Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μεχρι τωρα ενδεχεται να περιεχουν βύνη κριθαριου. Ομως τον Ιουνιου θα διατεθουν στην ξενη αγορα, νεα...
Απάντηση: ναι
Απάντηση: οχι το καλαμποκι δεν περιεχει γλουτενη..η γλουτενη ειναι πρωτεινη σιτου
Απάντηση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φου...
Απάντηση: Το ρόδι στις υπηρεσίες της ομορφιάς Εντάξτε το στη διατροφή σας και δείτε τη διαφορά στο σώμα σας Το ρόδι εκτός από σύμβολό της τύχης α...
Απάντηση: Ο φυσικός, αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού μας, το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ο προσωπικός μας «στρατός», ο οποίος μας προστατεύει ...
Απάντηση: Τα οστά είναι ένας ζωντανός ιστός που καθημερινά χτίζεται και αποδομείται στον οργανισμό μας. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να υπάρχει ένα ...
Απάντηση: Η κύρια ένδειξη της ψυχογενούς ανορεξίας είναι η σοβαρή απώλεια βάρους. Οι άνθρωποι με ανορεξία μπορεί να προσπαθήσουν να χάσουν βάρος μέ...
Απάντηση: Οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία έχουν ήδη γίνει δεδομένου ότι από τα δεύτερα μισά του Μα΄ί΄ου καλοκαίριασε. Πώς όμως πρέπει να ρυθμίζου...
Απάντηση: Το γιαούρτι και ιδιαίτερα αυτό με χαμηλά λιπαρά είναι πολύ καλό για βραδινό γεύμα επειδή περιέχει μικρή ποσότητα λακτόζης καθώς και μεγάλ...
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

Τι είναι η γλουτένη;

Η γλουτένη είναι ένα σύνολο από πρωτείνες στα δημητριακά και κυρίως στο σιτάρι. Το σιτάρι έχει στενή σχέση με κάποια άλλα δημητριακά, ιδιαίτερα τη σικαλη και το κριθάρι, και συνέπως και αυτοί οι σπόροι περιέχουν γλουτένη. Γλουτένη είναι η πρωτεΐνη στο σιτάρι που είναι υπεύθυνη για τη σκληρή δομή της ζύμης. Η πρωτεΐνη γλουτένη, ευθύνεται για το σύμπλεγμα που σχηματίζεται κατά τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού. Αυτή η δομή που σχηματίζεται κατα τη διάρκεια παρασκευής είναι πολύ σημαντική γιατί χω

ρίς τη γλουτένη δε θα υπήρχε καθόλου δομή και το ψωμί δε θα "φούσκωνε". Για τους περισσότερους ανθρώπους η γλουτένη είναι μια κανονική πρωτείνη η οποία αφομοιώνεται εύκολα από το γαστρεντερικό σωλήνα. Παρόλα αυτά ένα μικρό μέρος του πληθυσμού δεν μπορεί να αφομοιώσει τη γλουτένη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, η οποία συνήθως αναφέρεται ως ασθένεια κοιλιοκάκη. Η γλουτένη είναι ένα μείγμα από μια σείρα πρωτεινών που κατατάσσονται σε δυο κατηγορίες, τις προλαμίνες

και τις γλουτελίνες. Η κύρια πρωτείνη στην κατηγορία των προλαμινών, η γλιαδίνη, φαίνεται να δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κοιλιακή πάθηση ή στη δυσανεξία στη γλουτένη: αντισώματα γλιαδίνης βρίσκονται συχνά στα ανοσοποιητικά συμπλέγματα που σχετίζονται με την ασθένεια κοιλιοκάκη. Όταν άτομα με αυτή την κοιλιακή πάθηση καταναλώνουν τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, το ανοσοποιητικό τους σύστημα ανταποκρίνεται τραυματίζοντας το λεπτό έντερο. Ειδικότερα, οι μικροσκοπικές προεξοχές με σχήμα δακτύλου, γνωστές και ως λάχνες, στο εσωτερικό του λεπτού εντέρου δεν υπάρχουν. Τα συστατικά από τα τρόφιμα απορροφούνται στο κυκλοφορούν αίμα μέσω των λαχνών. Απουσία λαχνών, το άτομο γίνεται υποσιτισμένο, ανεξάρτητα από την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει. Εφόσον, του ίδιου του οργανισμού το ανοσοποιητικό σύστημα προκαλεί βλάβες, η ασθένεια κοιλιοκάκη θεωρείται ως αυτοάνοσο νόσημα. Συγκαταλέγεται,επίσης, και στις ασθένειες δυσαπορρόφησης επειδή τα συστατικά δεν απορροφούνται. Η πάθηση αυτή είναι γνωστή και ως κοιλιοκάκη- spreu ή εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη. Η ασθένεια κοιλιοκάκη είναι μια γενετική πάθηση, δηλαδή μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά. Μερικές φορές, η ασθένεια αυτή εμφανίζεται--ή ενεργοποιείται για πρώτη φορά-- μετά από κάποια εγχείρηση, εγκυμοσύνη, τοκετό προσβολή από ιό ή έντονο συναισθηματικό στρες.
Σχετικές ερωτήσεις
Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ; Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία στη γλουτένη , πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη...
παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στο μπλογκ http:// glouteni.blogspot.co m
μπορείς να βρεις διάφορες πίτες και πιτάκια στο celiacforum.gr.
Τα προμηθευομαστε ειτε απο φαρμακεια - υπαρχει καλυψη ασφαλιστικων ταμειων για τους πασχοντες απο κοιλιοκακη- , απο καταστηματα βιολογικω...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Διατροφή / Δίαιτα

Απάντηση:
Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρου, προερχόμενη από μια σύνθετη ανοσολογική απάντηση που προκαλείται από τη γλουτένη. Η γλουτένη είναι μια αποθηκευτική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι και σε άλλα δημητριακά, όπως η σίκαλη, το κριθάρι και η βρώμη. Η κοιλιοκάκη εμφανίζει μία σειρά εξουθενωτικών συμπτωμάτων, αλλά με την κατάλληλη ελεύθερη γλουτένης δίαιτα, οι πάσχοντες μπορούν να ανακάμψουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ; Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία στη γλουτένη , πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη. Η αντίδραση του οργανισμού με τη λήψη γλουτένης προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου του λεπτού εντέρου, υπερπλασία των κρυπτών και ατροφία των λαχνών λόγω παραγωγής αντιγλιαδινικών αντισωμάτων. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση(πιθανότητα κληρονομικότητας σε δίδυμα αδέρφια 70%, σε μη δίδυμα αδέρφια 10% και παιδί από γονείς με κοιλιοκάκη 5%-10%). Επειδή η βλάβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στο μπλογκ http://glouteni.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορείς να βρεις διάφορες πίτες και πιτάκια στο celiacforum.gr. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα προμηθευομαστε ειτε απο φαρμακεια - υπαρχει καλυψη ασφαλιστικων ταμειων για τους πασχοντες απο κοιλιοκακη- , απο καταστηματα βιολογικων και απο σουπερμαρκετ- η μελισσα κυκλοφορει μια σειρα ζυμαρικων χωρις γλουτενη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μεχρι τωρα ενδεχεται να περιεχουν βύνη κριθαριου. Ομως τον Ιουνιου θα διατεθουν στην ξενη αγορα, νεα kelloggs με την επισημανση gluten free!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συστατικα καλαμποκιου
Απάντηση:
οχι το καλαμποκι δεν περιεχει γλουτενη..η γλουτενη ειναι πρωτεινη σιτου Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ρόδι στις υπηρεσίες της ομορφιάς Εντάξτε το στη διατροφή σας και δείτε τη διαφορά στο σώμα σας Το ρόδι εκτός από σύμβολό της τύχης αποτελεί και ένα φυσικό προϊόν που συμβάλει στην διατήρηση της νεότητας μας. - Το ρόδι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητας που συμβάλουν στην εξάλειψη της ακμής. - Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταµίνη C, βοηθά στο σχηματισμό κολλαγόνου. - Η φλούδα του είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και σε ενυδατικές λοσιόν κατά της χαλάρωσης. - Ο χυμός ροδιού αναμειγμένος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο φυσικός, αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού μας, το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ο προσωπικός μας «στρατός», ο οποίος μας προστατεύει από τις επιθέσεις των ιών, των βακτηρίων και των κάθε είδους παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτό το επιτυγχάνει με τα εξειδικευμένα κύτταρα που διαθέτει και τα οποία παράγουν ειδικές ουσίες (λέγονται αντισώματα) για να εξοντώνουν κάθε δυνητικό εισβολέα. Επιπλέον, κάθε φορά που τα κύτταρά του επιτίθενται σε έναν εισβολέα, τον καταγράφουν στην «μνήμη» τους, ούτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα οστά είναι ένας ζωντανός ιστός που καθημερινά χτίζεται και αποδομείται στον οργανισμό μας. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να υπάρχει ένα θετικό ισοζύγιο, ώστε να υπερτερεί ως σχηματισμός νέου οστού. Διαφορετικά, εάν η αποδόμηση υπερτερεί, οδηγούμαστε στην οστεοπόρωση. Το απολύτως απαραίτητο συστατικό στην τροφή μας για τη δημιουργία γερών οστών αναμφίβολα είναι το ασβέστιο, καθώς συντελεί στη δημιουργία νέων οστεοκυττάρων. Στα οστά αποθηκεύεται περισσότερο από το 99% του ασβεστίου που υπάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κύρια ένδειξη της ψυχογενούς ανορεξίας είναι η σοβαρή απώλεια βάρους. Οι άνθρωποι με ανορεξία μπορεί να προσπαθήσουν να χάσουν βάρος μέσω του περιορισμού του πόσα τρόφιμα καταναλώνουν. Μπορεί επίσης να ασκούνται υπερβολικά. Μερικοί άνθρωποι ίσως καταφεύγουν σε χάπια, όπως τα καθαρκτικά ή καταλήγουν στη βουλιμία. Παράλληλα, το άτομο επιμένει ότι είναι υπέρβαρο. Η πιο επιτυχημένη θεραπεία είναι ένας συνδυασμός ψυχοθεραπείας, οικογενειακής θεραπείας και φαρμακευτικής αγωγής. Είναι σημαν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία έχουν ήδη γίνει δεδομένου ότι από τα δεύτερα μισά του Μα΄ί΄ου καλοκαίριασε. Πώς όμως πρέπει να ρυθμίζουμε τη διατροφή μας τις ημέρες εκείνες που σκοπεύουμε να περάσουμε τουλάχιστον πέντε ώρες στη θάλασσα? Είναι σημαντικό να υπάρχει σωστός προγραμματισμός έτσι ώστε να έχουμε ενέργεια και αντοχή για κολύμπι και παραθαλάσσια σπορ. Αρχικά, 3 ώρες πριν την θάλασσα θα πρέπει να έχουμε κάνει ένα πλήρες γεύμα μεσαίας θερμιδικής αξίας (350 με 450 θερμίδες) έτσι ώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι και ιδιαίτερα αυτό με χαμηλά λιπαρά είναι πολύ καλό για βραδινό γεύμα επειδή περιέχει μικρή ποσότητα λακτόζης καθώς και μεγάλη ποσότητα καζεΐνης, πρωτεΐνη η οποία έχει μεγάλο χρόνο χώνεψης και παρέχει με σταθερό ρυθμό στον οργανισμό τα απαραίτητα αμινοξέα κατά την διάρκεια της νύχτας εμποδίζοντας τον καταβολισμό των μυών Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για να χασεις ενα κιλο φιλη μου θα πρεπει να καταναλωσεις 7.000 θερμιδες λιγοτερο απτο διαιτολογιο σου.ετσι αν υποθεσουμε οτι θελεις να το χασεις σε μια εβδομαδα πρεπει για μια εβδομαδα να τρως λιγοτερο 1000 θερμιδες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δε θα πρέπει να αφήσετε να σας καταλάβει ο πανικός για αποτοξίνωση και μονοφαγία, προκειμένου να επιτύχετε γρήγορη απώλεια βάρους. Αντίθετα, θα πρέπει να διατηρήσετε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους. Ακολουθήστε το τρίπτυχο «ποικιλία – μέτρο – ισορροπία» και μην ξεχνάτε να: Ακολουθείτε καθημερινά 5 γεύματα (πρωινό, δύο σνακ, μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό). Με αυτόν τον τρόπο, καταναλώνετε μικρότερη ποσότητα φαγητού και επιτυγχάνετε την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού σας. Τρώτε άφθονα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εννοειτε αυτο σε ολες τις διατροφες β.β εχουν το πρωι ασπραδια αυγων φτιαξε μια ομελετα η βραστα προσεχε να βγαζεις τους κροκους αντε μονο ενα να αφησεις με κροκο Διαβάστε περισσότερα...
Γιατί μας συμβουλεύουν να τρώμε όσπρια με δημητριακά;
Απάντηση:
Οι πρωτεΐνες των οσπρίων έχουν τέτοια σύσταση σε αμινοξέα ώστε συμπληρώνουν αυτές των δημητριακών. Με υψηλή περιεκτικότητα σε λυσίνη αλλά χαμηλή σε μεθειονίνη και θειώδη αμινοξέα, παρέχουν αρμονική ισορροπία με τα δημητριακά, τα οποία είναι φτωχά σε λυσίνη αλλά όχι σε μεθειονίνη και θειώδη αμινοξέα. Η σωστή αναλογία είναι 2/3 δημητριακά και 1/3 όσπρια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φετινό καλοκαίρι, δώστε παραπάνω σημασία σε συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές και όχι μόνο θα «ανακουφιστείτε» από τον καύσωνα αλλά θα βελτιώσετε και την υγεία σας. Το καλοκαίρι, η γη μας προσφέρει πλήθος τροφών που, εκτός του ότι μας δροσίζουν όταν ο ήλιος καίει βασανιστικά, παρέχουν και πλήθος θρεπτικών στοιχείων στον οργανισμό μας και αυτό είναι που τις κάνει τόσο πολύτιμες. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα καταναλώσετε ντομάτες με ρίγανη και χοντρό αλάτι ή ένα μπολ λαχταριστά κεράσια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι: www.e-paxysarkoidialogoi.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για πολλούς αθλητές είναι να προσδιορίσουν ποιες τροφές αποτελούν τις καλύτερες πηγές ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η κατανάλωση αρκετών υδατανθράκων για την ιδανική υποστήριξη κάθε προπονητικής συνεδρίας, αλλά και τη σωστή ανάνηψη μετά από αυτή. Διότι, η κατάλληλη επιλογή υδατανθράκων και τροφίμων γενικότερα, είναι αυτή που διαχωρίζει μία καλή προπόνηση από μία που αφήνει στον αθλούμενο/ αθλητή έντονο αίσθημα κόπωσης. Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις οι ... Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά είναι η αντιστοιχία μονάδων μέτρησης ORAC με τις Θερμίδες; Υπάρχει αντιστοιχία για παράδειγμα οι 1.000 θερμίδες πόσα ORAC είναι? Σας ευχαριστώ! Θάνος.
Απάντηση:
35 ετων, 175 -72κ ,με ηρεμη σωματικη δραστηριοτητα
Απάντηση:
Σε γενικότερες γραμμές ο άνδρας 2200 & γυναίκα 1700. Εάν θέλεις περισσότερες λεπτομεριες συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας στο www.fit-4-all.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μια σωστη διαιτα δεν απογορευεται τιποτα απλα περιοριζεται στον βαθμο που χρειαζεται ετσι και η ζαχαρη μπορει να καταναλωθει σε μια διαιτα αρκει να ειναι με μετρο και να μην εχει κακα αποτελεσματα απο την καταχρηση της Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H εποχιακή κατάθλιψη χαρακτηρίζεται από αλλαγές στην ρουτίνα διατροφής και ύπνου, μειωμένα επίπεδα ενεργητικότητας και διαθέσης και εμφανίζεται συνήθως με τα πρώτα πρωτοβρόχια, δηλαδή κατά την έναρξη του φθινοπώρου. Εμφανίζεται στο 10 με 20% του συνολικού πληθυσμού και τα συμπτώματα της είναι περισσότερο έκδηλα στις γυναίκες. Τα άτομα που πάσχουν από εποχιακή κατάθλιψη έχουν διαφορετικές διατροφικές συνήθειες αλλά και συνήθειες ύπνου το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα. Το χειμώνα έχουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο στο μεταβολισμό των οστών, των πρωτεϊνών και τη σύνθεση λιπαρών οξέων που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία νέων κυττάρων. Η έκκριση ινσουλίνης και η λειτουργία της απαιτούν μαγνήσιο. Η ενεργοποίηση των βιταμινών Β, η χαλάρωση των μυών, η πήξη του αίματος, η μείωση της αρτηριακής πίεσης και η παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό (ATP), χρειάζονται μαγνήσιο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες σαυτη την σελίδα http://www.enter2life.gr/index.php? option=com_content&view=category&layout=blog&id=13 2&Itemid=277 και θα βρεις πολλες διαιτες και ανθρώπους που κάνουν πολλές απο αυτές. Διάβασε τις διαιτες και τα σχολια των ανθρώπων που τις κάνουν! Βρες την κατάλληλη δίαιτα για σένα και θα βρεις πολλούς ανθρώπους να υποστηρίξουν την προσπάθεια σου και να λύσουν απορίες σου σχετικά με την δίαιτα που θα ακολουθήσεις. Ελπίζω να βοήθησα! Καλή αρχή και καλή επιτυχία! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σχολείο ξεκίνησε! Πάλι διάβασμα, τεστ, διαγωνίσματα. Το κουδούνι χτυπάει! Ήρθε η ώρα για διάλειμμα… Επιτέλους, παιχνίδι με την παρέα και κολατσιό. Τι τρώνε, όμως, τα παιδιά μας στο διάλειμμα; Είναι σωστές οι επιλογές τους; Τα κυλικεία στα σχολεία πληρούν τις προδιαγραφές για τη σωστή διατροφή των παιδιών; Οι περισσότερες μελέτες, έως σήμερα, δείχνουν ότι τα τρόφιμα που επιλέγουν τα παιδιά από το κυλικείο, τις περισσότερες φορές, είναι κακής ποιότητας και χαμηλής θρεπτικής αξίας. Είναι σημ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
100γρ σοκολάτας γάλακτος έχουν 529 θερμίδες Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 137 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: