Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
Απάντηση: μήπως τον πείραξε η ζέστη? λίγο νεράκι παραπάνω ίσως να του έκανε καλό.
Απάντηση: Οι ποικιλίες της ροδιάς ανάλογα με την περιεκτικότητα του χυμού τους σε οξέα χωρίζονται σε γλυκές, ημίγλυκες και ξινές. Η πλέον δημοφιλής...
Απάντηση: εχεις τοματες επαγγελματικα η ερασιτεχνικα?
Απάντηση: Κλαδεύται τό χειμώνα πού έχει ρίξει τά φύλλα, κόβεις τά ξερά & τά χαμηλά κλαδιά!
Απάντηση: απο οτι μου παν και εμενα βαλε καλαμια οχι πανω στη ριζα του φυτου ομως και δεσε το φυτο σου χαλαρα πανω του κατα προτιμηση με πανι για ν...
Απάντηση: πως ξεχωριζει το θηλυκο φυτο κανναβης απο το αρσενικο σε μικρη ηλικια
Απάντηση: δες αυτο http:// www.geoponiko- parko.gr/ product.asp?id=759
Απάντηση: Είναι τα αποξηραμένα άνθη του δέντρου Φιλύρα που είναι πλατιά διαδομένο σ' ολόκληρη την Ευρώπη. Προσαρμόζεται εύκολα κι έτσι φυτρώνει...
Απάντηση: Το βιολογικό κοτόπουλο είναι ένα προϊόν, κατά την διάρκεια της παραγωγής του οποίου, τηρούνται υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Η εκτροφή ...
 

Που μπορω να βρω δενδριλια καστανιας απο την αμερικη;

Σχετικές ερωτήσεις
Η μεταφύτευση της καστανιάς γίνεται από Νοέμβριο-Απρίλιο), δηλ. να μην έχει φύλλα. Να ξέρεις όμως ότι από κάστανο θα πάρεις μια άγρια πο...
Το μπροκολο δεν ειναι δενδρυλιο ειναι λαχανικο, δεν θελει καποια ιδιαιτερη αποσταση αρκει να μην πεσει το ενα πανω στο αλλο οταν μεγαλωσο...
Η καστανιά χρησιμοποιείται σε καστανεώνες για παραγωγή καρπών και ξυλείας. Η ετήσια παραγωγή μας από 18.000 τόν. τη δεκαετία του 60 μειώθ...
οκ ναι
Η Ελιά είναι αιωνόβιο δέντρο ζεί πάνω από 150 χρόνια
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Η μεταφύτευση της καστανιάς γίνεται από Νοέμβριο-Απρίλιο), δηλ. να μην έχει φύλλα. Να ξέρεις όμως ότι από κάστανο θα πάρεις μια άγρια ποικιλία κάστανου. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας είναι αποδεχτή η άγρια αυτή ποικιλία και είναι ανθεκτική σε ασθένειες. Η ποιότητα των καρπών της όμως υπολείπεται των άλλων (καθαρίζουν δύσκολα). Εδώ στην Κρήτη τις εμβολιάζουν με άλλες ποικιλίες "Καθαροκάστανο ή Στροβλιανό","κουτσακερό", "Ρογδιανό", κλπ. Επίσης η καστανιά θέλει υψόμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μπροκολο δεν ειναι δενδρυλιο ειναι λαχανικο, δεν θελει καποια ιδιαιτερη αποσταση αρκει να μην πεσει το ενα πανω στο αλλο οταν μεγαλωσουν, 30-40 εκατοστα ειναι μια χαρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καστανιά χρησιμοποιείται σε καστανεώνες για παραγωγή καρπών και ξυλείας. Η ετήσια παραγωγή μας από 18.000 τόν. τη δεκαετία του 60 μειώθηκε σήμερα στους 12.000 τον. Η χώρα μας αντί να είναι εξαγωγική, εισάγει 6-7.000 τόν. ετησίως νωπό κάστανο από την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Κίνα και τη Ν. Κορέα και άγνωστη ποσότητα μεταποιημένου από τη Γαλλία και την Ιταλία. Αν και η καστανιά είναι ένα σπουδαίο δένδρο για τη χώρα μας, εν τούτοις η καστανοκαλλιέργεια βρίσκεται σε καθεστώς εγκατάλειψης σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η Ελιά είναι αιωνόβιο δέντρο ζεί πάνω από 150 χρόνια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μήπως τον πείραξε η ζέστη? λίγο νεράκι παραπάνω ίσως να του έκανε καλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ποικιλίες της ροδιάς ανάλογα με την περιεκτικότητα του χυμού τους σε οξέα χωρίζονται σε γλυκές, ημίγλυκες και ξινές. Η πλέον δημοφιλής ποικιλία στην Ελληνική επικράτεια είναι η Αμερικάνικη ποικιλία wonderful που αποτελεί την γνωστότερη ποικιλία παγκοσμίως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχεις τοματες επαγγελματικα η ερασιτεχνικα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κλαδεύται τό χειμώνα πού έχει ρίξει τά φύλλα, κόβεις τά ξερά & τά χαμηλά κλαδιά! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο οτι μου παν και εμενα βαλε καλαμια οχι πανω στη ριζα του φυτου ομως και δεσε το φυτο σου χαλαρα πανω του κατα προτιμηση με πανι για να μην πλυγωσεις το φυτο σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως ξεχωριζει το θηλυκο φυτο κανναβης απο το αρσενικο σε μικρη ηλικια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτο http://www.geoponiko-parko.gr/product.asp?id=759 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι τα αποξηραμένα άνθη του δέντρου Φιλύρα που είναι πλατιά διαδομένο σ' ολόκληρη την Ευρώπη. Προσαρμόζεται εύκολα κι έτσι φυτρώνει στα πιο διαφορετικά εδάφη. Γίνεται δυνατό και μεγάλο δέντρο που ζει περίπου 200 χρόνια. Το ύψος της Φιλύρας φτάνει τα 30 μ. με ωραίο παράστημα. Τα φύλλα της είναι πλατιά, μεγάλα σε σχήμα καρδιάς και τα άνθη της έχουν χρώμα λευκοκίτρινο και πολύ ευχάριστο άρωμα. Γι' αυτό η φιλύρα καλλιεργείται σαν διακοσμητικό φυτό στους κήπους, τα πάρκα και τις δεντρ... Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι το βιολογικό κοτόπουλο;
Απάντηση:
Το βιολογικό κοτόπουλο είναι ένα προϊόν, κατά την διάρκεια της παραγωγής του οποίου, τηρούνται υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Η εκτροφή του ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο ελεύθερης βοσκής, κάτω από απόλυτα φυσικές συνθήκες, τηρώντας ταυτόχρονα τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και ελέγχου. Τρέφεται με τροφές βιολογικής γεωργίας και μεγαλώνει υπό το φως του ήλιου σε μεγάλες εκτάσεις, που έχουν πιστοποιηθεί για βιολογική γεωργία. Αποτέλεσμα όλης αυτής της ιδιαίτερης φροντίδας... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πώς φυτεύω το τζίντζερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο κορμός και οι ρίζες τις ελιάς τί; Γίνε πιο συγκεκριμένος/η παρακαλώ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα εντόμου: Myzus persicae, Aphididae, Ημίπερα Ξενιστές: Η αφίδα Myzus persicae τρέφεται από εκατοντάδες οικογένειες φυτικών ξενιστών. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών οι αφίδες εγκαταλείπουν τους ξυλώδεις ξενιστές τους για δευτερογενείς ή φυλλώδεις ξενιστές, συμπεριλαμβανομένου των λαχανοκομικών φυτών στις οικογένειες Solanaceae, Chenopodiaceae, Compositae, Cruciferae, and Curcubitaceae. Λαχανικά τα οποία έχουν αναφερθεί να υποστηρίζουν την Myzus persicae περιλαμβάνουν το αγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αίτιο: Verticillium dahliae Ξενιστές: πεπόνι, καρπούζι, πατάτα, τομάτα, βαμβάκι, μπάμια, χρυσάνθεμο, τριαντάφυλλο, φράουλα, αγκινάρα, αβοκάντο, ελιά, φιστίκι Διάδοση και σημαντικότητα: Πάνω από 300 ξυλώδη και ποώδη είδη φυτών είναι γνωστό ότι είναι ευπαθή στον Verticillium dahliae. Η βερτσιλλίωση αποτελεί πρόβλημα στις εύκρατες και ημιτροπικές περιοχές του κόσμου, ιδιαίτερα στις αρδευόμενες περιοχές. Προκαλεί αξιοσημείωτη απώλεια στην απόδοση αλλά χωρίς ζημιά στην ποιότητα. Μεγάλες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από το δεύτερο έτος αποδίδει στο στάδιο της πλήρους άνθησης περίπου 200 κιλά σε ξερά φύλλα και άνθη. Αν αρδευτεί μπορεί να δώσει μεγαλύτερες αποδόσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΔΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλλιεργητική Τεχνική της Αγκινάρας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ Η καλλιέργεια της αγκινάρας διαρκεί 3-5 έτη γι’ αυτό η προετοιμασία του εδάφους πρέπει να είναι προσεκτική. Το καλοκαίρι τους μήνες Ιούνιο – Αύγουστο το έδαφος οργώνεται βαθειά στα 30-40 cm, γίνεται μια βασική λίπανση από κοπριά και χημικά λιπάσματα, ακολουθεί φρεζάρισμα του εδάφους μαζί με σβάρνισμα και ισοπέδωση για να μπορούν να δημιουργηθούν στη συνέχεια αυλάκια για την φύτευση των φυτών Τα φυτά πρέπει να φυτεύονται σε γραμμές α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες σημειώνεται σταθερά συνεχής αύξηση στις πωλήσεις προϊόντων που παράγονται από σαλιγκάρια και βρίσκονται έτοιμα για άμεση κατανάλωση από τα σούπερ μάρκετ. Για φέτος η χονδρική τιμή αυτών των προϊόντων στην Ελλάδα από εκτροφεία ανοιχτού τύπου είναι 3,80 ευρώ το κιλό, φθάνοντας στη λιανική τιμή μέχρι και 12 ευρώ το κιλό. Από τη καλλιέργεια και εκτροφή των σαλιγκαριών μπορεί να εξασφαλιστεί καθαρό κέρδος έως και 2.500 ευρώ ανά στρέμμα και πολλά είδη επιδότησης. Αναμφί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σεπτεμβριο και μετα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται με μεταβολή του χρώματος του ελαιοκάρπου από μαύρο σε γαλάζιο ή κυανόγκριζο. Οι μεταβολές αυτές του χρώματος συνοδεύονται και από αλλοιώσεις της γεύσης και της υφής του ελαιοκάρπου. Έτσι ο ελαιόκαρπος αποκτά μια ακαθόριστη γεύση και δεν είναι εμπορεύσιμος. Η ασθένεια αυτή παρατηρείται συνήθως σε μονάδες όπου δεν τηρούνται οι όροι καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους συντηρήσεως του ελαιοκάρπου και όπου χρησιμοποιείται για τη συντήρηση αυτού αραιή άλμη. Υπάρχου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ο Τετράνυχος, είναι ενα μικρο εντομο που αναπτύσσεται σε ξηρές και θερμές συνθήκες και προσβάλει σχεδόν όλα τα κηπευτικά (νοτματες, μελιτζανες, αγγουρια, καρπουζια κλπ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα φρούτα, όπως και τα λαχανικά, είναι σημαντικό να αποτελούν το κυριότερο μέρος της ημερήσιας διατροφής μας. Είναι απαραίτητο να καταναλώνονται σε ωμή μορφή ή σε χυμό, όπου αυτό είναι εφικτό. Ειδικότερα, τα βιολογικά φρούτα, φρούτα δηλαδή βιολογικής καλλιέργειας, έχουν ασύγκριτα καλύτερη γεύση, περισσότερες βιταμίνες, δεν έχουν βλαβερά στοιχεία και είναι ιδανικά για κατανάλωση από μεγάλους αλλά κυρίως από τα παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτοδίδακτος καλλιεργητής, πήρε για µπούσουλά του το ξενόγλωσσο βιβλίο περί µανιταροκαλλιέργειας. Υπό τις οδηγίες του, ο 33 χρονών Δηµήτρης Τσακίρης έχει στήσει εδώ και δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη τον δικό του µικρό «µπαξέ», όπου φύτεψε και παράγει πλέον συστηµατικά τα µανιτάρια του! Επί δέκα µήνες τον χρόνο, µε εξαίρεση ένα δίµηνο το καλοκαίρι λόγω των υψηλών θερµοκρασιών, καταφέρνει κι έχει στην κουζίνα του σχεδόν δέκα κιλά φρέσκα µανιτάρια µηνιαίως, εκατό κιλά δηλαδή τον χρόνο. Τόσα πολλ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 94 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.