Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ναι κ οποιος το κανει τιμωρειται....
Απάντηση: μπρος στην προοδο ομως να μην χανουμε το ηθος μας!!! ο χριστιανισμος ειναι καθετως και λεει απαγορευεται το σεξ πριν το γαμο. μας δωθηκε ...
Απάντηση: Να ζήσετε και να είστε πολύ ευτυχισμένοι! Με το καλό να πάρετε αγκαλιά και το μωράκι σας! :)
Απάντηση: Προσωπικά, δε θελω να παντρευτώ. Όσον αφορά τους άλλους, πιστεύω ότι είναι μεγάλος λάθος της κοινωνίας να περνάει στον άνθρωπο τη σκέψη ό...
Απάντηση: Καλημέρα! :) Καταλαβαίνω πως το να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δε σε θέλει ερωτικά είναι πολύ άσχημο και δίκαια νιώθεις απογοήτευση και ...
Απάντηση: Πάρα πολύ καλή ιδέα νά γίνει ο γάμος σέ κτήμα,προσοχή χρειάζεται στήν οργάνωση,γιά νά πάνε ολα καλά.
Απάντηση: ΠΟΤΕ όμως..το θεωρώ κατάντια..εγώ θα ήθελα να δουλεύω,να γυρίζω σπίτι να κάνω δουλείτσες και να περιποιούμαι τον άντρα μου όταν κι αυτός ...
Απάντηση: Θα ρωτησεις στο Δημο της περιοχης οπου ειναι η κατοικια σου.
Απάντηση: Γινεται να ρωτησεις εκει που εγινε ο γαμος
Απάντηση: Κατά το άρθρο 1486 εδ. β του Α.Κ. το ανήλικο τέκνο, κι αν ακόμα έχει περιουσία , έχει δικαίωμα διατροφής από τους γονείς του , εφόσον τα ...
 

Σεξ μετά το γάμο

Συγνώμη αν η ερώτησή μου θεωρηθεί κάπως χαμηλού επιπέδου. Πιστεύετε ότι στις μέρες μας θεωρείται χαζό, το να θέλει μια κοπέλα να έρθει σε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά, εφόσον παντρευτεί; Αν σας το έλεγε η κοπέλα σας θα το δεχόσασταν;
Δεν το θεωρώ χαζό. Το βρίσκω σωστό.Αν γινόταν αυτό, θα είχαμε πολύ λιγότερα "ατυχήματα", τα οποία πολλές φορές δεν εχουν και καλό αποτέλεσμα.

Σχόλια απάντησης

απάντησε η psycho19

Μμμ, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, αλλά αν παρθούν οι κατάλληλες προφυλάξεις νομίζω ότι μιλάμε για ελάχιστες περιπτώσεις. Ελπίζω, δηλαδή...
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:42:59
Υπάρχει πάντα όμως το ενδεχόμενο.
σχολίασε η psycho19  - 2016-11-11 08:46:20
Ναι φυσικά.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:55:27
οχι βεβαια...αρκει να συμφωνει και ο αντρας .//

Σχόλια απάντησης

απάντησε η frou

Φυσικά. Αν δεν συμφωνεί, τότε, είτε υποκύπτει η κοπέλα, είτε χωρίζουν.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:41:13
Προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό! Σε τι ηλικία σκοπεύεις να παντρευτείς ας πούμε; Στα 21; Καλώς ,τότε περίμενε να κάνεις τότε σεξ. Λογικές ηλικίες για γάμο κατά τη γνώμη μου (αν και είμαι κατά του γάμου) είναι μετά τα 35 που έχει όσο να ναι μια σταθερή δουλειά ας πούμε ,ωριμότητα έχεις ζήσει τη ζωή σου κ.τ.λ . Πιο λογικός άνθρωπος περιμένει να γίνει 40 για να κάνει σεξ; xD Αν το άκουγα από κάποιος θα σκεφτόμουν ότι είναι θρήσκος δεν θα τον κορόιδευα όμως γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με τη ζωή του και το σώμα του αρκεί να μην προσβάλει την δημόσια αιδώ.

Σχόλια απάντησης

απάντησε η dupstepic

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν όρια στο θέμα του γάμου. Φυσικά, όμως, εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως από τις προτεραιότητες του καθενός, όπως και από το είδος των σχέσεων τους. Ακόμα, το να θέλει κάποιος να κάνει σεξ μετά το γάμο δεν είναι κάτι που το επιβάλλει η Θρησκεία (όποια και αν είναι αυτή). Υπάρχουν κοπέλες που σκέφτονται αλλιώς το θέμα.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:40:27
Κι όμως,αυτά είναι κατάλοιπα των θρησκειών :-)
σχολίασε η limitededition8  - 2016-11-11 16:08:29
Κοίτα, φυσικά όσοι θέλουν ακολουθούν τη θρησκεία τους όσο μπορούν, λαμβάνοντας υπόψην και αυτό το ζήτημα. Και γω με τη σειρά μου προσπαθώ να ακολουθώ αυτό που πιστεύω, αλλά όχι επειδή μου επιβάλλεται. Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα (τουλάχιστον αυτό πρεσβεύει το δικό μου "πιστεύω"). Προσωπικά, το θέμα του σεξ δεν άρχισα να το σκέφτομαι βάση θρησκείας. Αλλά σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που το παρουσιάζουν ως "νόμο" και τα άτομα καταλήγουν πάντα στην υπερβολή. Αυτό και γω δεν το δέχομαι.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 21:01:00
Τότε τι λόγο έχεις να περιμένεις το γάμο;; Συμφωνώ με Limited . Και καλά για να είναι πιο ρομαντικό; Μπούρδες. Συγνώμη αλλά αν θες κάποιον πολύ και σε θέλει και αυτός και θέλετε τόοοσο πολύ να κάνετε σεξ θα περιμένετε μέχρι να γίνει ο γάμος; Σκέψου το λίγο. Είναι χαζό. :p Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχεις τους λόγους σου που το πιστεύεις αυτό. Το συμμερίζομαι. Την αποψή μου σου λέω.
σχολίασε η dupstepic  - 2016-11-16 19:44:30
Kiss,αν το ψάξεις λίγο θα καταλάβεις γιατί λέω ότι είναι κατάλοιπο των θρησκειών..
σχολίασε η limitededition8  - 2016-11-17 07:20:08
dupstepic: Καλά κάνετε και γράφετε τι απόψεις σας, για αυτό άλλωστε έβαλα και την ερώτηση. Limitededition8:Όσον αφορά τη θρησκεία, νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς και εν μέρη συμφωνώ.:)
σχολίασε η kiss  - 2016-11-17 08:02:32
Στις μέρες οι σχέσεις θεωρούνται άμεσα συνυφασμένες με το σεξ.Άν δεν γίνεται,θεωρείται ότι υπάρχει πρόβλημα.Άν θέλει να περιμένει κάποιος/α μέχρι να παντρευτεί θεωρείται προβληματικός/η.Απο τη μεριά μου θεωρώ προβληματικά τα άτομα που αυτός ο τομέας είναι το μόνο που σκέφτονται.Τα άτομα που από πολύ νεαρή ηλικία βιάζονται να τα κάνουν. Τώρα στο ενδεχόμενο να μου έλεγε κάποια ότι θέλει να γίνει αυτό μετά το γάμο,μάλλον θα εννοούσε ότι θέλει να με παντρευτεί εμένα.Σε αυτή την περίπτωση απλά θα έπαιρνε δρόμο.

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο zimmer

Συμφωνώ. Δυστυχώς ισχύουν όσα αναφέρεις. Όπως επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου κολλήσουν την ρετσινιά της Θεούσας (αν και δεν θεωρώ πρόβλημα το να πιστεύει κάποιος στο Θεό, απλά δεν μου αρέσει σαν όρος) ή ότι και καλά βιάζεσαι να αποκατασταθείς και με το θέμα του σεξ "κρατάς", ας πούμε, στο χέρι τον σύντροφό σου.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:36:56
Εφόσον αυτή η επιλογή είναι συνειδητή και δεν είναι κάτι το οποίο υπαγορεύεται από κάποια "πρέπει"οποιασδήποτε θρησκείας,δεν βλέπω το λόγο να ενοχλείται κάποιος/α από το τι θα πούν οι γύρω.Οι γύρω πάντα θα βρούν κάτι το αρνητικό για να σχολιάσουν.Άσχετα αν δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στην επιλογή ενός ατόμου. Από την άλλη το σεξ θεωρώ ότι είναι ένα ελάχιστο μέρος μιας σχέσης.Ένα συμπλήρωμα αν θέλεις.Εαν ένας άνθρωπος δεν σέβεται την επιλογή του άλλου να μην βασίσει την σχέση αποκλειστικά σε αυτό το μέρος,τότε δεν μιλάμε για σχέση ισότητας.
σχολίασε ο zimmer  - 2016-11-11 11:47:45
Χαζό όχι,υπερβολικο ναι. Καταρχάς δεν ξέρεις αν ποτέ όντως θα παντρευτείς. Μπορεί ο φίλος σου να μην θέλει να παντρευτεί. Τι θα κάνεις τότε? Και βασικά,αν εσύ θέλεις να προχωρησεις,γιατι να περιμένεις μέχρι να παντρευτείς? Δεν θεωρώ σωστό να περιοριζεις τον εαυτό σου για τους χ,ψ λόγους. Γιατι αν ερωτευτεί έναν άνθρωπο,σιγα μην κάτσεις να περιμενεις τον γάμο :Ρ

Σχόλια απάντησης

απάντησε η wonderful

Αν δε θέλει να παντρευτεί τότε λογικά σκοπεύει να με χωρίσει, έτσι δεν είναι;Εντάξει, δε λέω ότι πρέπει να συζητάμε για γάμους από την αρχή της σχέσης,και ούτε έχω και άχτι να αποκατασταθώ, αλλά αν του το πω και αυτός δεν το σεβαστεί πάει να πει ότι ίσως δεν πιστεύει στη σχέση μας. Ότι την βλέπει σαν κάνει προσωρινό.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:29:47
Έχει πολλά προβλήματα το σκεπτικό σου. Δηλαδή: σεξ μπορεί να μην κάνεις, όμως πως θα βρεις αυτόν που πραγματικά σου ταιριάζει? Γιατί, για να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει, πρέπει να κάνεις μερικές σχέσεις. Εσύ μπορεί να μην θέλεις σεξ. Οι άντρες που θα έχεις δίπλα σου όμως? Δεν μπορείς να πας να παντρευτείς τον πρώτο τυχοντα. Πως θα ξέρεις αν δεν δεις πως είναι οι άλλοι? (Οχι σεξουαλικά, σαν άνθρωποι) ή λοιπόν θα φας πολύ κέρατο, ή θα καταλήξεις σε ένα γάμο που μπορεί να μην σου ταιριάζει(γιατί δεν δοκιμασες άλλες σχέσεις).

Σχόλια απάντησης

απάντησε η kyuubi

Άσε που συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις καταληγετε να παντρευεστε πολύ νωρίς. Κι αν είναι δυστυχισμενος γάμος, χωριζετε και πολύ νωρίς. Ή μενετε για πάντα μέσα σε ένα λάθος.
σχολίασε η kyuubi  - 2016-11-10 22:36:50
Μα, θα καταλάβεις το αν σου ταιριάζει κάποιος από το σεξ;
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 08:26:47
Δεν με καταλαβες. Θα καταλάβεις αν σου ταιριάζει κάποιος, μέσα από τις σχέσεις, αναγκαία συνθήκη μέσα στη σχέση είναι το σεξ.
σχολίασε η kyuubi  - 2016-11-11 09:43:44
Δηλαδή, έστω ότι έχεις ένα ζευγάρι που είναι σεξουαλικά ενεργό και ένα άλλο ζευγάρι όπου συμφώνησαν και οι δύο να έρθουν σε επαφή μετά το γάμο. Ποιο είναι το προτέρημα της πρώτης περίπτωσης, όσον αφορά το κατά πόσο καταλαβαίνεις αν είναι ο κατάλληλος σύντροφος;
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 11:52:07
Κανένα. Απλά, θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερες από μία σχέσεις για να βρεις τον καλύτερο. Και δεν νομίζω να συμφωνήσουν όλοι να μην κάνετε σεξ. Αυτό που προτείνεις εσύ είναι να κάνεις μόνο μια σχέση και γάμο. Αν δεν σου ταιριάζει ομως?
σχολίασε η kyuubi  - 2016-11-13 00:09:52
Όχι, βρε. Εννοείτε ότι δε θα ταιριάξεις με τον πρώτο που θα βρεις. Όπως συμβαίνει με όλες τις σχέσεις, κάνεις δεν κάνεις σεξ. Και είναι φυσικό να μη φτάσεις στο γάμο με τη πρώτη σχέση που θα κάνεις.
σχολίασε η kiss  - 2016-11-13 08:40:23
Κι έτσι ερχεσαι στο συμπέρασμα μου. Θα δεχτούν όλοι οι σύντροφοί σου να μην κάνετε σεχ? Ή θα φας κέρατο? Γιατί μην ξεχνας, ότι για τις γυναίκες είναι εύκολο, για τους άντρες όμως?
σχολίασε η kyuubi  - 2016-11-13 11:46:52
Μα, αν συμφωνήσει γιατί να φτάσει σε τέτοια ακραία κατάσταση; Στο κάτω κάτω, αν συμβεί κάτι τέτοιο πάει να πει ότι στην ουσία δεν σε αγάπησε πραγματικά.(Αν και νομίζω ή καλύτερα, θέλω να πιστεύω, ότι αν τα έβλεπε "σκούρα" θα ερχόταν πρώτα να το συζητήσουμε..) Πάντως, μου αρέσει πολύ η τροπή που πήρε η ερώτηση αυτή. Βλέπω απόψεις διαφόρων ατόμων, που ούτε καν θα μου περνούσαν απτο μυαλό, επειδή ίσως τις υποβάθμιζα. ΆΚΥΡΟ!:)
σχολίασε η kiss  - 2016-11-13 23:32:38
Από όλες τις σχέσεις παίρνεις κάτι. Μπορεί να είναι αγάπη, φιλία, έρωτας. Μπορεί απλώς να είναι ένα μάθημα.
σχολίασε ο kwstas23  - 2016-11-14 11:46:33
Kyuubi στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι για τις γυναίκες η αποχή είναι ευκολότερη..;-)
σχολίασε η limitededition8  - 2016-11-17 22:29:53
Στην εποχή μας οι σχέσεις έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με το παρελθόν..πλέον πρέπει να δεις αν ταιριάζεις ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα με τον άλλον για να μπορέσεις να μείνεις μαζί του.. Εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό να πρέπει να περιμένει κάποιος μέχρι το γάμο για να κάνει σεξ..έτσι δημιουργούνται τα απωθημένα και χαλάνε μετά οι γάμοι που ξεκινάνε με τις πιο αγνές προθέσεις.. Καταλαβαίνω το σκεπτικό μεν,αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει και λίγο να συμβαδίζουμε με την εποχή στην οποία ζούμε..

Σχόλια απάντησης

απάντησε η limitededition8

Όντως. Αυτό μου είχε πει και η μητέρα μου. Στην εποχή της, απ ότι μου είπε, δεν είχαν το μυαλό στο σεξ, όχι επειδή ήταν "απαγορευμένο", αλλά επειδή έτσι αισθανόντουσαν (προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπήρχε τόση πονηριά, όση σήμερα). Ναι μεν, πίστευαν ότι "η πρώτη νύχτα" ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά όχι ότι παντρευόντουσαν για αυτό ή καλύτερα και για αυτό.Τώρα όσον αφορά την εποχή μας, δεν νομίζω ότι πρέπει να τα δεχόμαστε όλα. Ας έχουμε και ένα φίλτρο(δεν αναφέρομαι στο σεξ, αλλά γενικά).
σχολίασε η kiss  - 2016-11-11 21:08:37
Το τελευταίο είναι αυτονόητο νομίζω..δεν εννοώ ότι πχ αν είναι της μόδας να σκοτώνουμε γάτες,θα το κάνουμε για να συμβαδίσουμε..τα αυτονόητα συνήθως αποφεύγω να τα γράφω :-)
σχολίασε η limitededition8  - 2016-11-15 20:53:39
Δε θεωρώ ότι είναι χαζό, είναι όμως εκτός τόπου και χρόνου. Φυσικά το σώμα σου είναι δικό σου, μπορείς να κάνεις ό,τι επιλογή επιθυμείς. Όμως να ξέρεις και σίγουρα το έχεις ακούσει πολλές φορές, ότι το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στη σχέση. Και δεν μπορείς να το αντιληφθείς αυτό που σου λέω αν δεν το ζήσεις, γιατί θεωρητικά μόνο αν το σκέφτεσαι είναι δύσκολο. Όταν ερωτευτείς πολύ κάποιον θα καταλάβεις.. :)

Σχόλια απάντησης

απάντησε η minore

Ναι, το έχω ακούσει πολλές φορές. Μέχρι και η μητέρα μου όταν της είπα τις σκέψεις μου, αυτή ήταν η πρώτη της κουβέντα:Ρ
σχολίασε η kiss  - 2016-11-15 10:48:20
Δεν θεωρώ ότι η ερώτησή σου είναι "χαμηλού επιπέδου". Αντιθέτως ίσως, θα έλεγα ότι θίγεις ένα αρκετά σοβαρό (αν & σπάνιο σήμερα) θέμα. Η απάντησή μου τώρα: Ναι, το θεωρώ λίγο "χαζό". Ο γάμος (υποτίθεται) ότι είναι κάτι σοβαρό. Κάτι που δεν θα κάνεις με σκοπό να το ακυρώσεις αύριο-μεθαύριο. Αν δεν δοκιμαστείς με τον σύντροφό σου σε αυτόν τον πολύ ουσιώδη τομέα, πώς θα ζήσεις όλη σου τη ζωή μαζί του; Φυσικά υπάρχουν & άλλοι τομείς που θα πρέπει να δοκιμαστείτε, οπότε (σε περίπτωση που το έχεις & αυτό απορία) θεωρώ ότι είναι επίσης "χαζό" το να μην συζήσετε αρκετά πριν τον γάμο. Τώρα σχετικά με το αν θα το δεχόμουν αν μου το έλεγε η κοπέλα μου: Εννοείται ναι. Φυσικά θα το συζητούσα πρώτα μαζί της για να καταλάβω γιατί το θέλει (& ενδεχομένως για να καταλάβει & αυτή το γιατί) αλλά θα το δεχόμουν... ...& μετά θα τη χώριζα. :)
Σχετικές ερωτήσεις
Η σιγουριά του «ανήκουμε ο ένας στον άλλο» φέρνει τη μονοτονία Η έλλειψη σεξουαλικής ζωής μέσα στον γάμο, σε αρκετές περιπτώσεις φωτογ...
Οι γυναίκες που είναι μέσα σε γάμο παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα στη σεξουαλική τους από ότι οι γυναίκες που είναι ελεύθερες και οι...
Το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένους, και σε έχοντες μακροχρόνια σχέση: Κάνετε σεξ με το ίδιο πάθος όπως στην αρχή της γνωριμίας σας; Μ...
ε???
ναί πάντα και παντού!!κάνε τώρα που σαι ελεύθερος,-η γιατί μετά το γάμο όσο πάει και θα μειώνεται το άθλημα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γάμος

Απάντηση:
Η σιγουριά του «ανήκουμε ο ένας στον άλλο» φέρνει τη μονοτονία Η έλλειψη σεξουαλικής ζωής μέσα στον γάμο, σε αρκετές περιπτώσεις φωτογραφίζει προβλήματα, τόσο ψυχικά όσο και οργανικά, που μπορεί να υπάρχουν στον άνδρα και στη γυναίκα Ασφαλώς, οι άνθρωποι δεν παντρεύονται σήμερα για να έχουν σεξουαλική ζωή, όπως παλιά. Είναι επίσης γεγονός ότι η σεξουαλική ζωή σήμερα δεν περιμένει τον γάμο για να υπάρξει. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι το σεξ εξακολουθεί να είναι το σημαντικό κομμάτι της... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που είναι μέσα σε γάμο παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα στη σεξουαλική τους από ότι οι γυναίκες που είναι ελεύθερες και οι παντρεμένοι άντρες. Σε αντίθεση, οι άντρες που είναι ελεύθεροι, παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα σεξ σε σύγκριση με τους παντρεμένους άντρες ή αυτούς που συζούν με γυναίκα χωρίς να είναι παντρεμένοι. Η κυριότερη αιτία για την εν λόγω κατάσταση, είναι η απουσία καλής επικοινωνίας μεταξύ των δύο στο ζευγάρι. Σε ζευγάρια που ο ένας με τον άλλο δεν ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένους, και σε έχοντες μακροχρόνια σχέση: Κάνετε σεξ με το ίδιο πάθος όπως στην αρχή της γνωριμίας σας; Μήπως έχετε παρατηρήσει σημάδια βαρεμάρας; Μήπως προτιμάτε να... συζητήσετε αντί να κάνετε σεξ; Μονολογήσατε ποτέ (δίχως να σας ακούσει φυσικά), “μα πάλι θέλει σεξ; Πριν 20 μέρες κάναμε...” Όλα αυτά είναι σημάδια σεξουαλικής βαρεμάρας με τον/την ίδιο σύντροφο. Τι φταίει όμως; Και πριν συνεχίσουμε σας λέμε ότι τις σκέψεις αυτές, και τη βαρεμάρα αυτή τη νιώθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ναί πάντα και παντού!!κάνε τώρα που σαι ελεύθερος,-η γιατί μετά το γάμο όσο πάει και θα μειώνεται το άθλημα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι κ οποιος το κανει τιμωρειται.... Διαβάστε περισσότερα...
Πιστεύετε ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να κάνει σεξ πριν τον γάμο;
Απάντηση:
μπρος στην προοδο ομως να μην χανουμε το ηθος μας!!! ο χριστιανισμος ειναι καθετως και λεει απαγορευεται το σεξ πριν το γαμο. μας δωθηκε ομως και το αυτεξουσιο ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Λόγο του Θεου και τον ιδιο τον Θεό ή να μεινουμε μακρια του. προσωπικα θεωρω ότι το μετρο είναι το ορθοτερο. είμαι κατα των σεξουαλικων σχεσεων με διαφορους άντρες οι γνωστες αρπαχτες όμως από την αλλη όταν εισαι με εναν ανθρωπο χρονια ειναι δυσκολο να αντισταθεις. αν κρι... Διαβάστε περισσότερα...
Παιδιά,παντρευόμαστε με τον καλό μου το σάββατο με πολιτικό!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη και έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! <3
Απάντηση:
Να ζήσετε και να είστε πολύ ευτυχισμένοι! Με το καλό να πάρετε αγκαλιά και το μωράκι σας! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προσωπικά, δε θελω να παντρευτώ. Όσον αφορά τους άλλους, πιστεύω ότι είναι μεγάλος λάθος της κοινωνίας να περνάει στον άνθρωπο τη σκέψη ότι ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Δε μπορεί να συμβαίνει αυτό όταν η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει τις βασικές αρχές που χρειάζονται. Το μόνο αποτέλεσμα που βγαίνει από αυτή τη κατάσταση είναι οικογένειες που δεν είναι σωστές. Φυσικά όμως, αν κάποιος πιστεύει σταλήθεια ότι μπορεί να τα καταφέρει, εννοείται ότι καλά κάνει και παντρεύεται. Αλλά σ... Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας. Είμαι 30 χρονών και είμαι παντρεμένος σχεδόν ένα χρόνο. Έχω και ένα παιδάκι 6 μηνών. Εκεί που με τη γυναίκα μου είχαμε 100% σεξουαλικές επαφές οι οποίες με κάλυπταν απόλυτα, μετά τον ερχομό του παιδιού τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Δεν κάνουμε καθόλου σεξ (δεν έχει όρεξη λέει), κι αν κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν πριν. Το μυαλό της είναι συνεχώς στο πως θα κάνει δουλειές στο σπίτι, τι κουρτίνες ταιριάζουν στο σαλόνι, το παιδί, το παιδί, το παιδί και ένα σωρό πράγματα τα...
Απάντηση:
Καλημέρα! :) Καταλαβαίνω πως το να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου δε σε θέλει ερωτικά είναι πολύ άσχημο και δίκαια νιώθεις απογοήτευση και θυμό. Όπως λες εσύ προσπαθείς και την πορσεγγίζεις αλλά αυτή δε θέλει κι ούτε προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση και σίγουρα αυτό σε ενοχλεί περισσότερο από την αποχή.. Έχεις σκεφτεί για ποιο λόγο η γυναίκα σου μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να μη σε θέλει καθόλου; Δεν γίνεται να ξύπνησε και να την απωθούσες τόσο πολύ ερωτικά που να μη θέλει ούτε να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα θα κανω το γάμο μου στο κτήμα acropolis στο κορωπί ξέρει κανείς αν είναι καλό? η΄καμια συμβουλή για γάμο σε κτημα
Απάντηση:
Πάρα πολύ καλή ιδέα νά γίνει ο γάμος σέ κτήμα,προσοχή χρειάζεται στήν οργάνωση,γιά νά πάνε ολα καλά. Διαβάστε περισσότερα...
Θα κανατε εναν τετοιο γαμο?
Απάντηση:
ΠΟΤΕ όμως..το θεωρώ κατάντια..εγώ θα ήθελα να δουλεύω,να γυρίζω σπίτι να κάνω δουλείτσες και να περιποιούμαι τον άντρα μου όταν κι αυτός γυρίσει από τη δουλειά..αλλά δε θα μπορούσα να παντρευτώ κάποιον για τον οποίο δε νιώθω τίποτα απλά επειδή είναι πλούσιος..θα ήμουν δυστυχισμένη. Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρει κανείς τί δικαιολογητικά χρειάζομαι απο Ελλάδα? Είμαι Διαζευγμένος.
Απάντηση:
Θα ρωτησεις στο Δημο της περιοχης οπου ειναι η κατοικια σου. Διαβάστε περισσότερα...
ακυρωση πολιτικου γαμου με αλλοδαπο γιατι αυτος μενει σε αλλη χωρα
Απάντηση:
Γινεται να ρωτησεις εκει που εγινε ο γαμος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατά το άρθρο 1486 εδ. β του Α.Κ. το ανήλικο τέκνο, κι αν ακόμα έχει περιουσία , έχει δικαίωμα διατροφής από τους γονείς του , εφόσον τα εισοδήματα της περιουσίας του ή το προϊόν της εργασίας του δεν αρκούν για την διατροφή του .Αρκεί λοιπόν τα εισοδήματα του ανηλίκου παιδιού από την περιουσία του να μην επαρκεί για να δικαιούται διατροφής χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να εκποιήσει την περιουσία του. Ο υπόχρεος προς διατροφή γονέας δεν μπορεί να προβάλει τον ισχυρισμό ότι δεν μπορεί να δώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
"Θα σας ευχόμουν καλούς απογόνους, αλλά βλέπω ότι δεν χάσατε χρόνο!" ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ότι αγοράστηκε μέσα στο γάμο δε σημαίνει ότι σας ανήκει κατά το ήμισυ .Αφού το αγόρασε αυτός και του ανήκει 100% είναι δικό του.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Μόνο αν χωρίσετε ,θα μπορείς να διεκδικήσεις συμμετοχή σου στα μέσα στο γάμο αποκτήματα κατά το 1/3.Δε μου έρχεται κάτι αλλο στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΣΕΙς ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΗ .... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να το ζητησετε εσεις εγγραφως και μετα απο δικαστικη αποφαση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ζητάς απ΄ την γιαγιά σου να σας φέρει σε επαφή; Αν δεν θέλει ο πατέρας σου, τότε απευθείας με τ΄ αδέρφια σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι δε συμφωνω. δε συμφωνω ουτε με τη φραση ουτε απαραιτητα με το γαμο. η φραση μου φαινεται λεθος γιατι οταν φτανεις σε σημειο να παντρευτεις (απο ερωτα παντα κι οχι απο συμφεροντα) τις περισσοτερες φορες το θες πραγματικα οποτ δεν καταλαβαινω γιατι να χαρακτηρισεις τυχαιο γεγονος μια σοβαρη σχεση και αποτυχημενη προσπαθεια το γαμο. απτην αλλη εγω διαφωνω με το γαμο απο ιδεολογικη αποψη και απο τα ιδανικα που μας εχουν περασει υποσυνειδητα για το γαμο, γιατι πιστευω οτι ετσι χανεται καπως ο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ας ερθει σαν τουριστας,παντρευεστε κ μετα πατε οπου θελετε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η βιζα ειναι τουριστικη και για περιορισμενες ημερες. Σιγουρα θα χρειαστει κατι διαφορετικο. Περισσοτερες πληροφοριες θα πρεπει να αναζητησεις ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και στην αντιστοιχη ΠΡΕΣΒΕΙΑ του κρατους απο το οποιο καταγεται το αλλοδαπο ατομο καθως καθε ξενη χωρα εχει αλλες νομοθεσιες. Χρειαζεται μια διαδικασια για να αποφευχθουν δυσαρεστες καταστασεις οπως εμποριο οργανων, trafficking και χιλια δυο αλλα. Ο πολιτικος γαμος γινεται στο δημαρχειο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο φυλακισμένος δικαιούται να συνάψει γάμο, να δέχεται επισκέψεις του/της συζύγου και των τέκνων του σε ιδιαίτερο χώρο του (σωφρονιστικού) καταστήματος, καθώς και να του χορηγηθεί έκτακτη άδεια προς εκπλήρωση οικογενειακών αναγκών εξαιρετικού χαρακτήρα. Και τα δικαιώματα πάντως αυτά ισχύουν υπό προυποθέσεις. Διάβασε περισσότερα εδώ: http://www.greeklaws.com/pubs/uploads/4.pdf Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά αυτά είναι προκαταλήψεις και στερεοτυπικές αντιλήψεις... Δεν νομίζω να ισχύουν... Όπως πχ. αυτό με την ομπρέλα, με τη μαύρη γάτα... Υπάρχουν πολλά... Μερικούς τους επηρεάζει μόνο και μόνο επειδή έχουν μεγαλώσει με αυτά!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν συμφωνω.και οσον αφορα την αρμονια του συνολου μαλλον το αντιθετο προκαλουν.τοσο τωρα οσες και σε παλαιοτορες εποχες. πχ)εφτανει μια κοπελα σε καποιοια ηλικια που καποιοι θεωρουσαν σωστη για γαμο και καλα και αρχιζαν: πρεπει να βρεις ενα καλο παιδι,να αποκατασταθεις να κανεις οικογενεια...αργοτερα δεν θα σε θελει κανεις και θα μεινεις στο ραφι και τι θα λεει ο κοσμος... O_o ελεος! και το κακο ειναι οτι συμβαινει και στις μερες μας!μπορει μια κοπελα να ειναι 25 χρονων να εχει σχεση και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα τα ρωτησετε αναλητικα στον ΔΗΜΟ οπου ανηκεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
KΑΜΙΑΑΑΑ!!!με κοροιδευεις?εκτος αν θες να κανεις παιδι.αλλα καλυτερα ειναι να εχεις ενα σκυλι:P εξαλλου και αυτο σαν παιδι ειναι^_^ τι ειδα παραπανω θεε μου...25-26?????????ΟΜG!τα καλυτερα χρονια αντι να εισαι ανεξαρτητος....η ανεξαρτησια ειναι τελεια....:D δεν λεω μπορει να εχεις σχεση με τον αλλο και να μενετε και μαζι^_^ αλλα γαμος???0.ο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί, τους γονείς σου θα παντρευτείς ή τα αδέρφια σου; ο0 Πού κολλάει το ένα με τ΄ άλλο; Εκτός αν εννοείς τα "συζυγικά προνόμια/δικαιώματα", οπότε η απάντηση είναι ότι δεν τα χάνεις. Μάλιστα ήταν να ψηφιστεί να τα έχουν & αυτοί που απλά συζούν (εκτός γάμου δηλαδή, με σύμφωνο συμβίωσης) αλλά δεν ξέρω αν έγινε τελικά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι καλο να τα ρωτησεις στην Ν.Υορκη αυτα δεν ειναι τα ιδια με την Ελλαδα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 15 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: