Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη αν...
Απάντηση: Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος ...
Απάντηση: Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
Απάντηση: Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !!
Απάντηση: πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι.
Απάντηση: Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν μεγάλη ποσότητα θείου από το έδαφος. Όταν ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, απελευθερώνονται μερικά ...
Απάντηση: Προτιμω το ξυδι
Απάντηση: Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια.
Απάντηση: Πόσο κάνει μια κότα?
Απάντηση: Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή...
 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

1ευρω
Στα Γρεβενά κυρίως αν θέλεις πσότητα, σε super market σε δοχειάκι και σε λοιπά ντελικατέσεν. Κοστίζει ανάλογα με την ποικιλία (λευκή, μαύρη κτλ) από 50Ε/kg...
Σχετικές ερωτήσεις
φαε το ενα πρωτα κι αργοτερα το αλλο... φιλοσοφια θελει το μπραμα...καλη λευτερια! παντως τυχερη εισαι που οτι λιγουρευεσαι το εχει το ψ...
μανιτάρια,αλλά και μπαλλίτσες με σοκολάτα και μπισκότο με επικάλυψη τρούφας.
Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Όχι ακόμα.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

ειμαι και εγγυος και δεν μπορω να διαλεξω (οχι οτι αν δεν ειμουν δε θα τα ετρωγα)
Απάντηση:
φαε το ενα πρωτα κι αργοτερα το αλλο... φιλοσοφια θελει το μπραμα...καλη λευτερια! παντως τυχερη εισαι που οτι λιγουρευεσαι το εχει το ψυγειο σου... τί να πουν κι αλλες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μανιτάρια,αλλά και μπαλλίτσες με σοκολάτα και μπισκότο με επικάλυψη τρούφας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη ανοίγεται σε λεπτό φύλλο, έπειτα κόβεται σε λωρίδες και στη συνέχεια σε πολύ μικρά τετράγωνα. Η διαδικασία αυτή στο παρελθόν γινόταν στο χέρι, ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται ειδικές μηχανές. Οι χυλοπίτες απλώνονται για ορισμένες μέρες σε καθαρά σεντόνια, μακριά από σκόνες και έντομα για να στεγνώσουν και να ξεραθούν τελείως. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, εί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο (ψαγμένο όμως) ή από την πηγή που είναι στην Ιταλία. Ένα εξαιρετικό εγχώριο προιόν όμως, είναι το προσούτο Καρπενησίου από την εταιρεία Στρεμένος στο χωριό Προυσός Ευρυτανίας...(έτσι για να τιμάμε και τη χώρα μας...) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν μεγάλη ποσότητα θείου από το έδαφος. Όταν ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, απελευθερώνονται μερικά ένζυμα, τα οποία στη συνέχεια αντιδρούν με το θείο και δημιουργούν αμινο-σουλφοξείδια. Αυτά με τη σειρά τους, δημιουργούν ένα ασταθές οξείδιο, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του θειικού οξέος, το διοξείδιο του θείου, και υδροθείου. Όταν η ουσία αυτή, σε αέρια κατάσταση, έρχεται σε επαφή με την υγρασία στο μάτι σας, ενεργοποιεί μια αίσθηση καψίματος, μέσω του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμω το ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο κάνει μια κότα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους. Η περιεκτικότητα σε νερό των κατάλληλα ξεραμένων τροφίμων ποικίλλει από 5% έως 25% τοις εκατό ανάλογα με τα τρόφιμα. Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάται από: • την επαρκή θερμότητα για να βγει έξω η υγρασία χωρίς να μαγειρευτούν τα τρόφιμα • τον ξηρό αέρα για να απορροφήσει την απελευθερωμένη υγρασία • την επαρκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μμμμμ, πορτοκαλι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν γνωριζω με ακριβεια αλλα νομιζω κατω απο τους 2 βαθμους και λογικα κατω απο τους μηδεν εχει παγωσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Ακούω και διαβάζω συχνά μια μερίδα από αυτό μια μερίδα από το άλλο. Ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πόσο είναι μια μερίδα. Πχ. Μια μερίδα μακαρόνια κτλ. Η μια μερίδα δημητριακά κα.
Απάντηση:
ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/html/ent/303/ent.6303.asp Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλούσια διατροφική αξία των ψαριών έγκειται στην περιεκτικότητά τους σε πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά. Τα ψάρια περιέχουν αρκετά μέταλλα και βιταμίνες. Η σάρκα των αλιευμάτων και κυρίως των ψαριών, χαρακτηρίζεται κατά βάση από υψηλή (18-25%) περιεκτικότητα πρωτεϊνών μεγάλης βιολογικής σημασίας. Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη, βιταμίνες ( Α, Β, Ε, D, και Κ ), και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, ο χαλκός, ο σίδηρος, το σελήνιο, ο ψευδάργυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστεύω θα χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Ρε παιδιά ,τί ώρες τρώτε το μεσημεριανό σας συνήθως; Όχι ,απλά ρωτάω γιατί λόγω του ότι τρώω μεσημεριανό συνήθως 12:30-13:00 ,οι περισσότεροι γύρω μου ,ακόμα και η μητέρα μου με λένε ότι "τρώς νωρίς". Εγώ φταίω που τρώω αυτή την ώρα ,άμα ξυπνάω από τις 7 και πιάνω δουλειά στις 13:00 ή 14:00 ; Είναι τόσο παράλογο ;
Απάντηση:
Καλημέρα κατ αρχάς αν και μεσημέριασε.Όχι συνήθως,πάντα μετά τις 15:00 το μεσημέρι μιας και εκείνη την ώρα μαζευόμαστε στο τραπέζι.Δεν είναι παράλογο να τρὠς πιο νωρίς απο τη στιγμή που θέλει γύρω στις 2 ώρες να χωνευτεί η τροφή και επίσης έχεις πάρει πρωινό απο αρκετά νωρίς.Παράλογο είναι να τρώμε στις 12μιση το βράδυ και στη μία και μισή να πέφτουμε για ύπνο.Καλό σου μεσημέρι και καλή βάρδια μιας και φεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.