Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ...
Απάντηση: Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα?
Απάντηση: Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια ...
Απάντηση: Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως
Απάντηση: γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο κα...
Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος ...
Απάντηση: Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ...
Απάντηση: 1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Απάντηση: Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό?
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ
 

Ποσα ποτηρια νερο ειναι τα 500 ml

Ανάλογα την χωρητικότητα του ποτηριού αλλά συνήθως είναι γύρω στα 2 ποτήρια.
2,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΗΡΙΑ...
Σχετικές ερωτήσεις
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. ε...
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γε...
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργο...
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τι...
Στην Ελλάδα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. εγω ειμαι υπερ του να μην βαζω τοξινες μεσα μου, οχι να πινω πολυ νερο για να τις αποβαλλω! ειναι 9:30 η ωρα κ ηδη εχω πιει 1 λιτρο... ως το βραδυ εχω πορεια ακομα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, συνιστούν επιστήμονες από τη Γερμανία. Αναλύοντας τα ευρήματα 11 προγενέστερων κλινικών μελετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ενήλικες που πίνουν αυτή την ποσότητα νερού πριν από κάθε γεύμα χάνουν περίπου 2 κιλά περισσότερα απ’ ό,τι όσοι δεν την καταναλώνουν, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούν. Οι ερευνητές, που δημοσιεύουν τα ευρήματά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων . 1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη. 1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης . 1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τις ηλικίες. Η σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης του σώματος είναι προφανής αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό πάνω από μερικά εικοσιτετράωρα, ενώ ο χρόνος αντοχής σε συνθήκες έλλειψης τροφής μπορεί να φτάσει και τις 50 ημέρες. Από τι εξαρτώνται οι ημερήσιες ανάγκες σε νερό; Οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε νερό/υγρά εξαρτών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ειναι οτι καλυτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια περιπτωση "μισοαδειο".Αν ειναι λιγο πιο κατω απο την κορυφη του τοτε παλι γεματο ειναι και σε καμμια περιπτωση μισογεματο.Θελω να πω πως ειμαι ανθρωπος των ακρων..ή μαυρα ή άσπρα,το γκρι με ξενερωνει..:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο και μεσα σε 5 λεπτακια ειναι ετοιμα.ετσι κι αλλιως αυτα ειναι σχεδον προμαγειρεμενα.(αν τα θελεις σκετα,μην βαλεις πολυ νερο γιατι θα γινουν πολυ λαπαδιασμενα και νερουλα.προσεχε γιατι την εχωπατησει κι εγω ετσι).καλη επιτυχια και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ρίχνεις λίγο νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γύρω στα 3 - 3,5 ποτήρια του νερού. Φαντάσου ότι ένα πλαστικό μπουκαλάκι αναψυκτικού είναι 500 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοστοσ επενδισησ ολα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση που περιέχει κρέας, πέρα από καλομαγειρεμένο πρέπει να είναι και μαλακό. Παρόλο που για ορισμένα είδη και κομμάτια κρέατος αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, ορισμένες φορές όσο το μαγειρεύουμε τόσο παρατηρούμε ότι σκληραίνει. Αρχικά, αν πιστεύουμε ότι το κομμάτι που πρόκειται να μαγειρέψουμε είναι ένα σκληρό κρέας, ξεκινάμε την προετοιμασία νωρίτερα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο κάμποσες ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω πενιρλί;
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 1 & ¼ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ 50ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ½ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ 3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΡΑΣΙ ½ ΚΟΥΠΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 250 ΓΡ. ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας λεγετε μπαλσαμικο.για να φτιαξεις θελεις μηηηηηηηηηηνεςςςςς χροοονιαα δεν ειναι ευκολη υποθεση γιατι ουσιαστικα φτιαχνετε απο λευκα σταφυλια.γιατι δεν κανεις κατι απλο?πανε σουπερ μαρκετ κ παρε.ειναι αναγκη να το φτιαξεις εσυ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρούς κύβους και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τοποθετούμε ένα σκεύος επάνω στην εστία μας, σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία, προσθέτουμε 1 λίτρο χλιαρό νερό, ρίχνουμε μέσα το ψαρονέφρι και βράζουμε για 20΄. Κατά περιόδους το ξαφρίζουμε. Μόλις περάσει ο χρόνος βρασίματος, σουρώνουμε το κρέας και το στραγγίζουμε καλά. Τοποθετούμε ένα άλλο μέτριο σκεύος επάνω στην εστία μας σε δυνατή θερμοκρασία. Ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το χοντροκόβουμε και το βάζουμε σε μεγάλο τρυπητό. Το στύβουμε με τα χέρια να “μαραθεί” και να φύγουν τα πολλά υγρά. Κατόπιν, το ρίχνουμε σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μάραθο, τις καυκαλήθρες, το ελαιόλοδο, τα μυρώνια και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μίγμα, μαζί με τον τραχανά. Ανακατεύουμε ξανά να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο Flora Soft μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάνι φρέσκιας σάλτσας ντομάτα Μαϊντανός Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα . Στο τέλος φροντίζουμε να μην είναι στεγνά αλλά να κρατάνε τα υγρά τους. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Κόβουμε τα 3 κρεμμύδια... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: