Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό?
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ
Απάντηση: 1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ.
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: Ανάλογα με το τι περιέχει. Η κουταλιά της σούπας δεν μετράει μάζα, αλλά όγκο. Για να δεις λοιπόν πόσα ml είναι (και όχι πόσα gr), πάρε έν...
Απάντηση: Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες στα δύο 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο 10 σκελίδες σκόρδο ακα...
Απάντηση: ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1% (0.7)!! ΤΙ ΚΙΛΟ 3 ΕΥΡΩ.2422023363
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτ...
 

Ποσα γραμμαρια ειναι ενα κεσεδακι γιαουρτι

Σχετικές ερωτήσεις
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που ...
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαο...
ναι
Τέλειο. Και άπαχο!!
σαντιγί-γαλλική
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αντί για βαριά και παχυντικά ντρέσινγκ από μαγιονέζα και πολλά τυριά, επιλέξτε γιαούρτι και διάφορα μπαχαρικά. Προσθέστε τα λαχανικά που σας αρέσουν και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Υλικά - 1 μικρό μαρούλι - 1 πιπεριά - 1 μέτριο αγγούρι - 1 γιαούρτι (κατα προτίμηση στραγγιστό) - Χυμό από 1-2 λεμόνια - Ρίγανη - Κάρυ - Αλάτι/Πιπέρι - Ελαιόλαδο Εκτέλεση - Κόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ - Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά, ρίξτε το γιαούρτι, το χυμό λεμονι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαούρτι Παρασκευή: 1. Θερμάνετε το γάλα στους 90 βαθμούς κελσίου. Θα χρειαστείτε ένα θερμόμετρο αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να κλείσετε τη θερμότητα αμέσως προτού να αρχίσει να βράζει το γάλα, δηλαδή μόλις το δείτε να αρχίζει να φουσκώνει. 2. Βγάλτε το γάλα από τη φωτιά και περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς κελσίου (για όσους διαθέτουν θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τέλειο. Και άπαχο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγί-γαλλική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποτήρι ζυγίζει 200 γραμμάρια ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φτιάξεις γλυκό? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα με το τι περιέχει. Η κουταλιά της σούπας δεν μετράει μάζα, αλλά όγκο. Για να δεις λοιπόν πόσα ml είναι (και όχι πόσα gr), πάρε ένα κανονικό ποτήρι νερό (χωράει συνήθως 250 ml υγρό). Άρχισε να το γεμίζεις με κουταλιές νερό. Μέτρα με πόσες κουταλιές θα γεμίσει. Μετά διαίρεσε το 250 με τον αριθμό των κουταλιών που χώρεσε και θα έχεις πόσα ml χωράει το κουτάλι σου. Κουράγιο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες στα δύο 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο 10 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Eκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC. Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Tις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για μισή ώρα. Tις ξεσκεπάζουμε, τις ανακατεύουμε και τις ξαναβάζουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1% (0.7)!! ΤΙ ΚΙΛΟ 3 ΕΥΡΩ.2422023363 Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
δωστε μου μια ευκολη συνταγη για ωραια σοκολατόπιτα
Απάντηση:
Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη και αφράτη σοκολατόπιτα χωρίς αυγά!! Συστατικά 3 φλυτζάνια τσαγιού φαρίνα κόκκινη 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 2 βανίλιες 10 κουταλιές σούπας σπορέλαιο 2 κουταλιές σούπας καρύδια ξύσμα από 2 πορτοκάλια χυμό απο δύο πορτοκάλια 2 φλυτζάνια τσαγιού νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας ξύδι 6 κουταλιές σούπας κακάο Κρέμα για την επικάλυψη Οδηγίες 1.Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά. 2.Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρω... Διαβάστε περισσότερα...
Συνέχεια όταν τιγανιζω κολοκυθακια μαύριζουξ....τι να κάνω ώστε να είναι ευπαρουσίαστα;;;
Απάντηση:
κοψε τα κολοκυθακια απο πριν ριξε αλατι ανακατεψε τα και αφησε τα να μαλακωσουνε λιγο να φυγουνε τα υγρα μετα τα αλευρωνεις και τα τηγανιζεις σε καυτο λαδι.για καλυτερα αποτελεσματα οταν τα αλευρωσεις βουτηξε τα ενα προς ενα σε νερο και μετα στο λαδι για να τηγανιστουνε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζανάκι αλεύρι Λίγο μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. 3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1/2 κούπα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ή λευκούς σπόρους σουσαμιού 2 κουτ. της σούπας διατροφική μαγιά 1 κουτ. του γλυκού ανοιχτόχρωμο μίσο 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα αμύγδαλα ή το σουσάμι στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά. Αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και στο ψυγείο. Πριν το χρησιμοποιήσουμε ανακινούμε το δοχείο. Κρατάει στο ψυγείο για ένα μήνα και παραπάνω. Μπορείτε αν θέλετε να το καταψύξετε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι και να δεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 5 αγκινάρες 1 κιλό φασολάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1,5 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις αγκινάρες από τα εξωτερικά φύλλα και τις ρίχνουμε σε λεκάνη με νερό και χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα γυρίζουμε δύο-τρεις φορές. Προσθέτουμε 1,5 φλιτζάνι νε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΜΜΜΜΜ...................................... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το πλιγούρι Το πλιγούρι είναι ένα δημητριακό με το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ρύζι και τα μακαρόνια. Μέχρι πρόσφατα δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ και δεν ήξερα τι είναι ακριβώς. Το πλιγούρι ή αλλιώς χόντρος είναι το αλεσμένο, για την ακρίβεια το σπασμένο σιτάρι. Το χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να φτιάξουν τραχανά με αυτό βράζοντάς το με γάλα. Παλιότερα επειδή δεν υπήρχε εύκολα ρύζι το χρησιμοποιούσαν κυρίως αντί αυτού. Θα έλεγα ότι σε όλα σχεδόν τα φαγητά που μαγειρεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Κόβουμε τις τομάτες και τα ραπανάκια σε πολύ μικρά κυβάκια. 2. Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και βασιλικό. 3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. 4. Το αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν το προσφέρουμε. 5. Σερβίρουμε σε πιατέλα ώστε το εζμέ μας να είναι ζουμερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον θέ μου,τι άλλο να κάνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μπάμιες,με αρακά και καρότο ειναι πολύ ωραίο έτσι Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 22 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: