Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
Απάντηση: 1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ.
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα ...
Απάντηση: αναλογα μα το μεγεθος.....οι τιμες κειμενονται απο 12 με 20 ευρω....εκτος αν ζητησεις κατι πολυ ιδιαιτερο ή δεν πας σε ενα μεσο ζαχαροπλα...
Απάντηση: 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι...
Απάντηση: Υλικά 1/3 της κούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού ½ κουταλάκι του γλυκο...
Απάντηση: που θα βρω ταπερ να διατηρει ζεστο το φαγητο
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζ...
Απάντηση: μπλιαχ! υπαρχει ανθρωπος που να θελει να φαει μαρμελαδα ΚΡΕΜΜΥΔΙ? μα ΚΡΕΜΜΥΔΙ??????????
 

ποσα γραμμαρια ειναι ενα ποτηρι λαδι

Σχετικές ερωτήσεις
γιαμ γιαμ http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ mpaklabas-me- elaiolado.html
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι...
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο !
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι...
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα....
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
πωσ μετρας τα γραμμαρια?
Απάντηση:
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα 1 φλ. φρυγανιά κοπανισμένη 1 κ. γλυκού baking powder 6 αυγά 1 κ. γλυκού κανέλα σκόνη 1 φλ. καφέ κονιάκ Υλικά για το σιρόπι: 2 ½ φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 2 κομματάκια ακοπάνιστη κανέλα 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού 2-3 φλούδες λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με το 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αναλογα μα το μεγεθος.....οι τιμες κειμενονται απο 12 με 20 ευρω....εκτος αν ζητησεις κατι πολυ ιδιαιτερο ή δεν πας σε ενα μεσο ζαχαροπλαστειο οποτε η τιμη ανεβαινει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Σιρόπι: 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. μέλι 1 φλιτζ. νερό κανέλλα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε εκεί τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά-σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/3 της κούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κούπα κουάκερ Οδηγίες Αναμείξτε 1/3 της κούπας μέλι, 1 κουταλιά της σούπας λάδι και 2 αυγά. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 ½ κούπα κουάκερ. Ανακατέψτε καλά. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί ή στην λαμαρίνα του φούρνου σας και ρίξτε μικρές κουταλιές από το μείγμα. Ψήστε στου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που θα βρω ταπερ να διατηρει ζεστο το φαγητο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε μπολ. Ανακατεύουμε με το χέρι μέσα σε μια λεκανίτσα το λάδι μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και στη συνέχεια το αλεύρι λίγο-λίγο ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη και πλάθουμε στην αρχή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ! υπαρχει ανθρωπος που να θελει να φαει μαρμελαδα ΚΡΕΜΜΥΔΙ? μα ΚΡΕΜΜΥΔΙ?????????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο καφεκοπτειο του Λουμιδη σιγουφα θα βρης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν μαγαζια με ειδη ζαχαροπλαστικησ στο χαλανδρι η αγια παρασκευη και που ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ρωτάει σε πρατήρια ζαχαροπλαστικής & φούρνους; (Σε εργαστήρια χλωμό το βλέπω.) Μπορεί να φτιάξει μικρά κεκάκια & να τους τα πάει σαν δωρεάν δείγμα γνωριμίας. Με το να βρεις ιδιώτες στο ίντερνετ δεν θα κερδίσεις & τίποτα, το πολύ πολύ να πουλήσεις μερικά κομμάτια (αν είσαι τυχερή). Διαβάστε περισσότερα...
διαφορα βιολογικα γλυκα
Απάντηση:
που μπορω να πουλησω γλυκα κουταλιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο λιωμένο Flora Soft με βούτυρο μια μακρόστενη φόρμα για κέικ, την αλευρώνουμε και την τινάζουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε για μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα στη μέτρια ταχύτητα. Κατόπιν, ρίχνουμε το κονιάκ και τον χυμό του φρούτου και λίγο-λίγο το αλεύρι, μαζί με την καννέλα και το γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτήρια νερού νερό 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι Εκτέλεση: Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε στον ήλιο να στεγνώσουν. Τα χτυπάμε στο γουδί και στο τέλος πρέπει να έχουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού από κοπανισμένο αμύγδαλο. Από το βούτυρο αφαιρούμε 3 κουταλιές με τις οποίες καβουρντίζουμε τα κοπανισμένα αμύγδαλα. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το υπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες στο syntagoulis.gr και θα βρεις πολλες συνταγες :-)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σουφλέ σοκολάτας εννοείς μήπως ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψωμί με αλεύρι ζέα Συστατικά : 500γρ αλεύρι ζέα 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο σόδα 2 κουταλιές ελαιόλαδο Λίγο αλάτι Λίγη γλυκαντική ουσία της προτίμηση σας 2 κουταλιές λιναρόσπορο αλεσμένο η ότι άλλο σας εμπνέει 1 κεσεδάκι γιαούρτι , κατά προτίμηση κατσικίσιο βιολογικό(το διαλύετε σε νερό ώστε να έχουμε ένα μείγμα συνολικά 650γρ υγρού) Εκτέλεση: Ανακατεύουμε πρώτα τα στερεά συστατικά και μετά προσθέτουμε τα υγρά με τη σειρά που αναφέρονται, μπορούμε να το ανακατέψουμε με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: