Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ξενιστές: Καρπούζι, πεπόνι και κολοκυθάκι Διάδοση και σημαντικότητα: Είναι ευρέως διαδεδομένος στο δυτικό ημισφαίριο άλλα συναντάται ...
Απάντηση: Καλλιέργεια: Η καλλιέργεια των κολοκυνθών και της κολοκύθας είναι παρόμοια με του πεπονιού και του αγγουριού που είναι και αυτά μέλη της ...
Απάντηση: ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΟΚΙΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΔΕΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλ...
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλ...
Απάντηση: Οι κολοκυθιές προτιμούν χαλαρό, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Το χώμα θα πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Το ιδανικό pH του χ...
Απάντηση: Συνήθως φυτεύουμε τις κολοκυθιές απευθείας στο χωράφι ή τον κήπο. Αν όμως θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των κολοκυθιών σε φυ...
Απάντηση: Οι κολοκυθιές απλώνονται και καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. Φροντίστε τα σημεία σποράς να απέχουν 50 με 60 εκατοστά μεταξύ τους, ενώ οι γραμμ...
Απάντηση: ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΘΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Απάντηση: Εξαρτάται απο την ποικιλία...για παράδειγμα σε κλίμα κορινθιακής σταφίδας χρειάζεται βραχύ κλάδεμα δηλαδή αφαιρείς την κλιματίδα κρατώντα...
 

Σαπισμα μικρων κολοκυθιων

τα μικρα κολοκυθια μετα το δεσιμο αρχιζουν και κιτρινιζουν, μαραινονται και τελικα σαπιζουν
Σχετικές ερωτήσεις
Το κολοκύθι είναι μέλος της οικογένειας των Κολοκυνθοειδών, μαζι με τους συγγενείς του το πεπόνι και το αγγούρι, το βρίσκουμε δε σε πολλέ...
Οι κολοκυθιές προτιμούν χαλαρό, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Το χώμα θα πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Το ιδανικό pH του χ...
Συνήθως φυτεύουμε τις κολοκυθιές απευθείας στο χωράφι ή τον κήπο. Αν όμως θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των κολοκυθιών σε φυ...
Αν διατηρήσετε ένα ή περισσότερα κολοκύθια ανά φυτό για να κάνετε σπόρο για την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι "θυσιάζετ...
Σε σπορείο τον Μάρτιο. Μεταφύτευση στο χωράφι όταν το φυτό βγάλει τα δύο πραγματικά του φύλλα. Η κολοκυθιά όταν μεγαλώσει πιάνει αρ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Το κολοκύθι είναι μέλος της οικογένειας των Κολοκυνθοειδών, μαζι με τους συγγενείς του το πεπόνι και το αγγούρι, το βρίσκουμε δε σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες. Ενώ κάθε ποικιλία μπορεί να έχει ένα ξεχωριστό σχήμα, χρώμα, μέγεθος και γεύση, όλες οι ποικιλίες έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από την ποικιλία, όλα τα μέρη του κολοκυθιού είναι βρώσιμα, συμπεριλαμβανομένης της σάρκας, των σπόρων και της φλούδας. Ορισμένες ποικιλίες κολοκυθιάς παράγουν επίσης εδώδιμα άνθη. Η λεπτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι κολοκυθιές προτιμούν χαλαρό, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Το χώμα θα πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Το ιδανικό pH του χώματος πρέπει να είναι μεταξύ 5,8 και 6,8. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως φυτεύουμε τις κολοκυθιές απευθείας στο χωράφι ή τον κήπο. Αν όμως θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των κολοκυθιών σε φυτώριο, 2 με 3 εβδομάδες, πριν τα τελευταία κρύα. Φροντίστε το φυτώριο να βρίσκεται σε σχετικά ζεστό μέρος. Μπορείτε να μεταφέρετε τα σπορόφυτα κολοκυθιάς στον κήπο ή το χωράφι, πριν το σπορόφυτο εμφανίσει 4 πραγματικά φύλλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν διατηρήσετε ένα ή περισσότερα κολοκύθια ανά φυτό για να κάνετε σπόρο για την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι "θυσιάζετε" το συγκεκριμένο φυτό. Δε θα πρέπει να περιμένετε επιπλέον σοβαρή παραγωγή από τις συγκεκριμένες κολοκυθιές. Όλη η δύναμη του φυτού πάει στο κολοκύθι που μεγαλώνει διαρκώς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε σπορείο τον Μάρτιο. Μεταφύτευση στο χωράφι όταν το φυτό βγάλει τα δύο πραγματικά του φύλλα. Η κολοκυθιά όταν μεγαλώσει πιάνει αρκετό χώρο γι’αυτό φροντίστε η απόσταση μεταξύ τους να είναι πάνω από 50εκ. Τα μικρά κολοκυθάκια είναι πιο νόστιμα. Επίσης τα άνθοι γίνοται και γεμιστά. Χρειάζεται συχνό πότισμα. Συγκομίδή 40+ ημέρες μετά την μεταφύτευση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξενιστές: Καρπούζι, πεπόνι και κολοκυθάκι Διάδοση και σημαντικότητα: Είναι ευρέως διαδεδομένος στο δυτικό ημισφαίριο άλλα συναντάται και σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η ζημιά που προκαλεί είναι μεταχρωματισμός στα φύλλα, δυσμορφία των καρπών και μείωση της ποιότητας και της συνολικής παραγωγής. Συμπτώματα και παρόμοιες ασθένειες: Στο καρπούζι τα συμπτώματα που προκαλεί είναι νανισμός, διαστρέβλωση και μερική τοπική χλώρωση ή νέκρωση . Στο πεπόνι, τα φύλλα παραμορφώνονται και παραμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλλιέργεια: Η καλλιέργεια των κολοκυνθών και της κολοκύθας είναι παρόμοια με του πεπονιού και του αγγουριού που είναι και αυτά μέλη της οικογένειας των κολοκυνθών. Απαιτούν ζεστές μέρες και νύχτες για να ωριμάσουν καλά. Σπορά: 1.5-5 εκατοστά βάθος (αναλόγως την ποικιλία) Απόσταση φύτευσης: Στις σειρές σε χωράφι: 60-70 εκ. / Ανάμεσα στις σειρές: 90-150 εκ. Ημέρες βλάστησης: 5-10 Εποχή σποράς-Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΟΚΙΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΔΕΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 1.5-5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 25-40 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση: 40-50 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο έως Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 1.5-5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 25-40 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση: 40-50 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι κολοκυθιές προτιμούν χαλαρό, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Το χώμα θα πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Το ιδανικό pH του χώματος πρέπει να είναι μεταξύ 5,8 και 6,8. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως φυτεύουμε τις κολοκυθιές απευθείας στο χωράφι ή τον κήπο. Αν όμως θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των κολοκυθιών σε φυτώριο, 2 με 3 εβδομάδες, πριν τα τελευταία κρύα. Φροντίστε το φυτώριο να βρίσκεται σε σχετικά ζεστό μέρος. Μπορείτε να μεταφέρετε τα σπορόφυτα κολοκυθιάς στον κήπο ή το χωράφι, πριν το σπορόφυτο εμφανίσει 4 πραγματικά φύλλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι κολοκυθιές απλώνονται και καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. Φροντίστε τα σημεία σποράς να απέχουν 50 με 60 εκατοστά μεταξύ τους, ενώ οι γραμμές 1 με 2 μέτρα Διαβάστε περισσότερα...
ποια εποχη μπορω να φυτεψω σπορους κολοκυθιου
Απάντηση:
ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΘΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται απο την ποικιλία...για παράδειγμα σε κλίμα κορινθιακής σταφίδας χρειάζεται βραχύ κλάδεμα δηλαδή αφαιρείς την κλιματίδα κρατώντας τα μάτια κοντά στη βάση του (2-3 μάτια), ενώ στη Σουλτανίνα το κλάδεμα είναι μακρύ (αφήνεις 4-8 μάτια)ή συνδυασμός δηλαδή κρατάς σε κάθε βραχίονα του φυτού μία κοντή (με 2-3 μάτια) και μία μακριά (4-8) κλιμάτίδα. Η κοντή λέγεται καβαλάρης και η μακριά αμολυτή. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΎ ΩΣΤΕ ΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποτε μπολιαζεται η νερατζια; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρατάμε τα κουκουτσια απο τωρα τον Ιουνιο.... Τα τοποθετουμε σε σκιερο μερος ωστε να στεγνώσουν.......Αρχες Χειμωνα (Νοεμβρη-Δεκεμβρη) τα φυτευουμε στη γη .....Οχι πολυ βαθια ....και βαζουμε 2-3 ......Ετσι θα φαει τα κρυα του χειμωνα την ζεστη του καλοκαιριου και την ανοιξη με τοκαλο το κουκουτσι θα γινεται δεντρακι....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το καρότο είναι λαχανικό με εδώδιμη ρίζα. Ανήκει στην oικογένεια των σκιαδανθών (apiaceae). Περιλαμβάνει πάρα πολλές ποικιλίες (πάνω από 50) με διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη ρίζας. Η καλλιέργειά τους είναι εύκολη και δεν ανταγωνίζονται άλλα φυτά του κήπου, επομένως μπορούν να φυτευτούν σε οποιονδήποτε λαχανόκηπο. Καλλιέργεια καρότου και φροντίδα Τα καρότα σπέρνονται από τέλος χειμώνα, αρχές άνοιξης. Η σπορά τους γίνεται σε σειρές και αν τα νεαρά φυτά είναι πολύ κοντά το ένα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια νέα καλλιέργεια σπέρνει… ελπίδες στους έλληνες. Πρόκειται για το Ιπποφαές, το οποίο μόλις τα τελευταία δυο χρόνια "δοκιμάζεται" επί ελληνικού εδάφους, από μεμονωμένους παραγωγούς σε διάφορες περιοχές της χώρας. Η υψηλή θρεπτική αξία, η ανθεκτικότητα, η προσαρμοστικότητα, οι πολλαπλές χρήσεις του, αλλά και οι υψηλές λιανικές τιμές που επιτυγχάνει, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά ενός φυτού, οι ρίζες του οποίου χάνονται στα βάθη των αιώνων. Τιμή Όπως πληροφορεί η Διεύθυνσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ και αιώνες καλλιεργείται στη Βουλγαρία το δαμασκηνό τριαντάφυλλο, το καλύτερο είδος για την παραγωγή ροδέλαιου. Η χώρα μας, μαζί με την γειτονική Τουρκία, μοιράζονται την παγκόσμια αγορά ροδέλαιου, το οποίο αποτελεί ένα από τα ανεκτίμητα συστατικά για την κατασκευή των καλύτερων και ακριβότερων αρωμάτων που κατασκευάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ροδέλαιο παράγει και το Μαρόκο, αλλά σε σημαντικά μικρότερες ποσότητες. Σε ότι αφορά στην ποιότητα, οι ειδικοί του χώρου της αρωματοποιίας υπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εάν θέλεις να φυτεύσεις δέντρα το Φθινόπωρο καλό είναι να έχεις τους λάκκους σκαμμένους από τον Ιούλιο ή έστω τον Αύγουστο, να είναι ο καθένας τρία πόδια βαθύς και τέσσερα πλατύς, για να κάψει το χώμα ο ήλιος. Και ας είναι ο λάκκος επάνω στενός και κάτω πλατύτερος για να απλώσουν οι ρίζες γρηγορότερα. Και όταν θέλεις να φυτεύσεις το δέντρο, γέμισε νωρίτερα το λάκκο άχυρα και κάψε τα εκεί μέσα. Με αυτόν τον τρόπο κάνεις δύο καλά, πρώτον καις τον τόπο τριγύρω και δεύτερον το άχυρο ωφελεί πολύ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να σου πώ...συνήθως στα φυτώρια ή στις ανθοκομικές εκθέσεις βρίσκεις χαμηλότερες τιμές απότι στα καταστήματα της πόλης (ανθοπωλεία). Απο την άλλη υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι με την μικρή έρευνα αγοράς που έχω κάνει για να πάρω την δική μου ελιά βρήκα να κυμαίνονται απο 4-5 μέχρι και 40 ευρώ! Προφανώς παίζει ρόλο το μέγεθος της γλάστρας και η ποικιλία που θα προτιμήσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι αγκινάρες, είναι ένα φυτό που δε θα δυσκολέψει το νέο καλλιεργητή. Οι καρποί της αγκινάρας είναι στην ουσία τα λουλούδια του φυτού. Μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Βάλτε στον κήπο σας το φυτό που κάποτε μόνον οι ευγενείς είχαν το προνόμιο να γεύονται! Οι αγκινάρες μπορούν να αναπαραχθούν από σπόρους. Οι αγκινάρες θέλουν καλό χώμα, τακτικό πότισμα και λίπανση, καθώς και προστασία από την παγωνιά κατά το χειμώνα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω εχω αγορασει φυτα και κοβω κλαδακια και τα βαζω σε αμμο και ριζωνουνε η τα λαγιζεις με καταβολαδες ειναι πολυ αθεκτικο φυτο βαλε και ορμονι ριζοβολιας η σε σκονη η σε διαλυμα ινδοβουτυρικο οξυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι καλές ποικιλίες μπορεί να είναι ακριβές αλλά είναι εύκολο να πολλαπλασιαστούν. Μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε πανέμορφους φράχτες από κωνοφόρα και ωραιότατες μπορντούρες. Μερικές ποικιλίες μεγαλώνουν με μεγάλη ταχύτητα και είναι δύσκολο να τις ελέγξουμε. Γι' αυτό σιγουρευτείτε ότι αγοράσατε την κατάλληλη ποικιλία πριν την φυτέψετε. Αυτό ισχύει για κάθε περίπτωση, για αργής ή γρήγορης ανάπτυξης ποικιλίες και για κοντές ή ψηλές ποικιλίες. Πως πολλαπλασιάζουμε κωνοφόρα από μοσχεύματα p... Διαβάστε περισσότερα...
ποσο χωρις ατμοσφαιρικη ρυπανση με το καταλληλο χωμα και νερο
Απάντηση:
Απάντηση:
Όνομα του εχθρού: Κυστονηματώδης ή χρυσονηματώδης: κίτρινος κυστονηματώδης (Globodera rostochiensis), άσπρος κυστονηματώδης (Globodera pallida) Και τα δύο είδη είναι διαδεδομένα σε όλο τον κόσμο, συχνά εμφανίζονται μαζί και βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας. Εύρος ξενιστών: Το εύρος ξενιστών των δύο αυτών εχθρών είναι κοινό. Από τα καλλιεργούμενα φυτά μπορούν να προσβάλουν την πατάτα, την τομάτα, τον καπνό, τη μελιτζάνα. Τα σολανώδη ζιζάνια, όπως το S. Nigrum και το S. dulcamara εί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σύκο είναι από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα των Ελλήνων και η ωρίμανσή του ξεκινάει από τα τέλη Ιουλίου ως και τον Σεπτέμβρη, ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται. Δύο είναι οι επικρατέστερες ποικιλίες σύκων στη χώρα μας, τα «βασιλικά» και τα μαύρα σύκα. Η συκιά αναπτύσσεται και ευδοκιμεί σε διάφορα εδάφη και κλίματα που διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να αναπτυχθεί σε ξηρά κλίματα με πετρώδες έδαφος και χαμηλό υψόμετρο αλλά και σε ορεινές περιοχέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αύξηση και ανάπτυξη της καλλιέργειας: Το φυτό της πατάτας έχει βιολογικό κύκλο που δύσκολα καθορίζεται στην Ευρώπη, μερικά μέρη του συνδέονται συνήθως, ενώ άλλα (άνθιση, σχηματισμός κονδύλων) είναι ανεξάρτητα από τα άλλα. Υπάρχουν μερικές τεχνητές αλληλεπιδράσεις, όπως η καταστροφή των φύτρων, η οποία μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στον βιολογικό κύκλο και τελικά στην απόδοση. Λήθαργος : Η παραγωγή της πατάτας, δηλαδή οι κόνδυλοι πατατών περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους ως αποθη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δένδρο της Κίνας και της Ιαπωνίας και η καλλιέργειά του δοκιμάστηκε στο τόπο μας εδώ και 40 πάνω-κάτω χρόνια στο Δημόσιο Δενδροκομείο (Βοτανικό) που ήταν τότε το Τριανταφυλλίδειο Γεωργικό Σχολείο. Ο καρπός του δένδρου αυτού λέγεται ομοίως κακί, έχει δηλαδή το ίδιο όνομα με το δένδρο που τον κάνει. Και είναι κατακόκκινος όταν ωριμάσει και μοιάζει με στρογγυλή σφιχτή ντομάτα. Ωριμάζει Οκτώβριο - Νοέμβριο, τότε βλέπει κανείς σε μερικά μανάβικα της Αθήνας να πουλούν κακί μα με τα άλλα φρούτ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 60 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: