Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά: 10 αγκινάρες ½ κιλο΄κουκιά φρέσκα ή αρακά 1 μάτσο άνηθο ψιλικομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλικομμένο ...
Απάντηση: εγω στην πρωτη φαση εχω φαει κοτοπουλο με κρεμα γαλακτοσ 3% λιπαρα γιατι βλεπω οτι επιτρεπεται σε καποιεσ κατω απο 5% λιπαρα τα γαλακτοκο...
Απάντηση: ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Απάντηση: Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική διαφάνεια του γυαλιού στην ηλιακή και θερμική ακτινοβολία. Το γυαλί είναι διαφανές στα περισ...
Απάντηση: για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ....
Απάντηση: Υλικά: 6 μέτριες μελιτζάνες 10 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές σούπας μαϊντανός 500 γρ. τοματοχυμός 3 αυγά 300 γρ. φέτα ή κεφαλοτ...
Απάντηση: 3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. ...
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατ...
Απάντηση: πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυλο του παιρνας μικρα κομματια χοιρινου ή κοτοπουλου βαζεις οτι αλλο θες και το ψηνεις.
Απάντηση: αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:((
 

σκορδοστουπι

πως το φτιαχνω;
Σχετικές ερωτήσεις
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecd...
Υλικά 1,5 κιλό αρνί μπούτι 1 κιλό κάστανα καθαρισμένα 4 κουταλιές φυτικό λίπος ή βούτυρο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 ποτήρι κρασιού μπρά...
κεμπαπ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/patates- giaxni.html είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ και είναι πολύ νόστιμη.η συγκεκριμμένη σελί...
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecdl),να ξερει καποια πολεμικη τεχνη οπωσδηποτε και να εχει υψος πανω 170,!αν τα εχεις ολα αυτα μπορει και να σε δεχτουν!καλη επιτυχια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1,5 κιλό αρνί μπούτι 1 κιλό κάστανα καθαρισμένα 4 κουταλιές φυτικό λίπος ή βούτυρο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 ποτήρι κρασιού μπράντυ (κονιάκ) 1 κούπα νερό για χύτρα, 3 για κανονική κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας μέλι αλάτι και πιπέρι Πως το μαγειρεύουμε Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας σε μερίδες. Όταν το ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές το βγάζουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ξαναρίχνουμε το αρνί στην κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα μαζί το μπράντ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κεμπαπ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE% BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%80-%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/patates- giaxni.html είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ και είναι πολύ νόστιμη.η συγκεκριμμένη σελίδα με έχει σώσει καθώς έχει πολύ απλές συνταγές και ευκολα κατανοητές.καλή επιτυχία!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 10 αγκινάρες ½ κιλο΄κουκιά φρέσκα ή αρακά 1 μάτσο άνηθο ψιλικομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλικομμένο 1 φλιτζάνι λάδι Αλάτο, πιπέρι 1 κρασοπότηρο λεμόνι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τις αγκινάρες από τα εξωτερικά φύλλα και τις ρίχνουμε σε λεκάνη με νερό και χυμό λεμονιού, για να μην μαυρίσουν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε τα κουκιά ή τον αρακά και τα γυρίζουμε δύο-τρεις φορές. Προσθέτουμε 1,5 φλιτζάνι νερό και τις αγκινάρες. Καθώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω στην πρωτη φαση εχω φαει κοτοπουλο με κρεμα γαλακτοσ 3% λιπαρα γιατι βλεπω οτι επιτρεπεται σε καποιεσ κατω απο 5% λιπαρα τα γαλακτοκομηκα κανω λαθοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική διαφάνεια του γυαλιού στην ηλιακή και θερμική ακτινοβολία. Το γυαλί είναι διαφανές στα περισσότερα από τα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά είναι παχύ στα πολύ πιό μακροχρόνια (θερμικές υπέρυθρες ακτίνες) μήκη κύματος που απελευθερώνονται από τις εγκαταστάσεις και το χώμα μέσα στο θερμοκήπιο. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι σε θέση να εισαγάγει το θερμοκήπιο, όπου απορροφάται από τις εγκαταστάσεις και τους θερμαίνει επάνω. Τα πιό μακροχρόνια θ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 6 μέτριες μελιτζάνες 10 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές σούπας μαϊντανός 500 γρ. τοματοχυμός 3 αυγά 300 γρ. φέτα ή κεφαλοτύρι Εκτέλεση: Κόψτε τις μελιτζάνες σε φέτες. Κάντε το ίδιο με τα σκόρδα. Ανακατέψτε αυτά τα δυο με μαϊντανό και τα 2/3 απ’ τον τοματοχυμό. Βάλτε και ανάλογο αλάτι. Φουρνίστε στους 200° περίπου για μια ώρα. Κατόπιν χτυπήστε τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο, προσθέστε τους ντομάτα και τυρί και περιχύστε τις μελιτζάνες. Ψήστε για 10' και σερβίρετε.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυλο του παιρνας μικρα κομματια χοιρινου ή κοτοπουλου βαζεις οτι αλλο θες και το ψηνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:(( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για νόστιμο γιουβέτσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF% 85%CE%B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE% BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF% 84%CE%B6%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟ ΒΒQ Υλικά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυγά 1/2 καρβέλι ψωμί χθεσινό μουλιασμένο 1 φλ. καφέ ούζο 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο φέτα κομμένη σε φέτες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την φέτα και μαλάσσεται τον κιμά πολύ καλά με το ψωμί και τα άλλα υλικά να γίνει αφράτο σαν ζύμη. Παίρνετε λίγο μείγμα και πλάθεται τον κιμά μπιφτέκια. Αφού τα πλάσετε τα πιέζετε από πάνω ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
στο φουρνο βαλε μεσα στην κοιλια της πεστροφας φετες λεμονι ριγανι αλατι βαλτες σε ενα ταψι στραγγισε 3 λεμονια ελαχιστο νερο αλατι ριγανι κ πιπερι κ ελαιολαδο .... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες ή ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 200 γραμμάρια καβουρμάς ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν, τους στραγγίζετε χωρίς να τους ξεπλύνετε. Ψιλοκόβετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπορουμε να το κανουμε με κοσκινο),τηγανιζω σε πολυ λαδι ,καυτο για λιγη ωρα , τις ακουμπαω σε χαρτι να φυγει το πολυ λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσεις σε φυσικό σχοινί (όχι πλαστικο) το κομμάτι με το κρέας σε ορισμέμη απόσταση πάνω από το φωτιά. Πολύ πιθανό καποια ξήλα να μην είναι κατάλληλη καύσιμη ύλη για αυτή τη δουλειά και καλό είναι μεταξύ των ξύλων να ρίξεις και 2-3 κλωνάρια δενδρολιβανο, τόσο για άρωμα όσο και για αντιμικροβιακη προστασια και υγεία. Εαν, παλι, προτιμήσεις τον πρώτο τρόπο που πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μαγαζια με μπαχαρικα.Θα τα βρεις στο κεντρο της Αθηνας στην Αθηνάς ή στον Πειραιά στην αγορα του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι για λαδι χρισημοποιησε βιταμ.. προσθετει γευση κ δν κοβει αντιθετα τη σφιγγει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε καλά και τους δίνουμε γεύση ανακατεύοντας τα με 4-5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον βασιλικό, τον «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών και το ανάλογο αλατοπίπερο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δέκα λεπτά ρίχνοντας μέσα στην τομάτα τον τόνο, τον μισό άνηθο Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα κοχύλια και τα ανακατεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς ή Πρεσπών 2/3 του φλυτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι φρέσκια σάλτσα ντομάτας 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 8 με 12 ώρες. Σοτάρουμε στην κατσαρόλα ελαφρώς το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα φασόλια, το σκόρδο και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τα φασόλια σε αναλογία 1 φασόλια προς 2 ν... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 82 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: