Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ?
Απάντηση: «Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κ...
Απάντηση: μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200 γραμμαρια αλευρι ειναι δυο κουπες οχι ομως τελειως "γεματες"
Απάντηση: ναι!
Απάντηση: αλεύρι για όλες τις χρησεις
Απάντηση: ααφγξ
Απάντηση: συνταγή Σουφλε σοκολατάς - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%...
Απάντηση: Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι.
Απάντηση: Νομίζω αυτά θα σου φανούν χρήσιμα! http:// www.youtube.com/ watch?v=Je-FspTul44 και αυτο εδω http:// www.youtube.com/ watch?v=iXEM8e...
 

τι ειναι αλευρι τυπου 00

Σχετικές ερωτήσεις
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις....
Ψωμί με αλεύρι ζέα Συστατικά : 500γρ αλεύρι ζέα 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο σόδα 2 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Λίγη γλυκ...
περιπου 4 1/2 κουπες...
50 γρ. αλευρι με ποσες κουπες αντιστοιχει
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψωμί με αλεύρι ζέα Συστατικά : 500γρ αλεύρι ζέα 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο σόδα 2 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Λίγη γλυκαντική ουσία της προτίμηση σας 2 κουταλιές λιναρόσπορο αλεσμένο η ότι άλλο σας εμπνέει 1 κεσεδάκι γιαούρτι , κατά προτίμηση κατσικίσιο βιολογικό(το διαλύετε σε νερό ώστε να έχουμε ένα μείγμα συνολικά 650γρ υγρού) Εκτέλεση: Ανακατεύουμε πρώτα τα στερεά συστατικά και μετά προσθέτουμε τα υγρά με τη σειρά που αναφέρονται, μπορούμε να το ανακατέψουμε με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 4 1/2 κουπες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
50 γρ. αλευρι με ποσες κουπες αντιστοιχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ? Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200 γραμμαρια αλευρι ειναι δυο κουπες οχι ομως τελειως "γεματες" Διαβάστε περισσότερα...
αλευρι σε μωβ πακετο
Απάντηση:
Απάντηση:
αλεύρι για όλες τις χρησεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
συνταγή Σουφλε σοκολατάς - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 86%CE%BB%CE%AD-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% AC%CF%84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω αυτά θα σου φανούν χρήσιμα! http://www.youtube.com/watch?v=Je-FspTul44 και αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=iXEM8eXYNIM Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 100γρ κουβερτούρα 150γρ βιτάμ 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη) 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Εκτελεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί. Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα... Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τους αποξηραμένους κύβους πορτοκαλιού και τις σταφίδες. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 24 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα, προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και, ανακατεύοντας ανά 3 λεπτά, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμιγνύουμε με τα χτυπημένα αυγά. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις σταφίδες και τα σύκα. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και απλώνουμε 2 φύλλα αλειμμένα επίσης με Flora. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φύλλου με λίγο από το μίγμα των τυριών και λίγη ποσότητα από το μίγμα των αποξηραμένων φρούτων. Σκεπάζουμε με άλλο φύλλο αλείφουμε με λίγο Flora και πασπαλίζουμε με τυρί και ξηρά φρούτα. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι κανεις λαθος στην ζυμη.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μου αρέσει η μαύρη με φουντούκια σοκολάτα! Της της ιον(break)!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιδια και εγω χρειαζομαι πρασινο χρωμα ζαχαροπλαστικης πειτε μου πως γινετε πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου πειτε μου.......................................... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 39 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: