Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τι...
Απάντηση: 3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. ...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γα...
Απάντηση: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιό...
Απάντηση: Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δά...
Απάντηση: Κανα μισαωρο
Απάντηση: Βαλτο στο επτα.
Απάντηση: 1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Απάντηση: Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πί...
 

Ποση ωρα χρειαζεται βρασιμο η γαριδα

λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
Σχετικές ερωτήσεις
στη σχαρα,στο φουρνο
3 πακετα ειναι για κανονικες μεριδες.εαν παλι ειστε φαγανοι ε τοτε βαλε και 4 για να χορτασετε καλα.γιατι ετσι κι αλλιως το μακαρονι χωνε...
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο κα...
αναλογα το φουρνο....
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
στη σχαρα,στο φουρνο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 πακετα ειναι για κανονικες μεριδες.εαν παλι ειστε φαγανοι ε τοτε βαλε και 4 για να χορτασετε καλα.γιατι ετσι κι αλλιως το μακαρονι χωνευεται γρηγορα και μετα απο 2-3 ωριτσες ξαναπεινας.αντε καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο και μεσα σε 5 λεπτακια ειναι ετοιμα.ετσι κι αλλιως αυτα ειναι σχεδον προμαγειρεμενα.(αν τα θελεις σκετα,μην βαλεις πολυ νερο γιατι θα γινουν πολυ λαπαδιασμενα και νερουλα.προσεχε γιατι την εχωπατησει κι εγω ετσι).καλη επιτυχια και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3 2 καρότα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 λάιμ ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα φασόλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βαλτο στο επτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραφει επανω στο πακετο με τα μακαρονια απο ποση μεχρι ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα, εγω τα θελω αλτέντε και γιαυτο δεν τα βραζω πολυ. Μολις αρχισει να βραζει το νερο τα ριχνεις μεσα και τα ανακατευεις λιγο στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό και αφήνεις να βράσει για 2-3 λεπτά. Κλείνεις το μάτι και αφήνεις την κατσαρόλα για κανα 5λεπτο πάνω στο μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι Σπαγγετι με γαριδες συνταγη τι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 6-8 μεγαλες γαρίδες 2 κουταλιες ζωικο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμενη 1 κουπα μανιτάρια ψιλοκομμενα 2 κουταλιες μαιντανό ψιλοκομμενο λιγο κοκκινο πιπέρι καγιεν (καυτερο) αλάτι 1 κουπα κρέμα γάλακτος λιγη ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαριζουμε τις γαριδες αφαιρωντας τα κεφαλια (εαν θελετε τις καθαριζετε ολοκληρες) Σωταρουμε με μια κουταλια βουτυρο το λιωμενο σκορδο και τα μανιταρια (ελαφρια) Προσθετουμε τις γαριδες και λιγο αλατι. Σωταρουμε για αλλα 3 λεπτα... Στραγγιζουμε, σκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω στη μια ωρα σε κρυο νερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://se.gr/syntages/?p=746 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: