Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Aρνάκι :3 Το κατσίκι δεν μου αρέσει καθόλου για αυτό πέρσυ δεν έφαγα καθόλου. -_- :p Και το κοκορέτσι μου αρέσει πολύ. :3 Μικρή μου άρ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/ εχει δοκιμασμενες συνταγες σχχεδον ολες οσες εχω φτιαξει ηταν τελειες
Απάντηση: Μπραβο σου και συγχαρητηρια απο μενα!Βρισκω την ενημερωση πολυ χρησιμη..
Απάντηση: Προτιμω τα κλασσικα σουτζουκακια με κιμα μοσχαρίσιο! στα΄λεγα εγω κ δεν ακουγες... αντε φτιαξε κ 7ο προφιλ αλλά συμαζεψου!
Απάντηση: και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω!
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)
Απάντηση: ζεί ακόμα αυτή?
Απάντηση: Οχι.
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tzatziki- spitiko.html http:// www.syntagesmefantas ia.gr/index.php/ saltses-sos/19- tzatziki http://w...
Απάντηση: α η πιοο ευκολη για παγωτο: α. μια σαντυγι (οτι γευση θεσ) ενας φακελοσ (απο αυτα που κανεις μονος σου: garni givths ή morfat) - 1 φακελ...
 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ
ΚάντεΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ,ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Σχετικές ερωτήσεις
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει...
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό...
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραν...
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις ...
Η ίδια και για το κακάο
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Aρνάκι :3 Το κατσίκι δεν μου αρέσει καθόλου για αυτό πέρσυ δεν έφαγα καθόλου. -_- :p Και το κοκορέτσι μου αρέσει πολύ. :3 Μικρή μου άρεσαν πολύ και τα πασχαλινά κουλούρια και τα σοκολατένια αυγά :3 ε τώρα δεν μου κάνει κέφι να φάω :p Και το τζατζίκι μου αρέσει 3:) :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/ εχει δοκιμασμενες συνταγες σχχεδον ολες οσες εχω φτιαξει ηταν τελειες Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις ολες εδω http://www.argiro.gr/Recipes/%CE%A7%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1 http://www.sintagoulis.gr/tag/%CF%87%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD% CF%82 http://www.xortofagos.gr/category/syntages-gia- vegans http://psychanimalvegan.blogspot.gr/p/blog- page_6506.html
Απάντηση:
Μπραβο σου και συγχαρητηρια απο μενα!Βρισκω την ενημερωση πολυ χρησιμη.. Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμ...
Απάντηση:
Προτιμω τα κλασσικα σουτζουκακια με κιμα μοσχαρίσιο! στα΄λεγα εγω κ δεν ακουγες... αντε φτιαξε κ 7ο προφιλ αλλά συμαζεψου! Διαβάστε περισσότερα...
Ρολό Από Φακές Και Ξηρούς Καρπούς 07/01/2010 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 8:56 πμ Tags: φρυγανιά, φακές, αμύγδαλα, κρεμμύδι, κάσιους, καρύδια, μανιτάρια Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο χορτοφαγικό φόρουμ από τη Μαζικήν. Έφτιαξα το ρολό για το τραπέζι των Χριστουγέννων και είχε μεγάλη επιτυχία. Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε (χρησιμοποιήστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε, διαφορετικά λαχανικά, ή νιφάδες βρώμης αντί για φρυγανιά). (φωτό: foxy vegan) ...
Απάντηση:
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ζεί ακόμα αυτή? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tzatziki- spitiko.html http://www.syntagesmefantasia.gr/index.php/ saltses-sos/19-tzatziki http://www.sintagesgiagias.info/sintagi/blog- post_4491-html/ Διαβάστε περισσότερα...
οποιος - οποια εχει καμια καλη συνταγη δοκιμασμενη για παγωτο κ γρανιτα ας μου πει!!! μιαμ μιαμ ...
Απάντηση:
α η πιοο ευκολη για παγωτο: α. μια σαντυγι (οτι γευση θεσ) ενας φακελοσ (απο αυτα που κανεις μονος σου: garni givths ή morfat) - 1 φακελο β. ενα ζαχαρουχο γ. ενα εβαπορε. φτιαχνεις τη σαντυγι. αν θεσ να το κανεις πιο λαιτ βαλε νερο αντι για γαλα. μολις γινει σταθερο αδιασε μεσα τα δυο γαλατα και ξανανακαταψε. βαλτο στην καταψυξη και οταν παγωσει ειναι τελειο..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%B9%CE%BB Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. 2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα. 3. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ. αδειάζουμε το μείγμα (αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα) και ψήνουμε στους 170oC... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, για λαχανορυζο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 μερίδες): 600γρ. ωμά νούτολς από αυγό (4 σακουλάκια των 150γρ. ή 3 των 200γρ.) - 680 kcal 750γρ. ωμό χοιρινό ή κοτόπουλο καθαρισμένο από το εμφανές λίπος/δέρμα - 995 kcal 300γρ. κουνουπίδι - 85 kcal 200γρ. καρότα - 50 kcal 6 κουταλάκια γλυκού wok oil - 165 kcal 3 κουταλιές σούπας teriyaki sauce - 50 kcal 4 κουταλιές σούπας dark soya sauce - 10 kcal Σύνολο θερμίδων ανά μερίδα: 340 kcal Οδηγίες παρασκευής: Κόβουμε το κοτόπουλο ή το χοιρινό σε μακρόστεν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής: Ευκολη γρηγορη συνταγη που εκτοςαπο κυριο πιατο σερβιρεται και ως συνοδευτικο κρασιου Συστατικά συνταγής 450 γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 250 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μελιτζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες 100 γρ. κόκκινη πιπεριά φλωρινη κομμένη σε χροντρες ροδελες 8 κ.τ.γ. αγνο παραθενο ελαιόλαδο ( κατα προτιμηση) 2-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο μια πρεζα αλάτι μια πρεζα πιπέρι μιση πρεζα βασιλικο βασιλικό Οδηγίες εκτέλεσης συνταγής Ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Γνωστοί και ως φαλαφελ, οι κεφτέδες από ρεβίθια είναι πιο υγιεινοί από το κρέας, πιο νόστιμοι και με σαφώς μικρότερο κόστος. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλο ρεβίθια αποφλοιωμένα (θα γίνουν περίπου 12 κεφτέδες) 2 κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κουτ. γλ. κύμινο τριμμένο 2 κουτ. γλ. κολιανδρο τριμμένο, εναλλακτικά, μισο ματσάκι φρέσκο κολιανδρο 1/2 κουτ. γλ. μπεϊκιν παουντερ 1/2 κουτ. γλ. αλάτι 1/4 κουτ. γλ. πιπέρι λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο) Οδη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Ζεστή και θρεπτική σουπίτσα που φτιάχνεται εύκολα, και γρήγορα. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλό μανιτάρια (πορτομπέλο) κομμένα σε οριζόντιες λεπτές φετούλες. 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μέτρια πατάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί 4 φλυτζάνια ζεστό νερό Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Οδηγίες συνταγής Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα που χωράει άνετα τα υλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλέπι, ενα ρόφημα με ιδιαίτερη γεύση και παχύρρευστη υφή η όποια σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά που περιέχει του δίνουν την ιδιαίτερη γεύση και την ιδιότητα να ανακουφίζει τον πονεμένο λαιμό. Στην αγορά μπορούμε να το βρούμε σε super market στην εξωφρενική τιμη των 160-250 ευρό το κιλό, ανάλογα την εταιρεία. Η τιμή γίνεται ακόμα πιο εξωφρενική οταν συνειδητοποιήσετε οτι μπορείτε να το παρασκευάσετε στον ίδιο χρόνο που χρειαζεται ενας καφες, με κόστος 8-10 ευρώ ανα κιλο και παράλληλα να είσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανε ελιοψωμο..ειναι πλ ωραιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκολα τα σπορακια. τοποθετεις σε πυρεξ , ραντιζεις με ελαιολαδο ,και λιγο ξυδι.απο πανω λιγη χοντροτριμενη φετα,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψιλοκομ. σκορδο αλατι πιπερι...ετοιμο..σαν ορεκτικο και οχι μονο.καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρω ένα πολύ εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκότα. Σε ένα πυρέξ κάνεις μια στρώση από μπισκότα (τα κλασικά πτι-μπέρ), αφού πρώτα τα βουτήξεις να μαλακώσουν ελαφρώς (όχι σε σημείο που να σπάνε) μέσα σε ένα μπολάκι με γάλα. Από πάνω θα βάλεις μια στρώση από κρέμα της στιγμής σε ότι γέυση εσύ θέλεις, από πάνω πάλι μπισκότα με την ίδια διαδικασία, μετά πάλι μια στρώση με κρέμα(όσες στρώσεις θέλεις εσύ κάνεις). Και στο τέλος από πάνω μπορείς να ρίξεις λίγη τρούφα ή τριμμένο μπισκότο, ότι σου αρέσει. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 200 γρ. τυρί ροκφόρ ή μπλέ τυρί 100 ml κρέμα γάλακτος 100 ml γάλα εβαπορέ Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ροκφόρ, την κρέμα γάλακτος και το γάλα, ανακατεύοντας για να λιώσει το τυρί. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: