Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Να λαδώνεις την φόρμα πρώτα με ένα πινέλο και μετά να την αλευρώνεις.Μιλάμε βέβαια για το απλό κέικ,γιατί υπάρχουν και κάποιες συνταγές π...
Απάντηση: Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν !
Απάντηση: πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και...
Απάντηση: βγαζουν 8
Απάντηση: σοκολατακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE...
Απάντηση: -Δαμασκηνα ξερα (χωρις κουκουτσι) -Κουβερτουρα(περιπου 500γρ) -Καρυδια -Κονιακ -Λαδοκολλα Καθαριζουμε τα καρυδια . Απο το προηγου...
Απάντηση: Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ melomakarona- nostima-kai- grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα.
Απάντηση: http:// asproylas.blogspot.c om/2009/09/blog- post_4832.html
Απάντηση: Φατην μωρέ σιγά...
 

Που θα αγωρασω φορμες για σοκολατακια

Σχετικές ερωτήσεις
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πο...
Όταν πήγαινα στο σχολείο κεράσματα και πλέον στην δουλειά μου,πάντα μα πάντα παίρνω διάφορα από το σούπερ μάρκετ,ζητάω και ένα κουτί από ...
χαχαχαχα χΔ λολ
Όχι, από πού να τα θυμόμαστε; Κυκλοφορούσαν έτσι, "σοκολατάκια elegance";
αλευρωνουμε η λαδωνουμε ελαφρα την φορμα πριν βαλουμε μεσα το κεικ
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πολύ καλά τριμμένα μπισκότα. Προσθέτουμε το αλκοόλ και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μικρούς βόλους - σοκολατάκια. Τα τοποθετούμε σε δίσκο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Τέλος, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα πανάρουμε στην τριμμένη ινδική καρύδα. Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν πήγαινα στο σχολείο κεράσματα και πλέον στην δουλειά μου,πάντα μα πάντα παίρνω διάφορα από το σούπερ μάρκετ,ζητάω και ένα κουτί από το ζαχαροπλαστείο,τα βουτάω μέσα και ότι θέλει καθένας διαλέγει.Τώρα τα διάφορα είναι πολλά. Σοκοφρετάκια,μινι μπάουντι,μίνι μαρς,μίνι τουΐγκξ,κ.α. πολλά πολλά τέτοια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι, από πού να τα θυμόμαστε; Κυκλοφορούσαν έτσι, "σοκολατάκια elegance"; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρωνουμε η λαδωνουμε ελαφρα την φορμα πριν βαλουμε μεσα το κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να λαδώνεις την φόρμα πρώτα με ένα πινέλο και μετά να την αλευρώνεις.Μιλάμε βέβαια για το απλό κέικ,γιατί υπάρχουν και κάποιες συνταγές που χρειάζεται να καλύψεις την φόρμα με λαδόκολλα και μετά να βάλεις το κέικ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθετουμε στα αυγα σιγα σιγα συνεχιζοντας το χτυπημα. επειτα ριχνουμε τη ζαχαρη αχνη και χτυπαμε μεχρι να σπασουν ολοι οι σβωλοι. τελος ριχνουμε το κακαο και χτυπαμε κατα τον ιδιο τροπο βουαλα!!! ποιος σκαρμουτσος και παπαρια μεντολες! Μιλτος τελεια και παυλα.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
-Δαμασκηνα ξερα (χωρις κουκουτσι) -Κουβερτουρα(περιπου 500γρ) -Καρυδια -Κονιακ -Λαδοκολλα Καθαριζουμε τα καρυδια . Απο το προηγουμενο βραδυ βαζουμε σε ενα μπωλ τα δαμασκηνα τα ραντιζουμε με λιγο κονιακ,σκεπαζουμε με μεμβρανη και τα αφηνουμε ολο το βραδυ να ρουφηξουν το κονιακ.Στη συνεχεια μεσα σε καθε δαμασκηνο βαζουμε ενα κομματι καρυδι.Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν-μαρι προσθετοντας και 1-2 κουταλιες λαδι για να μεινει γυαλιστερη. Βουταμε ενα ενα δαμασκηνο στην κουβερτουρα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατι πριν βαλεις την ζυμη στην φορμα δεν την αλευρωσες.Παντα αφου εχουμε βαλει λιγο βουτυρο στην φορμα μας,πασπαλιζουμε κ λιγο αλευρι απο πανω.Μετα ριχνουμε την ζυμη και δεν την κουναμε καθολου μεχρι να μπει στον φουρνο γιατι θα κατσει το κεικ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ melomakarona-nostima-kai-grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asproylas.blogspot.com/2009/09/blog- post_4832.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φατην μωρέ σιγά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ ξέρω κέικ από άλλη ινδική ποικιλία αν σε ενδιαφέρει. ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας ή την κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο σε μπεν μαρί. Τσακίζουμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια. Ρίχνουμε το λιωμένο μίγμα της σοκολάτας σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε μέσα σε αυτή όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και στη συνέχεια στρώνουμε στο τραπέζι μας μία λαδόκολλα. Τοποθετούμε την ζύμη μας κατά μήκος της λαδόκολλας και τυλίγουμε σε σχήμα ρολού. Καταψύχουμε τον κορμό μας. Ξετυλίγουμε τμηματικά τον κορμό μας, κόβουμε φέτες και σερβίρουμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να παρεις υλικα διαιτεις απαχο γαλα λιγη ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
καταστημα
Απάντηση:
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αναλόγως την όρεξη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο φτηνοί θα βγουν :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Le monde και Chef d oeuvre από ότι έχω ακούσει, χωρίς όμως να βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς θέλεις, τα δίδακτρα παίζουν ρόλο στην επιλογή σου; Διαβάστε περισσότερα...
Εγω ξερω....και οποιοι δεν το ξερουν καιρος να το μαθουν.Αν δεν το πει κανενας,πριν κλεισω την ερωτηση θα το αποκαλυψω.Γιατι το ΡΩΤΗΣΕ ειναι για να μαθαινεις!
Απάντηση:
Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του Ανδριά.Το βρήκα;Τί κερδίζω; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και την σόδα, που έχουμε διαλύσει από πριν στον χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε το μίξερ και ρίχνουμε το γιαούρτι και λίγο - λίγο το αλεύρι. Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το μίγμα μέχρι να ομοι... Διαβάστε περισσότερα...
οταν ψηνεται φουσκωνει και οταν το βγάζω απο τον φούρνο κάθεται.
Απάντηση:
Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως ανοίγεις τον φούρνο την ώρα του ψησίματος? Ειδικά στο κέικ, δεν ανοίγεις ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, την πόρτα του φούρνου, το αφήνεις ακριβώς μία ώρα στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο και δεν ανοίγεις την πόρτα αν δεν περάσει η 1 ώρα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 26 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: