Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό?
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ
Απάντηση: 1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ.
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: Ανάλογα με το τι περιέχει. Η κουταλιά της σούπας δεν μετράει μάζα, αλλά όγκο. Για να δεις λοιπόν πόσα ml είναι (και όχι πόσα gr), πάρε έν...
Απάντηση: Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκ...
Απάντηση: 500 gr. κίτρινη γλυκιά κολοκύθα 500 gr. φύλλο λεπτό κρούστας για πίτα (συνήθως έχει 8 φύλλα) 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυ...
Απάντηση: το βιντεακι ειναι http:// www.zappit.gr/ default.php? pname=Video&cat_id=8 &item_id=2422
 

Ποσα γραμμαρια ειναι ενα κεσεδακι γιαουρτι

Σχετικές ερωτήσεις
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που ...
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαο...
ναι
Τέλειο. Και άπαχο!!
τουρισμος=αγγλικη ή γαλλικη,καπετανιοσ= λατινικη λεξη, μαγιονεζα=γαλλικη,γι ουβετσι=τουρκικη,μπο υκαλι=γαλλικη,γιαουρ τι=τουρκικη,σκακι=ιτ αλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαούρτι Παρασκευή: 1. Θερμάνετε το γάλα στους 90 βαθμούς κελσίου. Θα χρειαστείτε ένα θερμόμετρο αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να κλείσετε τη θερμότητα αμέσως προτού να αρχίσει να βράζει το γάλα, δηλαδή μόλις το δείτε να αρχίζει να φουσκώνει. 2. Βγάλτε το γάλα από τη φωτιά και περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς κελσίου (για όσους διαθέτουν θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τέλειο. Και άπαχο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τουρισμος=αγγλικη ή γαλλικη,καπετανιοσ= λατινικη λεξη, μαγιονεζα=γαλλικη,γιουβετσι=τουρκικη,μπουκαλι=γαλλ ικη,γιαουρτι=τουρκικη,σκακι=ιταλικη,σαντιγυ=γαλλικ η :)))) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα με το τι περιέχει. Η κουταλιά της σούπας δεν μετράει μάζα, αλλά όγκο. Για να δεις λοιπόν πόσα ml είναι (και όχι πόσα gr), πάρε ένα κανονικό ποτήρι νερό (χωράει συνήθως 250 ml υγρό). Άρχισε να το γεμίζεις με κουταλιές νερό. Μέτρα με πόσες κουταλιές θα γεμίσει. Μετά διαίρεσε το 250 με τον αριθμό των κουταλιών που χώρεσε και θα έχεις πόσα ml χωράει το κουτάλι σου. Κουράγιο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Το ίδιο κάνουμε και με τα κρεμμύδια, τα οποία αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί. Στρώνουμε σ' ένα πυρέξ λίγες πατάτες, ώστε να καλυφθεί ο πάτος. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ένα μέρος από το τριμμένο τυρί και καλύπτουμε με λίγο από το κρεμμύδι. Επαναλαμβά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 gr. κίτρινη γλυκιά κολοκύθα 500 gr. φύλλο λεπτό κρούστας για πίτα (συνήθως έχει 8 φύλλα) 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα Ελαιόλαδο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βιντεακι ειναι http://www.zappit.gr/default.php? pname=Video&cat_id=8&item_id=2422 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecdl),να ξερει καποια πολεμικη τεχνη οπωσδηποτε και να εχει υψος πανω 170,!αν τα εχεις ολα αυτα μπορει και να σε δεχτουν!καλη επιτυχια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παστιτσιο εμαθα απο το στρατο εσυ τι ξερεις? Διαβάστε περισσότερα...
Πώς γίνεται η σάλτσα ψητού που θα χρησιμοποιηθεί για τα μακαρόνια, αφού έχω ήδη ψήσει το χοιρινό μπούτι;
Απάντηση:
Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/NewPagesHtml/saltses.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το Flora (κρατάμε 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγο. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, «σβήνουμε» με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα, τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο τους. Τα στραγγίζουμε και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ χοιρινο σε κυβους 1 κιλο κολοκασι 1/2 ματσακι σελινο 3 κρεμυδια ψιλοκομενα 3 ωριμεσ ντοματες ψιλοκομενες λιγο χυμο λεμονιου λιγο ελαιολαδο αλατι πιπερι καθαριζουμε το κολοκασι απο τη φλουδα του. το κοβουμε μπιγοντας την μυτη του μαχαιριου για να κοπει σε ακανονιστα κοματια. το τσιγαριζουμε στην κατσαρολα με το ελαιολαδο προσθετουμε το σελινο και το κρεμυδι. αφου σοταριστουν λιγο, προσθετουμε την ντοματα.αλατι πιπερι, ανακατευουμε καλα ,προσθετουμε το αναλογο νερο και αφη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το κοτόπουλο, τους σπιτικούς ζωμούς και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα άλλο μικρό σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου έως ότου πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε στο ταψί μας το κοτόπουλο και τα ζουμάκια που έχει αποκτήσει κατά το σοτάρισμά του και συμπληρώνουμε με τον διαλυμένο ζωμό κότας. Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. Είναι έτοιμο. ΥΛΙΚΑ : 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες από την φλούδα τους και τις γουβιάζουμε, αφαιρώντας αρκετή απο την ψίχα τους.Τις βράζουμε ελαφρώς για να μαλακώσουν, αλλά με προσοχή μή λιώσουν. Κτυπάμε, σε μπώλ, τα αυγά και ανακατεύουμε με τα τυρια και την κρέμα γάλακτος.Γεμίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στον φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.Απο πανω μπορειτε να ρίξετε δίαφορα μυρωδικά. Σερβίρονται ζεστές. Υλικά : 8 πατάτες μέτριες στρογγυλές 4 φλιτζάνια διάφορα τυριά τριμμένα 1 φλιτζάνι κρέμα γά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποξηραμένες ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές ειναι καυτερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό και με ξύδι και τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Στη συνέχεια τον τοποθετούμε μέσα στη γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το Flora Soft με βούτυρο και τον αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Αφού ο λαγός μαριναριστεί, βάζουμε τη μεταλλική μας γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170° και τον σιγομαγειρεύουμε για 2 ώρες. Κατά διαστήματα ξεσκεπάζουμε το καπάκι της γάστρας και ρίχνουμε με ένα κουτάλι στον λαγό σάλτσα μέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο) 250 γρ. γκούντα 200 γρ. ζαμπόν 1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο βούτυρο Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε και το γάλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γνωρίζοντας την διαδικασία εξαγωγής λαδιού στα ελαιοτριβεία, μου είχε μπει μια ιδέα να βρω πως φτιαχνότανε το ελαιόλαδο παλιά χωρίς μηχανήματα. Η διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου από ελιές είναι σίγουρα από τις πιο παλιές τεχνικές που γνώριζε ο άνθρωπος μέσα στην ιστορία. Πως λοιπόν έφτιαχναν οι άνθρωποι το λάδι στο σπίτι τους πριν υπάρξουν τα ελαιοτριβεία και τα μηχανικά μέσα που απλοποιούν την διαδικασία; Ρώτησα λοιπόν κάποιους μεγαλύτερους από χωριά και ταυτόχρονα κάποιους μετανάστες που... Διαβάστε περισσότερα...
ποσο ειναι τα 3/4
Απάντηση:
Αριθμομηχανη δεν έχεις να.κανεις.μια.πράξη?να στο.πω σε ποσοστό τις.% ή θα μπερδεύτεις χειρότερα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://se.gr/syntages/?p=746 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: