Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ...
Απάντηση: Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα?
Απάντηση: Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια ...
Απάντηση: Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως
Απάντηση: γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο κα...
Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος ...
Απάντηση: Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ...
Απάντηση: 1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Απάντηση: Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό?
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ
 

Ποσα ποτηρια νερο ειναι τα 500 ml

Ανάλογα την χωρητικότητα του ποτηριού αλλά συνήθως είναι γύρω στα 2 ποτήρια.
2,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΤΗΡΙΑ...
Σχετικές ερωτήσεις
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. ε...
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γε...
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργο...
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τι...
Στην Ελλάδα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αλλοι λενε 8 ποτηρια, αλλοι 10... εχω ρωτησει γιατρο κ μου ειπε να πινω οταν διψαω 1-2 ποτηρια κ θα ειμαι Οκ, δεν θα εχω προβλημα. εγω ειμαι υπερ του να μην βαζω τοξινες μεσα μου, οχι να πινω πολυ νερο για να τις αποβαλλω! ειναι 9:30 η ωρα κ ηδη εχω πιει 1 λιτρο... ως το βραδυ εχω πορεια ακομα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεχάστε τις δίαιτες της μόδας και τα πολύπλοκα διαιτολόγια: αν θέλετε να αδυνάτισε, φροντίστε να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, συνιστούν επιστήμονες από τη Γερμανία. Αναλύοντας τα ευρήματα 11 προγενέστερων κλινικών μελετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ενήλικες που πίνουν αυτή την ποσότητα νερού πριν από κάθε γεύμα χάνουν περίπου 2 κιλά περισσότερα απ’ ό,τι όσοι δεν την καταναλώνουν, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούν. Οι ερευνητές, που δημοσιεύουν τα ευρήματά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα: 2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων . 1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη. 1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης . 1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο νερό πρέπει να πίνω; Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τις ηλικίες. Η σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης του σώματος είναι προφανής αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό πάνω από μερικά εικοσιτετράωρα, ενώ ο χρόνος αντοχής σε συνθήκες έλλειψης τροφής μπορεί να φτάσει και τις 50 ημέρες. Από τι εξαρτώνται οι ημερήσιες ανάγκες σε νερό; Οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε νερό/υγρά εξαρτών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φρεσκος ετσι!πιες οτι καλυτερο το πρωι σε αναλογια με το νερο 1προς 1 για την χοληστερινη.πριν το φαγητο! στις σαλατες βαλε οσο αντεχεις ειναι οτι καλυτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδιά του Ζεβεδέου, ποιόν είχαν πατέρα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θα εβαζα τη λεξη -μισο- μπροστα.Θα το εβλεπα ή αδειο ή γεματο.Αν ειναι λιγο πιο πανω απο τον πατο του τοτε ειναι αδειο και σε καμμια περιπτωση "μισοαδειο".Αν ειναι λιγο πιο κατω απο την κορυφη του τοτε παλι γεματο ειναι και σε καμμια περιπτωση μισογεματο.Θελω να πω πως ειμαι ανθρωπος των ακρων..ή μαυρα ή άσπρα,το γκρι με ξενερωνει..:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας άνθρωπος πρέπει να πίνει 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σου,εγωτα βαζω μεσα σε ενα βαθυ τηγανι(η κατσαρολακι) με λιγο λαδι,σαλτσα,πιπεριες και αλατοπιπερο(σαγανακι δλδ)και ελαχιστο νερο και μεσα σε 5 λεπτακια ειναι ετοιμα.ετσι κι αλλιως αυτα ειναι σχεδον προμαγειρεμενα.(αν τα θελεις σκετα,μην βαλεις πολυ νερο γιατι θα γινουν πολυ λαπαδιασμενα και νερουλα.προσεχε γιατι την εχωπατησει κι εγω ετσι).καλη επιτυχια και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ρίχνεις λίγο νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γύρω στα 3 - 3,5 ποτήρια του νερού. Φαντάσου ότι ένα πλαστικό μπουκαλάκι αναψυκτικού είναι 500 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:2 κούπες μακαρόνια βιδάκια βρασμένα και σουρωμένα1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 μέτριες τομάτες κομμένες σε κύβους1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες1 αγγούρι κομμένο σε κύβους70 γρ. φέτα light 1 κουταλιά σούπας κάπαρη Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 390 kcalΠρωτεΐνη: 7 γρ.Υδατάνθρακες: 62 γρ.Λίπος: 13 γρ.Φυτικές Ίνες: 4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε στην χύτρα τα μανιτάρια - με το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλες φέτες - με ένα φλυτζάνι νερό, την ρίγανη και το πιπέρι, να πάρουν μια βράση. Μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό και όταν κοχλάσει ρίχνουμε το ρύζι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με τους κύβους λαχανικών. Κλείνουμε την χύτρα και σε δέκα λεπτά από την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα, το φαγητό είναι έτοιμο. Ανοίγουμε την χύτρα και ρίχνουμε στο φαγητό τον άνηθο και το μαιντανό, τα οποία έχουμε αφήσει για το τέλος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για γιουβαρλάκια! http://www.http://syntagomagies.gr/γιουβαρλάκια/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3 2 καρότα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 λάιμ ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε ... Διαβάστε περισσότερα...
ενω ξερω να μαγειρευω πολλα φαγητα με τις σαλατες εχω ενα θεμα..περα απο τις κλασσικες δε ξερω να φτιαχνω αλλες..για πειτε καμια καλη που φτιαχνετε εσεις..
Απάντηση:
5 καβουροπόδαρα 10 γαρίδες μεσαίου μεγέθους 1 αστακοουρά 1 κλωναράκι σέλινο 1 καρότο λίγο μαρούλι λίγο λάχανο αλάτι, λεμόνι, 4 κουταλιές σούπας μαγιονέζα και ελάχιστο σκόρδο Αρχικά βράζω τις γαρίδες. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζω τις γαρίδες, τα καβουροπόδαρα κομμένα σε κύβους, την αστακοουρά τεμαχισμένη σε ροδέλες και ψιλοκομμένο σκόρδο. Τώρα κόβω τα κλωναράκι σέλινου. Επειτα, ρίχνω το αλάτι, το λεμόνι. Το καρότο τρίβεται στο τρίφτη και μετά τον προσθέτουμε στην σαλάτα μας. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/ _w_articles_qsite7_1_03/12/2009_311390 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαιντανο.Αντε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora σε βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα χόρτα και τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Σε άλλη κατσαρόλα μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά τα κατεψυγμένα λαχανικά και τα στραγγίζουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά την κατσαρόλα με τα χόρτα και τα αναμιγνύουμε με τα ανάμικτα λαχανικά, τον άνηθο και τη φέτα. Αλείφουμε με λίγο Flora ένα ταψί ή πυρέξ και απλώνουμε σε μία στρώση το μίγμα των χορταρικών. Στη συνέχεια φτιάχνουμε τον... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 46 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: