Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας.
Απάντηση: δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ...
Απάντηση: Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι σκυλαραπες !!! :Ρ
Απάντηση: ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα...
Απάντηση: τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται
Απάντηση: Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη!
Απάντηση: This is a neat sumamry. Thanks for sharing!
Απάντηση: Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτο...
Απάντηση: νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια....
Απάντηση: Να το διαχωρίσουμε κατ αρχας,άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα.Η ιθαγένεια δίνεται ή όταν η εθνική καταγωγή είναι απο την Ελλάδα(ο έ...
 

πως παιρνω πρασινη καρτα για αμερικη

Σχετικές ερωτήσεις
http:// travel.state.gov/ travel/cis_pa_tw/ cis/cis_1082.html
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν...
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο.......
Απο οσο γνωριζω , και γνωριζω αρκετα γιατι ασχολουμαι με αυτο το θεμα δεν γινεται. Εαν εχεις τουριστικη visa απο παλιοτερα και δεν εχει...
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Μετανάστες

Απάντηση:
http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/ cis_1082.html Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο....... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ, ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΙΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?
Απάντηση:
Απο οσο γνωριζω , και γνωριζω αρκετα γιατι ασχολουμαι με αυτο το θεμα δεν γινεται. Εαν εχεις τουριστικη visa απο παλιοτερα και δεν εχει ληξη ακομα (γιατι δεν απαιτειται τουριστικη visa απο περσι, παρα συμπληρωση μιας φορμας απο το internet ) αυτη δεν μετατρεπεται. Για να παρεις καρτα μονιμου κατοικου στην Αμερικη απαιτουνται καποιες οχι και ευκολες προυποθεσεις. (Φοιτιτικη για καποιο χρονικο οριο σπουδων και οχι μονιμα, εαν σε προσκαλεσουν συγγενεις , εαν παντρευτεις Αμερικανο/η ,η εαν σε... Διαβάστε περισσότερα...
Τι χρειάζεται να κάνω εάν θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Αμερική;
Απάντηση:
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητα αν ο ενδιαφερόμενος/αιτών σχεδιάζει να εργασθεί ή όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι/αιτούντες, αναφέρονται σαν «καλούμενοι», και μπορούν να κάνουν αίτηση για μόνιμη εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες βασιζόμενοι σε τυχούσα σχέση τους είτε με Αμερικανό/ιδα πολίτη, είτε από την σχέση τους με νόμιμο-μόνιμο κάτοικο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι σκυλαραπες !!! :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣΝΑ ΠΑΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΆ, ΕΙΜΑΙ ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΊ 7 ΕΤΩΝ?
Απάντηση:
ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα ηταν να ρωτησεις σε ενα ΚΕΠ ή στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου. (τσεκαρε αυτο) http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4% CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7% CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B9%CE%B8%CE%B1% CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF% 82#IV._.CE.9C.CE.B5_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.AC.CF.84 .CE.B1.CE.BE.CE.B7_.CF.83.CF.84.CE.B9.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη! Διαβάστε περισσότερα...
χρωσταω αρκετα στις τραπεζες και το δημοσιο...μπορω να φυγω στην γερμανια
Απάντηση:
This is a neat sumamry. Thanks for sharing! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια.... Διαβάστε περισσότερα...
κατα την γνωμη σας δικαιουται καποιος μεταναστης την Ελληνικη ιθαγενεια? Εγω προσωπικα δεν ξερω τι να πω για τους λαθρομεταναστες αλλα μου φαινεται πολυ αδικο που δεν δινεται η ελληνικη ιθαγενεια σε οσους ειναι αλλοδαποι αλλα εχουν γεννηθει εδω η σε εκεινους που εχουν τελειωσει το ελληνικο δημοσιο σχολειο.Επειδη εχω φιλους απο ξενη χωρα με τους οποιους πηγαινα μαζι σχολειο μου κανει εντυπωση οτι δεν εχουν παρει ακομα ελληνικη υπηκοοτητα.
Απάντηση:
Να το διαχωρίσουμε κατ αρχας,άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα.Η ιθαγένεια δίνεται ή όταν η εθνική καταγωγή είναι απο την Ελλάδα(ο ένας απο τους δύο γονείς είναι Έλληνας)ή μετά την αποφοίτηση απο Ελληνικό σχολείο και έχει ολοκληρωθεί η υποχρεωτική εκπαίδευση.Για τους λαθρομετανάστες,το λέει και η λέξη απο μόνη της λαθραίος-μετανάστης:κάποιος που έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα.Στην ουσία δεν έχει λόγο ύπαρξης στη χώρα αφού πολλοί απο αυτούς δεν έχουν καν σκοπό να δουλέψουν κάπου(όχι οτι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κυπρια οπου σου δινεται η Κυπριακη υπηκοοτητα εφοσον μεινετε εκει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να κάνεις την αίτηση σου στο υπουργείο εσσωτερικών. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Του ενδιαφερόμενου μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
Απάντηση:
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο ... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΟ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ Τ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ, ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ (ΨΗΦΟΥ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ.ΤΕΛΟΣ, ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Μ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΤΛ.)ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΧΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ????
Απάντηση:
στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτι γνωριζω σου ειπα!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ωραια ερωτηση ας αρχισουμε με την απαντηση σου εσυ τι γνωμη εχεις? Διαβάστε περισσότερα...
ο αλλοδαπος μεχρι ποια ηλικια παει φανταρος,στρατο μολις παρει την ελληνικη υπηκοοτητα???
Απάντηση:
Απάντηση:
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν. Διαβάστε περισσότερα...
ποσοι Αγγλοι ζουν στην Ελλαδα?
Απάντηση:
Ρώτησε τους 20 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: