Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη αν...
Απάντηση: http:// www.sintagoulis.gr/ search/%CF%80%CE%B1% CF% 84%CE%B1%CF%84%CE% B5%CF%82
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;)
Απάντηση: Οι χρονικές αποστάσεις ειναι μικρές άρα ασήμαντες.. Αρκει βέβαια να μη προσθέτεις έξτρα γεύματα κ να μη παραλείπεις αλλα :)
Απάντηση: Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
Απάντηση: Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς.
Απάντηση: δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ
Απάντηση: Χαχαχα ευλογη απορια :P
Απάντηση: χοιρινο κρεας
Απάντηση: με φιλετο ψαριου
 

τι θα φατε το μεσημερι?

Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και λαχανικα.Και για την ακριβεια μισο γιατι θα μου καει...:P:P

Σχόλια απάντησης

απάντησε η rolita

ζηλευωωωωωωωωωωω
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:25:07
Το εσωσα...ηθελε λιγο νερο ακομα.Γιατι ζηλευεις??Ειναι ευκολο,παιρνεις μοσχαρακι,το τριγαρισεις να παρει χρωμα,μετα ριχνεις το κρεμμυδακι να σοταριστει κι αυτο με το κρεας,αλατακι,πιπερακι,κανελλα ,μπαχαρι ριχνεις νερακι,βραζει βραζει βραζει και μετα ριχνεις φρεσκια ντοματα ή pummaro,το αφηνεις να πιει τα πολλα ζουμακια και να δεσει η σαλτσα και ετοιμο.Μετα βραζεις λαχανικα(καροτο,καλαμποκι,φασο λακι,πιπερια) ριχνεις και το ρυζακι(νυχακι).Μολις βρασει το σουρωνεις και μετα ριχνεις βουτυρο στο ρυζι μαζι με τα λαχανικα που εβρασαν μαζι,να μην λασπωσουν και σερβιρεις!!!!
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:31:45
η πολυ απλα ντριν ντριν ¨ -γεια σας μια παραγγελια θελω να κανω -ναι πειτε μου παρακαλω -μια μεριδα μπιφτεκια θελω ,ψωμι,μια τζατζικι και ενα νερο μεγαλο -κατι να πιειτε? -οχι ευχαριστω -σε 25 λεπτα η παραγγελια σας θα ειναι εκει -να σαι καλα κοριτσι μου και τσου εχεις φαγητο γιατι μεχρι να κανω αυτα που ειπες ωχωχωχ χαχαχα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:36:44
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Απλα το βραδυ θα ξαναχρειαστει να κανεις ντριν-ντριν γιατι θα σε εχει κοψει παλι η λορδα....κι αν ειναι μετα τις 12 θα σου πει η μανταμ -κλεισαμε κυριε...
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:39:12
οχι μεχρι τις 5 ειναι :)
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:40:14
Το πρωι?????Μωρε μπραβο.... Τελος παντων Δημητρη,δεν μπορεις να παραγγελνεις καθε μερα!!!!Τις Κυριακες τουλαχιστον πες σε μια φιλη σου να σου μεγειρεψει,φαε σπιτικο φαγητο...:P
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 13:42:15
ναι σωθηκααααα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 13:42:56
Η συνταγη με το μοσχαρακι μου αρεσε.Θα πω στη γυναικα μου να το κανει!
σχολίασε ο tzilios  - 2011-06-18 14:06:57
εφαγες rolita?
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:21:24
Μολις τελειωσα..Περιττο να σου πω οτι τετοια γευση,οσες φορες κι αν παραγγειλεις...δεν θα την πετυχεις..ζηλειααααααα
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:27:54
κακιαααααααα παιζεις με τον πονο μουυυυυυυυυυ
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:28:39
Παρε εσυ τωρα στη μανταμ τηλεφωνο και πες της να σου φερει τα μπιφτεκακια σου σε 25 λεπτα....χαχαχαχαχαχχαχαχχα
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:30:26
τα εφερε πανε αυταααα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:33:29
dimitri νομιζω οτι πρεπει να μαθεις να μαγειρευεις.Δεν ειναι η απολυτη απολαυση να παραγγελνεις φαγητα.Νομιζω η φιλη μας η rolita μπορει να βοηθησει σαυτη τη κατευθυνση.
σχολίασε ο tzilios  - 2011-06-18 14:48:23
ναι πρεπει να μαθω γιατι ειμαι και στα ορια να εχω προβληματα υγειας απο το φαγητο...
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:49:16
Μπορω να σου μαθω ευκολα και γρηγορα φαγητα.Δεν θα σου πω για στιφαδο,αλλα κατι που να μπορεις να το φτιαξεις και να μην εχει θεματα με την υγεια σου αργοτερα!!
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:50:52
εγω λεω εσυ να μαγειρευεις και εγω να τα δοκιμαζω να βλεπω αν ειναι καλα αν χονευονται ευκολα και τα λοιπα...χαχαχα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:52:46
χαχαχαχχαχαχχαχαχχα..η αληθεια ειναι οτι μαγειρευω πικαντικα με πολλα μπαχαρια και μυρωδικα,οποτε δεν χωνευονται και τοσο ευκολα..:P:P
σχολίασε η rolita  - 2011-06-18 14:57:27
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

Σχόλια απάντησης

απάντησε η faih8675309

ωραια και τα κεφταδακια τρελενομαι
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 14:46:55
σουβλακι

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο giorgos1313

μακρια απο μενααα δεκα χρονια φοιτητης δεν μπορω αλλα σουβλακια
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:16:00
μοσχαρακι!!!

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο ikaria

αυτο μαλιστα
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:19:02
χοιρινο με πατατες στο τηγανι! μιαμ!

Σχόλια απάντησης

απάντησε η kit

μιαμμμμ κιτακι :)
σχολίασε ο dimitrisk2  - 2011-06-18 15:21:47
μιαμμμμμ δε λες τιποτα!
σχολίασε η kit  - 2011-06-18 15:24:36
νεροβραστο κοτοπουλο(διατρωφη:((()
μοσχαρι με ρυζι uncle bel
Μπομπαρες
εγω θα φαω μακαρονακι κοφτο!!
Σχετικές ερωτήσεις
τα μετραω νομιζεις? αν ειναι να καθομαι να μετραω τα γραμμαρια ανα μακαρονια,ρυζι,κιμα, ντοματες κτλ που τρωω καθημερινα,και με βαση αυτα ...
αγαπημενο φαγητο η πατατα, τηγανιτη/βραστη/ ψητη... πατατα να ειναι και την τρωω και καθε μερα αμα λαχει! σαν ολοκληρωμενο γευμα, παλια ελ...
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
Ανήκει στά ξινά, όπως & το πορτοκαλι, το νεράτζι, το κουμ κουάτ κλπ!
Έχουν ορισμένα μανάβικα.Στο σούπερμάρκετ δεν έχει πάντως.Στο carefour ή στο Βασιλόπουλο έχει καμία φορά κανένα τροπικό φρούτα αλλά φρούτο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
τα μετραω νομιζεις? αν ειναι να καθομαι να μετραω τα γραμμαρια ανα μακαρονια,ρυζι,κιμα,ντοματες κτλ που τρωω καθημερινα,και με βαση αυτα να βρισκω την τιμη τους,μαυρο φιδι που με εφαγε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγαπημενο φαγητο η πατατα, τηγανιτη/βραστη/ψητη... πατατα να ειναι και την τρωω και καθε μερα αμα λαχει! σαν ολοκληρωμενο γευμα, παλια ελεγα μπριζολα η κοτοπουλο με πατατες και κασεροκροκετες, αλλα τελευταια ενω δεν ετρωγα τις μελιτζανες παλια, τεινει να γινει αγαπημενο το φαγητο κατσαρολας κρεας με μελιτζανα... δεν υπαρχει φαγητο που να σιχαινομαι να δω, απλα δεν τρωω τις πρασινες πιπεριες, τα πολυ λιπαρα κρεατα, τα μιξ αλμυρων με γλυκα πχ εχω ακουσει για γλυκα γεμιστα φουρνου, αυτα με την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανήκει στά ξινά, όπως & το πορτοκαλι, το νεράτζι, το κουμ κουάτ κλπ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχουν ορισμένα μανάβικα.Στο σούπερμάρκετ δεν έχει πάντως.Στο carefour ή στο Βασιλόπουλο έχει καμία φορά κανένα τροπικό φρούτα αλλά φρούτο του δάσους εκτός απο φράουλα όχι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη ανοίγεται σε λεπτό φύλλο, έπειτα κόβεται σε λωρίδες και στη συνέχεια σε πολύ μικρά τετράγωνα. Η διαδικασία αυτή στο παρελθόν γινόταν στο χέρι, ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται ειδικές μηχανές. Οι χυλοπίτες απλώνονται για ορισμένες μέρες σε καθαρά σεντόνια, μακριά από σκόνες και έντομα για να στεγνώσουν και να ξεραθούν τελείως. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, εί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagoulis.gr/search/%CF%80%CE%B1%CF% 84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;) Διαβάστε περισσότερα...
Κανω μια διαιτα 5 μέρες τωρα Ο διαιτολογος μου λεει να φαω 9 ήωρα το φαγητό αλλα εγω το τρώγω πχ 7 η 8 Και μου λεει αν εχει περάσει 12:00 το βράδυ να τρώγω ενα γιαούρτι αλλα εγω το τρώγω 11 η 11:30 Ειναι κακο? Δεν ρωτάω τον διαιτολογο μου γιατι τν εχω ρωτήσει πολα και ντρέπομαι λιγο
Απάντηση:
Οι χρονικές αποστάσεις ειναι μικρές άρα ασήμαντες.. Αρκει βέβαια να μη προσθέτεις έξτρα γεύματα κ να μη παραλείπεις αλλα :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χαχαχα ευλογη απορια :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χοιρινο κρεας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με φιλετο ψαριου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παραδοσιακά λέγοντας π.χ. γλυκό κουταλιού,μαρμελάδες και κομπόστες της γιαγιάς και σύχρονα τα έτοιμα παρασκευασμένα σε κονσερβοκούτια; Αν είναι έτσι,εννοείτε της γιαγιάς που μου έδωσε και τις συνταγές της. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πατάτα (επιστ. Στρύχνον το κονδυλόρριζον, Solanum tuberosum) γνωστή και ώς "γεώμηλο", είναι φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Στρυχνοειδών (Solanaceae). Καλλιεργείται για τους εδώδιμους κόνδυλούς της οι οποίοι είναι πλούσιοι σε άμυλο και αποτελούν τροφή μεγάλης θρεπτικής αξίας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
Μένω στην Ελλάδα και ψάχνω για καρύδα αλλα σε όσα μέρη εχω παει δεν εχω βρει :/ ξερετε καποιο μαγαζί (κατα προτίμηση super market) το οποιο πουλάει καρύδα?Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να αγορασω απο το Internet.
Απάντηση:
Κάθε πράμα στον καιρό του λέω γω καλύτερα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε σούπερ μάρκετ λογικά έχει,άλλο λεμόνι άλλο lime άλλη γεύση,άρωμα,χρώμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε αφθονία η Ελλάδα (τα οποία μένουν αδιάθετα: http://www.paratiritis-news.gr/ detailed_article.php?id=151973&categoryid=7 λόγω προτίμησης των φτηνότερων εισαγόμενων), είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τα εισαγόμενα, για τα οποία δεν έχουμε καμία ασφαλή πληροφορία σχετικά με το ποια επεξεργασία υφίστανται πριν φτάσουν στο πιάτο μας. Τα κινέζικα, ας πούμε, ενδέχεται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δεν ξερο τιποτα μονο νομιζο λεμονη ρυχνουν για να σπαση την αλμιρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι το μυστικό στην κουζίνα κάθε καλής νοικοκυράς...Πώς θα ήταν ένα λαχταριστό κοτόπουλο με ρύζι χωρίς κάρυ; Ή ένα δροσερό ρυζόγαλο χωρίς κανέλα; Τα καρυκεύματα δίνουν άρωμα, χρώμα και γεύση στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι όμως μόνο η γαστρυμαργική τους ιδιότητα που τα επιβάλλει στην διατροφή. Τα καρυκεύματα προσφέρουν μια σειρά από ευεργετικές θρεπτικές ουσίες στον οργανισμό σου, ενισχύουν τον μεταβολισμό και βοηθούν στην υγεία. Κάρυ Περιέχει μια χημική ουσία την κουρκουμίνη, η ... Διαβάστε περισσότερα...
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω τί είδος είναι.και πού πωλείται.
Απάντηση:
Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 31 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: