Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ...
Απάντηση: Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα?
Απάντηση: Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια ...
Απάντηση: Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως
Απάντηση: γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο κα...
Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος ...
Απάντηση: Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ...
Απάντηση: 1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Απάντηση: Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό?
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ
 

Ποσα ποτηρια νερο ειναι τα 500 ml

Ανάλογα την χωρητικότητα του ποτηριού αλλά συνήθως είναι γύρω στα 2 ποτήρια.
2,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΗΡΙΑ...
Σχετικές ερωτήσεις
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. ε...
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γε...
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργο...
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τι...
Στην Ελλάδα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. εγω ειμαι υπερ του να μην βαζω τοξινες μεσα μου, οχι να πινω πολυ νερο για να τις αποβαλλω! ειναι 9:30 η ωρα κ ηδη εχω πιει 1 λιτρο... ως το βραδυ εχω πορεια ακομα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, συνιστούν επιστήμονες από τη Γερμανία. Αναλύοντας τα ευρήματα 11 προγενέστερων κλινικών μελετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ενήλικες που πίνουν αυτή την ποσότητα νερού πριν από κάθε γεύμα χάνουν περίπου 2 κιλά περισσότερα απ’ ό,τι όσοι δεν την καταναλώνουν, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούν. Οι ερευνητές, που δημοσιεύουν τα ευρήματά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων . 1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη. 1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης . 1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τις ηλικίες. Η σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης του σώματος είναι προφανής αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό πάνω από μερικά εικοσιτετράωρα, ενώ ο χρόνος αντοχής σε συνθήκες έλλειψης τροφής μπορεί να φτάσει και τις 50 ημέρες. Από τι εξαρτώνται οι ημερήσιες ανάγκες σε νερό; Οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε νερό/υγρά εξαρτών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ειναι οτι καλυτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια περιπτωση "μισοαδειο".Αν ειναι λιγο πιο κατω απο την κορυφη του τοτε παλι γεματο ειναι και σε καμμια περιπτωση μισογεματο.Θελω να πω πως ειμαι ανθρωπος των ακρων..ή μαυρα ή άσπρα,το γκρι με ξενερωνει..:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο και μεσα σε 5 λεπτακια ειναι ετοιμα.ετσι κι αλλιως αυτα ειναι σχεδον προμαγειρεμενα.(αν τα θελεις σκετα,μην βαλεις πολυ νερο γιατι θα γινουν πολυ λαπαδιασμενα και νερουλα.προσεχε γιατι την εχωπατησει κι εγω ετσι).καλη επιτυχια και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ρίχνεις λίγο νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γύρω στα 3 - 3,5 ποτήρια του νερού. Φαντάσου ότι ένα πλαστικό μπουκαλάκι αναψυκτικού είναι 500 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 ξερά κρεμμύδια 3 πράσα 1 φλιτζάνι ντοματάκια κονκασέ 4 μεγάλες πατάτες 1 φλιτζ. άγρια αποξηραμένα μανιτάρια Πίνδου 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα μανιτάρια σε 1 ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό. Τα αφήνετε για 30 λεπτά και τα στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε τα μανιτάρια και κρατάτε το νερό που τα μουσκέψατε για να το προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες 150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό 2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο Β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστατικά 4 σνίτσελ 10 φέτες τυρί 10 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή τυρί κρέμα (προσθέτουμε όσο θέλουμε κατά βούληση, περίπου 3 κ.σ.) Για το πανάρισμα: αυγά τριμένη φρυγανιά αλεύρι και μυρωδικιά (αλάτι, πιπέρι κλπ) Στα γρήγοραΚατηγορίαΧοιρινόΕποχιακάΓια μπουφέΜέθοδοςΤηγανιούΣερβίρει2 άτομαΟδηγίες 1.Κόβουμε τα σνίτσελ σε μικρές μερίδες ή τα αφήνουμε ως έχουν και τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι όσο γίνεται χωρίς λάδι- αν θέλου... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγες για φιλετο γαλοπουλας
Απάντηση:
800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά αλάτι, πιπέρι 2 φλ. ρύζι μπασμάτι 4 1/2 φλ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουτ λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει. Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες τομάτες και σε χαμηλή θερμοκρασία τις μαγειρεύουμε έως ότου αρχίσουν τα υγρά τους να μειώνονται. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το θυμάρι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν η σάλτσα μας αρχίζει να δένει, σπάμε τα αυγά μέσα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν. Εάν θέλουμε τα ανακατεύουμε για να δέσει γρηγορότερα ο καγιανάς μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τους ανθούς, τους πλένουμε και τους αφήνουμε σε τρυπητό για να στραγγίξουν.Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια και μετά ρίχνουμε τον άνηθο, τον μαιντανό, το ρύζι και ανάλογο νερό.Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά.Κατεβάζουμε το ρύζι απο τη φωτιά και ρίχνουμε λεμόνι.Γεμίζουμε τους ανθούς μ'αυτό το μείγμα ως τη μέση και τους κλείνουμε προσεκτικά, διπλώνοντας τις άκρες σταυρωτά. Τους βάζουμε σε ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση και βάζουμε να κοχλάσει, αφού έχουμε ρίξει αλάτι,δαφνόφυλλα και κύμινο.Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει,ανακατεύουμε να "πιει'' τα υγρά και είναι έτοιμο. Σημείωση : Το φαγητό αυτό συνδιάζεται άριστα με ψαροκεφτέδες. Υλικά : 500 γραμμάρια κριθαράκι 2 δαφνόφυλλα κύμινο 2 κρεμμυδάκια 3-4 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για ψητά μανιτάρια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE% B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF% 84%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF% 83%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι πως σου κατεβηκε αυτη η ιδεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το πλιγούρι Το πλιγούρι είναι ένα δημητριακό με το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ρύζι και τα μακαρόνια. Μέχρι πρόσφατα δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ και δεν ήξερα τι είναι ακριβώς. Το πλιγούρι ή αλλιώς χόντρος είναι το αλεσμένο, για την ακρίβεια το σπασμένο σιτάρι. Το χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να φτιάξουν τραχανά με αυτό βράζοντάς το με γάλα. Παλιότερα επειδή δεν υπήρχε εύκολα ρύζι το χρησιμοποιούσαν κυρίως αντί αυτού. Θα έλεγα ότι σε όλα σχεδόν τα φαγητά που μαγειρεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για γαλοπούλα με κιμά;
Απάντηση:
1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια 1/2 κούπα ρύζι Λίγες σταφίδες Λίγο κουκουνάρι 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ Χυμό λεμονιού Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 106 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: