Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 φασιανός 1&1/2 κιλό καθαρισμένος 1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 2-3 λεμόνια αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Καψαλίζετε τον φασιανό και τον πλέ...
Απάντηση: Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!!
Απάντηση: Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας
Απάντηση: Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό κτηνοτρόφο ή βλάχο. Φροντίζουμε, αν το πάρουμε από κρεοπώλη, να έχει τις απαραίτητες σφρα...
Απάντηση: 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο ...
Απάντηση: χαχαχαχαχα αυτή κ αν είναι σοβαρή ερώτηση! χαχαχαχαχ :D :P
Απάντηση: κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε τ...
Απάντηση: Συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά ...
Απάντηση: http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/ fullstory.php? id=33111
 

Ποσα γραμμαρια ειναι ενα λιτρο λαδι

Ποσα γραμμαρια ειναι ενα λιτρο λαδι
Σχετικές ερωτήσεις
1 λίτρο ελαιόλαδο είναι περίπου 900 γραμμάρια του κιλου αλλά μπορεί να διαφέρει σε άλλα λάδια, ανάλογα με τη σύσταση, πυκνότητα κλπ.
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι;
Το ελαιόλαδο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ για να έχει πυκνότητα 1 δηλαδή 1lt = 1000gr. Η πυκνότητα του ελαιολάδου είναι 0,92 και επομένως 1lt=920gr
1 λίτρο λάδι έχει περίπου 920 γραμμάρια. Όλα τα λάδια δεν είναι ίδιας πυκνότητας για να πούμε 920 ή 915. Το 1 κιλό είναι 1087 γραμμάρια ε...
1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
1 λίτρο ελαιόλαδο είναι περίπου 900 γραμμάρια του κιλου αλλά μπορεί να διαφέρει σε άλλα λάδια, ανάλογα με τη σύσταση, πυκνότητα κλπ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
λιτρο λάδι - πόσα γραμμάρια έχει;
Απάντηση:
Το ελαιόλαδο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ για να έχει πυκνότητα 1 δηλαδή 1lt = 1000gr. Η πυκνότητα του ελαιολάδου είναι 0,92 και επομένως 1lt=920gr Διαβάστε περισσότερα...
ποσο ζυγιζει ενα λτρο λαδι
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι έχει περίπου 920 γραμμάρια. Όλα τα λάδια δεν είναι ίδιας πυκνότητας για να πούμε 920 ή 915. Το 1 κιλό είναι 1087 γραμμάρια είναι λάθος και μάλλον εννοούσε 1 κιλό είναι 1087 ml. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΕΝΑ ΦΑΣΙΑΝΟ
Απάντηση:
1 φασιανός 1&1/2 κιλό καθαρισμένος 1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 2-3 λεμόνια αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Καψαλίζετε τον φασιανό και τον πλένετε πολύ καλά. Τον τρίβετε εξωτερικά μέ μισό λεμόνι καΐ τον άλατοπιπερώνετε. Τον πασπαλίζετε μέ ρίγανη. Άλατοπιπερώνετε επίσης τό άνοιγμα της κοιλιάς του και το πασπαλίζετε μέ ρίγανη. Στίβετε τά δύο λεμόνια. Τοποθετείτε τον φασιανό σέ ανάλογο ταψί, πού έχετε βάλει τό λάδι, τόν χυμό τοϋ λεμονιού και 1 φλυτζάνι ζεστό νερό. Ψήνετε τόν φασιανό έπι 1 έως 1&1/2 ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας Διαβάστε περισσότερα...
Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για να έχουμε το καλύτερο και νοστιμότερο αποτέλεσμα! http://www.youtube.com/watch?v=LlLkiKk8dmA http://www.youtube.com/watch?v=Ekn3qZaZ9c4
Απάντηση:
Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό κτηνοτρόφο ή βλάχο. Φροντίζουμε, αν το πάρουμε από κρεοπώλη, να έχει τις απαραίτητες σφραγίδες επάνω και να είναι ντόπιο. Αφού έχουμε πάει το σφάγιο σπίτι, βγάζουμε τη συκωταριά τραβώντας τη από το λάρυγγα, αφού κόψουμε κάποια υμένια. Μετά κόβουμε κάποιες τρίχες που έχει το αρνί ή π.χ. τη σφραγίδα κ.τ.λ. Μετά το αρνί πρέπει να πλυθεί καλά. Καλό είναι αν μπορούμε να το κρεμάσουμε από ένα τσιγκέλι. Το αρνί αφού πλυθεί καλά, ιδίως στο εσωτερικό,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχαχα αυτή κ αν είναι σοβαρή ερώτηση! χαχαχαχαχ :D :P Διαβάστε περισσότερα...
μυστικα για ψησιμο σε ξυλοφουρνο
Απάντηση:
κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε την φωτιά στην είσοδο του ξυλόφουρνου, και όσο η θερμοκρασία του ανεβαίνει την σπρώχνουμε προς το εσωτερικό του. ειναι καλύτερο να καίμε μικρά κλαδιά γιατί έτσι πυρώνει ποιο εύκολα. στην αρχή τα τούβλα μέσα στον φούρνο περνούν όλη την καπνιά και γίνονται μαύρα, όσο όμως πυρώνουν αλλάζουν χρώμα και ασπρίζουν.όταν η μαύρη πετρά γίνει και αυτή άσπρη ο φούρνος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο με χειροβομβίδα πλέον.Καλύτερα να τα πετάξετε και να πάρετε καινούργια μπολ. Διαβάστε περισσότερα...
πληροφορίες για τη χρήση του καλαμποκάλευρου στην αρτοποιια
Απάντηση:
τυποψωμο με καλαμποκαλευρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BC-%CF% 80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
SINTAGI ZYGOURI SOUBLAS
Απάντηση:
ζυγουρι σουβλασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι Οδηγίες 1.Σωτάρω στο λάδι τα πράσα 2.Προσθέτω καρότα, σέλερυ την ντομάτα, λίγο νερό 3.Αφήνω το φαγητό να βράσει 4.Οταν είναι σχεδόν έτοιμα τα πράσα, 5.Προσθέτω περίπου 3 ποτήρια νερό και μόλις βράσει ρίχνω το ρύζι 6.Γύρω στα 6 σβήνω και αφήνω το ρύζι να φουσκώσει Λίγα μυστικά ακόμαΑν θέλετε να κρατάει το ρύζι χρησιμοποιήστε ρύζι για πιλάφι [το πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Νόστιμη σπιτική συνταγή για αρνάκι κλέφτικο;
Απάντηση:
1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο Θυμάρι Θρούμπι Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεµµυδόπιτα -------------------------------------------------- ------------------------------ Υλικά Υλικά για τη γέµιση 1 κιλό φρέσκα ή ξερά κρεµµύδια 5 αυγά 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 1 φλιτζάνι τυρίΥλικά για το φύλλο1 φλιτζανάκι νερό 1 φλιτζανάκι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο λίγο αλάτι, λίγη µαγιά ½ κιλό αλεύρι (6 μερίδες) Εκτέλεση: Λιώνουµε τη µαγιά στο ζεστό νερό, προσθέτουµε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι και κάνουµε ζύµη. Αφήνουµε τη ζύµη σκεπασµένη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Να κρατάει το φύλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που το βρικες το αγριογουρουνο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για τη σαρδελα ξερω σιγουρα οτι κατεβαζει τη χοληστερινη και ξεβουλωνει τις αρτηριες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια καλή συνταγή μαγειρικής για σπετζοφάϊ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B5%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%90-%CF%80%CE%B7%CE% BB%CE%AF%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικα 500γρ γιαούρτι 250γρ τρίμματα φέτας 250γρ μυζήθρα 3 αυγά 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα γάλα φρέσκο 1 κούπα ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι φύλλα κρούστας Διαδικασια Σε μια λεκάνη αδειάζεις το γιαούρτι και τα τυριά και ανακατεύεις. Προσθέτεις τα αυγά, το γάλα, το λάδι και τον άνηθο. Όταν το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνεις το σιμιγδάλι και αλάτι, πιπέρι. Ανοίγεις τα φύλλα, τα γεμίζειςε κατα μήκος και τυλίγεις σε βουτυρωμένο στρόγγυλο ταψί σαν σ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: