Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
Απάντηση: συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: 1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ.
Απάντηση: 2 πράσα και ότι άλλο λαχανικό έχεις στο ψυγείο (τα πράσα τα καλύπτουν όλα), βάζεις νερό μέχρι να καλυφθούν τα υλικά 20 λεπτά βράσιμο και ...
Απάντηση: Συστατικά 1 φλυτζανι τραχανα 4 φλυτζανια νερο αλατι πιπερι βουτυρο ή λαδι τυρι (αναλογα με τις προτιμισεις μας, ταιριαζουν ολα ...
Απάντηση: Συστατικά 1 φλυτζάνι τσαγιού πεπονάκι (ζυμαρικό) 1 κσ βούτυρο 3 φλυτζάνια τσαγιού νερό αλάτι Σερβίρει1 άτομο Οδηγίες 1.Βάζουμε το...
Απάντηση: μισό κιλό κιμάς, ένα φλυτζάνι ρύζι για γεμιστά, λίγο μαϊντανό, ένα καρότο, ένα κρεμύδι, μία σκελίδα σκόρδο, αλάτι,πιπέρι, μία πατά...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μ...
Απάντηση: Ανάλογα με το τι περιέχει. Η κουταλιά της σούπας δεν μετράει μάζα, αλλά όγκο. Για να δεις λοιπόν πόσα ml είναι (και όχι πόσα gr), πάρε έν...
 

Σουπα με κριθαρακι

Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 250 γρ. φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 2 πατάτες 1 κ....
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξ...
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματο...
Βράσε παιδί μου το νερό βάλε και το ζωμό σου ,βάλε και το αλάτι σου ρίξε και το φιδέ σου.Πέντε λεπτάκια άσε το να βράσει σου το λέω κι αμ...
Βρασε σε νερο με λεμονι,αλατι,πιπερι και λιγο λαδακι ενα ζυμαρικο που λεγεται "κριθαρακι ή πεπονακι".Αν θες ριξε και κυβους κνο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 250 γρ. φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 2 πατάτες 1 κ. σ. ντοματοπελτές 8 φέτες μπέικον 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ. γλ. τριμμένο ξερό φασκόμηλο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα καρότα. Καθαρίζετε και τρίβετε τις πατάτες. Βάζετε τα φασόλια και τα λαχανικά στην κατσαρόλα κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1 μεγάλη πατάτα λίγο σέλερι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με 1 ½ λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς να τα αλατίσετε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράσε παιδί μου το νερό βάλε και το ζωμό σου ,βάλε και το αλάτι σου ρίξε και το φιδέ σου.Πέντε λεπτάκια άσε το να βράσει σου το λέω κι αμέσως μέσ στο πιάτο σου θάχεις φιδέ ωραίο..... Ο επόμενος............ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βρασε σε νερο με λεμονι,αλατι,πιπερι και λιγο λαδακι ενα ζυμαρικο που λεγεται "κριθαρακι ή πεπονακι".Αν θες ριξε και κυβους κνορ.Αφου βρασει το σερβιρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 80%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 πράσα και ότι άλλο λαχανικό έχεις στο ψυγείο (τα πράσα τα καλύπτουν όλα), βάζεις νερό μέχρι να καλυφθούν τα υλικά 20 λεπτά βράσιμο και μετά μπλέντερ για να γίνει βελουτέ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλυτζανι τραχανα 4 φλυτζανια νερο αλατι πιπερι βουτυρο ή λαδι τυρι (αναλογα με τις προτιμισεις μας, ταιριαζουν ολα τα τυρια) Οδηγίες 1.Ριχνουμε το νερο στην κατσαρολα και αμεσως, ενω το νερο ειναι κρυο, ριχνουμε και τον τραχανα! 2.Ανακατευουμε καλα σε μετρια σκαλα προσθετουμε το αλατι, το πιπερι και το βουτυρο και βραζουμε για 10 με 15 λεπτα ανακατευοντας συνεχως! 3.Τελος μολις ειναι ετοιμο ριχνουμε και το τυρακι μας και ειναι ετοιμο να καταναλωθει! Λίγα μυστ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται σούπα με πεπονάκι;
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλυτζάνι τσαγιού πεπονάκι (ζυμαρικό) 1 κσ βούτυρο 3 φλυτζάνια τσαγιού νερό αλάτι Σερβίρει1 άτομο Οδηγίες 1.Βάζουμε το νερό με το βούτυρο να βράσει. 2.Ρίχνουμε το πεπονάκι, το αλάτι, αφήνουμε να ψηθεί και έτοιμη... Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να σερβείρετε με τριμμένο τυρί Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θα χρειαστω για να φτιαξω σουπα γιουβαρελακια και πως και ποτε θα χρεισιμοποιησω το καθενα υλικο ?
Απάντηση:
μισό κιλό κιμάς, ένα φλυτζάνι ρύζι για γεμιστά, λίγο μαϊντανό, ένα καρότο, ένα κρεμύδι, μία σκελίδα σκόρδο, αλάτι,πιπέρι, μία πατάτα, δύο αυγά, δύο λεμόνια. βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό(τόσο όσο να σκεπάσει τα γιουβαρελάκια) να βράσει. Αφού πλάσουμε τα γιουβαρελάκια με το ρύζι, κιμά μαιντανό, καρότο κρεμύδι σκόρδο αλάτι και πιπέρι, τα πλάθουμε μικρά στρογγυλά και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με προσοχή να μη μας ανοίξουν. Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομματάκια την πατάτα και την τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μέτριο μπρόκολο, τα «μπουκετάκια» του μόνο, φρέσκο ή κατεψυγμένο (½ κιλό μπουκετάκια ή 6-7 φλ. περίπου), 2 φλ. (άπαχο) γάλα, 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι, 1 κύβος ζωμού λαχανικών, τριμμένος στα δάχτυλα, ή 1 κουταλιά ζωμός σε σκόνη, 1 λίτρο (4 φλ.) καυτό νερό + επιπλέον 1/4 φλ. κρύο νερό, 1 κουταλιά σόγια σος, Αλάτι, πιπέρι, ταμπάσκο (προαιρετικά). ΕΚΤΕΛ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα με το τι περιέχει. Η κουταλιά της σούπας δεν μετράει μάζα, αλλά όγκο. Για να δεις λοιπόν πόσα ml είναι (και όχι πόσα gr), πάρε ένα κανονικό ποτήρι νερό (χωράει συνήθως 250 ml υγρό). Άρχισε να το γεμίζεις με κουταλιές νερό. Μέτρα με πόσες κουταλιές θα γεμίσει. Μετά διαίρεσε το 250 με τον αριθμό των κουταλιών που χώρεσε και θα έχεις πόσα ml χωράει το κουτάλι σου. Κουράγιο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ soupies_krasates_dukan_diet καλη όρεξη Διαβάστε περισσότερα...
Τι υλικά χρειάζομαι για σουπιές σαγανάκι;
Απάντηση:
1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σουπιές μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές χοντροκομμένες, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λάδι και ανακατεύομε. Στην συνέχεια στρώνουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 18... Διαβάστε περισσότερα...
πυζι πως
Απάντηση:
Ρυζοτο λαχανικων * 4 φλυτζανάκια ρύζι κίτρινο * 4-5 κομματάκια σαφράν * 2 πιπεριές πράσινες * 1 πιπεριά κόκκινη * 4 μανιτάρια * 4 καρότα μικρά * τυρί τριμμένο reggato light 1. Βράζουμε το ρύζι μαζί με το σαφράν 2. Βράζουμε τα καρότα 3. Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό (για να μη χρειαστεί να βάλουμε λάδι) βάζουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια όλα κομμένα σε μικρές φέτες και τα ψήνουμε 4. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το ρύζι τις πιπεριές και τα μαν... Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
χρειάζεται γενικότερα να ξέρει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερα νομίζω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληραίνουν. 3 λεπτα δυνατη φωτια ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για μακαρόνια με κιμά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF% 81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE% B9%CE%BC%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο κρασί 250 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια γκούντα ή έμενταλ τριμμένο Μερικές σταγόνες ταμπάσκο σως 300 γραμμάρια ζυμάρι ψωμιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Υλικά : ½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο ½ κιλό παντζάρια φρέσκα 2 σκελίδες σκόρδο Ξηρούς καρπούς (καρύδια, κουκουνάρι) Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο Εκτέλεση : Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο. (Αν θέλετε προσθέτετε και λαχανικά της αρεσκείας σας). Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: