Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντ...
Απάντηση: αλεύρι για όλες τις χρησεις
Απάντηση: Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιο...
Απάντηση: Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχει...
Απάντηση: Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν !
Απάντηση: Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης.
Απάντηση: πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C/ 200°C (αέρα). Ζεσταίνουμε το Flora Soft και το νερό σε ένα μεγάλο σκεύος μέχρι να λιώσει. Μόλις ...
Απάντηση: 200 ν
 

Σοκολατοπιτα με φυλλο κρουστας;

Σχετικές ερωτήσεις
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/ syntages/ kolasmeni_sokolatopi ta ...
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιο...
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη??? ...ευχαριστω..
http:// syntagesapospiti.blo gspot.com/2011/01/ blog-post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη
εγω φτιαχνω ενα φυλλο για πολλες χρησεις(κοτοπιτα,καλ τσονε,τυροπιτα κ.α )3\4 του νεροποτηρου λαδι,1 1\2 νεροποτηρο χυμο πορτοκαλιου,1 φαρ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/syntages/ kolasmeni_sokolatopita http://www.sintagespareas.gr/sintages/ sokolatopita.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ Για γαρνίρισμα: λίγη κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά (εκτός από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το φύλλο κρούστας) και τα αφήνετε να βράσουν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε την Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη???...ευχαριστω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω φτιαχνω ενα φυλλο για πολλες χρησεις(κοτοπιτα,καλτσονε,τυροπιτα κ.α )3\4 του νεροποτηρου λαδι,1 1\2 νεροποτηρο χυμο πορτοκαλιου,1 φαρινα κοκκινη. ανακατευεις τα υλικα και φτιαχνεις μια μετρια ζυμη(δεν κολλα στα χερια)την αφηνεις μιση ωρα να ξεκουραστει και στη συνεχεια ανοιγεις φυλλο ή πολλα μικρα και φτιαχνεις οτι θελεις.εγω σου δινω τη συνταγη εσυ βαλε φαντασια.καλη επιτυχια!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλεύρι για όλες τις χρησεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 2 κουταλιές του γλυκού αμμωνία 1 κουταλιά κοφτή της σούπας κανέλλα 1 κουταλιά κοφτή της σούπας γαρύφαλλο 1 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 8 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις Διακόσμηση Μπόλικο ψιλοκομμένο καρύδι Οδηγίες 1.Σε λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ για 5 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στρώνουμε λαμαρίνες με λαδόχαρτο ψησίματος. Πλάθουμε κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε και τα αραδιάζουμε στη σειρά στη λαμαρίνα. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και τα ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C/ 200°C (αέρα). Ζεσταίνουμε το Flora Soft και το νερό σε ένα μεγάλο σκεύος μέχρι να λιώσει. Μόλις βράσει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη. Σπάμε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Τα προσθέτουμε σταδιακά στη ζύμη και χτυπάμε γρήγορα. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε 2 δίσκους ψησίματος. Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ και φτιάχνουμε μπάλες στο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΤΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΥΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΧΝΩ. PLEASE HELP US!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 χούφτα σταφίδες μαύρες 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι νερό 2 κουταλάκια γλυκού κανέλα 2 κουταλάκια γλυκού κοπαν. γαρύφαλλο 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 1 ποτήρι ζάχαρη 1 πακέτο φαρίνα απ λίγο αγιασμό. Εκτελεση: Ανακατεύουμε με το χέρι καλά το λάδι με την ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Μυστικα: Γενικά η πίτα δεν φουσκώνει πάρα πολύ αλλά είναι αρκετά νόστιμη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην τρως. Εντάξει δεν είναι όπως το καλοκαίρι αλλά δεν θα πάθεις τίποτα εκτός και αν έχεις πολύ πολύ ευαίσθητο λαιμό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24 Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό. Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα αναμιγνύουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Παίρνουμε ένα τσέρκι ή μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα, απλώνουμε από πάνω το μίγμα των μπισκότων. Το πιέζουμε με την ανάποδη πλευρά ενός κουταλιού ώστε να είναι ισόπαχο σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο και το αφήνουμε να σφίξει καλά η βάση μας. Στο μετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι από το γιαούρτι (οικονομία στα σκεύη) Υλικά (για τη στρώση): 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα, γκούντα ή ένταμ ζαμπόν ή μανιτάρια προαιρετικά 3-4 αβγά Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε μία πεντανόστιμη βάση. Απλώνουμε τη βάση (το στρώμα να είναι λεπτό, μην ανησυχείτε, θα φουσκώσει) σε ένα τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοντα στα 10 λεπτα περιμενεις να δεσει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ξέρετε καμμιά καλή συνταγή για μπακλαβά;
Απάντηση:
Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο. 2 κ. κ. κανέλα σκόνη. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 400 γρ. Νερό. 800 γρ. Ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε την μισή ποσότητα φύλλων βουτυρώνοντας τα ένα ένα χωριστά. Στρώνουμε το μίγμα καρυδιών και κανέλας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο. Χαράζουμε με μυτερό μαχαίρι ρόμβους ή παραλληλόγραμμα στην επι... Διαβάστε περισσότερα...
τη.συνταγη.τησ.μερεντασ
Απάντηση:
1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τα υλικα σε ενα μπωλ & χτυπηστετα στο μιξερ Βαλτε την κρεμα σε βαζακια & διατηρειτε στο ψυγειο. καλη επυτυχια!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 136 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: