Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πά...
Απάντηση: συνταγη
Απάντηση: Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκ...
Απάντηση: Σε ένα τηγάνι βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Κόβουμε την απαραίτητη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και την προσθέτουμε μέσα στ...
Απάντηση: Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού ...
Απάντηση: Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτ...
Απάντηση: Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα.
Απάντηση: 500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό
Απάντηση: Ένας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης ...
 

που θα βρω κανελα κευλανης

www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω απο μπαχαρικά και βότανα. Διεύθυνση : http://goo.gl/maps/yzng0
<Μπαγκατζούνης Μπαχαρικά> Σας γνωστοποιούμε ότι έχουμε παραλάβει αυτούσια ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ. Μπορείτε να μας καλείτε στο 2461 0 36902, fax 2461 0 31544 & Email: info@bagatzounis.com
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΟΣ ΝΙΚΗΤΑ 13 ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΟΣ ΝΙΤΗΤΑ 13 , ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ
Υπαρχει ενα μαγαζι στον πειραια που πουλαει μπαχαρικα εξωτικα και τσαί και πολλα αλλα ωραια. Λογικα θα το βρεις εκει
"Μπαχαροπωλειο" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΎ 141 Ηράκλειο Κρήτης 2810330740 Www.bachari.gr
πατησιων 313 Καταστημα Η Σεσουλα Ποικιλια μπαχαρικων βοτανων και παραδοσιακων Ελληνικων προιοντων
Κανέλα κευλάνης και μεγάλη γκάμα μπαχαρικών, βοτάνων, αιθέριων ελαίων, κηραλοιφών, θεραπευτικών αλοιφών κτλ βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο). Τηλεφωνο 2610223869.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΑΚΡΗΣ 10 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ
Στο Αιγαλεω Μακρης 10 κοντα στη διασταυρωση Θηβων και Ιερας οδου υπαρχει καταστημα μπαχαρικων <Το Πιπέρι>
Σχετικές ερωτήσεις
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 ,...
Δεν εχω δοκιμασει ποτε, αλλα τα ειδα στο τρειλερ του πετρετζικη κ ηθελα να δω την εκπομπη κ να τα φτιαξω γτ λατρευω τη κανελα... Υποθετω ...
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά ...
οχι δεν ειναι αληθεια αρεσει η κανελα στους ανδρες καλα οχι και σε ολους αλλα μερικους που ξερω ναι
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 , info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
Σας αρέσουν; Εγώ τρελαίνομαι. :3 http://akispetretzikis.com/el/categories/pswmia- zymes/ta-wraiotera-rolakia-kanelas Βέβαια τα έχω συνδιάσει στο μυαλό μου με χειμωνιάτικο γλυκό πιο πολύ δεν ξέρω γιατί. :p
Απάντηση:
Δεν εχω δοκιμασει ποτε, αλλα τα ειδα στο τρειλερ του πετρετζικη κ ηθελα να δω την εκπομπη κ να τα φτιαξω γτ λατρευω τη κανελα... Υποθετω συντομα θα τη δοκιμασω...καλη η συνταγη του; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι δεν ειναι αληθεια αρεσει η κανελα στους ανδρες καλα οχι και σε ολους αλλα μερικους που ξερω ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 2 κουταλιές κονιάκ 1/4 κούπας χυμός πορτοκάλι το ξύσμα ενός πορτοκαλιού Εκτελεση: Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε σε αυτό σόδα, baking powder, κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο Χτυπήστε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτοντας κονιάκ, ξύσμα, χυμό Ανακατέψτε και ρίξτε τα στο αλεύρι Ζυμώστε να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά σούπας κανέλα 1 πρέζα αλάτι 3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο Λίγη χοντρή ζάχαρη (λευκή ή καστανή) για πασπάλισμα 50 μπισκότα Οδηγίες 1.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε πρώτα τα ασπράδια και κατόπιν τους κρόκους. 2.Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζο... Διαβάστε περισσότερα...
ευκολη συνταγη μπισκοτου
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2 κιλά Ζάχαρη 1500 gr. Γλυκόζη ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία: Θα χρησιμοποιηθεί ταψί 45Χ 30 εκ. Παίρνουμε τα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας τρίβοντας στα χέρια, έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα τους. Έπειτα βρέχουμε τα ξεχωρισμένα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για πέντε λεπτά. Μετά δημιουργούμε μερίδες στο μέγεθος περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Εκτελεση: Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Μυστικα: Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Κόβουμε την απαραίτητη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και την προσθέτουμε μέσα στο μίγμα. Ανακατεύουμε ελαφρά για να λιώσει το Flora και προσθέτουμε την τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα, ανακατεύοντας πάλι μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα. Προσθέτουμε πάπρικα (μπορείτε και καυτερή πάπρικα αν το προτιμάτε), λίγο μοσχοκάρυδο, κανέλλα και τριμμένο κάρδαμο. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με τα μπαχαρικά ώστε να βγουν τα αρώματά τους. Καλύπτουμε με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτήρια νερού νερό 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι Εκτέλεση: Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε στον ήλιο να στεγνώσουν. Τα χτυπάμε στο γουδί και στο τέλος πρέπει να έχουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού από κοπανισμένο αμύγδαλο. Από το βούτυρο αφαιρούμε 3 κουταλιές με τις οποίες καβουρντίζουμε τα κοπανισμένα αμύγδαλα. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το υπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης με την ζαχαρόπαστα μπορούμε να διακοσμήσουμε τούρτες η cup cakes. Η συνταγή η αρχική είναι από τις Συνταγές της παρέας. Διαμόρφωσα λίγο την συνταγή παραλείποντας την γλυκερίνη που την θεωρώ βλαβερή προς βρώση. Υλικά 1 κιλό άχνη 2 φακελάκια ζελατίνη(φύλλα) 1/2 κούπα γλυκόζη 1/4 νεροπότηρο νερό 4-5 βανίλιες Οδηγίες Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250γρ βιταμ 2 κουβερτουρες 4 κσγεματες κορν φλαουρ 1 κουτι γαλα νουνου 300 γρ νερο 5 κ γ ζαχαρι 1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ Για τον στολισμο 1 κρετορε 500γρ(φυτικη σαντυγι) 400 γρ ζαχαρουχο 1 φακελακι ξυσμα κουβερτουρας Εκτελεση Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βιταμ και τις κουβερτουρες και τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν. Σε μια γυαλινη σουπιερα ανατατευουμε το κορν φλαουρ και την ζαχαρι στην συνεχεια προσθετουμε το νερο εναλαξ με το γαλα και προσεχουμε μην σβολια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site συνταγές της παρέας και βρες τη συνταγή της χριστίνας είναι καταπληκτικό παγωτό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο του κανταϊφιού και τοποθετούμε σε ταψί. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής μουσκεύουμε καλά το φύλλο κανταΐφι με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια το ψήνουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 190° μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο χρόνο που περιμέναμε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Κεικ σοκολάτας νηστίσιμο http://www.cooktherapy.gr/recipes/1400-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF γιατί μου λάσπωσε γκρρρρρρ!!!!!
Απάντηση:
τι εβαλες μεσα για να φουσκωσει? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE% AD%CE%BB%CE%B1?stags=1&adv=1 ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΔΩ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια άλλη λύση είναι να φας αυτό και να φτιάξεις το καινούριο όπως το θέλεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για να στέκεται και μετά να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα που επίσης πρέπει να έχει χτυπηθεί για να είναι αφράτο. Η κρέμα έτσι είναι πολύ μαλακή πιθανόν αλλά στέκεται. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνω κουλουράκια βουτυρου;
Απάντηση:
Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζάχαρη - 1/2 κιλό βούτυρο - 2 κιλά αλεύρι - 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού - Ξύσμα 2 πορτοκαλιών - 1 αυγό χτυπημένο - 2 βανίλιες - 1 κοφτό κουταλάκι σόδα - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 κρόκο αυγού χτυπημένο Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. - Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και το λευκό πιπέρι μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να κάνει ντελίβερι σε λουλουμάδες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τους λουκουμάδες της μόρφατ ή της γιώτης και να τους φτιάξεις σπίτι.Και πεντανόστιμοι είναι και πιο οικονομικά θα σε βγουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Σπάμε τα αυγά, χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια σφιχτή μαρέγκα. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τη φόρμα και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε έναν-έ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα κοματακι θα το ετρωγα!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.healthinvest.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF% 86%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE% BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82/ nutrition Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: