Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι ...
Απάντηση: Φυτικη σαντιγη
Απάντηση: κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ
Απάντηση: Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιο...
Απάντηση: Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Ας ρίξουμε λίγο φως στο που μας κάνει καλό η σοκολάτα και π...
Απάντηση: σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολά...
Απάντηση: Για δες εδώ http:// www.rotise.gr/ erotisi/apo-ti- ftiachnetai-i- zesti-sokolata.html
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Απάντηση: στον λουμιδη http:// loumidis.wordpress.c om/2011/09/16/%CE% BD% CE%AD%CE%B1-%CE%BA% CE%BF%CF%85%CE%B2% CE%B5%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%8D% CF%8...
Απάντηση: Ανάλογα με το ζαχαροπλαστείο.Υπάρχ ουν και ζαχαροπλαστεία που ζητάνε την ίδια τιμή όπως οι κοινές τούρτες αλλά χρεώνεσαι την δικόσμηση της...
 

σε τι χρησιμευει η αμμωνια ;

Σχετικές ερωτήσεις
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσε...
παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα η ο μαμαλακης?? τσελεμεντες ξερεις τι σημαινει?? χωσου στη δουλεια...
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C . Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι, τα κρεμμυδάκια με τις 2 κουταλιές από το Flora soft με βούτυρο και πρ...
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tsiz- keik- lemoni.html
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα η ο μαμαλακης?? τσελεμεντες ξερεις τι σημαινει?? χωσου στη δουλεια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C . Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι, τα κρεμμυδάκια με τις 2 κουταλιές από το Flora soft με βούτυρο και προσθέτουμε το μπέικον. Αν υπάρχουν, σοτάρουμε και τα εντόσθια ψιλοκομμένα. Τώρα προσθέτουμε τα μισά μανιτάρια (αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα, θα πρέπει να τα έχουμε μουλιάσει για 1/2 σε χλιαρό γλυκό κρασί και να τα έχουμε στραγγίσει καλά). Τα αφήνουμε να σοταριστούν για μερικά λεπτά μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsiz-keik- lemoni.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ για την γέμιση 150 ml. κρέμα γάλακτος 200 gr. μερέντα ή nutella 100 gr. κρέμα κάστανο bonne maman 2 κουταλιές της σούπα κονιάκ για το σιρόπι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 3/4 φλυτζάνι νερό για το πασπάλισμα Κακάο Άχνη Εκτέλεση Συνταγής το παντεσπάνι Χτυπάμε το μαργαρίνη με την ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυτικη σαντιγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3,5 φλυτζάνια τσαγιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 2 κουταλιές του γλυκού αμμωνία 1 κουταλιά κοφτή της σούπας κανέλλα 1 κουταλιά κοφτή της σούπας γαρύφαλλο 1 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 8 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις Διακόσμηση Μπόλικο ψιλοκομμένο καρύδι Οδηγίες 1.Σε λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Ας ρίξουμε λίγο φως στο που μας κάνει καλό η σοκολάτα και που μας βλάπτει! Το κακάο ή η μαύρη σοκολάτα, κάνει καλό στο κυκλοφοριακό σύστημα. Επίσης, κάνει καλό: ενάντια στον καρκίνο, στη διέγερση του εγκεφάλου, στη πρόληψη του βήχα και σε διαταραχές που επιφέρουν διάρροια. Από την άλλη, λόγω του ότι μια σοκολάτα είναι πλούσια σε ενέργεια, διεγείρει το φαινόμενο της παχυσαρκίας στον οργανισμό μας, αν δεν αυξήσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες εδώ http://www.rotise.gr/erotisi/apo-ti-ftiachnetai-i- zesti-sokolata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΡΤΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ. ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, SUPER MARKET KAI HYPER MARKET, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΑΛΤΙΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΑΣ ΜΕ ΣΩΣΕΙ.
Απάντηση:
στον λουμιδη http://loumidis.wordpress.com/2011/09/16/%CE%BD% CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1-valrhona-%CF%87%CF% 89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF% 81%CE%B7-light/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα με το ζαχαροπλαστείο.Υπάρχουν και ζαχαροπλαστεία που ζητάνε την ίδια τιμή όπως οι κοινές τούρτες αλλά χρεώνεσαι την δικόσμηση της τούρτας ξεχωριστά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή Προφιτερόλ (Profiterol) Υλικά Για τα Σου (προαιρετικά, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα) - 1 κούπα νερό - ½ κούπα βούτυρο - 1 κούπα αλεύρι - ½ κουταλάκι αλάτι - 4 αυγά Κρέμα Ζαχαροπλαστικής - 4 κρόκους αυγού - 100 γρ. Ζάχαρη - 50 γρ. Αλεύρι - 1 λίτρο φρέσκο γάλα - 1 στικ βανίλια - 100 γρ. Κρέμα Γάλακτος Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό, αλλά καλό) - 100 γρ. κουβερτούρας - 100 γρ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Για τα Σου Προσθέτουμε το βούτυρο, το νερό και το αλάτι σε ένα ... Διαβάστε περισσότερα...
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να πω ενα???? γιατι να μη πω το κερασακι, το καρπουζι, το μελιτζανακι, το κυδωνι...? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας. Την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ θα τη βρείτε σε συσκευασία των 100 γρ., ενώ είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 20 γρ. για να σας διευκολύνει. Κυκλοφορεί σε τριπλή συσκευασία με προσφορά -0,30€. Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ melomakarona-nostima-kai-grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το περιεργο ειναι, πώς ξυνισε η μαρμελαδα; Οι μαρμελαδες κ τα γλυκα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης, διατηρουνται για παρα πολυ καιρο αν φυλασσονται σε αεροστεγως κλεισμενα βαζακια. πετα την! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 230 ml χυμό πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένο) 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (ψιλοκομμένα) 3 αυγά 115 ml λάδι 180 γρ. ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα 1 1/2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για γλυκά 1/2 φλιτζ. καρύδια (ψημένα για 10 λεπτά στους 180°C και χοντροαλεσμένα) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα και το μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα ταψάκι αντικολλητικό ρίχνουμε τις φέτες από τα ροδάκινα. Πουδράρουμε με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τα ψήνουμε έως ότου μαλακώσουν σε μέτρια θερμοκρασία στο φούρνο μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα της ζάχαρη και χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με τους κρόκους των αυγών και το αλεύρι, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ξύσμα του και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν και ασπρίσουν καλά τα υλικά μας. Στη συνέχεια χτυπάμε με σύρμα σε μία λεκάνη τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ασπριζεις αμυγδαλα , βραζεις το συταρι και γλυκανισο στο νερο το ιδιο και σησαμι οση ποσοτητα θελεις παντα αλλα να μην ειναι παρα πολλη το σησαμι και καθαριζεις ροβια και πλενεις και σταφιδια και τα βαζεις ολα μαζι και τα ανακατευεις φυσικά στραγγισμενα χωρις καθολου νερο. Μετα οταν τα τρως για να ειναι ποιο νοστιμα τους βαζεις και λιγο ζαχαρη αχνη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια καλή συνταγή για προφιτερόλ παρακαλώ με λεπτομέρειες γιατί δε τα καταφέρνω και πολύ καλά στα γλυκά!
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γάλα, 4 κουταλιές κορν φλάουρ, 1/2 κούπα ζάχαρη, 5 κροκάδια, 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια, 500 γρ. σαντιγύ. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 45 λεπτά. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τα κροκάδια. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας ζωηρά και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί, να πήξει. Ρίξτε την κουβερτούρα σε κομματάκια μέσα στην κρέμα κι ανακατέψτε τη να λιώσει... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 75 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: