Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ?
Απάντηση: «Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κ...
Απάντηση: μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200 γραμμαρια αλευρι ειναι δυο κουπες οχι ομως τελειως "γεματες"
Απάντηση: ναι!
Απάντηση: αλεύρι για όλες τις χρησεις
Απάντηση: Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24
Απάντηση: υλικά και τρόπος παρασκευής
Απάντηση: Ένας απλός χυλός είναι η βάση για τις κρέπες. Αλλά είναι ο τρόπος που μαγειρεύονται και η διαφορετική γέμιση που μπαίνει στο καθένα απ...
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βαν...
 

τι ειναι αλευρι τυπου 00

Σχετικές ερωτήσεις
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις....
Ψωμί με αλεύρι ζέα Συστατικά : 500γρ αλεύρι ζέα 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο σόδα 2 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Λίγη γλυκ...
περιπου 4 1/2 κουπες...
50 γρ. αλευρι με ποσες κουπες αντιστοιχει
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψωμί με αλεύρι ζέα Συστατικά : 500γρ αλεύρι ζέα 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο σόδα 2 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Λίγη γλυκαντική ουσία της προτίμηση σας 2 κουταλιές λιναρόσπορο αλεσμένο η ότι άλλο σας εμπνέει 1 κεσεδάκι γιαούρτι , κατά προτίμηση κατσικίσιο βιολογικό(το διαλύετε σε νερό ώστε να έχουμε ένα μείγμα συνολικά 650γρ υγρού) Εκτέλεση: Ανακατεύουμε πρώτα τα στερεά συστατικά και μετά προσθέτουμε τα υγρά με τη σειρά που αναφέρονται, μπορούμε να το ανακατέψουμε με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 4 1/2 κουπες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
50 γρ. αλευρι με ποσες κουπες αντιστοιχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ? Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200 γραμμαρια αλευρι ειναι δυο κουπες οχι ομως τελειως "γεματες" Διαβάστε περισσότερα...
αλευρι σε μωβ πακετο
Απάντηση:
Απάντηση:
αλεύρι για όλες τις χρησεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά και τρόπος παρασκευής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας απλός χυλός είναι η βάση για τις κρέπες. Αλλά είναι ο τρόπος που μαγειρεύονται και η διαφορετική γέμιση που μπαίνει στο καθένα απ' αυτά που τα κάνει να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Οι κρέπες πρέπει να είναι πολύ λεπτές, έτσι ώστε να τυλίγονται εύκολα σε ρολό, με μια αλμυρή ή γλυκιά γέμιση. Η ετοιμασία του χυλού για τις κρέπες είναι εύκολη, αλλά το τηγάνισμά τους πολύ πιο δύσκολο. Για τις κρέπες θα χρειαστείτε ένα τηγάνι διαμέτρου 15 εκατοστών ή ένα ειδικό τηγανάκι για κρέπες που είναι λίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετουμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προφιτερόλ με Σοκολάτα Συστατικά 1 λίτρο γαλα 100 γρμ. αλευρι [για ολες τις χρησεις] 300 γρμ. σοκολατα κουβερτουρα 1 κουτι κρεμμα γαλακτος ή σιροπι σουδάκια κρέμα πατισερί σαντιγύ Φτιάχνει 7-8 μπολακια Οδηγίες 1. Βραζουμε το γαλα μαζι με το αλευρι, ανακατευοντας συνεχεια. 2. Μολις βρασει και πηξει καπως, κλεινουμε τη φωτια και ριχνουμε μεσα την κουβερτουρα για να λιωσει. 3. Ανακατευουμε να παρει το χρωμα της σοκολατας και το αφηνουμε να κρυωσει. 4. Ριχνο... Διαβάστε περισσότερα...
Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
ετσι να παρω καμια ιδεα γιατι θα παω για γλυκα σε λιγο χαχααχα
Απάντηση:
ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ναι ψαξτο και στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά ζύμηςΔιατροφήVeganΧορτοφαγικήΝηστίσιμαΝηστίσιμαΣερ βίρει6Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χωρίζουμε το Flora Soft με βούτυρο στα δύο και αφήνουμε τη μισή ποσότητα να λιώσει εντελώς σε ένα σκεύος το οποίο έχουμε τοποθετήσει σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το Flora Soft με βούτυρο σε μια λεκάνη προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας ή με μια σπάτουλα έως ότου το μίγμα μας γίνει μια ομοιογενής ζύμη. Με τη ζύμη του μπισκότου, στρώνουμε τον πάτο ενός ταψιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ΊC για 15-20 λεπτά μέχρι η β... Διαβάστε περισσότερα...
να φουσκωνει το ζυμαρι για λιγο οπως τα τσουρεκια
Απάντηση:
ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΒΑΦΛΕΣ (από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου) ΥΛΙΚΑ: 1 3/4 ΦΛ. ΤΣ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ 1 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ 2 ΦΛ. ΤΣ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ½ Κ. Γ. ΖΑΧΑΡΗ 1 ½ Κ. Γ. ΑΛΑΤΙ 1 Κ. Σ. ΜΑΓΙΑ ΣΚΟΝΗ 2 ΑΥΓΑ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ Η 1 Κ.Σ. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΧΥΛΟΣ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ Μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ.
Απάντηση:
Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γάλα, ζεστό 6 κρόκους αβγών 1φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. αλεύρι Για το γλάσο: 400 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα 3 κουταλιές μαργαρίνη Για το γαρνίρισμα: σαντιγί αμύγδαλα, φιλέ Τι κάνουμε: Για να φτιάξουμε την κρέμα, ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να αρχίσει να βράζει και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους και τα χτυπάμε καλά με το αναδευτήρι ή με το μίξερ, έως ότου λιώσει η ζάχαρη και ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: