Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ναι τι?
Απάντηση: υλικά και τρόπος παρασκευής
Απάντηση: Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά τα μήλα, το Flora Soft, τη ζάχαρη και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν...
Απάντηση: Υλικα: Πλάστη Κορνέ Χρώματα ζαχαροπλαστικής Παντεσπάνια Κρέμα για γέμιση Σαντιγύ Ζαχαρόπαστα Άχνη ζάχαρη Μαρμελάδα ή φρούτα ...
Απάντηση: www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω απο μπαχαρικά και βότανα. Διεύθυνση : http://goo.gl/maps/ yzng0
Απάντηση: σεξ
Απάντηση: ΙΖΖΥ
Απάντηση: αργυρω λιμοντσελο http:// www.argiro.gr/ recipes/limoncello
Απάντηση: Ναι.
Απάντηση: ΑΧΝΗ
 

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙΟΥ?

Οσο πιανεις με τα 3 σου δαχτυλα.
1 κουταλια
Σχετικές ερωτήσεις
μηλόπιτα
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε...
μπλιαχ! υπαρχει ανθρωπος που να θελει να φαει μαρμελαδα ΚΡΕΜΜΥΔΙ? μα ΚΡΕΜΜΥΔΙ??????????
νομίζω ναι ψαξτο και στο google
1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ! υπαρχει ανθρωπος που να θελει να φαει μαρμελαδα ΚΡΕΜΜΥΔΙ? μα ΚΡΕΜΜΥΔΙ?????????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ναι ψαξτο και στο google Διαβάστε περισσότερα...
τη.συνταγη.τησ.μερεντασ
Απάντηση:
1 ζαχαρουχο γαλα 2 κ.σ.φουντουκι τριμμενο χτυπημενο στο μπλεντερ 2 κ.σ.ζαχαρη αχνη 6 κ.σ.κακαο χωρις προσθηκη ζαχαρη Ανακατεψτε ολα τα υλικα σε ενα μπωλ & χτυπηστετα στο μιξερ Βαλτε την κρεμα σε βαζακια & διατηρειτε στο ψυγειο. καλη επυτυχια!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
υλικά και τρόπος παρασκευής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά τα μήλα, το Flora Soft, τη ζάχαρη και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τους ξηρούς καρπούς. Ζεσταίνουμε το σιρόπι καραμέλας στο φούρνο μικροκυμάτων για 1’. Μοιράζουμε τα μήλα σε 4 πιάτα ή μπολ. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μπισκότων και ξηρών καρπών. Προσθέτουμε 1 μπάλα Carte D’Or Crème de Vanille σε κάθε πιάτο. Περιχύνουμε με το σιρόπι καραμέλα και σερβίρουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Πλάστη Κορνέ Χρώματα ζαχαροπλαστικής Παντεσπάνια Κρέμα για γέμιση Σαντιγύ Ζαχαρόπαστα Άχνη ζάχαρη Μαρμελάδα ή φρούτα Σιρόπι Εκτελεση: Βάζουμε το πρώτο παντεσπάνι, το σιροπιάζουμε καλά και μετά βάζουμε την κρέμα και από πάνω την μαρμελάδα ή τα φρούτα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο παντεσπάνι. Σιροπιάζουμε και το καλύπτουμε με ένα λεπτό στρώμα σαντιγί ή μαρμελάδα για να κολλήσει καλά η ζαχαρόπαστα. Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω απο μπαχαρικά και βότανα. Διεύθυνση : http://goo.gl/maps/yzng0 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/limoncello Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
Απάντηση:
Ναι ανοιχτά είναι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ
Απάντηση:
Στο www.pastryideas.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο, την πασπαλίζουμε με αλεύρι, τινάζουμε για να φύγει το περιττό αλεύρι και την αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 ˚C. Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το γιαούρτι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, τη βανίλια και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιο σημαντικό είναι το προϊόν που θα προσφέρεις. Υπάρχουν μαγαζιά που μπαίνεις μέσα και νομίζεις πως είσαι σε μαντρί, αλλά πάει λαός. Αν μπορέσεις και τα ισορροπήσεις αυτά τα δύο, είσαι τζάμι. Πες μας πού είναι το μαγαζί, αν τύχει καμιά φορά και περάσουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2 λίτρο ζεστό γάλα (πλήρες) 1 φακελάκι αλεσμένο μαχλέπι το ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα 500γρ. κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη κροκάδι αραιωμένο με νερό για το άλειμμα σουσάμι Πώς το κάνουμε: Σε λεκάνη χτυπήστε τα αβγά με την άχνη για 3 λεπτά Στο ζεσταμένο γάλα λιώστε τη μαγιά & προσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τα φυστίκια στο μπλέντερ και τα χτυπάμε ανάλογα με την υφή που θέλουμε να έχει το φυστικοβούτυρο. Διαβάστε περισσότερα...
καταστημα
Απάντηση:
Απάντηση:
εχεις βαλλει λιγοτερο αλευρι-φαρινα απο οσο πρεπει και εγω το παθαινα στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ με σοκολάτα!
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με σοκολάτα θα χρειαστούμε 1 λίτρο γαλα 100 γρμ. αλευρι [για ολες τις χρησεις] 300 γρμ. σοκολατα κουβερτουρα 1 κουτι κρεμμα γαλακτος ή σιροπι σουδάκια κρέμα πατισερί σαντιγύ Φτιάχνει 7-8 μπολακια Οδηγίες 1. Βραζουμε το γαλα μαζι με το αλευρι, ανακατευοντας συνεχεια. 2. Μολις βρασει και πηξει καπως, κλεινουμε τη φωτια και ριχνουμε μεσα την κουβερτουρα για να λιωσει. 3. Ανακατευουμε να παρει το χρωμα της σοκολατας και το αφηνουμε να κρυωσει. 4. Ριχνουμε τη κρεμμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν, για 1-2 λεπτά, σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια, τα χτυπάμε σε δυνατότερη ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν καλά και διογκωθούν. Προσθέτουμε τα ¾ αλεύρι με το χυμό πορτοκαλιού και του lime, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Κατόπιν, ρίχνουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE% BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE% BA%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: