Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: Δες εδώ http://tp.oasa.gr
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟ...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηρι...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
Απάντηση: 1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζ...
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυρ...
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.Κατόπιν τα βάζουμε σε έναν ταβά και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.Στη σ...
 

Συνταγες αργυρο;

Σχετικές ερωτήσεις
Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά ...
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι ...
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου αρχισει να βραζει τοποθετουμε Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα) Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα και είναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδώ http://tp.oasa.gr Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 3 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ. τυρί σόγιας ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Αλεύρι Σπορέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε στον μύλο του πουρέ. Τις τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.Κατόπιν τα βάζουμε σε έναν ταβά και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.Στη συνέχεια , ρίχνουμε δύο λίτρα νερό στον ταβά μας , και όταν αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τότε ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά καλά.Μόλις πάρουν μια βράση, λιώνουμε τον τοματοπελτέ και προσθέτουμε, συν το αλάτι και το πιπέρι. Αδείαζουμε το κριθαράκι σε ένα πυρέξ και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι λεπτά,στου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι και το ξίδι. Ρίξτε μπόλικο νερό να το σκεπάζει και βράστε το 1 ώρα. Σε μια άλλη κατσαρόλα, βάλτε τις φακές με τα κρεμμύδια. Ρίξτε 3 κούπες νερό και βράστε 30′. Στραγγίστε το χταπόδι και αφήστε το να κρυώσει. Αφαιρέστε τη γλοιώδη πέτσα του και κόψτε το σε κομμάτια. Αδειάστε τις φακές, μαζί με το ζουμί που έβρασαν, σε πυράντοχο σκεύος. Τοποθετήστε επάνω στις φακές τα κομμάτια του χταποδιού. Ρίξτε το ρύζι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη ντομάτα, τις πιπερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1,5 κιλό αμπελόφυλλα 3,5 φλιτζάνια ρύζι 1 φλιτζάνι λάδι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο ½ κουταλιά της σούπας δυόσμο ψιλικομμένο ½ κρασοπότηρο λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα και τα στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λεμόνι. Τυλίγουμε ντολμαδάκια, βάζοντας λίγη γέμιση στην άκρη κάθε αμπελόφυλλου, και τα στρώνουμε σε φαρδιά κατσαρόλα. Βάζουμε απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 5 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κιλά κολοκύθα χοντροκομμένη 1 πατάτα κομμένη σε κύβους ½ κουταλάκι κύμινο Αλάτι – πιπέρι 1 ματσάκι μαϊντανό Εκτέλεση : Σε κατσαρόλα σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και προσθέτουμε διαδοχικά την κολοκύθα, την πατάτα και το κύμινο. Προσθέτουμε ζεστό νερό ώστε να σκεπάσει τα υλικά και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τη σούπα για 20 λεπτά περίπου. Την αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και την χτυπάμε στο μπλέντερ ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 400γρ. μελιτζάνες 400γρ. κολοκυθάκια 400γρ. πατάτες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 πιπεριές 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι λάδι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε τα λαχανικά στο ταψί, τα περιχύνουμε με την σάλτσα και ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφάλι και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και αφήνουμε μία νύχτα.Tην άλλη μέρα τα βάζουμε σε μπολ και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε.Αν ειναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι.Τα τοποθετούμε στο τσικάλι με το λάδι και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε λίγο,σαν τα ροδίσουμε. Ύστερα ρίχνουμε το νερό.Στα κατεψυγμένα όχι,μόνον αν δούμε ότι χρειάζονται.Πριν ψηθούν καλά ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τα αφήνουμε όλα τα ψηθούν αρκετά, αλλά να είναι η σάλτσα λίγο ζουμερή. Αν θέλουμε βάζουμε λίγες πατάτες, όταν ρίξουμε την ντομάτα. Υλικά : 600 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 250 γρ. φασόλια 250 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 4 ώριμες ντομάτες περασμένες από το ρεντέ 1 πιπεριά 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε τα φασόλια να σταθούν μια νύχτα στο νερό. Την άλλη μέρα τα βράζουμε και τα αλατίζουμε για 1 ώρα περίπου. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα κρατάμε στο νερό τους. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι με τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 μέτριο κουνουπίδι 3 πατάτες ½ λίτρο νερό από το βρασμένο κουνουπίδι Αλάτι πιπέρι Μοσχοκάρυδο τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Εκτέλεση Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε κομμάτια και πετάμε τα χονδρά κοτσάνια. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε να βράσουν με το κουνουπίδι για 20 με 25 λεπτά. Κρατάμε ½ λίτρο από το βρασμένο νερό, στο υπόλοιπο πολτοποιούμε τα λαχανικά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας λάδι 1 μεγάλο κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια Χυμός 1 λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας γούστερ σως ½-1 κουταλιά της σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ Αλάτι Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα σοτάρουμε στο λάδι. Βγάζουμε τους σπόρους από τις ντομάτες, τις πολτοποιούμε και ρίχνουμε το χυμό τους στα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη γούστερ σω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 500 γρ. φάβα 1.5 λίτρο νερό 1 κραμμύδι 2 πατάτες 2 πιπεριές Αλάτι 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 4-5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ή ρίγανη Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Βάζουμε στη χύτρα ταχύτητας τη φάβα, το νερό, το κρεμμύδι κομμένο στα 4, τις πατάτες, τις πιπεριές κομμένες, το αλάτι και το μισό αλάτι. Όταν βράσουν, πολτοποιούμε το μείγμα της φάβας στο μπλέντερ. Σερβίρουμε το φαγητό και το πασπαλίζουμε με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Χτυπάμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό μικρά χταπόδια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι της σούπας ντοματοπελτέ Αλάτι ,πιπέρι ,ξίδι Ρύζι (προαιρετικά) Εκτέλεση : Βράζουμε τα χταποδάκια και κρατάμε το ζουμί τους. Τα ψιλοκόβουμε. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε λίγο ζουμί από τα χταπόδια και προσθέτουμε τον άνηθο, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε ελάχιστο νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Αφού πάρει μια-δύο βράσεις, προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές άνηθο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Τεμαχίζουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε τα πτερύγια και την ουρά και τον ξαλμυρίζουμε για 24 ώρες. Απλώνουμε στον νταβά το σέλινο και πάνω του τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λάδι και νερό. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα. Πριν χυλώσει όμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν.Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια και μετά ρίχνουμε τον άνηθο, τον μαιντανό, το ρύζι και ανάλογο νερό.Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά.Κατεβάζουμε το ρύζι απο τη φωτιά και ρίχνουμε λεμόνι.Γεμίζουμε τους ανθούς μ'αυτό το μείγμα ως τη μέση και τους κλείνουμε προσεκτικά, διπλώνοντας τις άκρες σταυρωτά. Τους βάζουμε σε ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό φακές 2 μέτρια κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 3 φύλλα δάφνη 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Ξεπλένουμε τις φακές και τις βράζουμε σε κρύο νερό εξαρχής. Μόλις πάρει μια βράση, χύνουμε το νερό και το αντικαθιστούμε με καθαρό ζεστό νερό. Αφού βράσουν οι φακές, τις σουρώνουμε. Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Μετά ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 29 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: