Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωρ...
Απάντηση: Κανα μισαωρο
Απάντηση: ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκο...
Απάντηση: Βαλτο στο επτα.
Απάντηση: 1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Απάντηση: λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
Απάντηση: Η κατάλληλη πυτιά για να πήζουμε το γάλα είναι εκείνη πού βγαίνει από τα μικρά ζώα ενόσω τρέφονται μόνον με γάλα. Οι περισσότεροι πρακτικ...
Απάντηση: Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής...
Απάντηση: νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακ...
Απάντηση: Ε ναί, τί; Πως γίνεται θες να πέις;
 

Ποση ωρα πρεπει να βρασουν το λουκανικα φρανκφουρτης;

Σχετικές ερωτήσεις
αναλογα το φουρνο....
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας!
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τι...
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. ...
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γρ. φασόλια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 4 καρ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γρ. φασόλια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 4 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια τριμμένη ντομάτα ή ντοματάκια κονκασέ 2 χωριάτικα λουκάνικα (από περίπου 100 γρ. το καθένα) 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Καθαρίζετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκολα τα σπορακια. τοποθετεις σε πυρεξ , ραντιζεις με ελαιολαδο ,και λιγο ξυδι.απο πανω λιγη χοντροτριμενη φετα,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψιλοκομ. σκορδο αλατι πιπερι...ετοιμο..σαν ορεκτικο και οχι μονο.καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλτο στο επτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κατάλληλη πυτιά για να πήζουμε το γάλα είναι εκείνη πού βγαίνει από τα μικρά ζώα ενόσω τρέφονται μόνον με γάλα. Οι περισσότεροι πρακτικοί τυροκόμοι στην Ελλάδα μεταχειρίζονται το μέσα μέρος της πυτιάς το όποιον λιώνουν σε νερό, κάνουν έναν πολτό και μ' αυτόν πήζουν το γάλα, το έξω μέρος το πετάνε, ενώ σ' αυτό βρίσκεται ή περισσότερη ουσία πού πήζει το γάλα και ή οποία πηγαίνει χαμένη. Σε μερικά μέρη κόβουν την πυτιά ολάκερη, δηλαδή το μέσα και το έξω μέρος μαζί και, αφού τη λιώσου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ε ναί, τί; Πως γίνεται θες να πέις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραφει επανω στο πακετο με τα μακαρονια απο ποση μεχρι ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα, εγω τα θελω αλτέντε και γιαυτο δεν τα βραζω πολυ. Μολις αρχισει να βραζει το νερο τα ριχνεις μεσα και τα ανακατευεις λιγο στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό και αφήνεις να βράσει για 2-3 λεπτά. Κλείνεις το μάτι και αφήνεις την κατσαρόλα για κανα 5λεπτο πάνω στο μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω στη μια ωρα σε κρυο νερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://se.gr/syntages/?p=746 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.radicio.com/forum/index.php? showtopic=146 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μιση ωρα με 3 τεταρτα το πολυ.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βραζουμε το νερο , ριχνουμε το καλαμποκι κ ταφηνουμε 5 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecdl),να ξερει καποια πολεμικη τεχνη οπωσδηποτε και να εχει υψος πανω 170,!αν τα εχεις ολα αυτα μπορει και να σε δεχτουν!καλη επιτυχια! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 39 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.