Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντ...
Απάντηση: αλεύρι για όλες τις χρησεις
Απάντηση: ενα μαγαζι που πουλαει γλυκα..τι αλλο??
Απάντηση: Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου ε...
Απάντηση: ρουμι λαιμ μαυρη ζαχαρη δυοσμος τριμμενος παγος και σοδα..
Απάντηση: Μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός σου... κ γω όταν ήμουν φαντάρος υπήρχαν περίοδοι όπου έτρωγα λες κ ήμουν 100 κιλά άνθρωπος! έτρωγα από τ...
Απάντηση: πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη?
Απάντηση: Υπάρχει στην αγορά. Εγώ το βρήκα σε κατάστημα με υλικά ζαχαροπλαστικής.
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Απάντηση: εκμεκ! http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ekmek-me- mpagiatiko- tsoureki.html
 

Σοκολατοπιτα με φυλλο κρουστας;

Σχετικές ερωτήσεις
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/ syntages/ kolasmeni_sokolatopi ta ...
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιο...
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη??? ...ευχαριστω..
http:// syntagesapospiti.blo gspot.com/2011/01/ blog-post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη
εγω φτιαχνω ενα φυλλο για πολλες χρησεις(κοτοπιτα,καλ τσονε,τυροπιτα κ.α )3\4 του νεροποτηρου λαδι,1 1\2 νεροποτηρο χυμο πορτοκαλιου,1 φαρ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/syntages/ kolasmeni_sokolatopita http://www.sintagespareas.gr/sintages/ sokolatopita.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ Για γαρνίρισμα: λίγη κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά (εκτός από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το φύλλο κρούστας) και τα αφήνετε να βράσουν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε την Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη???...ευχαριστω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω φτιαχνω ενα φυλλο για πολλες χρησεις(κοτοπιτα,καλτσονε,τυροπιτα κ.α )3\4 του νεροποτηρου λαδι,1 1\2 νεροποτηρο χυμο πορτοκαλιου,1 φαρινα κοκκινη. ανακατευεις τα υλικα και φτιαχνεις μια μετρια ζυμη(δεν κολλα στα χερια)την αφηνεις μιση ωρα να ξεκουραστει και στη συνεχεια ανοιγεις φυλλο ή πολλα μικρα και φτιαχνεις οτι θελεις.εγω σου δινω τη συνταγη εσυ βαλε φαντασια.καλη επιτυχια!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλεύρι για όλες τις χρησεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα μαγαζι που πουλαει γλυκα..τι αλλο?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ρουμι λαιμ μαυρη ζαχαρη δυοσμος τριμμενος παγος και σοδα.. Διαβάστε περισσότερα...
Από μικρός σοκολάτα έτρωγα με το σταγονόμετρο ή και καθόλου. Από τότε όμως που έφυγα για σπουδές έχω φάει τόνους, μιλάμε έχω αδειάσει το σούπερ μάρκετ. Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά, εμένα ένα σοκολατάκι με κρατούσε ένα μήνα τουλάχιστον...
Απάντηση:
Μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός σου... κ γω όταν ήμουν φαντάρος υπήρχαν περίοδοι όπου έτρωγα λες κ ήμουν 100 κιλά άνθρωπος! έτρωγα από το πρωί μέχρι το βράδυ! κ πάλι πεινούσα την νύχτα! κ αυτό το ζητούσε απλά ο οργανισμός μου! Τπτ δεν είναι θα σου περάσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει στην αγορά. Εγώ το βρήκα σε κατάστημα με υλικά ζαχαροπλαστικής. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω κρουασαν;
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ.Δεν ζητας κατι εξιδικευμενο,ειδη γαρνιρισματος ζητας.Στον τομεα με τα ειδη ζαχαροπλαστικης,σιροπια,κτ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για παραδοσιακούς κρητικούς κουραμπιέδες
Απάντηση:
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα Ανθόνερο Εκτέλεση: Ασπρίζουμε το βούτυρο, δουλεύοντας το για περίπου μισή ώρα με το χέρι Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και κοπανισμένα και, τέλος, το αλεύρι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το χέρι τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα Πλάθουμε τους κουραμπιέδες, τους τοποθετούμε σε λαμαρίνα και του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
το ζαχαροπλαστειο του παρλιρου
Απάντηση:
– Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδότου 24, 210 7240.205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενώ είμαι φαν του Fresh (Παρλιάρος) έχω δοκιμάσει μια καλύτερη συνταγή για τρουφάκια με εξαιρετικά λεπτή γεύση από αυτό το site : http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF% 85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μελομακαρονα για να γίνουν τραγανά πρεπει το σιροπι που θα τα σιροπιάσουμε να το εχουμε φτιάξει με σκέτο μελι που θα το ζεστάνουμε λιγο να λιώσει και αν θέλουμε βαζουμε και λιγο νερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγια φρεσκια 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη 1/2 κ.γ. μαχλεπι 1/2 κ.γ. βανιλια 1/2 κ.γ. αλατι 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου 1.Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα. 2.Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζεις τα μελομακαρονα στην κατσαρολα που βραζει το σιροπι και ετσι το αποροφανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο φουρνο ψηνεται...αν ηταν στην κατσαρολα θα εβραζε... http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/ keik.html http://sintagoulis.gr/keik Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω: http://www.cookshop.gr/Products.aspx? nodeSerial=001001001002003&nodeId=60&keyword=&late st=false&offers=false&Page=3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
120 γρ. μαγια μπιρας νοπη σε πόση μαγια ξηρα αντιστοιχει? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 37 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: