Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μεχρι τωρα ενδεχεται να περιεχουν βύνη κριθαριου. Ομως τον Ιουνιου θα διατεθουν στην ξενη αγορα, νεα...
Απάντηση: ναι
Απάντηση: οχι το καλαμποκι δεν περιεχει γλουτενη..η γλουτενη ειναι πρωτεινη σιτου
Απάντηση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φου...
Απάντηση: Το ποσοστό των ατόμων που είναι πάνω από 60 έτη στην Ευρώπη είναι γύρω στο 20% και προβλέπεται να αυξηθεί μέχρι το 2020 στο 25%. Η πιο ρα...
Απάντηση: αν δεν θες να κανεις διατροφη υπεραυστηρη και να δεινοπαθησεις μπορεις να κοψεις γλυκα και πολυ λιπαρα οπως αλαντικα(μπεικον και τετοια),...
Απάντηση: Ακόμη και αν δε γνωρίζετε τι ακριβώς είναι η δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος, το πιο πιθανό είναι να έχετε ακούσει για αυτήν. Είναι μία ...
Απάντηση: χαχαχαχαχα εισαι τραγικος
Απάντηση: Έχετε άγχος ή προβλήματα και ξεσπάτε πάνω σε μια σολοκατένια τούρτα; Η πεσμένη σας ψυχολογία βρίσκει καταφύγιο στα πατατάκια; Αν ναι, δια...
Απάντηση: Και εγώ πρόκειται να αγοράσω Λαμπραντόρ και βρήκα μια καλή τροφή για κουταβάκια, αλλά θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο ετών είναι το σκυλά...
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

Τι είναι η γλουτένη;

Η γλουτένη είναι ένα σύνολο από πρωτείνες στα δημητριακά και κυρίως στο σιτάρι. Το σιτάρι έχει στενή σχέση με κάποια άλλα δημητριακά, ιδιαίτερα τη σικαλη και το κριθάρι, και συνέπως και αυτοί οι σπόροι περιέχουν γλουτένη. Γλουτένη είναι η πρωτεΐνη στο σιτάρι που είναι υπεύθυνη για τη σκληρή δομή της ζύμης. Η πρωτεΐνη γλουτένη, ευθύνεται για το σύμπλεγμα που σχηματίζεται κατά τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού. Αυτή η δομή που σχηματίζεται κατα τη διάρκεια παρασκευής είναι πολύ σημαντική γιατί χω

ρίς τη γλουτένη δε θα υπήρχε καθόλου δομή και το ψωμί δε θα "φούσκωνε". Για τους περισσότερους ανθρώπους η γλουτένη είναι μια κανονική πρωτείνη η οποία αφομοιώνεται εύκολα από το γαστρεντερικό σωλήνα. Παρόλα αυτά ένα μικρό μέρος του πληθυσμού δεν μπορεί να αφομοιώσει τη γλουτένη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, η οποία συνήθως αναφέρεται ως ασθένεια κοιλιοκάκη. Η γλουτένη είναι ένα μείγμα από μια σείρα πρωτεινών που κατατάσσονται σε δυο κατηγορίες, τις προλαμίνες

και τις γλουτελίνες. Η κύρια πρωτείνη στην κατηγορία των προλαμινών, η γλιαδίνη, φαίνεται να δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κοιλιακή πάθηση ή στη δυσανεξία στη γλουτένη: αντισώματα γλιαδίνης βρίσκονται συχνά στα ανοσοποιητικά συμπλέγματα που σχετίζονται με την ασθένεια κοιλιοκάκη. Όταν άτομα με αυτή την κοιλιακή πάθηση καταναλώνουν τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, το ανοσοποιητικό τους σύστημα ανταποκρίνεται τραυματίζοντας το λεπτό έντερο. Ειδικότερα, οι μικροσκοπικές προεξοχές με σχήμα δακτύλου, γνωστές και ως λάχνες, στο εσωτερικό του λεπτού εντέρου δεν υπάρχουν. Τα συστατικά από τα τρόφιμα απορροφούνται στο κυκλοφορούν αίμα μέσω των λαχνών. Απουσία λαχνών, το άτομο γίνεται υποσιτισμένο, ανεξάρτητα από την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει. Εφόσον, του ίδιου του οργανισμού το ανοσοποιητικό σύστημα προκαλεί βλάβες, η ασθένεια κοιλιοκάκη θεωρείται ως αυτοάνοσο νόσημα. Συγκαταλέγεται,επίσης, και στις ασθένειες δυσαπορρόφησης επειδή τα συστατικά δεν απορροφούνται. Η πάθηση αυτή είναι γνωστή και ως κοιλιοκάκη- spreu ή εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη. Η ασθένεια κοιλιοκάκη είναι μια γενετική πάθηση, δηλαδή μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά. Μερικές φορές, η ασθένεια αυτή εμφανίζεται--ή ενεργοποιείται για πρώτη φορά-- μετά από κάποια εγχείρηση, εγκυμοσύνη, τοκετό προσβολή από ιό ή έντονο συναισθηματικό στρες.
Σχετικές ερωτήσεις
Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ; Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία στη γλουτένη , πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη...
παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στο μπλογκ http:// glouteni.blogspot.co m
μπορείς να βρεις διάφορες πίτες και πιτάκια στο celiacforum.gr.
Τα προμηθευομαστε ειτε απο φαρμακεια - υπαρχει καλυψη ασφαλιστικων ταμειων για τους πασχοντες απο κοιλιοκακη- , απο καταστηματα βιολογικω...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Διατροφή / Δίαιτα

Απάντηση:
Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρου, προερχόμενη από μια σύνθετη ανοσολογική απάντηση που προκαλείται από τη γλουτένη. Η γλουτένη είναι μια αποθηκευτική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι και σε άλλα δημητριακά, όπως η σίκαλη, το κριθάρι και η βρώμη. Η κοιλιοκάκη εμφανίζει μία σειρά εξουθενωτικών συμπτωμάτων, αλλά με την κατάλληλη ελεύθερη γλουτένης δίαιτα, οι πάσχοντες μπορούν να ανακάμψουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ; Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία στη γλουτένη , πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη. Η αντίδραση του οργανισμού με τη λήψη γλουτένης προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου του λεπτού εντέρου, υπερπλασία των κρυπτών και ατροφία των λαχνών λόγω παραγωγής αντιγλιαδινικών αντισωμάτων. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση(πιθανότητα κληρονομικότητας σε δίδυμα αδέρφια 70%, σε μη δίδυμα αδέρφια 10% και παιδί από γονείς με κοιλιοκάκη 5%-10%). Επειδή η βλάβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στο μπλογκ http://glouteni.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορείς να βρεις διάφορες πίτες και πιτάκια στο celiacforum.gr. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα προμηθευομαστε ειτε απο φαρμακεια - υπαρχει καλυψη ασφαλιστικων ταμειων για τους πασχοντες απο κοιλιοκακη- , απο καταστηματα βιολογικων και απο σουπερμαρκετ- η μελισσα κυκλοφορει μια σειρα ζυμαρικων χωρις γλουτενη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μεχρι τωρα ενδεχεται να περιεχουν βύνη κριθαριου. Ομως τον Ιουνιου θα διατεθουν στην ξενη αγορα, νεα kelloggs με την επισημανση gluten free!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συστατικα καλαμποκιου
Απάντηση:
οχι το καλαμποκι δεν περιεχει γλουτενη..η γλουτενη ειναι πρωτεινη σιτου Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποσοστό των ατόμων που είναι πάνω από 60 έτη στην Ευρώπη είναι γύρω στο 20% και προβλέπεται να αυξηθεί μέχρι το 2020 στο 25%. Η πιο ραγδαία αύξηση σημειώνεται στην ηλικιακή ομάδα πάνω από 80 έτη. Στην Ευρώπη υπολογιζόταν ότι το 2000 οι υπερήλικες άγγιζαν τα 21.4 εκατομμύρια και το 2025 θα φτάσουν στα 35 εκατομμύρια! Η μακροζωία αυτή οφείλεται στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, λόγω της βελτίωσης των συνθηκών υγιεινής, της άρτιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και της καλής διατροφής. ... Διαβάστε περισσότερα...
Λοιπόν αυτή είναι η ερώτηση μου.
