Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα!
Απάντηση: Ένας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης ...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ analafri_tourta_krem a_me_aroma_lemoni
Απάντηση: Λοιπον, εγω σε αυτες η περιπτοσεις μπενο στο συνταγη της παρεας και βρισκω απιστευτες συνταγες ευκολες και γριγορες, ααααααααα και παντα ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%84%CE%B1%CF%87% CE%B9%CE%BD%CF%8C% CF%80%CE%B9%CF%84% CE%B1?stags=1&adv=1 δυστυχως δεν εχω μια αλλα δεν θυ...
Απάντηση: Κοριτσακι μου τι εχεις παθει αποψε?????
Απάντηση: http:// syntagesapospiti.blo gspot.com/2011/01/ blog-post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη
Απάντηση: Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιο...
Απάντηση: Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντ...
Απάντηση: αλεύρι για όλες τις χρησεις
 

Σοκολατοπιτα ευκολη;

Σχετικές ερωτήσεις
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με τ...
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με...
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/ syntages/ kolasmeni_sokolatopi ta ...
η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη, 1 βιταμ, 1 φαριναπ, 2 βανιλιες και μηλα οσο παρει ανακατευεις την ζαχαρη με το βιταμ και ...
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Πασπαλίζουμε τους ξηρούς καρπούς με λίγο αλεύρι και τους αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/syntages/ kolasmeni_sokolatopita http://www.sintagespareas.gr/sintages/ sokolatopita.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη, 1 βιταμ, 1 φαριναπ, 2 βανιλιες και μηλα οσο παρει ανακατευεις την ζαχαρη με το βιταμ και μολις αφρατεψει προσθετεις το αλευρι και τις βανιλιες και ανακατευεις. αφηνεις μεσα σε ενα μπολ με μια ζελατινη απο πανω στο ψυγειο μεχρι να σφυξει αφου το χωρησεις σε δυο μπαλες. βγαζεις και -εδω ειναι η διαφορετικοτητα-τριβεις ειτε με τα χερια ειτε με τον τριφτη για κασερι κι ετσι την μια ζυμη. κοβεις τα μηλα ή σε φετες ή σε κομματια και πασπαλιζεις με καν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ Για γαρνίρισμα: λίγη κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά (εκτός από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το φύλλο κρούστας) και τα αφήνετε να βράσουν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε την Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης με την ζαχαρόπαστα μπορούμε να διακοσμήσουμε τούρτες η cup cakes. Η συνταγή η αρχική είναι από τις Συνταγές της παρέας. Διαμόρφωσα λίγο την συνταγή παραλείποντας την γλυκερίνη που την θεωρώ βλαβερή προς βρώση. Υλικά 1 κιλό άχνη 2 φακελάκια ζελατίνη(φύλλα) 1/2 κούπα γλυκόζη 1/4 νεροπότηρο νερό 4-5 βανίλιες Οδηγίες Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ analafri_tourta_krema_me_aroma_lemoni Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λοιπον, εγω σε αυτες η περιπτοσεις μπενο στο συνταγη της παρεας και βρισκω απιστευτες συνταγες ευκολες και γριγορες, ααααααααα και παντα νοστιμες, καλη επιτιχεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%B1%CF%87%CE% B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1? stags=1&adv=1 δυστυχως δεν εχω μια αλλα δεν θυμαμαι που την εβαλα τρελενομαι για ταχινοπιτα πουλαει πολυ ωραιες ο μαρινοπουλος αλλα δυστυχως μονο σε περιοδους νηστειας.τι εχεις δοκιμασει; Διαβάστε περισσότερα...
υλικα 2 πακετα γεμιστα παπαδοπουλου φραουλα 1 κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα σιροπι η τοπινγκ φραουλα νιφαδες σοκολατας μιση πλακα βιταμ θρυμματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα στρωνουμε, περιχυνουμε με το λιωμενο βιταμ για την βαση, φτιαχνουμε την κρεμα και τη στρωνουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσει και βαζω το τοπινγκ και τις νιφαδες............... παραλλαγη γινεται και με βαση μπισκοτα σοκολατας, κρεμα βανιλια, μπανανες κομμενες σε φετες ενδιαμεσα κ ζελε μπανανας κ πανω απο την κ...
Απάντηση:
Κοριτσακι μου τι εχεις παθει αποψε????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 2 κουταλιές του γλυκού αμμωνία 1 κουταλιά κοφτή της σούπας κανέλλα 1 κουταλιά κοφτή της σούπας γαρύφαλλο 1 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 8 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις Διακόσμηση Μπόλικο ψιλοκομμένο καρύδι Οδηγίες 1.Σε λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλεύρι για όλες τις χρησεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε βιολογικα μαγαζια κ μινι μαρκετ.αν θελεις μπορω να προτεινω τα μαγαζια κ να κερδισω κ εγω κατι,εποικοινωνησε στο giwtisxar@hotmail.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοντα στα 10 λεπτα περιμενεις να δεσει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro } Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι για το παρφε οχι light Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 39 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: