Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σε κοροιδευει. Στειλτον πακετο πισω στην χώρα του.
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ [Ε.Ε.] ΑΠΟ ΤΟ 2007. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝ...
Απάντηση: βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν....
Απάντηση: θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια.
Απάντηση: Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτο...
Απάντηση: Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν...
Απάντηση: Με 25.000 ευρο σε εναν μηνα θα εχεις αυτο που θες.No bullshit
Απάντηση: και να πει κανεις οτι ειναι προπαγανδα .... εμεις γιατι μια βδομαδα κοστισε 700 ευρω σε δημοσιο νοσοκομειο κι αυτα τα μιασματα που πολλα...
Απάντηση: This is a neat sumamry. Thanks for sharing!
 

Τι χαρτια χρειαζονται για να παω στη αυστραλια

Σχετικές ερωτήσεις
http:// www.ausfis.org/_sys/ EN/lp_big_blue.aspx? SourceId=441&af=uase _ausfis&tid=00006e2d e4296ed7849259726ef5 ffd1653ab Μπες εδω και...
Οχι
Του ενδιαφερόμενου μόνο.
Ώς κύρια υπηκοότητα έχετε την Αυστραλιανή ή την Ελληνική;Πιθανότατα να μπορείτε να πάρετε και για τα παιδιά σας την υπηκοότητα.Απλά ίσως ...
Εισαι μιση Αυστραλεζα? :) Αν θυμαμαι καλα απο την πολιτικη αγωγη πρεπει να μεινεις εκει 3 χρονια και μετα να κανεις κατι ετησεις και θελε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Μετανάστες

Απάντηση:
http://www.ausfis.org/_sys/EN/lp_big_blue.aspx? SourceId=441&af=uase_ausfis&tid=00006e2de4296ed784 9259726ef5ffd1653ab Μπες εδω και θα βρεις αυτο που θες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Του ενδιαφερόμενου μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ώς κύρια υπηκοότητα έχετε την Αυστραλιανή ή την Ελληνική;Πιθανότατα να μπορείτε να πάρετε και για τα παιδιά σας την υπηκοότητα.Απλά ίσως πάρει κάποιο χρονικό διάστημα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εισαι μιση Αυστραλεζα? :) Αν θυμαμαι καλα απο την πολιτικη αγωγη πρεπει να μεινεις εκει 3 χρονια και μετα να κανεις κατι ετησεις και θελει πολλη δουλεια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κοροιδευει. Στειλτον πακετο πισω στην χώρα του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ [Ε.Ε.] ΑΠΟ ΤΟ 2007. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΑΡΚΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ [ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ]. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ [ΔΗΛ. ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ/VISA ΚΛΠ] ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙ... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.oxafies.com/2012/06/blog-post_7312.html
Απάντηση:
βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
είναι από τη Βραζιλία και ο ίδιος ζητήσει να εχεί Κυπριακή υπηκόοτητα πώς μπορεί να την έχει?
Απάντηση:
Με 25.000 ευρο σε εναν μηνα θα εχεις αυτο που θες.No bullshit Διαβάστε περισσότερα...
ΟΥΣΤ ΡΕ!! http://www.oxafies.com/2012/06/65_08.html
Απάντηση:
και να πει κανεις οτι ειναι προπαγανδα .... εμεις γιατι μια βδομαδα κοστισε 700 ευρω σε δημοσιο νοσοκομειο κι αυτα τα μιασματα που πολλαπλασιαζονται σαν τις κατσαριδες να ειναι δωρεαν? να κανανε και τπτ να μην πολλαπλασιαζονταν αλλο, δε χρησιμευουν και πουθενα εξαλλου... ακου στο τελος λεει θα αναγκαστουμε να φυγουμε!! απο την Ελλαδα, ποτε!! Διαβάστε περισσότερα...
χρωσταω αρκετα στις τραπεζες και το δημοσιο...μπορω να φυγω στην γερμανια
Απάντηση:
This is a neat sumamry. Thanks for sharing! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι γ τ π)! Βέβαια γνωρίζω ότι δυστυχώς υπάρχει κι αρκετή φτώχεια εκεί...Ρώτα στη νομαρχία ή στο δήμο σου γι αυτό που θες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ωραια ερωτηση ας αρχισουμε με την απαντηση σου εσυ τι γνωμη εχεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις αίτηση για να πάρεις και την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
κατα την γνωμη σας δικαιουται καποιος μεταναστης την Ελληνικη ιθαγενεια? Εγω προσωπικα δεν ξερω τι να πω για τους λαθρομεταναστες αλλα μου φαινεται πολυ αδικο που δεν δινεται η ελληνικη ιθαγενεια σε οσους ειναι αλλοδαποι αλλα εχουν γεννηθει εδω η σε εκεινους που εχουν τελειωσει το ελληνικο δημοσιο σχολειο.Επειδη εχω φιλους απο ξενη χωρα με τους οποιους πηγαινα μαζι σχολειο μου κανει εντυπωση οτι δεν εχουν παρει ακομα ελληνικη υπηκοοτητα.
Απάντηση:
Να το διαχωρίσουμε κατ αρχας,άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα.Η ιθαγένεια δίνεται ή όταν η εθνική καταγωγή είναι απο την Ελλάδα(ο ένας απο τους δύο γονείς είναι Έλληνας)ή μετά την αποφοίτηση απο Ελληνικό σχολείο και έχει ολοκληρωθεί η υποχρεωτική εκπαίδευση.Για τους λαθρομετανάστες,το λέει και η λέξη απο μόνη της λαθραίος-μετανάστης:κάποιος που έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα.Στην ουσία δεν έχει λόγο ύπαρξης στη χώρα αφού πολλοί απο αυτούς δεν έχουν καν σκοπό να δουλέψουν κάπου(όχι οτι ... Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣΝΑ ΠΑΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΆ, ΕΙΜΑΙ ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΊ 7 ΕΤΩΝ?
Απάντηση:
ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα ηταν να ρωτησεις σε ενα ΚΕΠ ή στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου. (τσεκαρε αυτο) http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4% CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7% CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B9%CE%B8%CE%B1% CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF% 82#IV._.CE.9C.CE.B5_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.AC.CF.84 .CE.B1.CE.BE.CE.B7_.CF.83.CF.84.CE.B9.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κυπρια οπου σου δινεται η Κυπριακη υπηκοοτητα εφοσον μεινετε εκει. Διαβάστε περισσότερα...
ποσοι Αγγλοι ζουν στην Ελλαδα?
Απάντηση:
η αδεια παραμονης μου για εξαρτημενη εργασια ληγει τελος του 6ου ομως εγω απτον 4ο του 10 ειμαι ανεργη(επιδοτουμενη απτον ΟΑΕΔ) κ συναμμα εχω καταθεσει κ για την ιθαγενεια μου(καθοτι διαμενω νομιμα στην ελλαδα απτα 4 κ κοντευω τα 26),ψαχνω να δω για ποια αδεια με συμφερει να καταθεσω,επι μακρον διαμενοντος,αοριστου χρονου,κοινοτικων υπηκοων?κ εννοειται οτι πρεπει να μπορω να δουλευω κιολας...αν καποιος γνωριζει ποιο ειναι το καλυτερο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως αν μου απανταγε...ευχαριστω προκαταβολικα!
Απάντηση:
ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΝΑΝΕΩΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι σκυλαραπες !!! :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
Απάντηση:
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: