Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Να λαδώνεις την φόρμα πρώτα με ένα πινέλο και μετά να την αλευρώνεις.Μιλάμε βέβαια για το απλό κέικ,γιατί υπάρχουν και κάποιες συνταγές π...
Απάντηση: Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν !
Απάντηση: πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και...
Απάντηση: βγαζουν 8
Απάντηση: σοκολατακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE...
Απάντηση: -Δαμασκηνα ξερα (χωρις κουκουτσι) -Κουβερτουρα(περιπου 500γρ) -Καρυδια -Κονιακ -Λαδοκολλα Καθαριζουμε τα καρυδια . Απο το προηγου...
Απάντηση: Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απ...
Απάντηση: κρεπες - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%...
Απάντηση: λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος.
Απάντηση: ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
 

Που θα αγωρασω φορμες για σοκολατακια

Σχετικές ερωτήσεις
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πο...
Όταν πήγαινα στο σχολείο κεράσματα και πλέον στην δουλειά μου,πάντα μα πάντα παίρνω διάφορα από το σούπερ μάρκετ,ζητάω και ένα κουτί από ...
χαχαχαχα χΔ λολ
Όχι, από πού να τα θυμόμαστε; Κυκλοφορούσαν έτσι, "σοκολατάκια elegance";
αλευρωνουμε η λαδωνουμε ελαφρα την φορμα πριν βαλουμε μεσα το κεικ
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πολύ καλά τριμμένα μπισκότα. Προσθέτουμε το αλκοόλ και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μικρούς βόλους - σοκολατάκια. Τα τοποθετούμε σε δίσκο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Τέλος, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα πανάρουμε στην τριμμένη ινδική καρύδα. Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν πήγαινα στο σχολείο κεράσματα και πλέον στην δουλειά μου,πάντα μα πάντα παίρνω διάφορα από το σούπερ μάρκετ,ζητάω και ένα κουτί από το ζαχαροπλαστείο,τα βουτάω μέσα και ότι θέλει καθένας διαλέγει.Τώρα τα διάφορα είναι πολλά. Σοκοφρετάκια,μινι μπάουντι,μίνι μαρς,μίνι τουΐγκξ,κ.α. πολλά πολλά τέτοια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι, από πού να τα θυμόμαστε; Κυκλοφορούσαν έτσι, "σοκολατάκια elegance"; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρωνουμε η λαδωνουμε ελαφρα την φορμα πριν βαλουμε μεσα το κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να λαδώνεις την φόρμα πρώτα με ένα πινέλο και μετά να την αλευρώνεις.Μιλάμε βέβαια για το απλό κέικ,γιατί υπάρχουν και κάποιες συνταγές που χρειάζεται να καλύψεις την φόρμα με λαδόκολλα και μετά να βάλεις το κέικ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθετουμε στα αυγα σιγα σιγα συνεχιζοντας το χτυπημα. επειτα ριχνουμε τη ζαχαρη αχνη και χτυπαμε μεχρι να σπασουν ολοι οι σβωλοι. τελος ριχνουμε το κακαο και χτυπαμε κατα τον ιδιο τροπο βουαλα!!! ποιος σκαρμουτσος και παπαρια μεντολες! Μιλτος τελεια και παυλα.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
-Δαμασκηνα ξερα (χωρις κουκουτσι) -Κουβερτουρα(περιπου 500γρ) -Καρυδια -Κονιακ -Λαδοκολλα Καθαριζουμε τα καρυδια . Απο το προηγουμενο βραδυ βαζουμε σε ενα μπωλ τα δαμασκηνα τα ραντιζουμε με λιγο κονιακ,σκεπαζουμε με μεμβρανη και τα αφηνουμε ολο το βραδυ να ρουφηξουν το κονιακ.Στη συνεχεια μεσα σε καθε δαμασκηνο βαζουμε ενα κομματι καρυδι.Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν-μαρι προσθετοντας και 1-2 κουταλιες λαδι για να μεινει γυαλιστερη. Βουταμε ενα ενα δαμασκηνο στην κουβερτουρα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απο πανω.Μετα ριχνουμε την ζυμη και δεν την κουναμε καθολου μεχρι να μπει στον φουρνο γιατι θα κατσει το κεικ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρεπες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B1%CE%BC%CE% B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE% B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE% BA%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι , θα ηθελα μια,ευχαριστω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ρουμι λαιμ μαυρη ζαχαρη δυοσμος τριμμενος παγος και σοδα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
κατι κανεις λαθος στην ζυμη.... Διαβάστε περισσότερα...
Αν ως μεγάλο παιδί λατρεύετε τα παγωτά αλλά δεν τρώτε όσα θα θέλατε επειδή παχαίνουν, μπορείτε να πανηγυρίσετε! Αμερικανοί επιστήμονες ετοιμάζουν πυρετωδώς το παγωτό που θα προσφέρει στον οργανισμό μας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά ενώ ταυτόχρονα θα βοηθάει στο αδυνάτισμα. Το συγκεκριμένο παγωτό θα περιέχει διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά που θα προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και προβιοτικά που βοηθάνε στην πέψη. Μάλιστα οι ειδικοί θεωρούν πως μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά μπορεί κάλλιστα να εμπλουτιστεί με το παγωτό που θα έχει ελάχιστες θερμίδες, βοηθώντας έτσι να αδυνατίσουμε απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο μας γλυκό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, το παγωτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε δύο περίπου χρόνια.
Απάντηση:
Πολύ τροποποιημένο μου ακούγεται αυτό το παγωτό.Ούτως η άλλως δεν μου αρέσουν τα παγωτά οπότε δεν θα δοκιμάσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε σε μια μικρή κατσαρόλα το μήλο, τη ζάχαρη, τις σταφίδες, τα καρυκεύματα και 1 κ.σ. νερό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 7-8 λεπτά. Ανακατεύουμε μόνο μια φορά μόλις αρχίσουν τα μήλα να μαλακώνουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά. Προσθέτουμε στο μείγμα τα καρύδια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C/170°C (αέρα). Λιώνουμε Το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μικρό μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων. Αλείφουμε Κάθε φύλλο κρούστας με το Flora Sof... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με παγωτο και γαλα (και μπορεις να προσθεσεις και ζαχαρη ή καποιο σιροπι) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το αγαπημενο μου!!ειναι πανευκολο απλως πρεπει να προσεξεις τους χρονους βρασιματος ττου σταφυλιου και του σιροπιου,, 2 κιλά σταφύλια 2 κιλά ζάχαρη 1 φλ. νερό χυμός 1 λεμονιού 1 βανίλια 100 γρ. αμύγδαλα κομμένα στα τέσσερα Πλένετε καλά τα σταφύλια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Βάλτε το σταφύλι μαζί με τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάστε τη με μια υφασμάτινη πετσέτα και αφήστε τη έτσι για 24 ώρες. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα τετράγωνο ταψί 20x20 εκατοστών και ύψους 8 εκατοστών και το αλευρώνουμε. Στη συνέχεια, το τινάζουμε ώστε να φύγει το περιττό αλεύρι. Λιώνουμε σε χλιαρό μπεν μαρί τη σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε τα αυγά με τη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπολ με το αλεύρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Χτυπάμε χωριστά τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το Flora Soft με βούτυρο στο μίγμα των κρόκων. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Το ψήνουμε στους 220°C για 10 λεπτά περίπου. Όταν β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι αλλα την παλια συνταγη που ειχε κανει με βουτυρο lurpak Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 139 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: