Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλι...
Απάντηση: Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τα βαζεις σε μια κατσαρολα με λιγο νερο. Το νερο να ειναι 3 με 4 δαχτυλα τα βραζεις σε με...
Απάντηση: Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί κ...
Απάντηση: Κανα μισαωρο
Απάντηση: Βαλτο στο επτα.
Απάντηση: Έχω φάει μια φορά, αλλά όχι με τυρί και ντομάτα που είπες... Τηγανιτές μέσα σε αυγό όπως κι αυτές που είπες εσύ αλλά από πάνω ζάχαρη!
Απάντηση: 1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Απάντηση: Βράσε χυλοπιτες !
Απάντηση: Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε!
Απάντηση: Οι παλιοί τρώγανε το αυγό και ωμό, αλλά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την αγνή προέλευση του καλά θα κάνεις να το βράσεις και με το π...
 

Σε ποσο χρονο βραζουν 20 αυγα

Σχετικές ερωτήσεις
Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε. Κατόπιν, το βάζουμε σε μια λεκάνη και το μαρινάρουμε με το χυμό των 2 λεμονιών για 15 λεπτά. ...
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, α...
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Sof...
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας!
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε. Κατόπιν, το βάζουμε σε μια λεκάνη και το μαρινάρουμε με το χυμό των 2 λεμονιών για 15 λεπτά. Στη συνέχεια αλευρώνουμε τα κομμάτια από το αρνάκι και τα κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Έπειτα, βάζουμε μέσα τα κομμάτια από το αρνάκι και τα σοτάρουμε από τις δυο πλευρές τους. Συμπληρώνουμε με 3 - 4 ποτήρια του νερού καυτό νερό, τους ζωμούς λαχανικών Knorr «Σπιτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει και προσθέτουμε το μπέικον αφήνοντας το να σοταριστεί καλά, να πάρει χρώμα και να βγάλει τα αρώματά του. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά μας και το σκόρδο, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και συνεχίζουμε να σοτάρουμε έως ότου μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μειωθούν τα υγρά μέσα στο σκεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τα βαζεις σε μια κατσαρολα με λιγο νερο. Το νερο να ειναι 3 με 4 δαχτυλα τα βραζεις σε μετρια φωτια για 15 με 20 λεπτα.ελεγχεις αν ειναι μαλακα τα σουρωνεις και τα αφηνεις να κρυωσουν μονο αν εχουν κρυωσε μπαινουν στο ψυγειο οχι ζεστα. Στη συνεχεια τα σερβηρεις με ελαιολαδο λεμονι και αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε τα μπιφτέκια , Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο με μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι ή με μια φέτα τυρί κίτρινο ή με φέτα και από πάνω ντομάτα ή τα ψήνουμε σε ψηστιέρα χωρίς τίποτα από πάνω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βαλτο στο επτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω φάει μια φορά, αλλά όχι με τυρί και ντομάτα που είπες... Τηγανιτές μέσα σε αυγό όπως κι αυτές που είπες εσύ αλλά από πάνω ζάχαρη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράσε χυλοπιτες ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι παλιοί τρώγανε το αυγό και ωμό, αλλά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την αγνή προέλευση του καλά θα κάνεις να το βράσεις και με το παραπάνω. Προτείνω βράσιμο τουλάχιστον πέντε λεπτά, που είναι αρκετό για να σφίξει καλά το ασπράδι ενώ ο κρόκος μένει λίγο μαλακός στο κέντρο - αν και πάλι δεν είναι μελάτο. Από κει και πέρα αν το θέλεις σφιχτό άφησέ το λίγο ακόμα. Στα έξι λεπτά ας πούμε έχει σφίξει και ο κρόκος ενώ μετά τα επτά λεπτά έχει γίνει καλά σφιχτό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι άμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό και αφήνεις να βράσει για 2-3 λεπτά. Κλείνεις το μάτι και αφήνεις την κατσαρόλα για κανα 5λεπτο πάνω στο μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα δύο.Το ένα είναι φυτικό προιόν και το άλλο τίγκα στα συντηρητικά και χρωστικές.Εννοείται οτι το πράσινο τσάι είναι απείρως καλύτερο απο το αναψυκτικό.Καλύτερα να είναι κανονικό χωρίς γεύση,έτσι δεν καταλαβαίνεις και τί πίνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω στη μια ωρα σε κρυο νερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βραζουμε το νερο , ριχνουμε το καλαμποκι κ ταφηνουμε 5 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8-10 λεπτα εαν τα θελεις al dente Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα τσιγαριστά με αυγά ποσέ (Πηλιορείτικα ποσέ) (κάτι ψήνεται στο Βόλο) Υλικά • ½ κιλό σπανάκι • ½ κιλό παζιά • ½ κιλό άγρια χόρτα (ζώχια, γαλατάκια, γλυκομάρουλα, καυκαλήθρες κ.λ.π.) • ½ κιλό κρεμμύδια φρέσκα • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο • 2 πράσα ψιλοκομμένα • 1 κ.σ. ντοματοπολτό • 1 ποτήρι του νερού λάδι • 5 αυγά • Αλάτι, πιπέρι • Χυμός λεμονιού Εκτέλεση Πλένετε καλά τα χόρτα και τα μαραίνετε στην κατσαρόλα μαζί με τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το κρεμμύδι. Μόλις μειω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό με σέλινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληραίνουν. 3 λεπτα δυνατη φωτια ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα στυψεις τις ντοματες να φυγει ο χυμος(δεν πεταμε το ζουμι). χτυπας τα αυγα,ανακατευεις τισ ντοματες και φτειαχνεις οπως την ομελετα. Το ζουμι της ντοματας το πινεις με βοτκα στυλ,μπλαντυ μαιρη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ασε μη φτειαξης δεν κολαει το θεμα. Αν παλι επιμενεις,τηγανισε τις μελιτζανες και πριν τελειωσει το τηγανισμα,ριξε χτυπημενα,στυλ ομελετα τα αυγα. Διαβάστε περισσότερα...
για 4 ατομα
Απάντηση:
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΟΜΕΛΕΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ... ΛΟΙΠΟΝ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΑΥΓΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕ 4 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ.1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ.1 ΝΤΟΜΑΤΑ.ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ 1 ΜΠΟΛ Κ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΑΛΑΤΙ,ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ,Κ ΡΙΓΑΝΙ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΓΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ. ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.ΕΦΟΣΟΝ Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 153 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: