Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν.
Απάντηση: 20-25 λεπτά
Απάντηση: Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κ...
Απάντηση: Βραζεις το μοσχαρι,να βρασει σχετικα καλα με νερο,αλατι,πιπερι και λαδι.Κανα μισαωρο μετα ριχνεις τα χορτα να βρασουν μαζι του.(Καποιοι β...
Απάντηση: στο φουρνο βαλε μεσα στην κοιλια της πεστροφας φετες λεμονι ριγανι αλατι βαλτες σε ενα ταψι στραγγισε 3 λεμονια ελαχιστο νερο αλατι ριγαν...
Απάντηση: νόστιμη συνταγή για μπριάμ στο φούρνο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%C...
Απάντηση: εύκολη συνταγή για λαγάνα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%C...
Απάντηση: και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν
Απάντηση: ποσ το φτιαχνουμε
Απάντηση: ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε. Συστατικά 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσ...
 

Ψαχνω μαριναδα για σουβλακια, για μετα το ψησιμο ομως..!!!!

Σχετικές ερωτήσεις
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητο...
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4...
οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρ...
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ...
το ψαρι ειναι γρηγορο κ τα φιλετα η κοτοπουλο η οτιδηποτε α και οι πασετες κ τα κοψιδια
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές ελαιόλαδο * 1 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο * 4 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι * 2 φύλλα δάφνης, και επιπλέον 8-10 για τα σουβλάκια * 1 κουτ. σούπας ρίγανη ή μαντζουράνα * αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο φιλέτο κοτόπουλο (από πόδι ή μπούτι, ή από στήθος) κομμένο σε κύβους 4 εκ. * σουμάκι για να πασπαλίσετε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρα πολυ ευκολη, διαδικασια 5 λεπτων και λιγο χρονο να φουσκοση η ζυμη, μετα παιδια μου προσθετεται οτι σας ερχετε στο μιαλο,απο τα σηνιθησμενα,ζαμπον τυρι,μπεικον σαλαμι.. εως ,κιμα,κοτοπουλο στηθος,(ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ) τονο,μανιταρια,αυγα, κ τοσα αλλα πραγματα,αληθεια εχετε δοκιμαση πιτσα με ανανα???? (κομποστα σε φετες) ειναι το κατι αλλο, η λεγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ψαρι ειναι γρηγορο κ τα φιλετα η κοτοπουλο η οτιδηποτε α και οι πασετες κ τα κοψιδια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κανα σαντουιτς απο κοτοπουλαδες,για αλλαγη :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βραζεις το μοσχαρι,να βρασει σχετικα καλα με νερο,αλατι,πιπερι και λαδι.Κανα μισαωρο μετα ριχνεις τα χορτα να βρασουν μαζι του.(Καποιοι βαζουν μαρουλι,εγω οχι γιατι πικριζει,εγω βαζω απλα χορτα,βλητα ή κατι αλλο).Μολις βρασουν και τα 2 καλα σβηνω το ματι και χτυπαω αυγολεμονο σε ενα μπωλ.3 αυγα μαζι με μπολικο λεμονι,μετα παιρνω με την κουταλα λιγο λιγο ζουμακι και το ριχνω σιγα σιγα στο μπωλ για να μην κοψει το αυγο.Αφου ριξω αρκετο,χυνω το ζουμι απο το μπωλ στην κατσαρολα και ειναι ετοιμο.Α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φουρνο βαλε μεσα στην κοιλια της πεστροφας φετες λεμονι ριγανι αλατι βαλτες σε ενα ταψι στραγγισε 3 λεμονια ελαχιστο νερο αλατι ριγανι κ πιπερι κ ελαιολαδο .... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νόστιμη συνταγή για μπριάμ στο φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE% B9%CE%AC%CE%BC-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε. Συστατικά 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος κλπ) 3 πατάτες 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλινο 1 κρεμμύδι ρύζι σουπέ αλάτι Αυγολέμονο: 2 αυγά 1 1/2 λεμόνι Οδηγίες1.Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τα βάζουμε στο αλατισμένο νερό να βράσουν. 2.Μολις μαλακώσουν τα βγάζουμε από το νερό και βάζουμε το ψάρι μας. Μπορούμε το ψάρι να το βάλουμε σε ένα τούλι μέσα για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 λίτρα πληρες γάλα 250γρ σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 βιτάμ 2-3 βανίλλιες 1/2 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1/2 κιλό φύλλο για πιτες Εκτελεση: Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το βιτάμ, το σιμιγδάλι και τη ζαχαρη. Τοποθετουμε στο μάτι και ανακατεύουμε συνεχως μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να πάρει βράση το γάλα. Θα πρέπει να προκύψει μια αραιή κρέμα. Χτυπάμε τα αυγά με τις βανίλλιες και τα προσθέτουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη κατεβάσει απο τη φωτιά. Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο... Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να γεμίσω κρέπες
Απάντηση:
ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(6-8) Αλμυρή συνταγή ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1 ΑΥΓΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ: 30ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 1 ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ 1/4 ΛΙΤΡΟΥ ΓΑΛΑ 50ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ: ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ 18-20ΕΚ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΡΕΠΕΣ:ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΖΥΜΗ Γ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο 10 με 12 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γειτονιάς μας καθώς και αλεύρι χωριάτικο. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη. Κάνουμε στη μέση λακκούβα. Ρίχνουμε μέσα το προζύμι και το ελαιόλαδο. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό και το ρίχνουμε στη λεκάνη. Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη, να μαζευτεί σε μπάλα και να καθαρίσουν τα τοιχώματα της λεκάνης. Σκεπάζουμε καλά τη λεκάνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί η ζύμη, περίπου 1 ώρα και 30΄. Αδειάζουμε τη φουσκωμένη ζύμη σε λαδωμένο ταψί νο 30-32. Τη σκεπάζουμε και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθια που μπορεί να έχει και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο (δεν ξεχνάμε να ρίξουμε και στην κοιλίτσα του). Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε κι αυτές με ρίγανη και δεντρολίβανο. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και τοποθετούμε γύρω του τις πατάτες. Περιχύνουμε με το Flora Soft με βούτυρο, με το χυμό λεμονιού και... Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2007/08/ coctails.pdf 1157 Πιστεύω να φτάνουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μπάμιες,με αρακά και καρότο ειναι πολύ ωραίο έτσι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες,πάχους πέντε ή έξι εκατοστών.Πλένουμε καλά τα κομμάτια και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα αίματα,ξαναπλένουμε και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι,για να στραγγίσουν. Τα αλατίζουμε κατόπιν με χονδρό αλάτι.Το ψάρι μας πρέπει να παραμείνει στο αλάτι επί τρεις ή τέσσερις ώρες τουλάχιστον ή να το ετοιμάσουμε απο την προηγούμενη ημέρα.Στη δεύτερη περιπτωση,φυλάγουμε τον ροφό μας στο ψυγείο (μαζί με το σουρωτήρι) βάζοντας ένα σ... Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορο να φτιαξο το αγριογουρουνο
Απάντηση:
Τι εννοείς; Γιατί απλώς δεν το πατάς στο Google Αγριογούρουνο συνταγές, μη τα περιμένετε όλα από εμάς..εμείς σας βοηθάμε σε πολύ δύσκολα πράγματα, όχι σε κάτι που το βρίσκεις εύκολα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες να φτιαξεις πιάτο ή ρύζι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα τους. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα και τις καλύπτουμε με κρύο νερό. Τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις ξεφλουδίζουμε πριν κρυώσουν και τις αλέθουμε στο μύλο λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει. Τέλος, προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips • Καλό θα είναι να μην πολτοποιήσουμε τις πατάτες στο μπλέντερ ή το multi γιατί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 46 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.