Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ...
Απάντηση: Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα?
Απάντηση: Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια ...
Απάντηση: Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως
Απάντηση: γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο κα...
Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος ...
Απάντηση: Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ...
Απάντηση: 1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Απάντηση: Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό?
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ
 

Ποσα ποτηρια νερο ειναι τα 500 ml

Ανάλογα την χωρητικότητα του ποτηριού αλλά συνήθως είναι γύρω στα 2 ποτήρια.
2,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΗΡΙΑ...
Σχετικές ερωτήσεις
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. ε...
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γε...
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργο...
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τι...
Στην Ελλάδα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. εγω ειμαι υπερ του να μην βαζω τοξινες μεσα μου, οχι να πινω πολυ νερο για να τις αποβαλλω! ειναι 9:30 η ωρα κ ηδη εχω πιει 1 λιτρο... ως το βραδυ εχω πορεια ακομα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, συνιστούν επιστήμονες από τη Γερμανία. Αναλύοντας τα ευρήματα 11 προγενέστερων κλινικών μελετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ενήλικες που πίνουν αυτή την ποσότητα νερού πριν από κάθε γεύμα χάνουν περίπου 2 κιλά περισσότερα απ’ ό,τι όσοι δεν την καταναλώνουν, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούν. Οι ερευνητές, που δημοσιεύουν τα ευρήματά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων . 1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη. 1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης . 1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τις ηλικίες. Η σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης του σώματος είναι προφανής αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό πάνω από μερικά εικοσιτετράωρα, ενώ ο χρόνος αντοχής σε συνθήκες έλλειψης τροφής μπορεί να φτάσει και τις 50 ημέρες. Από τι εξαρτώνται οι ημερήσιες ανάγκες σε νερό; Οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε νερό/υγρά εξαρτών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ειναι οτι καλυτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια περιπτωση "μισοαδειο".Αν ειναι λιγο πιο κατω απο την κορυφη του τοτε παλι γεματο ειναι και σε καμμια περιπτωση μισογεματο.Θελω να πω πως ειμαι ανθρωπος των ακρων..ή μαυρα ή άσπρα,το γκρι με ξενερωνει..:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο και μεσα σε 5 λεπτακια ειναι ετοιμα.ετσι κι αλλιως αυτα ειναι σχεδον προμαγειρεμενα.(αν τα θελεις σκετα,μην βαλεις πολυ νερο γιατι θα γινουν πολυ λαπαδιασμενα και νερουλα.προσεχε γιατι την εχωπατησει κι εγω ετσι).καλη επιτυχια και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ρίχνεις λίγο νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γύρω στα 3 - 3,5 ποτήρια του νερού. Φαντάσου ότι ένα πλαστικό μπουκαλάκι αναψυκτικού είναι 500 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι απο τις αγαπημενες μου μακαροναδες και ειναι πολυ ευκολη Αυτη τη συνταγη κανω εγω και μου γινονται πολυ νοστιμα πραγματικα! Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε... 1 πακέτο μακαρόνια No6 1 κρεμμύδι 1 κονσέρβα τόνο 1 συσκευασία ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ντοματοπελτέ λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό λίγο κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 κουταλάκια αλάτι 1 κουταλάκι πιπέρι 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Για τη σάλτσα: Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιουυυυυυ..δν μαρεσουν γιαχνη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο ( ή και κατεψυγμένο) 150 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 125 κ.εκ. νερό 30-50 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση: Κόβεις το σπανάκι σε λωρίδες το 1 εκ και ψιλοκόβεις τοκρεμμύδι. Ζεσταίνεις το λάδι μέσα σε αρκετά μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί βάζεις το κρεμμύδι και το τηγανίζεις ανακατεύοντας για τρία λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτεις το σπανάκι, τον άνηθο, το αλάτι και μαγειρεύει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι 500 γρ κασέρι ή διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν, τριμμένα φρεσκοτριμμένο πιπεράκι βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός τα αυγά με την κρέμα γάλακτος ή το γάλα ή το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, πασπαλίζουμε με πιπεράκι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με δαχτυλίδι. Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας, το αλείφουμε με βούτυρο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω και τα διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Τα σοτάρω και τέλος ολοκληρώνω με το σπανάκι και τα χόρτα ψιλοκομμένα. Όταν σοταριστούν όλα τα υλικά μου, προσθέτω νερό και αφού πάρει μια βράση, αλατοπιπερώνω & προσθέτω το χυμό απο το λεμόνι. Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν εξατμιστεί όλα τα υγρά του. ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. σπανάκι 3 πράσα 1 κιλό διάφορα άγρια χόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : ½ κιλό πεταλίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά αγριοκάροτο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι κρίταμο ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι ρύζι σκληρό (κίτρινο) ½ κρασοπότηρο λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Αφαιρούμαι το κέλυφος από τις πεταλίδες. Τσιγαρίζουμε στο λάδι όλα τα χορταρικά, ώσπου να μαραθούν. Ρίχνουμε τρία φλιτζάνια νερό, τις πεταλίδες, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε συνέχεια, ώσπου να μισοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι σας παρακαλω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χαχαχα! Τα δροσερά φιλάκια διάβασα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για μακαρόνια με κιμά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF% 81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE% B9%CE%BC%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Μια μέρα πριν ξεκινήσουμε βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό να φουσκώσουν. Την επόμενη, στεγνώνουμε καλά τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε λίγα λίγα στο μούλτι. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε (με το χέρι όμως και όχι στο μούλτι) τα υπόλοιπα υλικά, τα προσθέτουμε στα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί 2-3 ώρες στο ψυγείο. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια με το μείγμα, τα τυλίγουμε με αλεύρι και τηγανίζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: