Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 1/2 φλ.τσαγιού γάλα 1 φλ.τσαγιού αλεύρι 2 αυγά
Απάντηση: ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(6-8) Αλμυρή συνταγή ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1 ΑΥΓΟ 1 ΠΡ...
Απάντηση: http:// www.dolanofood.gr/ portal/index.php? option=com_content&v iew=article&id=53: crepe- recipes&catid=10: general&lang=el e...
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του...
Απάντηση: Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέρ ιας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβα...
Απάντηση: http://lmgtfy.com/? q=%CF%83%CE%BF%CE% BA%CE%BF%CE%BB%CE% B1%CF%84%CE%B9%CE% BD%CE%B1+%CF%83%CF% 85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%B7
Απάντηση: Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσε...
Απάντηση: Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτ...
Απάντηση: http://faghta- giagias.blogspot.com /2013/04/blog- post_10.html
Απάντηση: τι βουτηματα? πχ παξιμαδακια κανελας ?
 

συνταγες για κρεπες

για πειτε καμια καλη
Σχετικές ερωτήσεις
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι ...
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γ...
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπά...
1 ποτηρι γαλα, 1 ποτηρι αλευρι και λιγο αλατακι ή ζαχαρη αναλογως με τον αν θες να φτιαξεις γλυκες ή αλμυρές κρεπες. Ανακατευεις τα υλικα...
1 αβγο 1 ποτηρι γαλα 1 ποτηρι αλευρι μια πρεζα αλατι και μια κουταλια του γλυκου ζαχαρη και1/2 κουτ γλυ μπεικιν 2 κουταλιες σουπας ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γάλα 1 αυγό λίγο αλάτι λίγο ζάχαρη Για τη γέμιση: μερέντα μπισκότα της αρεσκείας σας ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μπολ Βάζετε όλα τα υλικά μαζί (αλεύρι, γάλα, αυγό, αλάτι, ζάχαρη). Χτυπήστε με το μίξερ έως ότου γίνει ένας πηχτός, λείος χυλός Σε ένα αντικολλητικο τηγάνι βάζετε 1 σταγόνα λαδί ή βούτυρο και στη συνεχεία προσθέτετε με μια κουτάλα λιγο μείγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε (μερέντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ποτηρι γαλα, 1 ποτηρι αλευρι και λιγο αλατακι ή ζαχαρη αναλογως με τον αν θες να φτιαξεις γλυκες ή αλμυρές κρεπες. Ανακατευεις τα υλικα (ειτε με μιξερ ή ακομα και με σέικερ για φραπε!) για λιγα λεπτα και ειναι ετοιμο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 αβγο 1 ποτηρι γαλα 1 ποτηρι αλευρι μια πρεζα αλατι και μια κουταλια του γλυκου ζαχαρη και1/2 κουτ γλυ μπεικιν 2 κουταλιες σουπας λιομενο βουτυρο 1/2 σφυνακι γκραν μαρνιε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 φλ.τσαγιού γάλα 1 φλ.τσαγιού αλεύρι 2 αυγά Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να γεμίσω κρέπες
Απάντηση:
ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(6-8) Αλμυρή συνταγή ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1 ΑΥΓΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ: 30ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 1 ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ 1/4 ΛΙΤΡΟΥ ΓΑΛΑ 50ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ: ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ 18-20ΕΚ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΡΕΠΕΣ:ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΖΥΜΗ Γ... Διαβάστε περισσότερα...
κρεπα
Απάντηση:
http://www.dolanofood.gr/portal/index.php? option=com_content&view=article&id=53:crepe- recipes&catid=10:general&lang=el edo 8a bris oti idous krepa 8elis!!! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέριας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την ποιότητα που θα έχουν αυτά που θα προσφέρεις. Eκτός απο το να προσλάβεις την Έλενα,πρόσεχε λοιπόν να είναι καθαρά και να έχουν ωραία εμφάνιση τα έπιπλα που θα βάλεις. Αυτό :p Ε για περαιτέρω λεπτομέριες ρώτα και τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων απο πάνω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Ξερει κανεις καμια καλη συνταγη σοκολατινας;;; (sorry αν σας ανοιξα την ορεξη)
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE% BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτήρια νερού νερό 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι Εκτέλεση: Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε στον ήλιο να στεγνώσουν. Τα χτυπάμε στο γουδί και στο τέλος πρέπει να έχουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού από κοπανισμένο αμύγδαλο. Από το βούτυρο αφαιρούμε 3 κουταλιές με τις οποίες καβουρντίζουμε τα κοπανισμένα αμύγδαλα. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το υπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog- post_10.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι βουτηματα? πχ παξιμαδακια κανελας ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΕΡΑΜΑΝ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή 1 ΛΙΤΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΤΚΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΗ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φραουλε που δεν ειναι πολυ ωριμες και τις πλενουμε καλα και τις καθαριζουμε.Τις κοβουμε σε πολυ λεπτες φετες και τις τοποθετουμε σε ενα ταψακι με λαδοκολα.τις ψηνουμε για 1μιση ωρα στους 80 βαθμους μεχρι να αφυδατωθουν.Τις αφηνουμε να κρυωσουν και τις βαζουμε σε ενα μεταλικο κουτι που σφραγιζει καλα.Διατηρουνται για πολυ καιρο αρκει να μην σεριζονται.Με αυτες μπορουμε να γαρνιρουμε τα γλυκα μας,να τις φαμε με γιαουρτι,η μαζι με τα δημητριακα μας η... Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 150 γρ. ζάχαρη 110 γρ. νερό 1/2 ξυλαράκι(α) φυσική βανίλια ή 1 στικ σκόνης 6 κρόκους αβγών 450 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλο(α) ζελατίνης (των 5γρ.) 10 γρ. ρούμι ή Grand Marnier (προαιρετικά) Διαδικασία Βράζω νερό και ζάχαρη και τη φυσική βανίλια, εφόσον έχω. Εάν δεν έχω, αφήνω τη βανίλια για το τέλος! Έχω σε ένα μπολ τους κρόκους και προσθέτω από πάνω λίγο-λίγο ανακατεύοντας το ζεστό σιρόπι. Βράζω τα αβγά και το σιρόπι μέχρι να φτάσουν τους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού 2 κ.σ ούζο 50 γρ. ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το χυμό και τη ζάχαρη για 5 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρώς. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το ούζο. Η σάλτσα αυτή διατηρείται στο ψυγείο για χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχει κ ετοιμη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι, από πού να τα θυμόμαστε; Κυκλοφορούσαν έτσι, "σοκολατάκια elegance"; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 10-12 λεπτά Συνολικός χρόνος: 30-32 λεπτά Υλικά 200γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100γρ βούτυρο 100γρ καστανή ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα ½ κουταλάκι τζίντζερ 1 χτυπημένο αυγό Προετοιμασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε το αλεύρι και το βούτυρο στο πολυμίξερ και ανακατέψτε προσθέτοντας στη συνέχεια τη ζάχαρη, την κανέλλα και το τζίντζερ. Βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1. 1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2. 1 φλ. ζάχαρη 3. 1 φλ. σπορέλαιο 4. 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό 5. 1 φλ. καρυδόψιχα 6. 1 μπείκιν 7. 1 βανίλια 8. 1 κ.γ. κανέλα 9. λίγο γαρύφαλλο 10. 6 αυγά σιρόπι 1. 2 φλ. ζάχαρη 2. 2 φ. νερό 3. λίγες σταγόνες κονιάκ Πως το κάνουμε: 1. Χτυπάμε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα. 2. Το βάζουμε σε ταψάκι αντικολλητικό ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180 3. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: Παντεσπάνι: 5 αβγά 1 φακελάκι μπέικιν 1 νεροπότηρο αλεύρι 1 νεροπότηρο ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας νερό 2 βανίλιες Κρέμα: 4 νεροπότηρα γάλα 1 νεροπότηρο ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 βανίλιες Επικάλυψη: 2 κουβερτούρες των 125 γρ. 1 κρέμα γάλακτος 250 ml Πως το κάνουμε: Παντεσπάνι: Χτυπάμε αβγά και ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: