Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευρω το αεροπορικό εισιτήριο.Τον υπόλοιπο καιρό κοστίζει γύρω στα 200 ευρω και αν γίνει κράτ...
Απάντηση: δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι ...
Απάντηση: Ειναι πολύ κοντά στα Ελληνικά. Una faccia una razza. Ακομα και στο DNA. Χαρακτηριστικη η περιπτωση του "ελληνικου ποδος" htt...
Απάντηση: Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση απο τη Στερα Ελλαδα στην Πελοπονησο.
Απάντηση: πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλ...
Απάντηση: ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των ά...
Απάντηση: τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται
Απάντηση: βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν....
Απάντηση: να πατε και που σε μη σωσετε να ξανα γηρυσεται αη στο διαλο
Απάντηση: να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου
 

πως παιρνω πρασινη καρτα για αμερικη

Σχετικές ερωτήσεις
http:// travel.state.gov/ travel/cis_pa_tw/ cis/cis_1082.html
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν...
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο.......
Απο οσο γνωριζω , και γνωριζω αρκετα γιατι ασχολουμαι με αυτο το θεμα δεν γινεται. Εαν εχεις τουριστικη visa απο παλιοτερα και δεν εχει...
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Μετανάστες

Απάντηση:
http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/ cis_1082.html Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο....... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ, ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΙΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?
Απάντηση:
Απο οσο γνωριζω , και γνωριζω αρκετα γιατι ασχολουμαι με αυτο το θεμα δεν γινεται. Εαν εχεις τουριστικη visa απο παλιοτερα και δεν εχει ληξη ακομα (γιατι δεν απαιτειται τουριστικη visa απο περσι, παρα συμπληρωση μιας φορμας απο το internet ) αυτη δεν μετατρεπεται. Για να παρεις καρτα μονιμου κατοικου στην Αμερικη απαιτουνται καποιες οχι και ευκολες προυποθεσεις. (Φοιτιτικη για καποιο χρονικο οριο σπουδων και οχι μονιμα, εαν σε προσκαλεσουν συγγενεις , εαν παντρευτεις Αμερικανο/η ,η εαν σε... Διαβάστε περισσότερα...
Τι χρειάζεται να κάνω εάν θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Αμερική;
Απάντηση:
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητα αν ο ενδιαφερόμενος/αιτών σχεδιάζει να εργασθεί ή όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι/αιτούντες, αναφέρονται σαν «καλούμενοι», και μπορούν να κάνουν αίτηση για μόνιμη εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες βασιζόμενοι σε τυχούσα σχέση τους είτε με Αμερικανό/ιδα πολίτη, είτε από την σχέση τους με νόμιμο-μόνιμο κάτοικο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευρω το αεροπορικό εισιτήριο.Τον υπόλοιπο καιρό κοστίζει γύρω στα 200 ευρω και αν γίνει κράτηση με κλεισμένη την ημερομηνία επιστροφής απο πριν και σε νυχτερινή πτήση μπορεί να φτάσει κοντά στα 130 με 140 ευρω(ίσως και πιο κάτω,ανάλογα την εταιρία). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι γ τ π)! Βέβαια γνωρίζω ότι δυστυχώς υπάρχει κι αρκετή φτώχεια εκεί...Ρώτα στη νομαρχία ή στο δήμο σου γι αυτό που θες. Διαβάστε περισσότερα...
...Δηλαδη καποιος ο οποιος ειναι Ιταλος ή εχει καταγωγη απο την Ιταλια τι χαρακτηριστικα προσωπου εχει ; Και τα χαρακτηριστικα αυτα , δεν μοιαζουν με τα ελληνικα ;
Απάντηση:
Ειναι πολύ κοντά στα Ελληνικά. Una faccia una razza. Ακομα και στο DNA. Χαρακτηριστικη η περιπτωση του "ελληνικου ποδος" http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/ d0b08b40c283e283fd4fa1287f36b28f_XL.jpg Σιγουρα αυτο το βιντεο θα σε ενδιαφερει http://www.youtube.com/watch?v=FgELUmIWN10 Διαβάστε περισσότερα...
σε τι βοηθαει τους ανθρωπους????????????????
Απάντηση:
Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση απο τη Στερα Ελλαδα στην Πελοπονησο. Διαβάστε περισσότερα...
τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
Απάντηση:
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται Διαβάστε περισσότερα...
http://www.oxafies.com/2012/06/blog-post_7312.html
Απάντηση:
βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να πατε και που σε μη σωσετε να ξανα γηρυσεται αη στο διαλο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια! Ειναι το ονειρο μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΟ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ Τ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ, ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ (ΨΗΦΟΥ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ.ΤΕΛΟΣ, ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Μ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΤΛ.)ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΧΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ????
Απάντηση:
στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτι γνωριζω σου ειπα!) Διαβάστε περισσότερα...
ποσοι Αγγλοι ζουν στην Ελλαδα?
Απάντηση:
Απάντηση:
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αφου δεν ειχε χαρτια πως τον παντρευτικες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ρατσιστές ξυπνά δεν θα πάρεις τίποτα φύγε .. από τhν κολο χώρα !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: