τη δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί. Βράζουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Ενώ αν το κόψεις με τα χέρια είναι καλύτερα???
Απάντηση:
Πρώτη φορά το ακούω,λές? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει; Βγάζουμε δύο μπριζόλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε νααποψυχθούν για να τις μαγειρέψουμε πιο μετά. Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα υπέροχο φαγητό: μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο. Όμως ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, μας ακυρώνει τα σχέδια κι έτσι οι μπριζόλες μας δεν πρόκειται να μαγειρευτούν. Στα κατεψυγμένα λουκανικοπιτάκια που έχουμε στην κατ... Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα: 1)Παστίτσιο 2)Τσιπούρα 3)Κοτόπουλο με πατάτες
Απάντηση:
Αρακας,κοτόπουλο ψητό και μακαρόνια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χονδρική σε έμπορο ή αλυσίδα Super-market και λιανική σε λαϊκές με άδεια παραγωγού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καϊμάκι του γάλατος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σε σούπερ μάρκετ λογικά έχει,άλλο λεμόνι άλλο lime άλλη γεύση,άρωμα,χρώμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατα οπουδηποτε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν μεγάλη ποσότητα θείου από το έδαφος. Όταν ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, απελευθερώνονται μερικά ένζυμα, τα οποία στη συνέχεια αντιδρούν με το θείο και δημιουργούν αμινο-σουλφοξείδια. Αυτά με τη σειρά τους, δημιουργούν ένα ασταθές οξείδιο, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του θειικού οξέος, το διοξείδιο του θείου, και υδροθείου. Όταν η ουσία αυτή, σε αέρια κατάσταση, έρχεται σε επαφή με την υγρασία στο μάτι σας, ενεργοποιεί μια αίσθηση καψίματος, μέσω του... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 56 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: