Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ψαρια
Απάντηση: Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για...
Απάντηση: το σιγουρο ειναι ,σαυτη την περιπτωση το δυσαρεστο.ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!!
Απάντηση: ναι τρωω σχεδον καθε μερα..χαχα.. πεντανοστιμο ειναι..
Απάντηση: Οι χρονικές αποστάσεις ειναι μικρές άρα ασήμαντες.. Αρκει βέβαια να μη προσθέτεις έξτρα γεύματα κ να μη παραλείπεις αλλα :)
Απάντηση: όχι
Απάντηση: Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος.
Απάντηση: το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε
Απάντηση: Βασικα δεν λεγεται μαυρο ψωμι αλλα ψωμι ολικης αλεσεως,τελος παντων! Υλικα: 800 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης των μύλων Αγίου Γεωργίου 200 ...
Απάντηση: Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό και το μισό του μισού μαζί
 

τι θα φατε το μεσημερι?

Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και λαχανικα.Και για την ακριβεια μισο γιατι θα μου καει...:P:P

Σχόλια απάντησης

απάντησε η rolita

ζηλευωωωωωωωωωωω
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:25:07
Το εσωσα...ηθελε λιγο νερο ακομα.Γιατι ζηλευεις??Ειναι ευκολο,παιρνεις μοσχαρακι,το τριγαρισεις να παρει χρωμα,μετα ριχνεις το κρεμμυδακι να σοταριστει κι αυτο με το κρεας,αλατακι,πιπερακι,κανελλα ,μπαχαρι ριχνεις νερακι,βραζει βραζει βραζει και μετα ριχνεις φρεσκια ντοματα ή pummaro,το αφηνεις να πιει τα πολλα ζουμακια και να δεσει η σαλτσα και ετοιμο.Μετα βραζεις λαχανικα(καροτο,καλαμποκι,φασο λακι,πιπερια) ριχνεις και το ρυζακι(νυχακι).Μολις βρασει το σουρωνεις και μετα ριχνεις βουτυρο στο ρυζι μαζι με τα λαχανικα που εβρασαν μαζι,να μην λασπωσουν και σερβιρεις!!!!
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:31:45
η πολυ απλα ντριν ντριν ¨ -γεια σας μια παραγγελια θελω να κανω -ναι πειτε μου παρακαλω -μια μεριδα μπιφτεκια θελω ,ψωμι,μια τζατζικι και ενα νερο μεγαλο -κατι να πιειτε? -οχι ευχαριστω -σε 25 λεπτα η παραγγελια σας θα ειναι εκει -να σαι καλα κοριτσι μου και τσου εχεις φαγητο γιατι μεχρι να κανω αυτα που ειπες ωχωχωχ χαχαχα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:36:44
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Απλα το βραδυ θα ξαναχρειαστει να κανεις ντριν-ντριν γιατι θα σε εχει κοψει παλι η λορδα....κι αν ειναι μετα τις 12 θα σου πει η μανταμ -κλεισαμε κυριε...
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:39:12
οχι μεχρι τις 5 ειναι :)
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:40:14
Το πρωι?????Μωρε μπραβο.... Τελος παντων Δημητρη,δεν μπορεις να παραγγελνεις καθε μερα!!!!Τις Κυριακες τουλαχιστον πες σε μια φιλη σου να σου μεγειρεψει,φαε σπιτικο φαγητο...:P
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:42:15
ναι σωθηκααααα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:42:56
Η συνταγη με το μοσχαρακι μου αρεσε.Θα πω στη γυναικα μου να το κανει!
σχολίασε ο tzilios  - 2011-06-18 14:06:57
εφαγες rolita?
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:21:24
Μολις τελειωσα..Περιττο να σου πω οτι τετοια γευση,οσες φορες κι αν παραγγειλεις...δεν θα την πετυχεις..ζηλειααααααα
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:27:54
κακιαααααααα παιζεις με τον πονο μουυυυυυυυυυ
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:28:39
Παρε εσυ τωρα στη μανταμ τηλεφωνο και πες της να σου φερει τα μπιφτεκακια σου σε 25 λεπτα....χαχαχαχαχαχχαχαχχα
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:30:26
τα εφερε πανε αυταααα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:33:29
dimitri νομιζω οτι πρεπει να μαθεις να μαγειρευεις.Δεν ειναι η απολυτη απολαυση να παραγγελνεις φαγητα.Νομιζω η φιλη μας η rolita μπορει να βοηθησει σαυτη τη κατευθυνση.
σχολίασε ο tzilios  - 2011-06-18 14:48:23
ναι πρεπει να μαθω γιατι ειμαι και στα ορια να εχω προβληματα υγειας απο το φαγητο...
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:49:16
Μπορω να σου μαθω ευκολα και γρηγορα φαγητα.Δεν θα σου πω για στιφαδο,αλλα κατι που να μπορεις να το φτιαξεις και να μην εχει θεματα με την υγεια σου αργοτερα!!
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:50:52
εγω λεω εσυ να μαγειρευεις και εγω να τα δοκιμαζω να βλεπω αν ειναι καλα αν χονευονται ευκολα και τα λοιπα...χαχαχα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:52:46
χαχαχαχχαχαχχαχαχχα..η αληθεια ειναι οτι μαγειρευω πικαντικα με πολλα μπαχαρια και μυρωδικα,οποτε δεν χωνευονται και τοσο ευκολα..:P:P
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:57:27
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

Σχόλια απάντησης

απάντησε η faih8675309

ωραια και τα κεφταδακια τρελενομαι
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:46:55
σουβλακι

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο giorgos1313

μακρια απο μενααα δεκα χρονια φοιτητης δεν μπορω αλλα σουβλακια
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:16:00
μοσχαρακι!!!

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο ikaria

αυτο μαλιστα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:19:02
χοιρινο με πατατες στο τηγανι! μιαμ!

Σχόλια απάντησης

απάντησε η kit

μιαμμμμ κιτακι :)
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:21:47
μιαμμμμμ δε λες τιποτα!
σχολίασε η kit  - 2011-06-18 15:24:36
νεροβραστο κοτοπουλο(διατρωφη:((()
μοσχαρι με ρυζι uncle bel
Μπομπαρες
εγω θα φαω μακαρονακι κοφτο!!
Σχετικές ερωτήσεις
αγαπημενο φαγητο η πατατα, τηγανιτη/βραστη/ ψητη... πατατα να ειναι και την τρωω και καθε μερα αμα λαχει! σαν ολοκληρωμενο γευμα, παλια ελ...
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι;
οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους..
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κά...
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
αγαπημενο φαγητο η πατατα, τηγανιτη/βραστη/ψητη... πατατα να ειναι και την τρωω και καθε μερα αμα λαχει! σαν ολοκληρωμενο γευμα, παλια ελεγα μπριζολα η κοτοπουλο με πατατες και κασεροκροκετες, αλλα τελευταια ενω δεν ετρωγα τις μελιτζανες παλια, τεινει να γινει αγαπημενο το φαγητο κατσαρολας κρεας με μελιτζανα... δεν υπαρχει φαγητο που να σιχαινομαι να δω, απλα δεν τρωω τις πρασινες πιπεριες, τα πολυ λιπαρα κρεατα, τα μιξ αλμυρων με γλυκα πχ εχω ακουσει για γλυκα γεμιστα φουρνου, αυτα με την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση. Βοηθούν: -Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. -Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως • Υψηλή κατανάλωση φρούτων • Υψηλή κατανάλωση λαχανικών • Μικρή κατανάλωση κρέατος • Μέτρια κατανάλωση πουλερικών • Υψηλή κατανάλωση ψαριών • Μέτρια κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστε τη δική σας μικρή αμαρτία για το φαί που λατρεύετε και το γλυκό που δεν μπορείτε να του αντισταθήτε.
Απάντηση:
Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για φαγητά, έχω φοβερή αδυναμία στις πατάτες. Μπορώ να τρώω και κάθε μέρα - μόνο πατάτες! :D Διαβάστε περισσότερα...
εψησα πιτα στο φουρνο ομωσ ηταν στο φουρνο και ενα πλαστικο το οποιο ελιωσε ενω η πιτα ηταν στο φουρνο!! ξερει κανεις?? αν φας τη πιτα τωρα θα ειναι πολυ κακο? αχ οποιος ξερει να μου πει γτ δε ξερω τι ν κανω τρ!!
Απάντηση:
το σιγουρο ειναι ,σαυτη την περιπτωση το δυσαρεστο.ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι τρωω σχεδον καθε μερα..χαχα.. πεντανοστιμο ειναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Κανω μια διαιτα 5 μέρες τωρα Ο διαιτολογος μου λεει να φαω 9 ήωρα το φαγητό αλλα εγω το τρώγω πχ 7 η 8 Και μου λεει αν εχει περάσει 12:00 το βράδυ να τρώγω ενα γιαούρτι αλλα εγω το τρώγω 11 η 11:30 Ειναι κακο? Δεν ρωτάω τον διαιτολογο μου γιατι τν εχω ρωτήσει πολα και ντρέπομαι λιγο
Απάντηση:
Οι χρονικές αποστάσεις ειναι μικρές άρα ασήμαντες.. Αρκει βέβαια να μη προσθέτεις έξτρα γεύματα κ να μη παραλείπεις αλλα :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω να καλλιεργισω συκιεσ για φρεσκα συκα οχι αποξραμενα
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνω μαύρο ψωμί;
Απάντηση:
Βασικα δεν λεγεται μαυρο ψωμι αλλα ψωμι ολικης αλεσεως,τελος παντων! Υλικα: 800 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης των μύλων Αγίου Γεωργίου 200 γρ. αλεύρι σκληρό των μύλων Αγίου Γεωργίου 2 ποτήρια μπύρα ανακατεμένα με 2 φακελάκια μαγιά ξερή 4 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλάκια γλυκάνισο 3 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτελεση: Σε λεκάνη βάζετε τη μπύρα με τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το γλυκάνισο. Ανακατεύετε τα άλευρα και τα προσθέτετε στο μείγμα. Προσθέστε όσο χλιαρό νερό χρειαστεί να γίνει μαλακή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό και το μισό του μισού μαζί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα προϊόντα, όπως μαρμελάδες, σιρόπια, τοματοπελτέ κ.α., για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτός ψυγείου. Με την αποστείρωση καταστρέφονται ιοί, βακτηρίδια κ.α. μικροοργανισμοί, παθογόνοι ή μη. Η αποστείρωση είναι εντελώς απαραίτητη και στα σκεύη, που απευθύνονται στα βρέφη (μπιμπερό, πιπίλες κ.λ.π.), καθώς αυτά είναι ιδιαίτερα ευπαθή και δεν έχουν αναπτύξει ακό... Διαβάστε περισσότερα...
μοσχου
Απάντηση:
Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μήκος στη μέση του. Διαβάστε περισσότερα...
Ποιό είναι το πιο ακριβό ψάρι σε εστιατόριο και πόσο κοστίζει το κιλό;
Απάντηση:
Μια ιδιαίτερη ποικιλία τόνου κόστιζε 700 ευρώ το κιλό... δε θυμάμαι λεπτομέρειες δυστυχώς... Όσο για ένα πιο συνηθισμένο ακριβό ψάρι στην Ελλάδα, ο ροφός πάει στα 35 ευρώ το κιλό άνετα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 σπεσιαλ μακαροναδα, 3 κομματια πιτσα , λιγο κεικ σοκολατα κ πιες κ μια σοδα να διαλυθει το φαγητο ευκολοτεραα... :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εαν εχεις ειδικη μηχανη απλως βαζεις το καλαμποκι στην μηχανη.Εαν εχεις φουρνο μικροκυματων βαζεις μεσα κατι ειδικες σακουλες με καλαμποκι και γινονται υπεροχο ποπ κορν.Η σε μια ζεστη κατσαρολα βαζεις μεσα καλαμποκι κλεινεις το καπακι και περιμενεις να σκασουμ ολα.Αλλα αυτο το τελευταιο εμενα δεν μου πετυχαινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμειξη του ροκφορ με βιταμ σοφτ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατασκευαζω,συσκευζω,διασκευαζω Διαβάστε περισσότερα...
Ποιό είναι το ποτό με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Αλκοόλ;
Απάντηση:
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: