Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: συνταγη
Απάντηση: Κερδίζει η σαντυγί για ευνόητους λόγους...
Απάντηση: Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσε...
Απάντηση: η γρανιτα
Απάντηση: Kόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε κομμάτια. Tα βράζουμε για 10’ κι έπειτα τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Λιώνουμε το Fl...
Απάντηση: Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για ...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ...
Απάντηση: το αγαπημενο μου!!ειναι πανευκολο απλως πρεπει να προσεξεις τους χρονους βρασιματος ττου σταφυλιου και του σιροπιου,, 2 κιλά σταφύλια 2...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Βάζουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμ...
Απάντηση: Φυτικη σαντιγη
 

που θα βρω κανελα κευλανης

www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω απο μπαχαρικά και βότανα. Διεύθυνση : http://goo.gl/maps/yzng0
<Μπαγκατζούνης Μπαχαρικά> Σας γνωστοποιούμε ότι έχουμε παραλάβει αυτούσια ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ. Μπορείτε να μας καλείτε στο 2461 0 36902, fax 2461 0 31544 & Email: info@bagatzounis.com
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΟΣ ΝΙΚΗΤΑ 13 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΟΣ ΝΙΤΗΤΑ 13 , ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ
Υπαρχει ενα μαγαζι στον πειραια που πουλαει μπαχαρικα εξωτικα και τσαί και πολλα αλλα ωραια. Λογικα θα το βρεις εκει
"Μπαχαροπωλειο" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΎ 141 Ηράκλειο Κρήτης 2810330740 Www.bachari.gr
πατησιων 313 Καταστημα Η Σεσουλα Ποικιλια μπαχαρικων βοτανων και παραδοσιακων Ελληνικων προιοντων
Κανέλα κευλάνης και μεγάλη γκάμα μπαχαρικών, βοτάνων, αιθέριων ελαίων, κηραλοιφών, θεραπευτικών αλοιφών κτλ βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο). Τηλεφωνο 2610223869.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΑΚΡΗΣ 10 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ
Στο Αιγαλεω Μακρης 10 κοντα στη διασταυρωση Θηβων και Ιερας οδου υπαρχει καταστημα μπαχαρικων <Το Πιπέρι>
Σχετικές ερωτήσεις
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 ,...
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά ...
οχι δεν ειναι αληθεια αρεσει η κανελα στους ανδρες καλα οχι και σε ολους αλλα μερικους που ξερω ναι
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλ...
Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πά...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 , info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι δεν ειναι αληθεια αρεσει η κανελα στους ανδρες καλα οχι και σε ολους αλλα μερικους που ξερω ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 2 κουταλιές κονιάκ 1/4 κούπας χυμός πορτοκάλι το ξύσμα ενός πορτοκαλιού Εκτελεση: Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε σε αυτό σόδα, baking powder, κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο Χτυπήστε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτοντας κονιάκ, ξύσμα, χυμό Ανακατέψτε και ρίξτε τα στο αλεύρι Ζυμώστε να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά σούπας κανέλα 1 πρέζα αλάτι 3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο Λίγη χοντρή ζάχαρη (λευκή ή καστανή) για πασπάλισμα 50 μπισκότα Οδηγίες 1.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε πρώτα τα ασπράδια και κατόπιν τους κρόκους. 2.Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζο... Διαβάστε περισσότερα...
ευκολη συνταγη μπισκοτου
Απάντηση:
Απάντηση:
Κερδίζει η σαντυγί για ευνόητους λόγους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Kόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε κομμάτια. Tα βράζουμε για 10’ κι έπειτα τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο στην κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν κι έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και μαγειρεύουμε για 1-2’. Kατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σιγά-σιγά προσθέτουμε το γάλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει πηχτή και προσθέτουμε την παρμεζάνα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για 2 λεπτα και ειναι ετοιμα.δε χρειαζετε πιο πολυ να μη λασπωσουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και την σόδα, που έχουμε διαλύσει από πριν στον χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε το μίξερ και ρίχνουμε το γιαούρτι και λίγο - λίγο το αλεύρι. Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το μίγμα μέχρι να ομοι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το αγαπημενο μου!!ειναι πανευκολο απλως πρεπει να προσεξεις τους χρονους βρασιματος ττου σταφυλιου και του σιροπιου,, 2 κιλά σταφύλια 2 κιλά ζάχαρη 1 φλ. νερό χυμός 1 λεμονιού 1 βανίλια 100 γρ. αμύγδαλα κομμένα στα τέσσερα Πλένετε καλά τα σταφύλια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Βάλτε το σταφύλι μαζί με τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάστε τη με μια υφασμάτινη πετσέτα και αφήστε τη έτσι για 24 ώρες. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Βάζουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμε το Flora, τη ζάχαρη και τα αυγά ή τους κρόκους. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια, κάνοντας γρήγορες κινήσεις. Στην αρχή θα δημιουργηθεί μια ζύμη σαν χοντρά ψίχουλα. Συνεχίζουμε για λίγο, μέχρι να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο κρύο νερό). Χωρίζουμε τη ζύμη, πλάθουμε 2 μπάλες (η μία να είναι λίγο μεγαλύτερη) και τις τυλίγουμε με πλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυτικη σαντιγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι.Πως αγοράζουμε συσκευασμένα προιόντα όπως λόγου χάρη τη μπογάτσα και την ψήνουμε εμείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ερώτηση ποια είναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι για 3 λεπτά και ανά 3 λεπτά προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο, τους ξηρούς καρπούς, το ξύσμα, την καννέλα και το μοσχοκάρυδο. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι με το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαούρτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ πολύ καλά και τα ανακατεύουμε απαλά με το χέρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αχ!τί λες τώρα...Μού αρέσουν πολύ αλλά τά αποφεύγω οσο μπορώ εκτός βέβαια καί αν υποχρεωτικά, κάποιο, βρεθεί μπροστά μου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελαδινό βούτυρο γάλακτος(ή ανάμεικτο με βιτάμ) -3/4 φλυτζανιού ζάχαρη -2 κρόκους αυγού -1 στιμμένο πορτοκάλι και ξύσμα 2 κουταλάκια -1/2 φλυτζάνι κονιάκ -2 βανίλιες -200 γρ. αμύγδαλο ωμό, χονδροτριμμένο στο μπλέντερ -περίπου 1 1/2 κιλό αλεύρι φαρινάπ -περίπου 500 γραμ. ζάχαρη άχνη -Λίγο ανθόνερο -------------------------------------------------- ------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Είναι η πρώτη μου φορά που φτιάχνω μηλόπιτα. :3 Ελπίζω να γίνει ωραία.Τώρα είναι στον φούρνο,σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμη.Έχω αγχωθεί. :3 :D Λέει ότι θέλει 15-20 λεπτά να ψηθεί και έχουν περάσει τόσα λεπτά αλλά εμένα δεν μου φαίνεται να είναι έτοιμη.Θέλει λίγο ακόμα.Η ζύμη φαίνεται να έχει γίνει αλλά τα μήλα πρέπει να μαλακώσουν λίγο ακόμα...έτσι νομίζω. :/ Αλλά η ζύμη έχει γίνει..:/
Απάντηση:
Μολις ειδα τον τιτλο αλλου πηγε το μυαλο μου..κριμα.. :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τι αν τρωω ??? Ναι και οταν τη φτιαχνει η γιιαγια μου ειναι τελεια !!! Ελπιζω να σε καλυψα ... τωρα αν θες τη συνταγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 109 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: