Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada-apo- kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουτ...
Απάντηση: βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις
Απάντηση: βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια
Απάντηση: Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρί...
Απάντηση: Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για...
Απάντηση: μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετοιμασίας 30Χρόνος μαγειρέματος 55 2 κιλά δαμάσκηνα αγουρωπά1 1 / 2 κούπας νερό1 κιλ...
Απάντηση: 500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό
Απάντηση: πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη?
Απάντηση: Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες, β...
 

Που θα βρω γυαλινα βαζακια για μαρμελαδα;

Σχετικές ερωτήσεις
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοι...
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις!
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα εινα...
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα ειναι ετοιμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρίνια ή κλημεντίνες • 2 κιλά ζάχαρη • 1 λεμόνι (το χυμό του) Πώς θα την παρασκευάσετε 1. Πλένετε σχολαστικά τα μανταρίνια, αφαιρείτε το κοτσανάκι τους και τα κόβετε στα τέσσερα (με το φλούδι). 2 .Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα, τα αφήνετε να πάρουν 1-2 βράσεις και τα σουρώνετε. 3. Ξαναγεμίζετε την κατσαρόλα με νερό κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετοιμασία: 1/2 κιλό μαργαρίνη 2 κ.τ.σ. αλεύρι μαρμελάδα Εκτελεση: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη ελαστική που δεν θα κολλάει. Αν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε μια κ.τ.σ. νερό. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για 30 να φουσκώσει. Ύστερα σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετοιμασίας 30Χρόνος μαγειρέματος 55 2 κιλά δαμάσκηνα αγουρωπά1 1 / 2 κούπας νερό1 κιλό ζάχαρη λίγη εσάνς πικραμυγδάλου ή μερικά καθαρισμένα κουκούτσια για άρωμα Πλύντε καλά, στραγγίστε και κόψτε τα δαμάσκηνα στημέση. Αφαιρέστε τα κουκούτσια και πετάξτε τα. Ανθέλετε, κρατήστε μερικά, καθαρίστε τα και ρίξτε τα μαζίμε τα δαμάσκηνα σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τα κουκούτσια θα δώσουν στη μαρμελάδα ένα ξεχωριστό άρωμα.Προσθέστε το νερό και σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη? Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλα;
Απάντηση:
Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες, βγάζουμε το κοτσανάκι τους και τις ρίχνουμε στο τρυπητό για να μη κρατήσουν νερό Τις κόβουμε κομματάκια με το μαχαίρι και τις ρίχνουμε σε κατσαρόλα πλατιά : μία στρώση φράουλα - μία στρώση ζάχαρη - ξανά φράουλα και ζάχαρη (μισή ώρα περίπου - πόσο γρήγοροι είστε;) Αφήνουμε λίγο να ποτίσει η ζάχαρη και βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (3) Μόλις αρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βλεπω λιγο δυσκολο στην Ελλαδα...αν εισαι Αυστραλια η Νεα Ζηλανδια τοτε οκ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 1/2 κιλό γάλα 1 ποτήρι κρασιού σιμιγδάλι 1 ποτήρι κρασιού ζάχαρη 3 αυγά και 2 κροκάδια 125 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/2 κιλό φύλλο Αρωμα βανίλιας ή λεμονιού ή πορτοκαλιού Διαβάστε περισσότερα...
πόσες μέρες μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο το φρουι ζελέ?ξέρει κανείς?στη συσκευασία δε γράφει κάτι
Απάντηση:
4 με 5 μέρες,εγώ έχω κρατήσει ζελέ για μια εβδομάδα και ήταν μια χαρά απλώς πρέπει να είναι σκεπασμένος για να μην πάρει μυρωδιές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το χω κανει για κρεπα,και βγηκε μια μαλακια και μιση κουφη ερωτηση... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζομαι για να φτιαξω σαντιγυ
Απάντηση:
χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι Διαβάστε περισσότερα...
πως να φτιαξω παγωτο ευκολα;
Απάντηση:
αυτη εδω ειναι για καιμακι 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος 2 φλιτζάνια γάλα 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη 2 κουταλάκια σαλέπι 1/2 κουταλάκι μαστίχα Χίου κοπανισμένη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΝΦΟΡΤΕ ΓΛΥΚΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τα φυστίκια στο μπλέντερ και τα χτυπάμε ανάλογα με την υφή που θέλουμε να έχει το φυστικοβούτυρο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: