Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο κα...
Απάντηση: Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια τ...
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο καθώς και τη βανιλέτα. Ζυμώνουμε και φτιά...
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχ...
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδ...
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με...
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί ...
Απάντηση: Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το ...
Απάντηση: Για τα brownie: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ με τη σειρά τη ζάχαρη, το Flora Soft με βούτυρο, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και το σιρό...
Απάντηση: Για την τάρτα Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι πάνω σε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μία λακκουβίτσα στη μέση με διάμετρο 25 εκ. ...
 

Συνταγη για ευκολο σπιτικο παγωτο;

μπες στο site συνταγές της παρέας και βρες τη συνταγή της χριστίνας είναι καταπληκτικό παγωτό
Σχετικές ερωτήσεις
όσο ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, μπορείς να φτιάξεις παγωτό πεπόνι που είναι πολύ νόστιμο και δροσιστικό. υλικά: 3 φλυτζάνια γάλα, 5 αυγ...
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει κα...
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα...
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα ...
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνου...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

μπορειτε να μου πειτε μια που εχετε κανει και σας αρεσε;
Απάντηση:
όσο ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, μπορείς να φτιάξεις παγωτό πεπόνι που είναι πολύ νόστιμο και δροσιστικό. υλικά: 3 φλυτζάνια γάλα, 5 αυγά φρέσκα, 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη καστανή, 3 φλυτζάνια κομμένο πεπόνι, 2 βανίλιες. εκτέλεση: βάζεις το γάλα να ζεσταθεί καλά, όχι να βράσει. Σε ένα μπώλ χτυπάς τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτεις λίγο-λίγο από το γάλα στο μείγμα και ανακατεύεις συνεχώς. Τα βάζεις σε φωτιά, την οποία αργότερα χαμηλώνεις και ανακατεύεις μέχρι να δέσει (πρόσεχε μη βράσει). Αποσύρει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το Flora με βούτυρο και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το Flora, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μίγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο καθώς και τη βανιλέτα. Ζυμώνουμε και φτιάχνουμε τη βάση του cheese cake. Σε ρηχό ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με ύψος 6-8 εκατοστά και με διάμετρο 28 εκατοστά. Παίρνουμε τη ζύμη της βάσης και την τοποθετούμε πιέζοντάς τη μέσα στο τσέρκι και σε όλη την εσωτερική πλευρά. Με το σκουπ βγάζουμε μπάλες από παγωτό και τις ρίχνουμε σε μία λεκάνη. Μαλακώνουμε την κρέμα τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει έως ότου διπλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το Flora Soft με βούτυρο προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μας έως ότου πάρουμε ένα σφικτό χυλό. Βάζουμε τον χυλό για λίγο στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μια μπάλα με τη ζύμη. Την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη, πλάθουμε και ανοίγουμε σε μικρά πιτάκια. Βάζουμε στο καθένα 1/4 κουταλάκι μαρμελάδα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή λαμαρίνα αλειμμένο με λίγο Flo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τα brownie: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ με τη σειρά τη ζάχαρη, το Flora Soft με βούτυρο, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και το σιρόπι γλυκόζης και τα χτυπάμε έως ότου έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Όταν το μίγμα αφρατέψει, προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά συνεχίζοντας να ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια κοσκινίζουμε σε ένα μικρό μπολ το κακάο με το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα και τα ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανά διαστήματα συμπληρώνουμε με το νερό και συνεχίζουμε το ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την τάρτα Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι πάνω σε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μία λακκουβίτσα στη μέση με διάμετρο 25 εκ. Στο κέντρο της λακκούβας ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τον κρόκο από το αυγό. Συμπληρώνουμε με τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε τα υλικά με τα δάκτυλά μας καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι που είναι περιμετρικά της λακκούβας με μία σπάτουλα και τρίβουμε το μίγμα με τα χέρια μας. Ζυμώνουμε το μίγμα σε μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, την τριμμένη αμυγδαλόψιχα, και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε τρίβοντας την ζύμη μας. Προσθέτουμε τα αυγά το ένα μετά το άλλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Κατόπιν προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι λίγο-λίγο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ζυμώνουμε ελαφρά τη ζύμη μας σε μπάλα, την τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και 30 λεπτά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά τα μήλα, το Flora Soft, τη ζάχαρη και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τους ξηρούς καρπούς. Ζεσταίνουμε το σιρόπι καραμέλας στο φούρνο μικροκυμάτων για 1’. Μοιράζουμε τα μήλα σε 4 πιάτα ή μπολ. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μπισκότων και ξηρών καρπών. Προσθέτουμε 1 μπάλα Carte D’Or Crème de Vanille σε κάθε πιάτο. Περιχύνουμε με το σιρόπι καραμέλα και σερβίρουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora Soft με βούτυρο και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σπάμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 5-10 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και το μίγμα να ασπρίσει και να αφρατέψει. Στο μεταξύ, χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα ασπράδια σε πυκνή μαρέγκα και την αφήνουμε στην άκρη. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τους κρόκους, το γιαούρτι και το ξύσμα του λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να μην είναι ούτε πολύ τριμμένο ούτε πολύ χονδρό). Κατόπιν σε μία λεκάνη ρίχνουμε το φιστίκι και προσθέτουμε τη φρυγανιά, λίγη ζάχαρη άχνη, το μπαχάρι, την κανέλα και ανακατεύουμε τρίβοντας όλα τα υλικά μεταξύ τους με τα χέρια ώστε όλα τα υλικά να πάρουν τη γεύση από τα μπαχαρικά. Αλείφουμε με το Flora το ταψί σε όλες τις πλευρές του. Για τη βάση του μπακλαβά θα χρειαστούν 8 φύλλα, που θα τα αλείψουμε ξεχωριστά το καθένα με αρκετή ποσότητα Flora ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder μαζί. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και, μετά από 3 λεπτά χτύπημα, το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα σε φούρνο στους 180 ºC για 45 λεπτά. Tip: Εάν θέλουμε, μπορούμε να αρωματίσουμε το κέικ με ξύσμα από ένα πο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με το baking powder. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα, ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, το κακάο και το baking powder. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα σε φούρνο στους 180 ºC για 40-45 λεπτά. Tip: Εάν θέλουμε, μπορούμε να ανακατέψουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε στην κατάψυξη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο του κανταϊφιού και τοποθετούμε σε ταψί. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής μουσκεύουμε καλά το φύλλο κανταΐφι με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια το ψήνουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 190° μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο χρόνο που περιμέναμε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Σπάμε τα αυγά, χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια σφιχτή μαρέγκα. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τη φόρμα και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε έναν-έ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1-2 φορές την εβδομάδα και πάντα απο ζαχαροπλαστείο τα τυποποιημένα έχουν πολλά συντηριτικά και δεν συγκρίνονται με το φρέσκο παγωτό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέριας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την ποιότητα που θα έχουν αυτά που θα προσφέρεις. Eκτός απο το να προσλάβεις την Έλενα,πρόσεχε λοιπόν να είναι καθαρά και να έχουν ωραία εμφάνιση τα έπιπλα που θα βάλεις. Αυτό :p Ε για περαιτέρω λεπτομέριες ρώτα και τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων απο πάνω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Ξερει κανεις καμια καλη συνταγη σοκολατινας;;; (sorry αν σας ανοιξα την ορεξη)
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE% BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: