Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσα,γεμιστο εφοσον το εχεις ανοιξει σαν σνιτσελ με κρεμμυδι,πιπεριες,μα νιταρι και κασερι.το ...
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ,...
Απάντηση: Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδ...
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
Απάντηση: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
Απάντηση: Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο.
Απάντηση: Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ
Απάντηση: Τα βραστα δεν μου αρεσουν καθολου..Τα προτιμω τηγανιτα η ομελετα.
Απάντηση: ξινιζει και κιτρινιζει
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
 

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΦΑΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ?

γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΤΗΛ 6939170464.
Σχετικές ερωτήσεις
http:// www.mamakouzina.tv/ gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid= 59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα.
Εχουμε εμείς. Παράγουμε για πανω απο 50 χρονια στην Εγκουβή Λευκάδας.Τα τηλ. είναι τα παρακάτω. 6939170464, 6976470296. Κούρτης Κων/νος.
ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Ο Π...
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid=59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχουμε εμείς. Παράγουμε για πανω απο 50 χρονια στην Εγκουβή Λευκάδας.Τα τηλ. είναι τα παρακάτω. 6939170464, 6976470296. Κούρτης Κων/νος. Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Απάντηση:
ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΠΕΡΝΩ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣΑΝΙΚΗ ΦΑΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΟΤΑΝ Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι Διαβάστε περισσότερα...
με τι μπορω να κανω το ψαρονεφρι?
Απάντηση:
να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσα,γεμιστο εφοσον το εχεις ανοιξει σαν σνιτσελ με κρεμμυδι,πιπεριες,μανιταρι και κασερι.το τυλιγεις και δενεις-σφιγεις με οδοντογλιφιδες.μαγειρευεται σχαρα, φουρνο,τηγανι απλως επειδη ειναι στεγνο μην το παραψησεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδι, δημιουργεί ένα θείο του φυσικού αερίου. Αυτά τα αέρια, στη συνέχεια μπαινουν στη μυτη και τοτε δημιουργήται ένα ήπιο οξύ το οποίο ερεθίζει τα μάτια..(αν κλεισεις τη μυτη σου θα παρατηρησεις οτι δε θα σε ενοχλησουν ιδιαιτερα τα κρεμμυδια)γι αυτο οταν καθαριζεις κρεμμυδια να αναπνεεις απο το στομα οχι απο τη μυτη.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο. Διαβάστε περισσότερα...
τι τροφές πρέπει ν α τρώω
Απάντηση:
Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βραστα δεν μου αρεσουν καθολου..Τα προτιμω τηγανιτα η ομελετα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο Χριστος και η μανα του. Πως στο καλο να παχυνεις αν δε φας? Βρισκεις λογιηκ σε αυτο? Ρε παιδια.Πριν κανετε μια ερωτηση,σκευτειτε λιγο λογικα.Βοηθαει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες στο www.listoften.com/11_1_292/faggto/S.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ τρελαίνομαι ειδικά όποτε πάω παραλία πέρνω ένα μεγάλο πύραυλο και στο καπάκι και μια μπύρα! Αλλά και το χειμώνα που και πού χτυπάω ένα οικογενειακό.... Αν δεν ήταν και παχυντικά θα ήταν τέλεια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως θες, εκτος με τα ποδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση. Βοηθούν: -Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. -Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 75 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: