Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η παπάγια είναι ο καρπός του φυτού Carica papaya, του γένους Carica. Αποτελεί ιθαγενές φυτό των τροπικών χωρών της Αμερικής. Καλλιεργούντ...
Απάντηση: http:// www.mamakouzina.tv/ gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid= 59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα.
Απάντηση: Οι χρονικές αποστάσεις ειναι μικρές άρα ασήμαντες.. Αρκει βέβαια να μη προσθέτεις έξτρα γεύματα κ να μη παραλείπεις αλλα :)
Απάντηση: το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστ...
Απάντηση: Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δ...
Απάντηση: ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%86%CE%BB%CE%BF% CE% B3%CE%AD%CF%81%CE% B5%CF%82? stags=1&adv=1, τιποτα αλλο;
Απάντηση: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Απάντηση: αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται?
 

ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστραγκόν, σχοινόπρασσο ή αλλιώς chives) 1 μετρίου μεγέθους ντομάτα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια μια πρέζα πιπέρι καγιέν ή 4 σταγόνες ταμπάσκο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Απλώς αμναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσας σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Tip: - Το ψαλίδισμα αποτρέπει από το να βγουν οι χυμοί από τα μυρωδικά, κάτι που συμβαίνει ό

ταν τα ψιλοκόβουμε. Αναζωγονητική και πολύ δροσερή αυτή η σάλτσα δένει θαυμάσια με κρύα λαχανικά, κρύα ζυμαρικά!!!, ασφαλώς ψάρι και σφικτά βραστά αυγά. Το σημαντικότερο: φτιάχνεται πανεύκολα και στη στιγμή!
Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 2 Συστατικά:300 γρ. ψιλοκομμένα σπαράγγια2 τομάτες ψιλοκομμένες2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι3 κουτα...
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που ...
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που ...
Το γιαούρτι ΔΕΝ μπαίνει στην κατάψυξη. Το πήξιμο του γιαουρτιού και η υπόξινη γεύση του οφείλονται σε δύο βακίλους που η συγκεκριμένη θερ...
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2 Συστατικά:300 γρ. ψιλοκομμένα σπαράγγια2 τομάτες ψιλοκομμένες2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι3 κουταλιές σούπας γιαούρτι 0%1½ κουταλιές σούπας παρμεζάνα1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα10 φύλλα μαρουλιούΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/6 συνταγής Θερμίδες: 75 kcalΠρωτεΐνη: 4,8 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 1,3 γρ.Φυτικές Ίνες: 3 γρ. Οδηγίες:Σε ένα μπωλ αναμείξτε την τομάτα, τα σπαράγγια και το κρεμμύδι. Αναμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι ΔΕΝ μπαίνει στην κατάψυξη. Το πήξιμο του γιαουρτιού και η υπόξινη γεύση του οφείλονται σε δύο βακίλους που η συγκεκριμένη θερμοκρασία τούς βοηθάει να αναπτυχθούν, να πολλαπλασιαστούν. Στην κατάψυξη θα τους καταστρέψεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η παπάγια είναι ο καρπός του φυτού Carica papaya, του γένους Carica. Αποτελεί ιθαγενές φυτό των τροπικών χωρών της Αμερικής. Καλλιεργούνταν στο Μεξικό πολλούς αιώνες πριν την έλευση των κλασικών μεσοαμερικανικών πολιτισμών. Μερικές φορές καλείται και "δεντροπέπονο" ή "pawpaw," ωστόσο το νοτιοαμερικάνικο pawpaw αποτελεί ένα διαφορετικό είδος, του γένους Asimina. Πρόκειται για φυτό που μοιάζει με δένδρο. Ο βλαστός του φτάνει σε ύψος τα 5-10 μ. και τα φύλλα του περιορίζονται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid=59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα. Διαβάστε περισσότερα...
Κανω μια διαιτα 5 μέρες τωρα Ο διαιτολογος μου λεει να φαω 9 ήωρα το φαγητό αλλα εγω το τρώγω πχ 7 η 8 Και μου λεει αν εχει περάσει 12:00 το βράδυ να τρώγω ενα γιαούρτι αλλα εγω το τρώγω 11 η 11:30 Ειναι κακο? Δεν ρωτάω τον διαιτολογο μου γιατι τν εχω ρωτήσει πολα και ντρέπομαι λιγο
Απάντηση:
Οι χρονικές αποστάσεις ειναι μικρές άρα ασήμαντες.. Αρκει βέβαια να μη προσθέτεις έξτρα γεύματα κ να μη παραλείπεις αλλα :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστραγκόν, σχοινόπρασσο ή αλλιώς chives) 1 μετρίου μεγέθους ντομάτα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια μια πρέζα πιπέρι καγιέν ή 4 σταγόνες ταμπάσκο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Απλώς αμναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσας σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Tip: - Το ψαλίδισμα αποτρέπει από το να βγουν οι χυμοί από τα μυρωδικά, κάτι που συμβαίνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως • Υψηλή κατανάλωση φρούτων • Υψηλή κατανάλωση λαχανικών • Μικρή κατανάλωση κρέατος • Μέτρια κατανάλωση πουλερικών • Υψηλή κατανάλωση ψαριών • Μέτρια κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE% B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82?stags=1&adv=1, τιποτα αλλο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε σούπερ μάρκετ λογικά έχει,άλλο λεμόνι άλλο lime άλλη γεύση,άρωμα,χρώμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυστικ αραπικ......με λατινικα...:P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
να ρωτησεις συναδελφους, φιλους και τα λοιπα ή να ρωτήσεις σε εστιατόρια αν θέλουν δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με φιλετο ψαριου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προτεινω αυγοφετες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω γιατι εχουνε νερο εκτος και αμα τα τριψεις και παλι http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?topic=9146.0 χλωμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδι, δημιουργεί ένα θείο του φυσικού αερίου. Αυτά τα αέρια, στη συνέχεια μπαινουν στη μυτη και τοτε δημιουργήται ένα ήπιο οξύ το οποίο ερεθίζει τα μάτια..(αν κλεισεις τη μυτη σου θα παρατηρησεις οτι δε θα σε ενοχλησουν ιδιαιτερα τα κρεμμυδια)γι αυτο οταν καθαριζεις κρεμμυδια να αναπνεεις απο το στομα οχι απο τη μυτη.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγητα κυριως...σπιτικα φαγητα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαλιστα κοπελια,ειναι ζυμαρικα Διαβάστε περισσότερα...
τι ποσό θα πληρώσει καποιος που γραφεται σήμερα στον οαεε
Απάντηση:
ρ;ςεδρςρςερςε Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: