Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: μν ρωτας και 3αναρωτας. για ν μν απανταει κανεις δν 8α γνωριζουμε...! googlare
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστ...
Απάντηση: Μήπως να το βρασεις πριν το βαλεις στο φούρνο;
Απάντηση: 1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι;
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτ...
Απάντηση: δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ
Απάντηση: ότι και να φάμε είναι μολυσμένο ο αέρας που αναπνέουμε και αυτός μολυσμένος είναι μετά σκεφτόμαστε γιατί αρρωσταίνουμε μικρά παιδεία οι ν...
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα τ...
Απάντηση: Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα μ...
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε τ...
 

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΦΑΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ?

γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΤΗΛ 6939170464.
Σχετικές ερωτήσεις
http:// www.mamakouzina.tv/ gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid= 59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα.
Εχουμε εμείς. Παράγουμε για πανω απο 50 χρονια στην Εγκουβή Λευκάδας.Τα τηλ. είναι τα παρακάτω. 6939170464, 6976470296. Κούρτης Κων/νος.
ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Ο Π...
Είναι το μυστικό στην κουζίνα κάθε καλής νοικοκυράς...Πώς θα ήταν ένα λαχταριστό κοτόπουλο με ρύζι χωρίς κάρυ; Ή ένα δροσερό ρυζόγαλο χωρ...
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid=59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχουμε εμείς. Παράγουμε για πανω απο 50 χρονια στην Εγκουβή Λευκάδας.Τα τηλ. είναι τα παρακάτω. 6939170464, 6976470296. Κούρτης Κων/νος. Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Απάντηση:
ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΠΕΡΝΩ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣΑΝΙΚΗ ΦΑΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΟΤΑΝ Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι το μυστικό στην κουζίνα κάθε καλής νοικοκυράς...Πώς θα ήταν ένα λαχταριστό κοτόπουλο με ρύζι χωρίς κάρυ; Ή ένα δροσερό ρυζόγαλο χωρίς κανέλα; Τα καρυκεύματα δίνουν άρωμα, χρώμα και γεύση στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι όμως μόνο η γαστρυμαργική τους ιδιότητα που τα επιβάλλει στην διατροφή. Τα καρυκεύματα προσφέρουν μια σειρά από ευεργετικές θρεπτικές ουσίες στον οργανισμό σου, ενισχύουν τον μεταβολισμό και βοηθούν στην υγεία. Κάρυ Περιέχει μια χημική ουσία την κουρκουμίνη, η ... Διαβάστε περισσότερα...
Τι τρώμε? Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης. 3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53% τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία. 4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά. 5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα στοιχεία που του βάζουν. 6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει πιο νόστιμα. 7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατό χρονών. 8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (trans fatty acids). 9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου. 10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL (καλή χοληστερίνη). 11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές. 12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος. 13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων. 14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης. Το πολύ ενδιαφέρον μέρος Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό. Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν υποστεί υδρογόνωση (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα. Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν. Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί. Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης
Απάντηση:
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινος οργανισμός,την μαργαρίνη δεν μπορεί να την μεταβολίσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στις αρτηρίες μέχρι που τις αποφράσσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μν ρωτας και 3αναρωτας. για ν μν απανταει κανεις δν 8α γνωριζουμε...! googlare Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστραγκόν, σχοινόπρασσο ή αλλιώς chives) 1 μετρίου μεγέθους ντομάτα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια μια πρέζα πιπέρι καγιέν ή 4 σταγόνες ταμπάσκο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Απλώς αμναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσας σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Tip: - Το ψαλίδισμα αποτρέπει από το να βγουν οι χυμοί από τα μυρωδικά, κάτι που συμβαίνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως να το βρασεις πριν το βαλεις στο φούρνο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Μια «βόμβα» στο τραπέζι μας Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας κρύβουν θανατηφόρα δηλητήρια, μολυσμένα με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα που συχνά είναι 1000% πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Περιοχές στον κάμπο των Θηβών και των Οινοφύτων που παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες κρεμμυδιών, καρότων και πατάτας σε όλη την Ελλάδα, έχουν δηλητηριαστεί από τα νερά του ποταμού Ασωπού που δέχονται τα απόβλητα δεκάδων βιομηχανιών της περιοχής. Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δεν μιλάει εδώ και πολλά χρόνια. Οι θάνατοι από καρκίνο στην περιοχή αυξάνονται από χρόνο σε χρόνο επικίνδυνα και πολλά παιδιά εμφανίζουν αρρώστιες που δεν είναι της ηλικίας τους. Η επικινδυνότητα των προϊόντων της περιοχής Οινοφύτων προκύπτει και από μελέτη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Αθήνας που παρουσιάστηκε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο «Ημέρες Αναλυτικής Χημείας» στη Μυτιλήνη. Η μελετητική ομάδα (Χ. Κιρκίληης, Γ.Πασσιάς, Σ.Μηνιάδου - Μειμάρογλου, Ν.Θωμαϊδης και Γ.Ζαμπετάκης) αγόρασε και σύγκρινε τρόφιμα - βολβούς (καρότα, κρεμμύδια, πατάτες) από την Θήβα και τα Οινόφυτα με άλλα που έχουν παραχθεί σε περιοχές με μικρή ή καθόλου βιομηχανική δραστηριότητα. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αγόρασε 13 παρτίδες παραγωγής από καθένα από τα παραπάνω τρία τρόφιμα που καλλιεργήθηκαν στη Θήβα, από 13 σούπερ μάρκετ της Αθήνας και το κάθε ένα από αυτά αναλύθηκε 3 φορές συγκρίθηκε με 2 δείγματα από «καθαρές» περιοχές κάθε ένα από τα οποία αναλύθηκε επίσης 3 φορές. Η μελέτη φέρνει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία: Καρότα που παράχθηκαν στη Θήβα και αγοράστηκαν από σούπερ μάρκετ της Αθήνας, βρέθηκαν να έχουν έως και 700% νικέλιο παραπάνω από καρότα που παράχθηκαν σε μη βιομηχανικές περιοχές. Επίσης, ενώ στα καρότα από άλλες περιοχές το χρώμιο ήταν κατά μέσο όρο 20 μg/kg, στα καρότα Θήβας έφτασε μέχρι 76 μg/kg. Ακόμα, εντοπίστηκε μόλυβδος μέχρι και 43 μg/kg, ενώ ο μέσος όρος στα καρότα από άλλες περιοχές είναι 35 μg/kg. Διπλάσιο είναι το κάδμιο στα καρότα Θήβας από τα καρότα άλλων περιοχών. Κρεμμύδια που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 688 μg/kg νικελίου, ενώ ο μέσος όρος στα κρεμμύδια άλλων περιοχών είναι μόλις 57 μg/kg, δηλαδή 640% παραπάνω. Στα κρεμμύδια άλλων περιοχών το χρώμιο ήταν κάτω από το όριο ανίχνευσης. Παρόλα αυτά σε κρεμμύδια Θήβας βρέθηκε έως και 26 μg/kg. Επίσης, ενώ στα κρεμμύδια άλλων περιοχών ο μόλυβδος είναι κατά μέσο όρο 24 μg/kg σε αυτά της Θήβας βρέθηκε έως και 72 μg/kg. Λίγο αυξημένες ήταν οι τιμές του καδμίου στα κρεμμύδια Θήβας σε σχέση με άλλες περιοχές. Πατάτες που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 1.894 μg/kg νικελίου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 78 μg/kg, δηλαδή 926% πάνω! Κι εδώ το χρώμιο σε άλλες περιοχές ήταν κάτω από τα ανιχνεύσιμα όρια, αλλά στη Θήβα έφτασε μέχρι και 170 μg/kg. Δηλαδή 350% παραπάνω. Βρέθηκε ακόμη στις πατάτες Θήβας έως 36 μg/kg μολύβδου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 18 μg/kg. Σε λογικά επίπεδα εντοπίστηκε κάδμιο. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα προκύπτει ότι τα καρότα, κρεμμύδια και πατάτες Θήβας είναι κατά υπερβολικό βαθμό επιβαρημένα με πολύ επικίνδυνα βαρέα μέταλλα και κυρίως με νικέλιο, χρώμιο και κάδμιο. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η επιμόλυνση αυτή οφείλεται στη ρύπανση του Ασωπού και του υπόγειου υδροφορέα της ευρύτερης περιοχής. Το θέμα είναι πόσο επικίνδυνα είναι τα επίπεδα νικελίου και χρωμίου στα τρόφιμα αυτά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αν λάβουμε υπόψη την ανεκτή ημερήσια πρόσληψη νικελίου για παιδιά που είναι 300 μg την ημέρα, τότε από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι αρκούν λίγα γραμμάρια καρότου, κρεμμυδιού και πατάτας Θήβας για να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία ενός παιδιού!
Απάντηση:
ότι και να φάμε είναι μολυσμένο ο αέρας που αναπνέουμε και αυτός μολυσμένος είναι μετά σκεφτόμαστε γιατί αρρωσταίνουμε μικρά παιδεία οι νέοι άνθρωποι έχουν καρκίνο και χίλια δυο άλλα προβλήματα.είχα διαβάσει ακόμα και το νερό που πίνουμε δεν είναι καθαρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κάτι που αφ ενός διπλασιάζει την ποσότητα της τροφής μας και αφετέρου με τη μη καταστροφή των ενζύμων και βιταμινών με το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, μας παρέχουν υψηλή διατροφική αξία. Ταυτόχρονα έχουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τον οργανισμό για την χώνευσή τους, αφού τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί και η τροφή διασπάτε και απορροφιέτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πατάτα (επιστ. Στρύχνον το κονδυλόρριζον, Solanum tuberosum) γνωστή και ώς "γεώμηλο", είναι φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Στρυχνοειδών (Solanaceae). Καλλιεργείται για τους εδώδιμους κόνδυλούς της οι οποίοι είναι πλούσιοι σε άμυλο και αποτελούν τροφή μεγάλης θρεπτικής αξίας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καθόλου...είμαι χορτοφάγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα προϊόντα, όπως μαρμελάδες, σιρόπια, τοματοπελτέ κ.α., για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτός ψυγείου. Με την αποστείρωση καταστρέφονται ιοί, βακτηρίδια κ.α. μικροοργανισμοί, παθογόνοι ή μη. Η αποστείρωση είναι εντελώς απαραίτητη και στα σκεύη, που απευθύνονται στα βρέφη (μπιμπερό, πιπίλες κ.λ.π.), καθώς αυτά είναι ιδιαίτερα ευπαθή και δεν έχουν αναπτύξει ακό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλατα και ψωμι. Ουτε ταραμα, ουτε χταποδι κρασατο γτ δεν μαρεσει τιποτα απο αυτα . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να ρωτησεις συναδελφους, φιλους και τα λοιπα ή να ρωτήσεις σε εστιατόρια αν θέλουν δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως • Υψηλή κατανάλωση φρούτων • Υψηλή κατανάλωση λαχανικών • Μικρή κατανάλωση κρέατος • Μέτρια κατανάλωση πουλερικών • Υψηλή κατανάλωση ψαριών • Μέτρια κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
θελω να κανω εξαγωγη φασολια στην γερμανια τη διαδικασια χρειαζεται να κανω
Απάντηση:
Να βρεις αγοραστή στη Γερμανία κάποιον έμπορο π.χ. μέσω Ελληνογερμανικού εμπορικού επιμελειτηρίου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτη την ερωτηση παντως εγω δεν την εχω ξαναδει οποτε την ρωταω αφοβα... Εγω τρελενομαι για τουρτες-παστες και τετοια αλλα και ολα τα σχετικα του σουφλε!! :Ρ
Απάντηση:
καρμποναρα και παστιτσιο..... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: