Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό...
Απάντηση: Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ν...
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο (φέτα) ½ φλιτζάνι γάλα 8 αυγά Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και...
Απάντηση: 1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Απάντηση: Υλικά : 150 γρ. φασόλια μαυρομάτικα 150 γρ. μικρά φασόλια άσπρα ή κόκκινα 2 κρεμμύδια τριμμένα ½ φλιτζάνι αλεσμένη καρυδόψιχα Αλάτ...
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχ...
Απάντηση: γδαρμένη...
Απάντηση: http:// www.radicio.com http:// www.sintagespareas.g r http://greekcook.gr
Απάντηση: 1 φλιτζάνι τσαγιού τραχανά γλυκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια 1 μικρή πατάτα κο...
Απάντηση: Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι σοτάρο...
 

που μπορω να δω τα επεισοδεια του τζειμι ολιβερ με ελληνικους υποτιλους

Σχετικές ερωτήσεις
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ...
Ελληνικά Χόρτα. Πως τα διαλέγουμε, πλένουμε καταναλώνουμε.Ελληνι κά Χόρτα. Τροφή υψηλής ποιότητας, αλλά ξέρετε πως τα διαλέγουμε, πλένουμε...
Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http:// mageirikes.blogspot. com/2011/10/pizza- jamie-oliver.html
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές μουστ...
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλι...
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελληνικά Χόρτα. Πως τα διαλέγουμε, πλένουμε καταναλώνουμε.Ελληνικά Χόρτα. Τροφή υψηλής ποιότητας, αλλά ξέρετε πως τα διαλέγουμε, πλένουμε και καταναλώνουμε; Ιδου ένας μικρός οδηγός με μυστικά και συμβουλές για την επιλογή της αρίστης ποιότητας και τη διατηρηση των λιπαρών οξέων και βιταμινών: Πως τα διαλέγετε όταν τα αγοράζετε. Ακόμη και αν τα καλλιεργείτε σε μπαλκόνι ή κήπο πρέπει να ξέρετε πως θα τα διαλέξετε γιατί η ποιότητα διαφέρει και δεν είναι όλα κατάλληλα για κατανάλωση: -Ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http://mageirikes.blogspot.com/2011/10/pizza- jamie-oliver.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές μουστάρδα 300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό, ένα μεταλλικό σουρωτήρι. Τοποθετούμε μέσα στο σουρωτήρι το χταπόδι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε το χταπόδι στον ατμό έως ότου μαλακώσει καλά. Όταν έχει μαλακώσει, κόβουμε τα πλοκάμια του και το καθαρίζουμε. Παράλληλα καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν, προσέχοντας όμως ώστε να μη διαλυθούν. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες ή ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 200 γραμμάρια καβουρμάς ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν, τους στραγγίζετε χωρίς να τους ξεπλύνετε. Ψιλοκόβετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο (φέτα) ½ φλιτζάνι γάλα 8 αυγά Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες για τηγανητές. Τις τηγανίζουμε σε λάδι μέτρια. Τις βγάζουμε και τις απλώνουμε σε ταψί. Ρίχνουμε το τυρί, το αλάτι. το πιπέρι, τη ρίγανη και ανακατεύουμε ελαφρά. Απλώνουμε πάλι ομοιόμορφα στο ταψί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε το μείγμα στο ταψί και φουρνίζουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να φουσκώσει και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 150 γρ. φασόλια μαυρομάτικα 150 γρ. μικρά φασόλια άσπρα ή κόκκινα 2 κρεμμύδια τριμμένα ½ φλιτζάνι αλεσμένη καρυδόψιχα Αλάτι 1 κουταλιά μουστάρδα ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό Εκτέλεση : Βράζουμε τα φασόλια ως που να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα σιγοβράζουμε πάλι, ώσπου να μαλακώσουν καλά. Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε ξανά και τα αδειάζουμε σε σαλατιέρα. Αναμειγνύουμε τα κρεμμύδια, την καρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.radicio.com http://www.sintagespareas.gr http://greekcook.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 φλιτζάνι τσαγιού τραχανά γλυκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια 1 μικρή πατάτα κομμένη σε πολύ μικρά κυβάκια 50γρ. αποξηραμένα μανιτάρια 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί Ζωμό κοτόπουλου όσο χρειαστεί (περίπου 2 1/2 φλιτζάνια) 1 πρέζα κόλιανδρο σκόνη 1 πρέζα ρίγανη Μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη ή γραβιέρα Εκτέλεση: Βάζουμε τα μανιτάρια να μουλιάσουν σε τόσο νερό όσο να τα σκεπάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι σοτάροντας το έως ότου πάρει χρώμα. Συμπληρώνουμε με το συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, τους ζωμούς λαχανικών και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν. Ρίχνουμε το καυτό νερό, προσθέτουμε το ανάλογο αλατοπίπερο και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τη σούπα για 20-25 λεπτά. Σε ένα ποτήρι του νερού βάζουμε το αλεύρι, 6 κουτ. σούπας κρύο νερό και με τη βοήθεια ενός πιρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
Κάποια εύκολη συνταγή για τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια;
Απάντηση:
2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμένο 200 γρ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο 2 κουταλιές βούτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μέτριο μπρόκολο, τα «μπουκετάκια» του μόνο, φρέσκο ή κατεψυγμένο (½ κιλό μπουκετάκια ή 6-7 φλ. περίπου), 2 φλ. (άπαχο) γάλα, 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι, 1 κύβος ζωμού λαχανικών, τριμμένος στα δάχτυλα, ή 1 κουταλιά ζωμός σε σκόνη, 1 λίτρο (4 φλ.) καυτό νερό + επιπλέον 1/4 φλ. κρύο νερό, 1 κουταλιά σόγια σος, Αλάτι, πιπέρι, ταμπάσκο (προαιρετικά). ΕΚΤΕΛ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπιν προσθέτουμε το αρνάκι. Προσθέτουμε μερικούς σπόρους μπαχάρι, πιπέρι μαύρο σε κόκκους, ένα φύλλο δάφνης και ένα κλαράκι δενδρολίβανο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει τρυφερό το κρέας σε σιγανή θερμοκρασία. Παράλληλα, χτυπάμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα αφήνουμε στην άκρη. Μόλις βράσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληραίνουν. 3 λεπτα δυνατη φωτια ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.radicio.com/forum/index.php? showtopic=146 Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα την συνταγή σας για μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον
Απάντηση:
Θεωρω πως σαν αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο να φτιαξεις μονος/η την σαλτσα και οχι με ετοιμη κρεμα γαλακτος. Θα χρειαστεις δυο κατσαρολακια, στο ενα τσιγαρισε το μπεικον και τα μανιταρια ωστε να ειναι σχεδον ετοιμα να φαγωθουν, στο αλλο βαλε αρκετο βουτυρο να λιωσει και μετα ριξε αλευρι να τσιγαριστει ( καλο θα ναι να υπαρχει μια αναλογια 1-1 στο αλευρι με το βουτυρο) ανακατευοντας συνεχως. Οταν δεις πως το αλευρι εχει γινει ενα με το βουτυρο, κατι σαν ζυμη, ριξε αργα αργα χλιαρο φρεσκο γαλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: (Για 4 άτομα) 400 γραμμάρια ρεβίθια 2 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι μυρώνι ψιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι 100 γραμμάρια σκληρό τυρί τριμμένο Arla 100 ml ελαιόλαδο Χυμό από ένα λεμόνι 1 κουταλάκι μουστάρδα Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: 1. Σε ένα μεγάλο μπολ από το προηγούμενο βράδυ βάζετε τα ρεβίθια να φουσκώσουν μέχρι το πρωί. 2. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα βράζετε για 30 λεπτά μαζί με ένα ολόκληρο ξερό κρεμμύδι και στην συνέχεια τα σουρώνετε και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποξηραμένες και ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές. Είναι η Ελληνική εκδοχή του τσίλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό φακές 2 μέτρια κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 3 φύλλα δάφνη 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Ξεπλένουμε τις φακές και τις βράζουμε σε κρύο νερό εξαρχής. Μόλις πάρει μια βράση, χύνουμε το νερό και το αντικαθιστούμε με καθαρό ζεστό νερό. Αφού βράσουν οι φακές, τις σουρώνουμε. Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Μετά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : ½ κιλό ρεβίθια 3 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1.5 φλιτζάνι τσαγιού ντομάτα περασμένη από το ρεντέ Αλάτι, πιπέρι 4 μελιτζάνες 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι Λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση : Ξεφλουδίζουμε τα ρεβίθια, σοτάρουμε τα τριμμένα κρεμμύδια στο λάδι και ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα ρεβίθια, το ανάλογο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Κόβουμε σε φέτες τις μελιτζάνες. Τις αλευρώνουμε, τις τηγανί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.tlife.gr/VideoGallery/FN/28-13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μίγμα, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι έναν σταυρό στα φιλέτα, από τη χοντρή τους πλευρά και ανοίγουμε στο κέντρο τους μια τρύπα σαν τούνελ. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα γεμίζουμε με το μίγμα του κιμά. Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, για να μη βγει η γέμιση και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1/2 κούπα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ή λευκούς σπόρους σουσαμιού 2 κουτ. της σούπας διατροφική μαγιά 1 κουτ. του γλυκού ανοιχτόχρωμο μίσο 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα αμύγδαλα ή το σουσάμι στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά. Αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και στο ψυγείο. Πριν το χρησιμοποιήσουμε ανακινούμε το δοχείο. Κρατάει στο ψυγείο για ένα μήνα και παραπάνω. Μπορείτε αν θέλετε να το καταψύξετε. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 115 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.