Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: εγω φτιαχνω ενα φυλλο για πολλες χρησεις(κοτοπιτα,καλ τσονε,τυροπιτα κ.α )3\4 του νεροποτηρου λαδι,1 1\2 νεροποτηρο χυμο πορτοκαλιου,1 φαρ...
Απάντηση: Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντ...
Απάντηση: αλεύρι για όλες τις χρησεις
Απάντηση: Καρυδόπιτα με σοκολάτα Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. ba...
Απάντηση: Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λε...
Απάντηση: γραπστεμου τη συνταγη δεν μπορω να τη βρω
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι ...
Απάντηση: Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, β...
Απάντηση: εξαρτατε υπαρχουν πολλα ηδη σοκολατας
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες
 

Σοκολατοπιτα με φυλλο κρουστας;

Σχετικές ερωτήσεις
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμιση...
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/ syntages/ kolasmeni_sokolatopi ta ...
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιο...
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη??? ...ευχαριστω..
http:// syntagesapospiti.blo gspot.com/2011/01/ blog-post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/syntages/ kolasmeni_sokolatopita http://www.sintagespareas.gr/sintages/ sokolatopita.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ Για γαρνίρισμα: λίγη κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά (εκτός από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το φύλλο κρούστας) και τα αφήνετε να βράσουν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε την Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη???...ευχαριστω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω φτιαχνω ενα φυλλο για πολλες χρησεις(κοτοπιτα,καλτσονε,τυροπιτα κ.α )3\4 του νεροποτηρου λαδι,1 1\2 νεροποτηρο χυμο πορτοκαλιου,1 φαρινα κοκκινη. ανακατευεις τα υλικα και φτιαχνεις μια μετρια ζυμη(δεν κολλα στα χερια)την αφηνεις μιση ωρα να ξεκουραστει και στη συνεχεια ανοιγεις φυλλο ή πολλα μικρα και φτιαχνεις οτι θελεις.εγω σου δινω τη συνταγη εσυ βαλε φαντασια.καλη επιτυχια!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλεύρι για όλες τις χρησεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδόπιτα με σοκολάτα Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. baking powder • 1 κούπα ελαιόλαδο • 2 κούπες ζάχαρη • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα • 1 κούπα καρυδόψιχα • 1 κ.σ. κανέλα και γαρύφαλλο • Ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι • 3 ποτήρια ζάχαρη • 2 ποτήρια νερό Για το γλάσο σοκολάτας • 250 ml κρέμα γάλακτος • 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά με το σύρμα και ρίχνετε το ελαιόλαδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραπστεμου τη συνταγη δεν μπορω να τη βρω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρτατε υπαρχουν πολλα ηδη σοκολατας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ειπες στο γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτήρια νερού νερό 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι Εκτέλεση: Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε στον ήλιο να στεγνώσουν. Τα χτυπάμε στο γουδί και στο τέλος πρέπει να έχουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού από κοπανισμένο αμύγδαλο. Από το βούτυρο αφαιρούμε 3 κουταλιές με τις οποίες καβουρντίζουμε τα κοπανισμένα αμύγδαλα. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το υπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε ο Μανώλης Ρασούλης ας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κούπα ζαχάρη 1 κούπα γάλα 1/2 κούπα βούτυρο 2 κούπες καρύδια χοντροκοπανισμένα 1 κ.γ κανέλα 1/2 κ.γ γαρύφαλο τριμμένο 1 1/2 κούπα γαλέτα 1 1/2 κούπα αλεύρι 5 αυγά 1 κ.γ σόδα 3 κ.γ μπέικιν 2 κ.σ κονιάκ για το σιρόπι: 3 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό 1 κ.σ χυμό λεμονιού Εκτελεση: Χτυπάμε το βούτυρο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά. Ρίχνουμε το γάλα,τα καρύδια ανακατεμένα με την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ρίχνουμε τη σόδα διαλυμένη στο κονιάκ. Έχουμε ανακατέψει το α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα ήθελα να φτιάξω παγωτό βανίλια-παστουρμά.Και πικάντικο και δροσιστικό ταυτόχρονα. Διαβάστε περισσότερα...
που βρισκεται το ζαχαροπλαστειο του στελιου παρλιαρου
Απάντηση:
Το κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου βρίσκεται ΗΡΟΔΟΤΟΥ 24, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Τηλ. 2107240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για μπισκότα με κουάκερ και σταφίδες
Απάντηση:
180 βούτυρο 180 μαυρη ζάχαρη 2 αλάτι 1 αυγό 135 αλευρι 100 quacker 90 σταφίδες 6 μπεικιν πάουντερ Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι, από πού να τα θυμόμαστε; Κυκλοφορούσαν έτσι, "σοκολατάκια elegance"; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατάμε ένα κομμάτι απο ζύμη που έχει φουσκώσει με μαγιά .Με αυτόν τον τρόπο ανακαλλιεργούμε την μαγιά . Για να φτιάξουμε το αυθεντικό προζύμι βάζουμε μία χούφτα αλεύρι και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός.τόποθετούμε αυτό σε ένα τάπερ που κλείνει ερμητικά και το αφήνουμε για 24 ώρες.Την επόμενη ημέρα προσθέτουμε στο ίδιο μίγμα τόσο χλιαρό νερό ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη ( μόνο νερό , όχι αλεύρι). το αφήνουμε πάλι για 24 ώρες κα... Διαβάστε περισσότερα...
υλικα 2 πακετα γεμιστα παπαδοπουλου φραουλα 1 κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα σιροπι η τοπινγκ φραουλα νιφαδες σοκολατας μιση πλακα βιταμ θρυμματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα στρωνουμε, περιχυνουμε με το λιωμενο βιταμ για την βαση, φτιαχνουμε την κρεμα και τη στρωνουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσει και βαζω το τοπινγκ και τις νιφαδες............... παραλλαγη γινεται και με βαση μπισκοτα σοκολατας, κρεμα βανιλια, μπανανες κομμενες σε φετες ενδιαμεσα κ ζελε μπανανας κ πανω απο την κρεμα μονο νιφαδες!!!!!!!!!!!! ευκολο?????
Απάντηση:
Κοριτσακι μου τι εχεις παθει αποψε????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σοκολατα δεν ειναι δικαιωμα... τρωμε οση θελουμε, οποτε θελουμε και οταν το θελουμε! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι κατι σαν σαντιγυ που χρησιμοποιειται στην ζαχαροπλαστικη Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: