Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: εγω πεταξα επτα οκτω κουκουτσια σε μια γλαστρα και βγηκε! δοκιμασε!
Απάντηση: Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει τ...
Απάντηση: ποτε τις φυτεψες?
Απάντηση: οτι θες αυτη την εποχη...τι σου αρεσει?
Απάντηση: τη πρεπει να ξερο για τιν καλιεργια αλοης http:// www.rotise.gr/ erotisi/ti-prepei- na-xero- gia-tin-kaliergia- alois.html#AnswerBot tom#i...
Απάντηση: τα πάντα για το ιπποφαες κ ολλες τις υπερτροφες στο --> http:// allsuperfoods.blogsp ot.gr/
Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΒΟΛΒΟΥΣ ΤΟΥΛΙΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση: η τοματα ελπιδα???????????? τι εννοείς?
Απάντηση: ΚΥΚΛΟΚΟΝΙΟ Ο μύκητας προσβάλλει κυρίως τα φύλλα, με αποτέλεσμα την πτώση τους και σε σοβαρές περιπτώσεις την αποφύλλωση των δένδρων. Στη...
Απάντηση: πολυ καλη δουλεια αν μπορεις να τα πουλησεις....εχει πολυ καλες αποδοσεις το μαρουλι σε θερμοκηπιο
 

Που μπορω να βρω δενδριλια καστανιας απο την αμερικη;

Σχετικές ερωτήσεις
Η μεταφύτευση της καστανιάς γίνεται από Νοέμβριο-Απρίλιο), δηλ. να μην έχει φύλλα. Να ξέρεις όμως ότι από κάστανο θα πάρεις μια άγρια πο...
Το μπροκολο δεν ειναι δενδρυλιο ειναι λαχανικο, δεν θελει καποια ιδιαιτερη αποσταση αρκει να μην πεσει το ενα πανω στο αλλο οταν μεγαλωσο...
Η καστανιά χρησιμοποιείται σε καστανεώνες για παραγωγή καρπών και ξυλείας. Η ετήσια παραγωγή μας από 18.000 τόν. τη δεκαετία του 60 μειώθ...
Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για...
Όνομα ζιζανίου: Mercurialis annua Οικογένεια: Euphorbiaceae Βιολογία: ζιζάνιο ετήσιο, δίοικο, αναπαράγεται από σπόρο, με πασσαλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Η μεταφύτευση της καστανιάς γίνεται από Νοέμβριο-Απρίλιο), δηλ. να μην έχει φύλλα. Να ξέρεις όμως ότι από κάστανο θα πάρεις μια άγρια ποικιλία κάστανου. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας είναι αποδεχτή η άγρια αυτή ποικιλία και είναι ανθεκτική σε ασθένειες. Η ποιότητα των καρπών της όμως υπολείπεται των άλλων (καθαρίζουν δύσκολα). Εδώ στην Κρήτη τις εμβολιάζουν με άλλες ποικιλίες "Καθαροκάστανο ή Στροβλιανό","κουτσακερό", "Ρογδιανό", κλπ. Επίσης η καστανιά θέλει υψόμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μπροκολο δεν ειναι δενδρυλιο ειναι λαχανικο, δεν θελει καποια ιδιαιτερη αποσταση αρκει να μην πεσει το ενα πανω στο αλλο οταν μεγαλωσουν, 30-40 εκατοστα ειναι μια χαρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καστανιά χρησιμοποιείται σε καστανεώνες για παραγωγή καρπών και ξυλείας. Η ετήσια παραγωγή μας από 18.000 τόν. τη δεκαετία του 60 μειώθηκε σήμερα στους 12.000 τον. Η χώρα μας αντί να είναι εξαγωγική, εισάγει 6-7.000 τόν. ετησίως νωπό κάστανο από την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Κίνα και τη Ν. Κορέα και άγνωστη ποσότητα μεταποιημένου από τη Γαλλία και την Ιταλία. Αν και η καστανιά είναι ένα σπουδαίο δένδρο για τη χώρα μας, εν τούτοις η καστανοκαλλιέργεια βρίσκεται σε καθεστώς εγκατάλειψης σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για ένα φυσικό βιολογικό προϊόν του οποίου η παρουσία στη μαγειρική έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Η γαλλική κουζίνα βασιζόταν ανέκαθεν στην τρούφα, αλλά τα τελευταία χρόνια όλες οι διεθνείς παραδοσιακές γεύσεις, ακόμη και η ελληνική προσαρμόζονται στη χρήση της που δημιουργεί τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σε φαγητά και γλυκά. Το πολύτιμο αυτό υπόγειο μανιτάρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα ζιζανίου: Mercurialis annua Οικογένεια: Euphorbiaceae Βιολογία: ζιζάνιο ετήσιο, δίοικο, αναπαράγεται από σπόρο, με πασσαλώδη ρίζα και δηλητηριώδη, δυσάρεστη μυρωδιά. Περίοδος φυτρώματος: τέλος της άνοιξης έως τα τέλη του καλοκαιριού. Περιοχή και έδαφος: εδάφη αμμώδη έως πηλώδη πλούσια σε οργανική ουσία και θρεπτικές ουσίες σε θερμές περιοχές. Κοτυληδόνες: πλατιές έως στρόγγυλες οβάλ, επίπεδες στην άκρη, με ανοικτό πράσινο χρώμα και άσπρη νεύρωση. Φύλλα: αντίθετα, έμμισχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω πεταξα επτα οκτω κουκουτσια σε μια γλαστρα και βγηκε! δοκιμασε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει το χώμα με λίπασμα που περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπόστ, κοπριά ή άλλα οργανικά λιπάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποτε τις φυτεψες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οτι θες αυτη την εποχη...τι σου αρεσει? Διαβάστε περισσότερα...
εχο πεντε στρτεματα γησ θελο να ξερο αν μπορο να ασχοληθο με την καλιεργια αλοης
75671 
Απάντηση:
τη πρεπει να ξερο για τιν καλιεργια αλοης http://www.rotise.gr/erotisi/ti-prepei-na-xero- gia-tin-kaliergia- alois.html#AnswerBottom#ixzz1I0s509PQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα πάντα για το ιπποφαες κ ολλες τις υπερτροφες στο --> http://allsuperfoods.blogspot.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΒΟΛΒΟΥΣ ΤΟΥΛΙΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η τοματα ελπιδα???????????? τι εννοείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΚΛΟΚΟΝΙΟ Ο μύκητας προσβάλλει κυρίως τα φύλλα, με αποτέλεσμα την πτώση τους και σε σοβαρές περιπτώσεις την αποφύλλωση των δένδρων. Στην επάνω επιφάνεια των φύλλων εμφανίζονται κυκλικές κηλίδες χρώματος καφέ ή πρασινοκίτρινου («μάτια παγωνιού»). Η άριστη θερμοκρασία για την ανάπτυξη του μύκητα είναι 15-20 C, ενώ τα σπόρια για να βλαστήσουν και να κάνουν νέες μολύνσεις χρειάζονται σταγόνα νερού (από βροχή ή πρωινή δροσιά) και θερμοκρασία 9-25 C. Οι βροχοπτώσεις και η αυξημένη υγρασία ευν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πολυ καλη δουλεια αν μπορεις να τα πουλησεις....εχει πολυ καλες αποδοσεις το μαρουλι σε θερμοκηπιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα, εγώ είμαι άσχετος από αυτά να σου πω την αλήθεια οπότε............. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η στέβια είναι μια από τις λίγες συμβολαιακές καλλιέργειες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Η Ελλάδα θεωρείται «προνομιούχος» χώρα για την εν λόγω καλλιέργεια, αφού η φωτοπερίοδος ευνοεί την ανάπτυξη του φυτού, δίνοντας εξαιρετικά μεγάλες παραγωγές σε σχέση με άλλες χώρες, όπου το φυτό έχει το μισό ή και λιγότερο τελικό ύψος πριν την περίοδο της κοπής. Η ανάπτυξη της στέβιας απαιτεί μικρές ποσότητες νερού και λιπασμάτων. Η τιμή των ξερών φύλλων είναι 1... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναπτύσσεται σε όλα σχεδόν τα εδάφη, αλλά ευδοκιμεί στα ελαφρά αμμοπηλώδη και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία εδάφη. Η οργανική ουσία (τυρφη-φυλλόχωμα-κοπριά) βοηθά τα φυτά να αποκτήσουν πλούσιο φύλλωμα και ζωηρά άνθη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι η τριανταφυλλιά η δαμασκηνή, κάνει το ακριβότερο ροδέλαιο αλλά είναι μεγάλη ιστορία το ροδέλαιο. Θέλει αποστακτήρα γιατί αν μεταφερθούν τα τριαντάφυλλα πάνω από 120 χιλιόμετρα χάνουν άρωμα και ποιότητα, θέλει 3-5 τόνους ροδοπέταλα για να πάρεις ένα λίτρο ροδέλαιο!!! και γενικά είναι καλλιέργεια που θέλει συνεταιρισμό για να μπορείς να πάρεις αποδόσεις. Υπάρχει συνεταιρισμός παραγωγών στην Αιανή Κοζάνης. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για αρωματικά φυτά στείλε στο e-mail: Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βαζουν λιπάσματα στην καλλιέργεια τρούφας Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
Απάντηση:
ποια ειναι τα πιο επικινδυνα ζιζανια-εντομα-εδαφους και πως καταπολεμουνται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αειθαλής πολυετής θάμνος ύψους 1,5-2 m. Προσαρμόζεται σε ποικιλία εδαφών. Το φυτό φτάνει σε πλήρη απόδοση τον 3ο χρόνο. Η απόδοση σε νωπό φυτικό υλικό είναι γύρω στα 1.000-1.500 κιλά ανά στρέμμα, που αντιστοιχεί σε 350-500 κιλά ξηρό φυτικό υλικό. Η περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο είναι περίπου 0,6 %. Κυρίαρχη θέση στην παραγωγή του έχουν η Ισπανία, η Γαλλία, το Μαρόκο, η Τυνησία και η Αλγερία. Οι τιμές του αιθέριου ελαίου στην παγκόσμια αγορά κυμαίνονται από 45-50 Ευρώ το κιλό.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετά γίνεται σπόρος.. το άνθος είναι άνθος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκίμασε ένα καλό λίπασμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη ή φθινόπωρο νωρίς όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Φεβρουάριο-Μάρτιο και Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Άμεση σπορά Ωρίμανση: 55-80 ημέρες μετά την σπορά ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εάν έχετε σπόρους μπορείτε να έχετε φυτά, η διαδικασία είναι απλή και χωρίς κόστος, συγκριτικά δε με αγορά έτοιμων φυτών η διαφορά είναι τεραστία, ενώ δεν περιορίζεστε στα άνοστα υβρίδια του εμπορίου, αφού μπορείτε εύκολα να δανειστείτε σπόρια από παραδοσιακές ελληνικές ποικιλίες. Φυσικά η εύκολη λύση είναι τα έτοιμα σπορεία εμπορίου, αλλά μπορείτε να φτιάξετε μονοί σας, το δικό σας πολύ εύκολα. Για την κατασκευή σπορείου θα χρειαστείτε: Α) -σπόρους επιλογής σας -πλαστικά ποτηράκια: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο ειναι να πας σε να γεωπονο να ερθει στο χωραφι σου να δει τις ντοματιες σου για να μην παθεις μεγαλη ζημια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κομπόστ είναι μία ιδανική πηγή θρεπτικών συστατικών για τα φυτά και τα λαχανικά μας. Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας κομπόστ, θα βρείτε στην αγορά μία ποικιλία από κάδους κομποστοποίησης. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι λειτουργικοί και όμορφοι. Κοστίζουν όμως, ανάλογα με τον όγκο και τον κατασκευαστή, από 60 Ευρώ μέχρι πάνω από 100 Ευρώ. Αν έχετε ελεύθερο χώρο στον κήπο και σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι τόσο η εμφάνιση, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κάδο κομποστοποίησης χω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρωτότυπο,μοναδικό. Όλο το χρόνο ανθισμένη; Είναι καταπληκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως φυτεύουμε τις κολοκυθιές απευθείας στο χωράφι ή τον κήπο. Αν όμως θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των κολοκυθιών σε φυτώριο, 2 με 3 εβδομάδες, πριν τα τελευταία κρύα. Φροντίστε το φυτώριο να βρίσκεται σε σχετικά ζεστό μέρος. Μπορείτε να μεταφέρετε τα σπορόφυτα κολοκυθιάς στον κήπο ή το χωράφι, πριν το σπορόφυτο εμφανίσει 4 πραγματικά φύλλα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 39 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.