Απάντηση:
αν δεν θες να κανεις διατροφη υπεραυστηρη και να δεινοπαθησεις μπορεις να κοψεις γλυκα και πολυ λιπαρα οπως αλαντικα(μπεικον και τετοια),να ελαττωσεις τα ζυμαρικα και να εχεις συγκεκριμενα γευματα .για παραδειγμα εγω οταν εκανα διατροφη επινα ενα μεγαλο ποτηρι γαλα το πρωι ή ενα γιαουρτι με μελι.μετα απο 3 ωρες ετρωγα μερικα αμυγδαλα(μια χουφτα αντε δυο) και ενα μικρο ποτηρι γαλα.το μεσημερι(μετα απο 3 ωρες)κρεας ψητο/λεμονατο,κατα προτιμηση οχι κοκκινηστο ή πολλα τηγανιτα και ενα κομματι τυρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακόμη και αν δε γνωρίζετε τι ακριβώς είναι η δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος, το πιο πιθανό είναι να έχετε ακούσει για αυτήν. Είναι μία από τις πιο διάσημες δίαιτες στον κόσμο. Έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και υπόσχεται απώλεια βάρους, που επιτυγχάνεται με την καύση περισσότερων θερμίδων από εκείνες που προσλαμβάνονται. Εμπνευστής της είναι ο Αμερικανός φυσιοπαθολόγος, Peter J. D΄ Adamo, που διατείνεται ότι η ομάδα αίματος του καθένα από εμάς έχει άμεση σχέση με τις τροφές... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχαχα εισαι τραγικος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε άγχος ή προβλήματα και ξεσπάτε πάνω σε μια σολοκατένια τούρτα; Η πεσμένη σας ψυχολογία βρίσκει καταφύγιο στα πατατάκια; Αν ναι, διαβάστε το παρακάτω άρθρο και αναζητήστε λύση στο πρόβλημά σας. Οι διατροφικές διαταραχές όπως η νευρική βουλιμία και ανορεξία, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στη σωματική υγεία. Μπορούν μάλιστα να απειλήσουν τη ζωή. Έχουν αρνητικές συνέπειες στην ψυχική υγεία και εμποδίζουν αυτούς που πάσχουν από το να έχουν μια ευτυχισμένη και παραγωγική ζωή. Τ... Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΗΜΙΑΙΜΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.ΥΠ'ΟΨΙΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση:
Και εγώ πρόκειται να αγοράσω Λαμπραντόρ και βρήκα μια καλή τροφή για κουταβάκια, αλλά θα μπορούσατε να μου πείτε πόσο ετών είναι το σκυλάκι??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φολικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, βοηθά στη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη σύνθεση του γενετικού υλικού σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Το φολικό οξύ είναι απαραίτητο στις φάσεις ανάπτυξης κατά την κύηση και στην παιδική ηλικία. Η έλλειψη φολικού οξέος στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης είναι δυνατό να οδηγεί σε εκ γενετής ανωμαλίες του νευρικού συστήματος. Επίσης το φολικό οξύ βοηθά τις πνευματικές λειτουργίες, τη μνήμη και συμβάλλει κατά των καρδιοπαθειών. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ερώτημα δεν είναι τί να φας αλλά τί να κάνεις.Φρόντισε να μην στερείς απο τον οργανισμό σου τα φαγητά.Φρόντισε οι μερίδες να μην είναι υπερβολικές.Αν μπορείς γυμνάσου.Το καλύτερο είναι να βάλεις τα αθλητικά σου κι απο εκεί που έπαιρνες λεωφορείο να κάνεις μια απόσταση,περπάτησέ τη.Μέρα παρά μέρα 30 λεπτά περπάτημα είναι τέλεια για τη γραμμή μας.Μια καλή γυμναστική είναι ο χορός επίσης κι όχι απαραίτητα σε σχολή.Τις ώρες ..κοινής φασαρίας μπορείς να κάνεις το δωμάτιό σου personal room για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω ακομα για 10 κιλα παντος εγω εκανα μια διαιτα (χωρις γυμναστικη)που σε 8 ημερες εχασα 6 κιλα ........αμα σε ενδιαφερει ...ΡωΤα Με ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι προτηγανισμένες πατάτες μπορεί να βλάπτουν σοβαρά την υγεία, επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να περιέχουν υψηλά επίπεδα... καρκινογόνων χημικών ουσιών, υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες. Όπως εξηγούν στην «Επιθεώρηση Γεωργικής & Διατροφικής Χημείας (JAFC), οι προτηγανισμένες πατάτες κόβονται σε μικρά κομμάτια, τηγανίζονται εν μέρει και καταψύχονται, με μία διαδικασία που τους επιτρέπει να είναι τραγανές στο εξωτερικό αλλά ωμές στο εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σας έχει τύχει μετά από ένα απολαυστικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο και ενώ αισθάνεστε χορτάτοι να έρχεται η ώρα για το επιδόρπιο και χωρίς να το πολυσκεφτείτε να παραγγέλνετε το πιο παχυντικό γλυκό; Ή να τσιμπολογάτε τσιπς ενώ ελέγχετε τα emails σας, και ξαφνικά να διαπιστώνετε ότι φάγατε όλο το σακουλάκι; Διάφοροι παράγοντες - όπως το μέγεθος του πακέτου, το μέγεθος της μερίδας, η ποικιλία των τροφίμων που διατίθενται στο μενού, ακόμη και το μέγεθος του πιάτου σας - μπορούν να σας οδηγήσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ό,τι τρώνε σε στον υπόλοιπο κόσμο, κρέατα, ψάρια, λαχανικά, ζυμαρικά κ.λπ.. Σαν Ασιάτες όμως έχουν τις γνωστές ανωμαλίες του να τρώνε ζωντανά πράγματα, να τεμαχίζουν ζωντανά πράγματα & άλλα τέτοια αηδιαστικά & απάνθρωπα. Ιδίως όταν πρόκειται για σούσι, καλαμάρια & τέτοια. :ξ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να τροσ σαλατες και να παντα τελια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. https://www.google.gr/ #hl=el&gs_nf=1&cp=13&gs_id=1e&xhr=t&q=%CE%B4%CE% B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE% BD%CE%B5%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE% B5%CE%B9%CF%82&pf=p&output=search&sclient=psy- ab&oq=%CE%94%CE%99%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%91+%CE%93% CE%99%CE%91+%CE%9D%CE%95&a... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν γινεται αυτο που λες κανεις κακο στην υγεια σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Μπρόκολο (ωμό, 1 κιλό) 199 (θερμίδες) Μπρόκολο βραστό σαλάτα (μερίδα) 212 (θερμίδες) Μπρόκολο βραστό χωρίς λάδι (μερίδα) 56 (θερμίδες) Μπρόκολο ωγκρατέν (μερίδα) 260 (θερμίδες) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίπος: μία λέξη που σχετίζεται με παχυσαρκία, παθήσεις, προβλήματα στην καρδιά. Ένα συστατικό του διαιτολογίου μας που προσπαθούμε να το αποφύγουμε γιατί το έχουμε συσχετίσει με κάτι μη υγιεινό. Είναι όμως έτσι; Είναι πραγματικά το λίπος κάτι κακό για τον οργανισμό μας; Εν μέρει ναι. Τα λίπη, ανάλογα με κάποια χημικά χαρακτηριστικά τους διακρίνονται σε κορεσμένα, μονοακόρεστα & πολυακόρεστα. Τα κορεσμένα λίπη είναι τα ουσιαστικά βλαβερά συστατικά του διαιτολογίου μας. Περιέχονται γενικά στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Καταγράψτε τα τρόφιμα που «ταΐζετε» το σώμα σας και αποκτήστε επίπεδους και καλλίγραμμους κοιλιακούς. Γνωρίζετε ότι πολλές φορές δεν μπορείτε να τρώτε συνέχεια 4.000 θερμίδες την ημέρα και να αποκτήσετε καλλίγραμμους κοιλιακούς. Δεν φτάνει όμως μόνο η καταμέτρηση των θερμίδων, όταν πρόκειται να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι. Σημαντικό ρόλο παίζει και το φαγητό που καταναλώνετε. Η μια θερμίδα αριθμητικά είναι μια θερμίδα από όποιο τρόφιμο ή ομάδα τροφίμων και αν προέρχεται. Ωστόσο μια διατ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 84 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: