Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)
Απάντηση: ζεί ακόμα αυτή?
Απάντηση: κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες πα...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tzatziki- spitiko.html http:// www.syntagesmefantas ia.gr/index.php/ saltses-sos/19- tzatziki http://w...
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτ...
Απάντηση: χαχα
Απάντηση: Mojito Ξεκινάμε από τα βασικά, αφού πρέπει να είναι συνολικά το πολύ… δύο στην Ελλάδα, εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τους mojit...
Απάντηση: http://lmgtfy.com/? q=%CF%83%CF%85%CE% BD%CF%84%CE%B1%CE% B3%CE%AD%CF%82+%CE% B3%CE%B9%CE%B1+%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CF% 84%CE%AD%CE%B9%CE% BB
Απάντηση: Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδ...
Απάντηση: υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητο...
 

Σως για χοιρινο στο φουρνο συνταγη;

Σχετικές ερωτήσεις
Η ίδια και για το κακάο
http:// www.sintagespareas.g r/ εχει δοκιμασμενες συνταγες σχχεδον ολες οσες εχω φτιαξει ηταν τελειες
Μπραβο σου και συγχαρητηρια απο μενα!Βρισκω την ενημερωση πολυ χρησιμη..
Προτιμω τα κλασσικα σουτζουκακια με κιμα μοσχαρίσιο! στα΄λεγα εγω κ δεν ακουγες... αντε φτιαξε κ 7ο προφιλ αλλά συμαζεψου!
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/ εχει δοκιμασμενες συνταγες σχχεδον ολες οσες εχω φτιαξει ηταν τελειες Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις ολες εδω http://www.argiro.gr/Recipes/%CE%A7%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1 http://www.sintagoulis.gr/tag/%CF%87%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD% CF%82 http://www.xortofagos.gr/category/syntages-gia- vegans http://psychanimalvegan.blogspot.gr/p/blog- page_6506.html
Απάντηση:
Μπραβο σου και συγχαρητηρια απο μενα!Βρισκω την ενημερωση πολυ χρησιμη.. Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμ...
Απάντηση:
Προτιμω τα κλασσικα σουτζουκακια με κιμα μοσχαρίσιο! στα΄λεγα εγω κ δεν ακουγες... αντε φτιαξε κ 7ο προφιλ αλλά συμαζεψου! Διαβάστε περισσότερα...
Ρολό Από Φακές Και Ξηρούς Καρπούς 07/01/2010 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 8:56 πμ Tags: φρυγανιά, φακές, αμύγδαλα, κρεμμύδι, κάσιους, καρύδια, μανιτάρια Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο χορτοφαγικό φόρουμ από τη Μαζικήν. Έφτιαξα το ρολό για το τραπέζι των Χριστουγέννων και είχε μεγάλη επιτυχία. Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε (χρησιμοποιήστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε, διαφορετικά λαχανικά, ή νιφάδες βρώμης αντί για φρυγανιά). (φωτό: foxy vegan) ...
Απάντηση:
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ζεί ακόμα αυτή? Διαβάστε περισσότερα...
Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες παντως μην περιμενεις να βρεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tzatziki- spitiko.html http://www.syntagesmefantasia.gr/index.php/ saltses-sos/19-tzatziki http://www.sintagesgiagias.info/sintagi/blog- post_4491-html/ Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Mojito Ξεκινάμε από τα βασικά, αφού πρέπει να είναι συνολικά το πολύ… δύο στην Ελλάδα, εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τους mojito. Αν είστε εσείς αυτοί οι δύο, η αλήθεια είναι ότι δεν θα σας χαρίσει την εικόνα του «ψαγμένου/ης» αν το κρατάτε, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ δροσιστικό και καλοκαιρινό κοκτέιλ. Πώς φτιάχνεται: Ανακατεύετε σε ένα ψηλό ποτήρι 4-5 φύλλα μέντας, 2-3 φέτες λάιμ και 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη. Προσθέστε στο σέικερ 1,5-2 μεζούρες λευκό ρούμι με τρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%B9%CE%BB Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. 2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα. 3. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ. αδειάζουμε το μείγμα (αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα) και ψήνουμε στους 170oC... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, για λαχανορυζο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 μερίδες): 600γρ. ωμά νούτολς από αυγό (4 σακουλάκια των 150γρ. ή 3 των 200γρ.) - 680 kcal 750γρ. ωμό χοιρινό ή κοτόπουλο καθαρισμένο από το εμφανές λίπος/δέρμα - 995 kcal 300γρ. κουνουπίδι - 85 kcal 200γρ. καρότα - 50 kcal 6 κουταλάκια γλυκού wok oil - 165 kcal 3 κουταλιές σούπας teriyaki sauce - 50 kcal 4 κουταλιές σούπας dark soya sauce - 10 kcal Σύνολο θερμίδων ανά μερίδα: 340 kcal Οδηγίες παρασκευής: Κόβουμε το κοτόπουλο ή το χοιρινό σε μακρόστεν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:3 κιλά γαλοπούλα ολόκληρηαλάτιμαύρο πιπέρι500 γρ. κάστανα6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 κούπα λεπτοκομμένο κρεμμύδι1 κούπα λεπτοκομμένο σέληνο4 κούπες θρυμματισμένο ψωμί ή φρυγανιές1 κουταλιά γλυκού ξερό θυμάρι 1 κουταλιά γλυκού ξερή ματζουράνα1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά γλυκού ξερό δενδρολίβανο Οδηγίες:Βράστε τα κάστανα και αφαιρέστε το περίβλημα τους. Ψιλοκόψτε τον καρπό.Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το λάδι και προσθέστε αρχικά το κρεμμύδι κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 αστακός 800 γραμμάρια περίπου 2 κουταλιές της σούπας λάδι αλάτι, πιπέρι 1. Με ένα μπαλταδάκι της κουζίνας χωρίζουμε τον αστακό στη μέση κατά μήκος. Ρίχνουμε από μια κουταλιά λάδι σε κάθε κομμάτι, αλάτι, πιπέρι και το βάζουμε να ψηθεί στο γκριλ σε χαμηλή θερμοκρασία 25 περίπου λεπτά (30 λεπτά ψήσιμο για κάθε κιλό) 2. Βγάζουμε τον αστακό από τον φούρνο και τον πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Τον παρουσιάζουμε σε πιατέλα και τον συνοδεύουμε με σάλτσα ολλανταιζ και πατάτες βραστές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γρ. φασόλια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 4 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια τριμμένη ντομάτα ή ντοματάκια κονκασέ 2 χωριάτικα λουκάνικα (από περίπου 100 γρ. το καθένα) 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Καθαρίζετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών βρασμένοι 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 4 φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, γαλέος ή πέρκα) χυμός από 1 λεμόνι 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκος μαϊντανός και δυόσμος ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα πράσα. Βγάζετε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβετε σε ροδέλες. Ζεσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες ή ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 200 γραμμάρια καβουρμάς ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν, τους στραγγίζετε χωρίς να τους ξεπλύνετε. Ψιλοκόβετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσάλων 4 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 3 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη από 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο, δυόσμο, ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές ξύσμα από 1 πορτοκάλι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: