Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν ξερω,φαε πεστροφα καπνιστη.
Απάντηση: μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια ...
Απάντηση: Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!!
Απάντηση: ΕΝΑ -ΕΝΑ
Απάντηση: Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο....
Απάντηση: Η παπάγια είναι ο καρπός του φυτού Carica papaya, του γένους Carica. Αποτελεί ιθαγενές φυτό των τροπικών χωρών της Αμερικής. Καλλιεργούντ...
Απάντηση: λογικα φτιαχνουν ενα προιον,ας παρουμε το παστεριωμενο γαλα για παραδειγμα.το συσκευαζουν και το αφηνουν στις συνθηκες που διατηρειται κα...
Απάντηση: Δανία.
Απάντηση: Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα...
Απάντηση: αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια!
 

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΦΑΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ?

γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΤΗΛ 6939170464.
Σχετικές ερωτήσεις
http:// www.mamakouzina.tv/ gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid= 59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα.
Εχουμε εμείς. Παράγουμε για πανω απο 50 χρονια στην Εγκουβή Λευκάδας.Τα τηλ. είναι τα παρακάτω. 6939170464, 6976470296. Κούρτης Κων/νος.
ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Ο Π...
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ
Θα τις ξεπλύνετε με νερό.Άν η γεύση τους είναι ακόμα έντονη,αφήστε τις μια μέρα στο νερό.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid=59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχουμε εμείς. Παράγουμε για πανω απο 50 χρονια στην Εγκουβή Λευκάδας.Τα τηλ. είναι τα παρακάτω. 6939170464, 6976470296. Κούρτης Κων/νος. Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Απάντηση:
ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΠΕΡΝΩ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣΑΝΙΚΗ ΦΑΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΟΤΑΝ Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα τις ξεπλύνετε με νερό.Άν η γεύση τους είναι ακόμα έντονη,αφήστε τις μια μέρα στο νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω,φαε πεστροφα καπνιστη. Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!! Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις καστανα;
Απάντηση:
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η παπάγια είναι ο καρπός του φυτού Carica papaya, του γένους Carica. Αποτελεί ιθαγενές φυτό των τροπικών χωρών της Αμερικής. Καλλιεργούνταν στο Μεξικό πολλούς αιώνες πριν την έλευση των κλασικών μεσοαμερικανικών πολιτισμών. Μερικές φορές καλείται και "δεντροπέπονο" ή "pawpaw," ωστόσο το νοτιοαμερικάνικο pawpaw αποτελεί ένα διαφορετικό είδος, του γένους Asimina. Πρόκειται για φυτό που μοιάζει με δένδρο. Ο βλαστός του φτάνει σε ύψος τα 5-10 μ. και τα φύλλα του περιορίζονται... Διαβάστε περισσότερα...
Γενικότερα με ποιον τρόπο προκύπτουν οι ημερομηνίες λήξης στα προιόντα ;
Απάντηση:
λογικα φτιαχνουν ενα προιον,ας παρουμε το παστεριωμενο γαλα για παραδειγμα.το συσκευαζουν και το αφηνουν στις συνθηκες που διατηρειται καλυτερα,δηλαδη σε ενα ψυγειο.και το ελεγχουν ωστε να διαπιστωσουν μετα απο ποσες μερες αρχιζει να αλλοιωνεται η δομη του,η μποριακη του δομη,τα συστατικα του,η θρεπτικη του αξια.......ετσι καταληγουν σε ποια ημερομηνια θεωρειται ακαταλληλο για καταναλωση και το γνωστοποιουν στο κοινο.ετσι εμεις βλεπουμε την ημερομηνια ληξης σημειωμενη πανω στη συσκευασια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα (προαιρετικά) κάπαρη (προαιρετικά Οδηγίες1.Ξεπλένουμε τη φάβα 2-3 φορές. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό (να την καλύψει και άλλο τόσο περίπου). Πρέπει να την προσέχουμε πολύ μέχρι να βράσει, γιατί αφρίζει και φουσκώνει πολύ και είναι επικίνδυνο να μας κάνει την κουζίνα χάλια. 2.Την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και τα κρεμμύδια. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά των χυμών, οι οποίοι ούτω χρησιμεύουν ως άριστη τροφή των μικροοργανισμών των ζυμώσεων και της φθοράς. Αν η περιεκτικότητα σε νερό ελαττωθεί μέχρις 25%, τότε οι μικροοργανισμοί δεν θα δυνηθούν να εγκατασταθούν, διότι η τοιαύτη ελάττωση θα συνεπιφέρει συμπύκνωση των διαλυτών και ιδιαιτέρως του σακχάρου. Είναι δε γνωστό ότι αν η συμπύκνωσης ενός σιροπιού σακχάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://greekfoodblogs.com/content/3-%CF%84%CF%81% CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC% CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD% CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7% CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1% CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λιτρο ποσα γραμμάρια είναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προτεινω αυγοφετες Διαβάστε περισσότερα...
Πόσες φορές μπορώ να ζεστάνω ένα φαγητό πριν να γίνει ανθυγιεινό; Ξέρω ότι αναπτύσσονται μικρόβια...
Απάντηση:
Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως θες, εκτος με τα ποδια. Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα: 1)Παστίτσιο 2)Τσιπούρα 3)Κοτόπουλο με πατάτες
Απάντηση:
Αρακας,κοτόπουλο ψητό και μακαρόνια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο (ψαγμένο όμως) ή από την πηγή που είναι στην Ιταλία. Ένα εξαιρετικό εγχώριο προιόν όμως, είναι το προσούτο Καρπενησίου από την εταιρεία Στρεμένος στο χωριό Προυσός Ευρυτανίας...(έτσι για να τιμάμε και τη χώρα μας...) Διαβάστε περισσότερα...
ειμαι και εγγυος και δεν μπορω να διαλεξω (οχι οτι αν δεν ειμουν δε θα τα ετρωγα)
Απάντηση:
τρουφακιααααααααααααααααααααα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κι όμως δεν έχουν όλα τα τρόφιμα ημερομηνία λήξης. Υπάρχουν ορισμένα που είναι "αθάνατα"! Διαβάστε ποια μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες συντήρησης τους. Ρύζι: Μπορεί να συντηρηθεί για καιρό στο ντουλάπι σας –εκτός από το καστανό ρύζι- ακόμα κι αν η ημερομηνία κατανάλωσής του λήξει. Ζάχαρη: Όταν ανοιχτεί η συσκευασία της, η ζάχαρη πρέπει να φυλαχτεί σε αεροστεγές δοχείο σε ξηρό και δροσερό μέρος, καλά κλεισμένο. Μέλι: Πρέπει να διατηρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω γιατι εχουνε νερο εκτος και αμα τα τριψεις και παλι http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?topic=9146.0 χλωμο. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: