Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τωρα γιατι εισαι κακο κοριτσι; Τετοια ωρα λενε τετοια πραγματα; :) Ευτυχως σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα !!!!!!!! Πολυ ωραια η συνταγ...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκ...
Απάντηση: Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα !
Απάντηση: 200 γραμμαρια
Απάντηση: Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι και να δεσει.
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi- saltsa http:// www.greekmasa.gr/ index.php? option=com_content&t ask=view&am...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CE%B1+%CE%BB%CE%B1+% CE%BA%CF%81%CE%B5% CE%BC?stags=1&adv=1 Εδω εχει συνταγες φαγητων α λα κρεμ..Α λα κρεμ ...
Απάντηση: http:// syntages.matia.gr/% CF%83%CE%AC%CE%BB% CF%84%CF%83%CE%B5% CF%82/%CF%83%CE%AC% CE%BB%CF%84%CF%83% CE%B1-%CE%BC%CF%80% CE%BF%CE%BB%CE%BF% C...
Απάντηση: σουτζουκακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE...
Απάντηση: Σάλτσα κόκκινη για μακαρόνια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
 

Σαλτσα ταρταρ του ακη πετρετζικη

Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδε...
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρ...
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο ν...
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες , το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο σε μια κατσαρόλα ώσπου να κοκκινίσει και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελάχιστο νερό μέχρι να ψηθεί, καλά ρίχνοντας κατά διαστήματα βούτυρο. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε σε μια πιατέλα. Το βούτυρο το ρίχνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμός μήλου 4 κουτ. βούτυρο βαμβακερός σπάγγος και αλουμινόχαρτο για τη σάλτσα 2 ρόδια (μόνο τα σπόρια) 1 μικρό ξερόκρεμμύδι 2 κουτ. βούτυρο τους χυμούς από το ταψί που ψήθηκε το ρολό επιπλέον 2 κουτ. σπασμένη καρυδόψυχα Εκτέλεση Ανοίγετε το κρέας σε ένα παραλληλόγραμο (ή ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να το ετοιμάσει). Το αλατοπιπερώνετε καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Τι λέτε να την δοκιμάσουμε? http://www.tovima.gr/vimagourmet/recipes/article/? aid=460105.Την ανακάλυψα πρίν λίγο σε αυτό το σάιτ.
Απάντηση:
Τωρα γιατι εισαι κακο κοριτσι; Τετοια ωρα λενε τετοια πραγματα; :) Ευτυχως σημερα θα φαω μακαρονια με κιμα !!!!!!!! Πολυ ωραια η συνταγη............. :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκού κόκκους από μαύρο πιπέρι 1 κλαράκι κανέλα 4-5 γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 2 μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 κουτ γλυκού θυμάρι Αλάτι, πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΊΡΙΣΜΑ 250 γραμ χειροποίητα μακαρόνια ή χυλοπίτες 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τα μακαρόνια 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το κρέα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι και να δεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B1+%CE%BB%CE%B1+%CE% BA%CF%81%CE%B5%CE%BC?stags=1&adv=1 Εδω εχει συνταγες φαγητων α λα κρεμ..Α λα κρεμ εννοουμε παντα τη κρεμα γαλακτος που πεφτει πανω απο τη φαγητα,δεν την φτιαχνουμε την αγοραζουμε ετοιμη και την ριχνουμε.Στην ουσια ειναι γαλα παχυρευστο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84% CF%83%CE%B5%CF%82/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83% CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AD% CE%B6-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1% CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html κοιταξτε και εδω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουτζουκακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σάλτσα κόκκινη για μακαρόνια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF% 84%CF%83%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BA%CE%B1%CF% 83%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαρίδες Σαγανάκι http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82 http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κρεμα γαλακτος,σκορδο και βασιλικο.Γευστικα δεν θα ειναι τοσο πετυχημενο ομως.Ο τοννος ειναι καλυτερος με κοκκινη σαλτσα.Δηλαδη σοταρεις κρεμμυδι και μετα νερακι,λαδι pumarro,αλατι,πιπερι,πιπεριες,βασιλικο και τοννο.Βραζουν ολα μαζι και ειναι απιστευτο.Δοκιμασε το κι ετσι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιάχνουμε άσπρη σάλτσα για ρύζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό Λίγο ελαιόλαδο 3 σκελίδες Σκόρδο Θυμάρι Μοσχοκάρυδο Μπαχάρι Λευκό πιπέρι Μαύρο πιπέρι 1 κουτί κρέμα γάλακτος Παρμεζάνα Αλάτι θαλασσινό χοντρό Για κάθε μερίδα: 100 γρ ζυμαρικών Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγες σταγόνες λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο που to έχουμε προηγουμένως λιώσει. Στη συνέχεια προσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γνωριζει κάποιος? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαλτσα που ειναι σαν σιροπι και χρησιμοποιηται στις σαλατες
Απάντηση:
Εγώ την φτιάχνω ως εξής: Βάζω σε ενα μπολάκι περίπου 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και την ζεσταίνω λίιγο στο μικροκυμάτων-χωρίς να καει-για να ενώνεται καλυτερα, εγω χρισημοποιώ μέλι ελάτης που είναι παχύρευσο γιαυτο. Αν θές το ζεσταίνεις δεν είναι απαραίτητο. Μετα ρίχνω ξύδι μπαλσάμικο (το καλύτερο θεωρώ οτι είναι το Καλαμάτας) περίπου μια κουταλιά του γλυκου, μπορει και λίγο παραπάνω, το βλεπω στην γευση, να μην καλύπτει την γλύκα του μελιού. Ανακατεύοντας με ένα πιρούνι-όπως χτυπάμε τα αυ... Διαβάστε περισσότερα...
Στη σημερινή εκπομπή του μεγα προσφέρθηκαν μπισκότα κουκις στο πάνελ, από τον Ακη Πετρετζίκη. Θα ήθελα σας παρακαλώ αυτή τη συνταγή
Απάντηση:
135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για 6-7 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγη για γυρο Διαβάστε περισσότερα...
Πώς γίνεται η σάλτσα ψητού που θα χρησιμοποιηθεί για τα μακαρόνια, αφού έχω ήδη ψήσει το χοιρινό μπούτι;
Απάντηση:
Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/NewPagesHtml/saltses.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η καλυτερη σαλτσα για μακαροναδα ειναι..Παιρνουμε ενα κουτι πουμαρο σαλτσα κοκκινη.. και ενα χαρτινο κουτι κρεμα γαλακτος.. Μπεικον σε φετες.. σε ποσοτητα.. αναλογα με τα ατομα που θα εχουμε στο τραπεζι μας.. Μανιταρια και αυτα αναλογα με το πως θελουμε την σαλτσα μας..Τυρι σκληρο για τριψιμο πανω απο την σαλτσα μας.. μαρκα αναλογα της αρεσκειας μας..ολα αυτα μαζι στο τιγανη τα προσθετουμε τα σιγοβραζουμε και προσθετουμε αλατι και πιπερι αναλογα με τις προτιμησεις μας..Προσοχη το μπεικον βγα... Διαβάστε περισσότερα...
σαλτσες για μακαρονια και πως τις παρασκευαζουμε ή ετοιμες σαλτσες οπως η pesto τι γευση και τι υλικα εχουνε?
Απάντηση:
σε μια κλασική κόκκινη ΄σλατσα μπορείς να βαλεις κομματάκια μήλου και τζίντζερ, αν θες μια γλυκειά κι ελαφρά πικάντικη σαλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα την συνταγή σας για μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον
Απάντηση:
Θεωρω πως σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο να φτιαξεις μονος/η την σαλτσα και οχι με ετοιμη κρεμα γαλακτος. Θα χρειαστεις δυο κατσαρολακια, στο ενα τσιγαρισε το μπεικον και τα μανιταρια ωστε να ειναι σχεδον ετοιμα να φαγωθουν, στο αλλο βαλε αρκετο βουτυρο να λιωσει και μετα ριξε αλευρι να τσιγαριστει ( καλο θα ναι να υπαρχει μια αναλογια 1-1 στο αλευρι με το βουτυρο) ανακατευοντας συνεχως. Οταν δεις πως το αλευρι εχει γινει ενα με το βουτυρο, κατι σαν ζυμη, ριξε αργα αργα χλιαρο φρεσκο γαλ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: