Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
Απάντηση: κατι ακουσα λεει να πεις νερο πριν φας.βεβαια δεν ξερω αν προκαλει προβληματα στην πεψη ή σε κατι αλλο.
Απάντηση: τροφη, τροφιμα,
Απάντηση: Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (υγρα) Τα γραμμαρια μοναδα μετρησης βαρους (μαζας) Δεν μπορεις να πεις ποσα γραμμαρια ειναι κατι ...
Απάντηση: Κάντε υγιεινή διατροφή και λιγοστέψεται την ποσότητα του φαγητού σας.
Απάντηση: μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι
Απάντηση: Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για...
Απάντηση: 105;! εγώ είμαι στην ίδια ηλικια με εσένα και είμαι 70.. κάνε γυμναστική και πήγαινε διαιτολόγο!
Απάντηση: Ψάρι.Και οτιδήποτε ετοιματζίδικο.
Απάντηση: ...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα...
 

ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστραγκόν, σχοινόπρασσο ή αλλιώς chives) 1 μετρίου μεγέθους ντομάτα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια μια πρέζα πιπέρι καγιέν ή 4 σταγόνες ταμπάσκο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Απλώς αμναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσας σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Tip: - Το ψαλίδισμα αποτρέπει από το να βγουν οι χυμοί από τα μυρωδικά, κάτι που συμβαίνει ό

ταν τα ψιλοκόβουμε. Αναζωγονητική και πολύ δροσερή αυτή η σάλτσα δένει θαυμάσια με κρύα λαχανικά, κρύα ζυμαρικά!!!, ασφαλώς ψάρι και σφικτά βραστά αυγά. Το σημαντικότερο: φτιάχνεται πανεύκολα και στη στιγμή!
Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 2 Συστατικά:300 γρ. ψιλοκομμένα σπαράγγια2 τομάτες ψιλοκομμένες2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι3 κουτα...
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που ...
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που ...
Το γιαούρτι ΔΕΝ μπαίνει στην κατάψυξη. Το πήξιμο του γιαουρτιού και η υπόξινη γεύση του οφείλονται σε δύο βακίλους που η συγκεκριμένη θερ...
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2 Συστατικά:300 γρ. ψιλοκομμένα σπαράγγια2 τομάτες ψιλοκομμένες2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι3 κουταλιές σούπας γιαούρτι 0%1½ κουταλιές σούπας παρμεζάνα1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα10 φύλλα μαρουλιούΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/6 συνταγής Θερμίδες: 75 kcalΠρωτεΐνη: 4,8 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 1,3 γρ.Φυτικές Ίνες: 3 γρ. Οδηγίες:Σε ένα μπωλ αναμείξτε την τομάτα, τα σπαράγγια και το κρεμμύδι. Αναμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι ΔΕΝ μπαίνει στην κατάψυξη. Το πήξιμο του γιαουρτιού και η υπόξινη γεύση του οφείλονται σε δύο βακίλους που η συγκεκριμένη θερμοκρασία τούς βοηθάει να αναπτυχθούν, να πολλαπλασιαστούν. Στην κατάψυξη θα τους καταστρέψεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι ακουσα λεει να πεις νερο πριν φας.βεβαια δεν ξερω αν προκαλει προβληματα στην πεψη ή σε κατι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τροφη, τροφιμα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (υγρα) Τα γραμμαρια μοναδα μετρησης βαρους (μαζας) Δεν μπορεις να πεις ποσα γραμμαρια ειναι κατι το υγρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε υγιεινή διατροφή και λιγοστέψεται την ποσότητα του φαγητού σας. Διαβάστε περισσότερα...
έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι Διαβάστε περισσότερα...
Πέστε τη δική σας μικρή αμαρτία για το φαί που λατρεύετε και το γλυκό που δεν μπορείτε να του αντισταθήτε.
Απάντηση:
Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για φαγητά, έχω φοβερή αδυναμία στις πατάτες. Μπορώ να τρώω και κάθε μέρα - μόνο πατάτες! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
105;! εγώ είμαι στην ίδια ηλικια με εσένα και είμαι 70.. κάνε γυμναστική και πήγαινε διαιτολόγο! Διαβάστε περισσότερα...
Πειτε τι φαγητα δε γουσταρετε καθολου.
Απάντηση:
Ψάρι.Και οτιδήποτε ετοιματζίδικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τριανταφυλλια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους. Η περιεκτικότητα σε νερό των κατάλληλα ξεραμένων τροφίμων ποικίλλει από 5% έως 25% τοις εκατό ανάλογα με τα τρόφιμα. Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάται από: • την επαρκή θερμότητα για να βγει έξω η υγρασία χωρίς να μαγειρευτούν τα τρόφιμα • τον ξηρό αέρα για να απορροφήσει την απελευθερωμένη υγρασία • την επαρκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχουν γαλα κορνφλειξ χυμο λουκανικο αυγα καφε κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Δεν έχω ξαναδεί εδώ αυτην την ερώτηση οπότε λέω να την βάλω.. .... .... .... .... πιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητό? ΥΓ Έλενα και Μητσο,δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ξέρω είδη την απαντηση ;Ρ
Απάντηση:
(Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο" βέβαια! ;D Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις καστανα;
Απάντηση:
Απάντηση:
Πρέπει να δοθεί πυκνότητα για να απαντήσεις ακριβώς. Είναι περίπου 1.1 λίτρα αφού το ένα λίτρο ελαιόλαδο ζυγίζει 920 γραμμάρια περίπου δηλαδή είναι ο,92 κιλά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μεγαλη οικονομια?εμ...ναι.καπου εκει γυρω ομως.100-150 μπορει και 200. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχεις χρησιμοποιησει τελοσπαντων για να κανεις τη σουπα.. αυτη ειναι η αγαπημενη μου βελουτε σουπα 500 γρ. καθαρισμένη γλυκιά κολοκύθα 1 καρότο 1 πράσο 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1/2 ματσάκι μυρώνια 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml ζωμό κότας 4 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κουταλιές κρουτόν Αλάτι Πιπέρι Βράζετε την κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια μέχρι να μαλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Eμένα μου αρέσει. :3
Απάντηση:
Ναι, πάρα πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 44 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: