Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: αν ποσα μετρα φυτευουμε τις καρυδιες
Απάντηση: οκ υγυθγηυηθη
Απάντηση: http:// www.ftiaxno.gr ισος βρεις κατι εδω....
Απάντηση: Την περίοδο της ανθοφορίας του φυτού.
Απάντηση: πως φυτευουν το κουκουτσι μανγκο
Απάντηση: δεν ξερω...... :(
Απάντηση: Όνομα ζιζανίου: Αγρόπυρο (Agropyron repens) Οικογένεια: Poaceae Είναι πολυετές, αγρωστώδες ζιζάνιο με ευρεία διάδοση, με υπόγεια, ...
Απάντηση: παντζαρι.σπανακι,μαρ ουλι, ραδικι
Απάντηση: Τα λαχανικά είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής μας διατροφής και ίσως το σημαντικότερο. Μπορούμε να βασιστούμε στην αγορά τους από...
Απάντηση: η σε πρασιά, η σε αυλάκι ανά 10 εκατοστά περίπου. φυτεύεται από τώρα μέχρι τον Οκτώβρη αλλά για καλύτερη παραγωγή την άνοιξη.
 

Ποτε ανθιζουν η μαργαριτες;

Σχετικές ερωτήσεις
μηπωσ φταει το κλιμα?
Πρωτότυπο,μοναδικό. Όλο το χρόνο ανθισμένη; Είναι καταπληκτικό.
Τρεις με τεσσερις φορες το χρονο.
την γλάστρα πρέπει να την έχεις κάτω από τον ήλιο.
εξαρταται απο το ειδος.. αλλες μια φορα το χρονο αλλες δυο.. μεσα μαιου σιγουρα ολες.. μετα σταδιακα μεχρι το τελος του αυγουστου σταμα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
μηπωσ φταει το κλιμα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρωτότυπο,μοναδικό. Όλο το χρόνο ανθισμένη; Είναι καταπληκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρεις με τεσσερις φορες το χρονο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την γλάστρα πρέπει να την έχεις κάτω από τον ήλιο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται απο το ειδος.. αλλες μια φορα το χρονο αλλες δυο.. μεσα μαιου σιγουρα ολες.. μετα σταδιακα μεχρι το τελος του αυγουστου σταματαει η ανθοφορια.. καποιες ποικιλιες ξανανθιζουν τον οκτωβρη περιπου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν ποσα μετρα φυτευουμε τις καρυδιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οκ υγυθγηυηθη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.ftiaxno.gr ισος βρεις κατι εδω.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την περίοδο της ανθοφορίας του φυτού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φυτευουν το κουκουτσι μανγκο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όνομα ζιζανίου: Αγρόπυρο (Agropyron repens) Οικογένεια: Poaceae Είναι πολυετές, αγρωστώδες ζιζάνιο με ευρεία διάδοση, με υπόγεια, άσπρα ριζώματα. Απαντάται σχεδόν σε όλα τα εδάφη, ιδιαίτερα στα πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, συνεκτικά εδάφη. Βιολογία: Είναι ένα πολυετές, μονοκοτυλήδονο ζιζάνιο, τύπου G1. Περίοδος φυτρώματος:συνεχώς κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους από βάθος μέχρι 5 εκατ.. Κοτυληδόνες: μικρές, τυλιγμένες από την άκρη, συχνά κοκκινωπές στη βάση. Φύλλα: μέχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντζαρι.σπανακι,μαρουλι, ραδικι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λαχανικά είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής μας διατροφής και ίσως το σημαντικότερο. Μπορούμε να βασιστούμε στην αγορά τους από λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ, να επιλέξουμε βιολογικά προϊόντα από αντίστοιχες λαϊκές αγορές και καταστήματα ή να κάνουμε κάτι πιο δραστικό. Να περάσουμε οι ίδιοι στην καλλιέργεια των δικών μας βιολογικών λαχανικών εκμεταλλευόμενοι και τον ελάχιστο χώρο που θα βρούμε. Έτσι δημιουργούμε στον χώρο μας καλλιέργεια βιολογική και οικολογική. βιολογική καλλιέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η σε πρασιά, η σε αυλάκι ανά 10 εκατοστά περίπου. φυτεύεται από τώρα μέχρι τον Οκτώβρη αλλά για καλύτερη παραγωγή την άνοιξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενα προϊόν -εμπορικά τουλάχιστον- αντάξιο με το χαβιάρι, αποτελεί μια νέα πρόταση για εναλλακτική αγροτική δραστηριότητα στη χώρα μας. Πρόκειται για την καλλιέργεια της λεγόμενης τρούφας, ένα είδος μανιταριού που αναπτύσσεται στο υπέδαφος, η εμπορική αξία της οποίας δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο, καθώς φτάνει να ξεπερνά ακόμα και τα 3.000 ευρώ ανά κιλό. Η καλλιέργεια τρούφας, αν και δεν επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση, αποτελεί μια σύγχρονη αγροτική δραστηριότητα με εκπληκτικές απο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αχιλλεία η χιλιόφυλλος-Yarrow, Official (Achillea millefolium) Καλλιέργεια: Σπείρετε έξω, την άνοιξη ή νωρίς το φθινόπωρο. Είναι πολυετές φυτό που φτάνει τα 60-70 εκατοστά ύψος. Βάθος φύτευσης: Επιφανειακή σπορά, καλύψτε ελαφρώς, χρειάζεται φως. Ημέρες βλάστησης: 2 εβδομάδες Εποχή σποράς-Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 20 C. Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Απρίλιο Μεταφύτευση: Μόλις φτάσει τα 5-10 εκατοστά ή μετά από ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φασόλι ανήκει στο γένος Phaseolus της οικογένειας Leguminosae. Τα διάφορα καλλιεργούμενα είδη φασολιού, σύμφωνα με τη σπουδαιότητά τους, είναι τα εξής: Phaseolus vulgaris Phaseolus coccineus Phaseolus Lunatus Phaseolus acutifolius var. lutifolius Και τα τέσσερα είδη είναι διπλοειδή με 2x=22 χρωματοσώματα. Είναι φυτό ετήσιο, αν και στην άγρια μορφή του συναντάμε και πολυετείς τύπους. Το φασόλι κατάγεται από την Αμερική, απ' όπου μεταφέρθηκε στην Ευρώπη, ό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
ΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κολοκύθι είναι μέλος της οικογένειας των Κολοκυνθοειδών, μαζι με τους συγγενείς του το πεπόνι και το αγγούρι, το βρίσκουμε δε σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες. Ενώ κάθε ποικιλία μπορεί να έχει ένα ξεχωριστό σχήμα, χρώμα, μέγεθος και γεύση, όλες οι ποικιλίες έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από την ποικιλία, όλα τα μέρη του κολοκυθιού είναι βρώσιμα, συμπεριλαμβανομένης της σάρκας, των σπόρων και της φλούδας. Ορισμένες ποικιλίες κολοκυθιάς παράγουν επίσης εδώδιμα άνθη. Η λεπτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η μανωλια χανει φυλλα τα φυλλα εχουν καφε κηλιδες και ειναι σαν ξερη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπόρους ντομάτας μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμα και από σουπερμάρκετ αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξετε πιστοποιημένους βιολογικούς σπόρους ή αν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε σπόρους από κάποιους γνωστούς σας που γνωρίζετε ότι καλλιεργούν με φυσικό τρόπο παραδοσιακές ποικιλίες ντομάτας και όχι υβρίδια. Επίσης θα μπορούσατε να κρατήσετε μόνοι σας σπόρο από κάποια ντομάτα που αγοράσατε από λαϊκές αγορές με βιολογικά προϊόντα το καλοκαίρι ή ακόμα και να ζητήσετε λίγο σπόρο από τον βιοκαλλιερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μυρτιά είναι είδος φυτού που ανήκει στο γένος μύρτος (Myrtus) και στην οικογένεια των Μυρτοειδών (Myrtaceae). Το γένος μύρτος περιλαμβάνει γύρω στα 75 είδη, τα οποία ευδοκιμούν σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Στην Ελλάδα απαντάται η μύρτος η κοινή (Myrtus communis), αυτοφυής ή διακοσμητική. Καλλιεργείται στο ύπαιθρο, σε γλάστρες αλλά και σε θερμοκήπια. Χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στην παρασκευή καλλυντικών και στη φαρμακευτική. Παράγει αιθέριο έλαιο (μυρτέλαιο). Το ανθεκτικό της ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε θερμοκηπιο ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυτευεται με σπόρο, με μοσχεύματα και με εμβολιασμό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεγάλες οι προοπτικές ανάπτυξης Το ενδιαφέρον για ελληνικό αράπικο φιστίκι είναι διαρκώς αυξανόμενο και σε αυτό βοήθησε η αύξηση των τιμών του εισαγόμενου φιστικιού κυρίως από την Κίνα και η μέτρια ποιότητά του. Με τις τιμές των ποιοτικά κατώτερων προϊόντων από την Κίνα να κινούνται στα επίπεδα των εγχώριων ξηρών καρπών, εύλογα παρατηρείται μια έντονη στροφή προς τα ελληνικά προϊόντα. Μάλιστα, η ζήτηση για το αράπικο φιστίκι δεν περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά αρκετές χώρες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρεις τρόποι είναι που κεντρώνονται όλα τα δέντρα και ημερώνονται. Ο πρώτος λέγετε εγκεντρισμός, ο δεύτερος εμφλοισμός και ο τρίτος ενοφθαλμισμός. Όσα δέντρα λοιπόν έχουν την φλούδα τους παχιά και ζουμερή όπως η συκιά, η κερασιά και μερικές ελιές αυτά στην φλούδα κεντρώνονται αλλά θέλουν επιδέξια. Έχε από πριν ένα ξύλο πελεκημένο σαν παλούκι μικρό από σκληρό ξύλο και αυτό βάνε στη φλούδα σιγά σιγά με πολύ επιμέλεια να μην σχιστεί. Έπειτα έχε το κεντρί έτοιμο και όταν βγάλεις το ξύλο βάλε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κλάδεμα της αμπέλου γίνεται, κατά κανόνα, κάθε έτος και απαιτεί ο κλαδευτής πέρα από τη δεξιοτεχνία, να σκέφτεται και να κρίνει πριν από οποιαδήποτε ενέργειά του. Αυτό είναι απαραίτητο για: α. Να ισορροπήσει την παραγωγή με τη βλάστηση σε συνδυασμό με την ηλικία και την ευρωστία του πρέμνου στη μελετώμενη περιοχή. β. Να ρυθμίσει την παραγωγή έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διακύμανση. μεταξύ των ετών, όπως συμβαίνει στα ακλάδευτα πρέμνα. γ. Να βελτιώσει την ποιότητα της παραγωγής (περ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 37 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: