Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
Απάντηση: 1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ.
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα η ο μαμαλακης?? τσελεμεντες ξερεις τι σημαινει?? χωσου στη δουλεια...
Απάντηση: 4 με 5 μέρες,εγώ έχω κρατήσει ζελέ για μια εβδομάδα και ήταν μια χαρά απλώς πρέπει να είναι σκεπασμένος για να μην πάρει μυρωδιές.
Απάντηση: Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το ...
Απάντηση: μπες στο site συνταγές της παρέας και βρες τη συνταγή της χριστίνας είναι καταπληκτικό παγωτό
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 κούπες βούτυρο 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι από φούρνο που φτιάχνεται το χωριάτικο ψωμί. 2 κούπες σιμιγδάλ...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα του κέικ και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Βάζουμε...
Απάντηση: Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου ε...
 

ποσα γραμμαρια ειναι ενα ποτηρι λαδι

Σχετικές ερωτήσεις
γιαμ γιαμ http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ mpaklabas-me- elaiolado.html
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι...
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο !
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι...
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα....
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
πωσ μετρας τα γραμμαρια?
Απάντηση:
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα η ο μαμαλακης?? τσελεμεντες ξερεις τι σημαινει?? χωσου στη δουλεια... Διαβάστε περισσότερα...
πόσες μέρες μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο το φρουι ζελέ?ξέρει κανείς?στη συσκευασία δε γράφει κάτι
Απάντηση:
4 με 5 μέρες,εγώ έχω κρατήσει ζελέ για μια εβδομάδα και ήταν μια χαρά απλώς πρέπει να είναι σκεπασμένος για να μην πάρει μυρωδιές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μια μπάλα με τη ζύμη. Την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη, πλάθουμε και ανοίγουμε σε μικρά πιτάκια. Βάζουμε στο καθένα 1/4 κουταλάκι μαρμελάδα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή λαμαρίνα αλειμμένο με λίγο Flo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site συνταγές της παρέας και βρες τη συνταγή της χριστίνας είναι καταπληκτικό παγωτό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 κούπες βούτυρο 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι από φούρνο που φτιάχνεται το χωριάτικο ψωμί. 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 2 κούπες ινδοκάρυδο 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 2 βανίλιες 6 αυγά 2 βανίλιες ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 κιλό ζάχαρη 4 ποτήρια νερό Επιπλέον ινδικάρυδο για τη διακόσμηση ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. (Ακόμη κι από την προηγούμενη μέρα και το διατηρούμε στο ψυγείο. Προσοχή μόνο πώς θα το σκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα του κέικ και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μικρό σκεύος σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε τα σπασμένα μπισκότα, την κανέλλα και το λιωμένο Flora Soft σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζουμε το μείγμα σε ένα χαμηλό ταψάκι 20 εκ, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Πιέζουμε το μείγμα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Στρώνουμε το Carte D’Or Crème de Vanille στη βάση. Βάζουμε στην κατάψυξη για άλλα 20 λεπτά. Τοποθετούμε τα ακτινίδια πάνω στο παγωτό σχηματίζοντας κύκλο. Συνεχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Χτυπάμε στο μίξερ το Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τη μαρμελάδα. Τα χτυπάμε για λίγο να ομοιογενοποιηθούν. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη ζύμη. Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Ας ρίξουμε λίγο φως στο που μας κάνει καλό η σοκολάτα και που μας βλάπτει! Το κακάο ή η μαύρη σοκολάτα, κάνει καλό στο κυκλοφοριακό σύστημα. Επίσης, κάνει καλό: ενάντια στον καρκίνο, στη διέγερση του εγκεφάλου, στη πρόληψη του βήχα και σε διαταραχές που επιφέρουν διάρροια. Από την άλλη, λόγω του ότι μια σοκολάτα είναι πλούσια σε ενέργεια, διεγείρει το φαινόμενο της παχυσαρκίας στον οργανισμό μας, αν δεν αυξήσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για να μη ζαχαροσουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έως ότου ασπρίσουν και διογκωθούν καλά. Προσθέτουμε τη βανιλέτα και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Σε μία άλλη λεκάνη ή στον κάδο του μίξερ μας χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Στο πρώτο μίγμα κρόκων και ζάχαρης ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τη μαρέγκα μας μαζί με το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά και αργά. Όταν τα υλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλευρι,νερο,μαγια,αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για να στέκεται και μετά να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα που επίσης πρέπει να έχει χτυπηθεί για να είναι αφράτο. Η κρέμα έτσι είναι πολύ μαλακή πιθανόν αλλά στέκεται. Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω προφιτερόλ με παγωτό μέσα;
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θα χρειαστείτε 24 σου μικρά (θα τα παραγγείλετε στο ζαχαροπλαστείο αν δεν θέλετε να τα φτιάξετε) 750 γραμμ. παγωτό βανίλια Για τη σάλτσα σοκολάτας 250 ml γάλα 250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γραμμ. ζάχαρη 40 γραμμ. βούτυρο 5O ml κρέμα γάλακτος Γεμίζετε τα μικρά σου, χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, με ένα καλό παγωτό βανίλια. Τα αφήνετε στην κατάψυξη έως ότου τα σερβίρετε. Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα σκολάτας: βράζετε σε μπεν μαρί το γ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: